Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Špekulácie

Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh?

Tím Montreal Canadiens by mohol siahnuť po externej pomoci v snahe vyrovnať sa so zraneniami, ktoré ho postihli. Expert Marco D’Amico z RG.org to však neočakáva.

D’Amico citoval zdroje, ktoré mu povedali, že vedenie Canadiens nie je na prestupovom trhu a nesnaží sa získať rýchle posily, aby sa vykompenzovala najmä strata Patrika Laineho.

Aj keď v tejto sezóne „Habs“ chcú byť v hre o play-off čo najdlhšie, stále preferujú vylepšenia svojej zostavy s dlhodobejšou perspektívou. Riešenie tak hľadajú vo vnútri organizácie.

Podľa jedného zdroja D’Amica tím zvažuje, že by si vo svojej zostave udržal útočníka Olivera Kapanena namiesto toho, aby ho vrátil do jeho švédskeho klubu. Útočník Joshua Roy by tiež mohol dostať väčšiu príležitosť.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecBrankár Detroitu potreboval pomoc: Vstúpil do Asistenčného programu Rana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Vegas podpísalo zmluvu s víťazom Stanley Cupu. Vlani si zahral za MontrealAskarov začne sezónu na farme Prežil Koch pobyt na waiver listine? Sú na nej ďalší 25 hráči Tatar s Nemcom majú za sebou štart sezóny. Devils ťahali letné posilyHonzek si zahrá v elitnej formácii. Pospíšil zostáva centrom Utah vymenoval prvého kapitána vo svojej histórii Slafkovský v jednej skupine s Bedardom. Otvorí mu zranenie Laineho viac príležitostí?Honzek priznal, že prekvapil sám seba: Zajtra ma čaká najväčší test Začína prestížna NCAA: Medzi hráčov, ktorých treba sledovať, zaradil expert aj troch Slovákov! Aj v tejto sezóne môžu Slováci v NHL dosiahnuť míľniky. Najvýznamnejšie TatarSprievodca sezónou 2024/25, ktorá začína už dnes. Bude na štarte viac Slovákov ako vlani? Favoriti podľa bookmakerov: Zlomia Oilers kliatbu? Devils medzi adeptmi, Montreal medzi outsidermi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies