Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
10. 10.
kurzy
01:00info
BOS
MTL
01:00info
BUF
LAK
01:00info
OTT
FLA
01:00info
DET
PIT
NHL live
01:00info
NJD
TOR
01:30info
NYI
UTA
02:00info
NSH
DAL
NHL live
02:00info
MIN
CBJ
04:30info
SJS
STL
«

Správy z NHL

McDavid a Draisaitl sú odhodlaní zareagovať na finálovú porážku


Connor McDavid a Leon Draisaitl (foto: Instagram/Edmonton Oilers)

Nová sezóna NHL už začala a Connor McDavid ešte stále nerozdýchal porážku Edmontonu v siedmom zápase finále proti Floride. On i Leon Draisaitl sú odhodlaní v tejto sezóne uspieť.

„Nie som si istý, či je to niečo, čo niekedy skutočne strávite. A čas plynie ďalej,“ poznamenal McDavid.

Edmonton prehrával vo finále 0:3 na zápasy, ale ukázal svoju silu a dokázal sériu vyrovnať. Jeho dve najväčšie hviezdy sú teraz motivované ako nikdy predtým, aby sa vo finále tešili z výhry aj po štvrtýkrát.

„Ešte sme si robotu nesplnili,“ povedal Draisaitl, ktorý v lete podpísal novú osemročnú zmluvu a očakáva sa, že ju o rok podpíše aj McDavid. „To to robí ešte špeciálnejšie. Dokážeme to spoločne.“

Článok pokračuje pod reklamou

Papierové predpovede hrajú v tejto sezóne v prospech Oilers. Tí majú podľa bookmakerov lepšie šance, ako obhajca titulu či rivali zo západu, Dallas a Colorado.

V Edmontone budú dúfať, že im lekcie z posledného play-off pomôžu a napodobnia Panthers a Penguins, ktorí sú jedinými dvoma tímami za ostatné dve dekády, ktoré na neúspešné finále nadviazali ziskom Stanleyho pohára.

„Sú tam malé učebné lekcie, ktoré pravdepodobne aplikovali, keď išli do nasledujúcej sezóny a my chceme urobiť to isté. Dúfajme, že dokážeme ísť v ich šľapajach: jedno finále prehráme, druhé ďalší rok vyhráme,“ skonštatoval Draisaitl.

Oilers si v lete udržali väčšinu hráčov z mužstva, ktoré sa dostalo do finále, a získali Viktora Arvidssona a Jeffa Skinnera. St. Louis im však cez offer sheet uchmatlo Philipa Broberga a Dylana Hollowaya.

„Prišli sme o niektorých chlapcov a je to nešťastné, ale taký je systém platového stropu. Dobré tímy majú dobrých hráčov a je ťažké udržať si ich všetkých pokope, takže raz o niektorých chlapcov prídete a my sme prišli o pár. Zlepšili sme sa v niektorých oblastiach a možno sme urobili krok späť v iných,“ poznamenal McDavid.

V Edmontone nechcú zažiť ďalší ročník, v ktorom nesplnia svoj cieľ.

„Samozrejme, je cítiť pocit hrdosti na o, čo sme dokázali, ale na konci dňa, nikto nehovorí o Edmontone Oilers. A naším cieľom a tým, čo všetci chceme, je, aby v posledný deň sezóny hovoril každý o nás,“ skonštatoval Draisaitl.

„V poslednom play-off sme získali veľa skúseností a sme pripravení znova zaútočiť a aplikovať tieto odkazy a tieto momenty, ktoré sme sa v poslednom play-off naučili, v tejto sezóne.“

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies