Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Slováci v NHL

Pospíšil urobil ďalší pokrok. Pokračuje experiment aj po zranení?


Martin Pospíšil (foto: X/Calgary Flames)

Slovenský útočník v službách Plameňov z Calgary, Martin Pospíšil, urobil v stredu ďalší pokrok a zdá sa, že by sme ho mohli vidieť opäť aj v zápasovej akcii.

Pospíšil nekorčuľoval od piatka pre zranenie dolnej časti tela, ale v pondelok dopoludnia sa už vrátil na ľad. A v pokrokoch pokračoval aj v utorok, kedy sa vrátil do tréningového procesu tímu.

Experiment s dvadsaťštyriročným zvolenským rodákom na pozícii centra pokračuje aj po zranení – na utorkovom tréningu centroval prvý útok s Jonathanom Huberdeauom a Anthonym Manthom na krídlach.

Flames delia od základnej časti už len dva prípravné zápasy proti Winnipeg, prvý v stredu. Pospíšil odohral v príprave doteraz len dva duely a v každom si pripísal asistenciu.


Neprehliadnite
SlovakFitness.sk
Krátke správy
Najnovšie články
Nemusí mať ofenzívny strop ako Hughes, ale Nemec raz môže obrane Devils kraľovať Pospíšil urobil ďalší pokrok. Pokračuje experiment aj po zranení? McDavid si vyžiadal viac prípravných zápasov. Preto je náš líder, tvrdí veterán Tortorella priznáva: Situácia s brankármi ma desí Expert tvrdí, že Honzek musí byť v otváracej zostave Flames. Druhý by ho do nej nedal Príprava v NHL sa rúti do finále: Po ďalších dvoch vyškrtnutých Slovákoch je situácia takáto Kedy sa začne rokovať o novej kolektívnej dohode? Zníži sa počet prípravných duelov? Klamali Bruins? Toto bola ich skutočná najvyššia ponuka Swaymanovi, tvrdí známy insider Kelemen stál na víťaznej strane, Montreal prehral, hviezdy utrpeli zranenia + videoLaine sa vyhol katastrofálnemu scenáru. Dlhá absencia však čaká draftovú päťku Ottawe sa v utorok zranili tri mladé hviezdy. Dve zranenia vyplynuli z incidentu s Xhekajom Potvrdené: Columbus dostal od ligy výnimku Medzi takmer 30 hráčmi na waiver listine je pár zvučných mien aj dvaja českí brankári V kempoch tímov NHL zostáva už len 9 Slovákov. Končí ďalší útočníkPre ďalšieho Slováka skončila účasť v kempe tímu NHL!Dvorský v kempe nezlyhal, tvrdí tréner. Dá nám vedieť, keď bude pripravený na NHL Tlak sa stupňuje, priznáva Honzek. Flames sú z neho nadšení V pondelok prišli dobré správy ohľadom Martina Pospíšila Celkom devastujúce: Canadiens čakajú na novinky o Lainem Tréningový kemp v NHL skončil v pondelok nakoniec dvom SlovákomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies