Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TBL
CAR
13. 10.
kurzy
00:00info
WPG
MIN
NHL live
02:00info
DAL
SEA
02:00info
EDM
CGY
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
14. 10.
kurzy
19:00info
BOS
FLA
19:00info
OTT
LAK
19:00info
NJD
UTA
NHL live
01:00info
NYR
DET
01:30info
MTL
PIT
NHL live
03:00info
COL
NYI
«

Správy z NHL

Malkin dosiahol ďalší míľnik: Ako len siedmy Európan vstúpil do klubu 1300-bodových

Jozef Struhár  
13.10.2024

Jevgenij Malkin (foto: Instagram/Pittsburgh Penguins)

Posledných pár dní malo pre Jevgenija Malkina historický podtext. Vo štvrtok dosiahol svoju 800. asistenciu v kariére a v sobotu zaknihoval svoj 1300. bod.

Skúsený center Pittsburghu zaznamenal pri sobotnej prehre 2:4 s Torontom dve asistencie, pričom jubilejným bodom bola tá druhá.


Malkin sa stal 37. hráčom ligovej histórie, ktorý nazbieral 1300 bodov, pričom z Európanov to dokázali len Jaromír Jágr (1921), Alex Ovečkin (1550), Stan Mikita (1467), Teemu Selanne (1457), Jari Kurri (1398) a Mats Sundin (1349).

Tridsaťosemročný rodák z Magnitogorska potreboval na tento úspech, ktorý v klubovej histórii dosiahli len Mario Lemieux (1723) a Sidney Crosby (1599), odohrať 1148 zápasov.

Malkin však už čoskoro dosiahne ďalší veľký medzník. Už len dva góly ho delia od toho, aby strelil svoj 500. gól v NHL ako 48. hráč v histórii kanadsko-americkej NHL.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Posledný duel bol pre Tatar ako večierok: Doteraz bol dobrý, teraz bol skvelý! Prekliatie Vezinovej trofeje (4. časť)Honzekovi špeciálna podpora k prvým bodom nepomohla. Ako sa vyvíja hodnotenie jeho duelov? Oilers taký štart nezažili už dlho: Musia sa pozrieť do zrkadla, McDavid lamentuje nad výkonmi Ruský brankár Colorada dvakrát po sebe striedal. Tréner frustrácii rozumie, ale nepochybuje V tom, čo nedokázali ani hviezdy, zažíva Pospíšil úspech: Je úžasný, tvrdí expert Slovenský obranca mal v QMJHL dôvod na radosť Piati Slováci v akcii, vrátane Dvorského. Hviezdou duelu však bol iný slovenský útočník + videoVeľká rarita v AHL: Postarali sa o to brankári Matt Murray a Matt Murray Minnesote sa zranili dvaja kľúčoví hráčiNa waiver listine sú drahý brankár Detroitu a útočník MontrealuPrvý Slovák hviezdou zápasu: Pospíšil nepustil nohu z plynu ani vo veľkom derby! + videoSamuel Honzek sa v sobotu pripojil k exkluzívnemu klubuPospíšil odohral šialený zápas, znie zo zámoria. Podporujú tvrdenie aj čísla?Talbot napodobnil Hašeka a prekonal Haláka. Len jeden brankár v histórii dokázal to isté Slafkovský povedal, že príliš premýšľa a prijal zodpovednosť: Začína to mnou Dvorský si premiéru užil. Ak bude takto pokračovať, na NHL čakať dlho nebude, verí expert Malkin dosiahol ďalší míľnik: Ako len siedmy Európan vstúpil do klubu 1300-bodových Mešár začal sezónu produktívne. S formáciou je spokojný on a pochvalu vyslovil aj tréner Latkóczy žiaril, ďalší slovenský brankár zažil skvelú premiéru Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies