Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 10.
kurzy
po 1. tr.
BUF
2
DET
1
po 1. tr.
PHI
2
MIN
0
22:00info
LAK
UTA
NHL live
01:00info
BOS
TOR
01:00info
MTL
STL
01:00info
TBL
WSH
01:00info
NYR
ANA
01:00info
CGY
WPG
NHL live
01:30info
NYI
FLA
02:00info
NSH
CBJ
02:00info
DAL
CHI
03:00info
VAN
PIT
03:00info
VGK
SJS
03:00info
SEA
CAR
NHL live
27. 10.
kurzy
23:00info
DET
EDM
NHL live
00:00info
NJD
ANA
00:00info
PHI
MTL
02:00info
COL
OTT
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar sa aj v New Jersey prepadol zostavou. Nie je to jednoduché, reaguje veterán


Tomáš Tatar (foto: Instagram/New Jersey Devils)

Všetko vyzeralo optimisticky. Slovenský útočník Tomáš Tatar sa vrátil do New Jersey a dostával šancu v útoku s Nicom Hischierom a Dawsonom Mercerom, s ktorými mal súhru už z minulosti. Postupne sa však prepadol do tretej a nakoniec aj štvrtej formácie.

Tento príbeh dáva pripomenúť na minulú sezónu, v ktorej Tatar začal v Colorade v hornej šestke útoku a potom sa prepadol až do štvrtej formácie a nakoniec skončil až na tribúne. Po výmene Seattlu nasledoval nádejný štart a situácia sa opakovala.

Tatar ešte v New Jersey dno (pobyt na tribúne) nedosiahol, ale v piatkovom zápase proti Islanders odohral len sedem minút a 25 sekúnd, čo bol jeho najnižší hrací čas od 8. novembra 2023, keď v drese Colorada odohral len 7 minút a 9 sekúnd v dueli proti New Jersey.

„Nie je to jednoduchá situácia,“ povedal pred piatkovým duelom Tatar pre The Hockey News. „Myslím si však, že by ste mali vždy klásť tím na prvé miesto. Ak je od vás vyžadované robiť možno inú prácu, akú ste si mysleli, že budete robiť, pre dobro tímu, obzvlášť keď sa im darí dobre, tak by ste sa tomu mali prispôsobiť.“

Tatar nastupoval v štvrtej formácii s Curtisom Lazarom a Nathanom Bastianom/Kurtisom MacDermidom v posledných troch zápasoch, v ktorých bol postupne najmenej vyťažovaným hráčom tímu, tretím najmenej vyťažovaným hráčom tímu a druhým najmenej vyťažovaným hráčom tímu.

Tridsaťtriročný Dubničan zaznamenal v prvých 11 zápasoch tejto sezóny štyri body za gól a tri asistencie. Na svoj prvý bod čakal do štvrtého zápasu a v posledných dvoch zápasoch nebodoval. Jeho New Jersey aktuálne ťahá sériu štyroch prehier.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies