Menu
 .
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 10.
kurzy
01:00info
PIT
BUF
01:30info
TOR
LAK
NHL live
03:30info
COL
BOS
04:00info
ANA
UTA
NHL live
17. 10.
kurzy
01:00info
MTL
LAK
01:00info
OTT
NJD
01:30info
DET
NYR
01:00info
TBL
VGK
01:00info
FLA
VAN
NHL live
01:00info
WSH
DAL
01:00info
CBJ
BUF
02:00info
STL
NYI
02:00info
NSH
EDM
NHL live
02:30info
CHI
SJS
04:00info
SEA
PHI
«

Slováci v NHL

A je to tu: Prvý Slovák v tejto sezóne bol povolaný do NHL


Patrik Koch (foto: X/Tucson Roadrunners)

V stredu sme sa dočkali povolania prvého slovenského hokejistu z AHL v tejto sezóne. Tím Utah Hockey Club si k sebe pritiahol obrancu Patrika Kocha.

Tento krok nie je prekvapujúci vzhľadom na to, že sa tímu zranil obranca Sean Durzi a Koch zažíval vydarený kemp. Už v utorok túto možnosť naznačil aj generálny manažér Bill Armstrong.

Dvadsaťsedemročný rodák z Malaciek si už v NHL zahral v minulej sezóne. V drese Arizony odohral jeden bezbodový duel.

V tomto ročníku zatiaľ odohral len dva zápasy za Tucson Roadrunners v nižšej lige. Pripísal si v nich dve trestné minúty.

Utah sa v stredu predstaví na ľade Anaheimu.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
A je to tu: Prvý Slovák v tejto sezóne bol povolaný do NHLExpert opakoval draft 2022: Slafkovský prvý, ostatní Slováci klesali. Dvaja dramatickySlafkovský sa môže pochváliť niečím, čo dokázal zatiaľ ako jediný mladík v NHL Nebuďte prekvapení, ak Nemec skončí na „farme“ ako prvý. Bolo by to pre neho zlé? Zo slabiny sa stáva silná stránka: Aj Brodeur je spokojný s bránkoviskom DevilsOvečkin sa po zmene postu dostal do exkluzívneho klubu legiend: Dosť veľké číslo, tvrdí spokojne Columbus sa postaral o dojímavú poctu Gaudreauovi. Nastúpil aj bez ľavého krídla + videoHonzek vyzerá dosť slušne, no najlepšia pre neho sa zdá byť AHL, tvrdí expertV utorok sme v NHL videli gól brankára! Do dejín sa zapísal Švéd + video Utahu sa zranil kľúčový obranca. Šanca pre Slováka? Generálny manažér ho spomína!U skúseného obrancu Stars sa prognózy zhoršili Hurricanes umiestnili obrancu na waiver listinuŠiesti Slováci v akcii, Pospíšil prišiel o sériu. On aj Honzek boli pri vyrovnaní rekorduVideo: Bitky z 15. októbra 2024 (2) Expert má recept pre Nemca: Čo sa podľa neho musí naučiť? Slafkovský skóroval, ale bol sklamaný: Je to na nič Tréner Detroitu: Už chápem, prečo Šesťorkin odmietol 88 miliónov Pospíšil nevedie NHL len s maximálnou rýchlosťou. V tomto je na čele s Malkinom! McDonagh prehovoril o tom, aké je to hrať znova s ČernákomHistória sa nie vždy prepisuje za každú cenu. Najlepším príkladom je Ted LindsayZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies