Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Správy z NHL

Kto konkuruje McDavidovi medzi favoritmi na Hartovu trofej?


Hartova trofej (foto: nhl.com)

Panel 16 odborníkov oficiálnej stránky NHL hlasoval pred štartom novej sezóny aj o tom, kto do nej vstúpi ako favorit na Hartovu trofej.

Nie je prekvapením, že top favoritom na post najužitočnejšieho hráča sezóny 2024/25 je útočník Connor McDavid z Edmontonu. Ten bol na prvom mieste 11 hlasovacích lístkov a dokopy nazbieral 66 bodov.

Otázkou každoročne býva, kto ho v tomto boji vyzve. Podľa expertov má najväčšie šance útočník Colorada Nathan MacKinnon, ktorý v hlasovaní zaostal o 12 bodov a dostal aj dva hlasy na prvé miesto.

Po jednom hlase na prvé miesto dostali aj útočníci Auston Matthews z Toronta, Nikuta Kučeeov z Tampy Bay a Leon Draisaitl z Edmontonu.

Hlasovanie úplne ovládli útočníci. Nefiguruje v ňom ani jeden obranca a ani jeden brankár.

Výsledky hlasovania: Connor McDavid, Oilers, 66 bodov; Nathan MacKinnon, Avalanche, 54; Auston Matthews, Maple Leafs, 28; Nikita Kučerov, Lightning, 28; Jack Hughes, Devils, 16; Leon Draisaitl, Oilers, 11; David Pastrňák, Bruins, 11; Steven Stamkos, Predators, 10; Sidney Crosby, Penguins, 4; Aleksander Barkov, Panthers, 4; Alex Ovečkin, Capitals, 3; Artemij Panarin, Rangers, 2; Kirill Kaprizov, Wild, 2; Connor Bedard, Blackhawks, 1.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry je v najlepšej päťke Capitals: Kritéria splnil len tak-tak Kto konkuruje McDavidovi medzi favoritmi na Hartovu trofej? Sezóna 2024/25 nám môže priniesť viacero veľkých míľnikov velikánov NHL Kmec pokračoval v skvelej sérii, presadil sa už aj Pekarčík. Urban si udržuje neporaziteľnosťMešár toho musí v Lavale dokázať najviac: Posunie sa na prominentnejšie miesto v hierarchii? Fantastické správy zo zákulisia: Spravil už Honzek prvý tím Calgary Flames? Slovenské talenty boli stopercentné. Presadil sa opäť aj Pekarčík + videoWaddell neočakáva skorý návrat dvoch zranených útočníkov Colorado a Vancouver urobili výmenu! Sťahujú sa obrancoviaCanucks predĺžili so švédskym útočníkom zmluvu o tri roky Uspel: Známy útočník podpísal zmluvu s Utahom Carolina a Colorado podpisovali vstupné zmluvyNa waiver listine je obrovské množstvo hráčov, vrátane konkurencie Honzeka Známy veterán neuspel na skúške v Caroline. Neuspel tam ani ďalší skúsený útočník Skvelé: Honzek je opäť bližšie k začiatku sezóny v NHL! Blues urobili očakávané rozhodnutie ohľadom DvorskéhoDráma je na konci: Bruins podpísali lukratívnu zmluvu so SwaymanomU Honzeka sa podľa odborníka zdá byť AHL pravdepodobná: Ešte rok či dva mu chýbajú Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies