Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Naplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej?


Norrisova trofej (foto: nhl.com)

Na oficiálnej stránke NHL hlasoval opäť panel 16 odborníkov o favoritoch na prestížne individuálne ocenenia. Pozrime sa na to, koho favorizujú na začiatku sezóny v prípade prvých troch trofejí.

Cena Jacka Adamsa

V hlasovaní o najlepšieho trénera dostalo hlasy veľa kormidelníkov. Rozložili sa aj hlasy na prvé miesto, keď po tri získali Sheldon Keefe z New Jersey a Lindy Ruff z Buffala, po dva Craig Berube z Toronta a Jon Cooper z Tampy, po jednom Andrew Brunette z Nashvillu, Andre Tourigny u Utahu, Dan Bylsma zo Seattli, Pete DeBoer z Dallasu, Jared Bedner z Colorada a Paul Maurice z Floridy. Najviac bodov celkovo získal Keefe, ktorého čaká prvá sezóna na lavičke Devils.

Výsledky hlasovania: Sheldon Keefe, Devils, 50 bodov; Andrew Brunette, Predators, 31; Craig Berube, Maple Leafs, 20; Lindy Ruff, Sabres, 19; Andre Tourigny, Utah, 19; Jon Cooper, Lightning, 16; Kris Knoblauch, Oilers, 14; Dan Bylsma, Kraken, 10; Pete DeBoer, Stars, 9 ; Jared Bednar, Avalanche, 7; Travis Green, Senators, 7; Patrick Roy, Islanders, 7; Paul Maurice, Panthers, 5; Derek Lalonde, Red Wings, 4; Scott Arniel, Jets, 4; Rick Tocchet, Canucks, 3; Jim Montgomery, Bruins, 3; Spencer Carbery, Capitals, 3; John Hynes, Wild, 3; Rod Brind'Amour, Hurricanes, 2; Peter Laviolette, Rangers, 1; John Tortorella, Flyers, 1; Greg Cronin, Ducks, 1; Bruce Cassidy, Golden Knights, 1.

Norrisova trofej

V prípade ceny pre najlepšieho obrancu je favorit jasnejší. Až na 12 hlasovacích lístkoch skončil ako prvý Cale Makar z Colorada, ktorý dokopy nazbieral o 26 bodov viac ako druhý Roman Josi z Nashvillu. Ten dostal tri hlasy na prvé miesto. Zvyšný dostal Adam Fox z NY Rangers, ktorý skončil v celkovom poradí štvrtý za Quinnom Hughesom z Vancouveru.

Článok pokračuje pod reklamou

Výsledky hlasovania: Cale Makar, Avalanche, 73 bodov; Roman Josi, Predators, 47; Quinn Hughes, Canucks, 43; Adam Fox, Rangers, 19; Victor Hedman, Lightning, 16; Rasmus Dahlin, Sabres, 14; Miro Heiskanen, Stars, 10; Noah Dobson, Islanders, 6; Evan Bouchard, Oilers, 5; Charlie McAvoy, Bruins, 4; Michail Sergačov, Utah, 1; Moritz Seider, Red Wings, 1; Dougie Hamilton, Devils, 1

Calderova trofej

Podľa hlasovania expertov sa zdá, že boj o najlepšieho útočníka zvedú najmä traja mladíci – po päť hlasov na prvé miesto dostali Matvej Mičkov z Philadelphie a Macklin Celebrini zo San Jose, štyri Logan Stankoven z Dallasu. Títo traja mladíci sa na vrchole zmestili do 15 bodov. Jeden odborník verí aj v triumf Lanea Hutsona z Montrealu a jeden v triumf Cuttera Gauthiera z Anaheimu.

Výsledky hlasovania: Matvej Mičkov, Flyers, 63 bodov (five first-place votes); Macklin Celebrini, Sharks, 58; Logan Stankoven, Stars, 48; Lane Hutson, Canadiens, 28; Cutter Gauthier, Ducks, 22; Will Smith, Sharks, 8; Mavrik Bourque, Stars, 4; Dustin Wolf, Flames, 3; Josh Doan, Utah, 2; Matt Rempe, Rangers, 2; Olen Zellweger, Ducks, 2.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecAni príchod do Detroitu nezastavil pád: Známy brankár vstúpil do Asistenčného programuRana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Vegas podpísalo zmluvu s víťazom Stanley Cupu. Vlani si zahral za MontrealVyžiadal si výmenu, teraz talentovaný brankár putuje na farmu Prežil Koch pobyt na waiver listine? Sú na nej ďalší 25 hráči Tatar s Nemcom majú za sebou štart sezóny. Devils ťahali letné posilyHonzek si zahrá v elitnej formácii. Pospíšil zostáva centrom Utah vymenoval prvého kapitána vo svojej histórii Slafkovský v jednej skupine s Bedardom. Otvorí mu zranenie Laineho viac príležitostí?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies