Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Slováci v NHL

Fantastické správy zo zákulisia: Spravil už Honzek prvý tím Calgary Flames?


Samuel Honzek (foto: X/Calgary Flames)

Slovenský útočník Samuel Honzek má stále len devätnásť rokov, ale už je veľmi blízko k tomu, aby si mohol povedať, že si zahral v NHL.

Ako sme informovali už včera večer, tím Calgary Flames zapísal na waiver listinu dvoch útočníkov, vrátane priameho konkurenta v boji o miesto Jakoba Pelletiera.

V tíme momentálne zostáva 14 útočníkov a ak nebude nikto zapísaný na listinu zranených, jeden ešte bude musieť byť zo zostavy vyradený, pričom Ryan Pike poukázal, že to bude Honzek, Matt Coronato alebo Adam Klapka.

Slovenský novinár Tomáš Prokop z denníka Šport však prišiel s informáciou, ktorá by mohla potešiť fanúšikov pod Tatrami: „O tom či začne Samuel Honzek v prvom tíme Calgary, sa rozhodne oficiálne najneskôr do zajtra cca polnoci, ale zrejme príde definitíva skôr. Neoficiálne správy však hovoria, že Samo už spravil prvý tím.“

Honzek odohral v príprave šesť zápasov, v ktorých zaznamenal sedem bodov za dva góly a päť asistencií. Flames ho draftovali v minulom roku z celkového 16. miesta.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Sezóna 2024/25 nám môže priniesť viacero veľkých míľnikov velikánov NHL Kmec pokračoval v skvelej sérii, presadil sa už aj Pekarčík. Urban si udržuje neporaziteľnosťMešár toho musí v Lavale dokázať najviac: Posunie sa na prominentnejšie miesto v hierarchii? Fantastické správy zo zákulisia: Spravil už Honzek prvý tím Calgary Flames? Slovenské talenty boli stopercentné. Presadil sa opäť aj Pekarčík + videoWaddell neočakáva skorý návrat dvoch zranených útočníkov Colorado a Vancouver urobili výmenu! Sťahujú sa obrancoviaCanucks predĺžili so švédskym útočníkom zmluvu o tri roky Uspel: Známy útočník podpísal zmluvu s Utahom Carolina a Colorado podpisovali vstupné zmluvyNa waiver listine je obrovské množstvo hráčov, vrátane konkurencie Honzeka Známy veterán neuspel na skúške v Caroline. Neuspel tam ani ďalší skúsený útočník Skvelé: Honzek je opäť bližšie k začiatku sezóny v NHL! Blues urobili očakávané rozhodnutie ohľadom DvorskéhoDráma je na konci: Bruins podpísali lukratívnu zmluvu so SwaymanomU Honzeka sa podľa odborníka zdá byť AHL pravdepodobná: Ešte rok či dva mu chýbajú Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies