Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 10.
kurzy
01:00info
BOS
MTL
01:00info
BUF
LAK
01:00info
OTT
FLA
01:00info
DET
PIT
NHL live
01:00info
NJD
TOR
01:30info
NYI
UTA
02:00info
NSH
DAL
NHL live
02:00info
MIN
CBJ
04:30info
SJS
STL
11. 10.
kurzy
01:00info
CAR
TBL
NHL live
02:00info
WPG
CHI
04:00info
VAN
PHI
NHL live
04:00info
VGK
STL
«

Správy z NHL

Toronto začalo ročník bez jednotky. S jedným obrancom vraj testuje prestupový trh

Tím Toronto Maple Leafs začal ročník 2024/25 bez svojej brankárskej jednotky. Na stredajší zápas proti Montrealu Canadiens nenastúpil Joseph Woll, pretože ho sužuje zranenie dolnej časti tela.

„Woll pocítil v utorok nejakú tuhosť v dolnej časti tela. Je to preventívne opatrenie, že ho v stredu vynecháme zo zostavy,“ povedal hlavný tréner Craig Berube.

Keďže Maple Leafs zapísali Wolla na listinu zranených hráčov, nebude sa môcť vrátiť do akcie skôr ako budúcu stredu v zápase proti Los Angeles Kings.

Proti Canadiens chytal Anthony Stolarz, ktorý podal spoľahlivý výkon a pri svojej premiére v tíme predviedol 26 zákrokov pri prehre 0:1. Náhradníka mu robil Dennis Hildeby povolaný z AHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Toronto preskúmava prestupový trh

Elliotte Friedman zo Sportsnet v súvislosti s Torontom v stredu informoval, že sa klub snaží na prestupovom trhu nájsť partnera na výmenu obrancu Timothyho Liljegrena.

Ten počas leta podpísal novú dvojročnú zmluvu v hodnote 6 miliónov amerických dolárov, ale ročník začína ako zdravý náhradník. Tým bol aj počas posledného play-off.

Hráč ani tím nie sú podľa Friedmana s aktuálnou situáciou spokojní. Hráčovi nepomohli ani letné príchody obrancov Chrisa Taneva a Olivera Ekman-Larssona.

V minulej sezóne zaznamenal Liljegren 23 bodov v 53 zápasoch, pričom hrával v priemere 19 minút a 40 sekúnd na zápas. Ako do niekdajšej voľby z prvého kola draftu sa do neho vkladali veľké nádeje.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies