Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Správy z NHL

Waddell neočakáva skorý návrat dvoch zranených útočníkov

Generálny manažér tímu Columbus Blue Jackets, Don Waddell, neočakáva, že uvidí čoskoro naspäť v akcii dvoch útočníkov, ktorí začnú ročník 2024/25 na listine zranených. Ide o Boone Jennera a Dmitriho Voronkova.

„Bude to nejaký čas, to je isté,“ povedal Waddell pre Aarona Portzline z The Athletic. „Boone navštívi budúci týždeň ďalšieho špecialistu, ale obaja budú nejaký čas chýbať, to určite.“

Kým Waddel nechcel špecifikovať dĺžky absencií, zdroje z prostredia tímu povedali Portzlineovi, že absencie by mohli byť v ráde mesiacov, nie týždňov.

Jenner utrpel zranenie na piatkovom tréningu, keď narazil tvrdo do mantinelu. Za sebou má 11. sezónu v organizácii Blue Jackets, počas ktorej zaznamenal ako 35 bodov (22+13) v 58 zápasoch. Od októbra 2021 je kapitánom tímu.

Voronkov sa zranil o deň skôr počas prípravného zápasu proti Pittsburghu. V minulej sezóne, ktorá bola jeho nováčikovskou v NHL, zaznamenal 18 gólov a 34 bodov v 75 stretnutiach.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár toho musí v Lavale dokázať najviac: Posunie sa na prominentnejšie miesto v hierarchii? Fantastické správy zo zákulisia: Spravil už Honzek prvý tím Calgary Flames? Slovenské talenty boli stopercentné. Presadil sa opäť aj Pekarčík + videoWaddell neočakáva skorý návrat dvoch zranených útočníkov Colorado a Vancouver urobili výmenu! Sťahujú sa obrancoviaCanucks predĺžili so švédskym útočníkom zmluvu o tri roky Uspel: Známy útočník podpísal zmluvu s Utahom Carolina a Colorado podpisovali vstupné zmluvyNa waiver listine je obrovské množstvo hráčov, vrátane konkurencie Honzeka Známy veterán neuspel na skúške v Caroline. Neuspel tam ani ďalší skúsený útočník Skvelé: Honzek je opäť bližšie k začiatku sezóny v NHL! Blues urobili očakávané rozhodnutie ohľadom DvorskéhoDráma je na konci: Bruins podpísali lukratívnu zmluvu so SwaymanomU Honzeka sa podľa odborníka zdá byť AHL pravdepodobná: Ešte rok či dva mu chýbajú Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Videli sme boj slovenských brankárov i prvý bod Šatana. V NCAA dva body Štrbáka i slovenský gól Dvorský ukázal šikovné ruky a skóroval. Neskôr sa pobil. So Slafkovským tréner neriskovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies