Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 10.
kurzy
23:00info
DET
EDM
NHL live
00:00info
NJD
ANA
00:00info
PHI
MTL
02:00info
COL
OTT
NHL live
28. 10.
kurzy
00:00info
BUF
FLA
00:30info
TBL
NSH
NHL live
00:00info
CBJ
EDM
00:30info
WPG
TOR
01:00info
COL
CHI
02:00info
UTA
SJS
03:00info
VAN
CAR
03:00info
VGK
CGY
NHL live
«

Správy z NHL

Islanders si v sobotu upísali starého známeho

Tím New York Islanders oznámil v sobotu zaujímavú transakciu – podpísal jednoročnú zmluvu so skúseným útočníkom Mattom Martinom.

Tridsaťpäťročný rodák z ontárijského Windsoru absolvoval profesionálnu skúšku v tréningovom kempe Islanders, ale riadny kontrakt po nej nepodpísal. Teraz už má za sebou aj prvý zápas v sezóne, v ktorom nebodoval.

Martin bol draftovaný newyorským tímom v roku 2008 zo 148. miesta a strávil v ňom prvých sedem sezón kariéry predtým, ako sa na dve sezóny stal hráčom Toronta. Následne sa vrátil k Islanders, u ktorých pôsobil aj vlani. V 57 zápasoch zaznamenal štyri góly a štyri asistencie.

Martin odohral v NHL dokopy 956 zápasov, takže bude mať príležitosť dosiahnuť na hranicu 1000. Doteraz vyprodukoval 176 bodov (81+95), 1158 trestných minút a 3856 bodyčekov.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kmec sa stal hviezdou zápasu, Pekarčík bol trojbodový + videoJeden Slovák skóroval, dvaja asistovali. Slovenský brankár ťahá víťaznú sériuMarchand a Bruins sa vraj blížia k novej zmluve. Kapitán krúti hlavou Šesťorkinova cena každým zápasom rastie. Dostane McDavidov plat?Canadiens vraj nehľadajú posilu len do obrany Černák vs. Fehérváry, Pospíšil si natiahol sériu. Slafkovského zástupca v útoku prvou hviezdouZnámy obranca, ktorý naposledy hrával za Blues, ukončil kariéru Flyers sa zranil najvyťažovanejší hráč. Rekordéra tím vrátil do juniorkyZomrel člen Siene slávy i majstrovského tímu BlackhawksIslanders si v sobotu upísali starého známeho Penguins poslali päťmiliónového brankára na „farmu“Z Montrealu prišli pozitívne novinky o SlafkovskomOpäť dobré správy: Honzek urobil ďalší pokrok. Naznačuje niečo ťah tímu? Ďalšia sobotná NHL v prívetivých časoch na TV TipsportDevils investovali v lete do posilnenia brány: Naši brankári nie sú dosť dobrí, tvrdí trénerTatar sa aj v New Jersey prepadol zostavou. Nie je to jednoduché, reaguje veterán Bývalý skaut vidí v prvom kole draftu aj Slováka: Je to zaujímavá nádej, tvrdí Flyers mali skoro 20 rôznych útokov! Tortorella tvrdí: Nie som šialený Legendárny Pronger sa postavil na stranu Troubu: Je neskutočné, akí sú dnešní hráči Traja Slováci skórovali, štyria bodovali. Uspel aj slovenský brankár + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies