Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 10.
kurzy
00:00info
PHI
WSH
00:30info
FLA
MIN
00:45info
NJD
TBL
01:00info
BUF
DAL
01:15info
MTL
NYR
NHL live
01:30info
CBJ
TOR
01:45info
NYI
DET
02:00info
STL
WPG
02:15info
CHI
VAN
02:45info
NSH
BOS
03:30info
CGY
PIT
03:00info
EDM
CAR
03:15info
UTA
OTT
04:15info
ANA
SJS
02:30info
SEA
COL
05:00info
VGK
LAK
NHL live
23. 10.
kurzy
01:30info
WSH
PHI
«

Sumáre

Černák končil zápas nervózne, Matthews vyrovnal Ovečkina


Erik Černák (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

V pondelok sa v NHL venovala všetka pozornosť do Toronta. Tam sa odohral jediný duel večera, v ktorom domáci zdolali Tampu Bay.


TOR - TBL 5:2

Nylander a Stolarz doviedli Toronto k výhre nad Tampou Bay

William Nylander potvrdil, že sa mu proti Tampe zvykne dariť a zaregistroval dva góly a asistenciu, aby doviedol Toronto k triumfu 5:2. Auston Matthews skóroval v treťom zápase po sebe a vyrovnal zápis Alexa Ovečkina v počte gólov strelených pred 28. narodeninami. Obaja ich strelili 371, Američan však odohral o 33 zápasov menej. Viac gólov strelilo len deväť hráčov, rekord drží Wayne Gretzky so 616. Max Pacioretty (v predošlých dvoch dueloch bol zdravým náhradníkom) a Matthew Knies tiež skórovali, Mitch Marner dvakrát asistoval.

Výrazne k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohol Anthony Stolarz, ktorý predviedol 32 zákrokov a stal sa prvou hviezdou zápasu. Horší večer má za sebou Andrej Vasilevskij, ktorý po štvrtom inkasovanom góle zo 14 striel striedal. Jonas Johansson následne kryl 14 striel z 15.

„Bol to len jeden z tých večerov... Myslím, že by som mohol napočítať na prstoch jednej ruky, koľkokrát som ho za celú kariéru stiahol z brány. JJ v sezóne ešte nechytal a prišlo mi, že bol správny čas, aby sa postavil do brány a naša jednotka si vydýchla,“ poznamenal tréner Lightning Jon Cooper.

Článok pokračuje pod reklamou

O góly Lightning, ktorí prehrali druhý zápas po sebe po trojzápasovej víťaznej sérii, sa postarali Nicholas Paul, ktorý s prispením šťastného odrazu vyrovnával na 1:1, a Brayden Point, ktorý znižoval na 2:5. Victor Hedman asistoval pri oboch. Asistenciu si pripísal aj Nikita Kučerov, ktorý bodoval v každom z prvých piatich duelov.

Slovenský obranca Erik Černák odohral 18 a pol minúty so ziskom jedného mínusového bodu. Prezentoval sa aj jedným bodyčekom a zblokoval jednu strelu. Po vypršaní hracieho času sa dostal do potýčky so Simonom Benoitom.


Oba tímy budú v akcii aj v utorok. Tampa nastúpi proti New Jersey, Toronto proti Columbusu.

Skvelý zákrok Stolarza v oslabení o dvoch hráčov:

Hviezdy duelu: 1. A. Stolarz (TOR), 2. W. Nylander (TOR), 3. C. Tanev (TOR)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bč
Bl
 E. Černák (TBL)
18:26
0
0
0
-1
0
0
1
1

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies