Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 10.
kurzy
23:00info
DET
EDM
NHL live
00:00info
NJD
ANA
00:00info
PHI
MTL
02:00info
COL
OTT
NHL live
28. 10.
kurzy
00:00info
BUF
FLA
00:30info
TBL
NSH
NHL live
00:00info
CBJ
EDM
00:30info
WPG
TOR
01:00info
COL
CHI
02:00info
UTA
SJS
03:00info
VAN
CAR
03:00info
VGK
CGY
NHL live
«

Správy z NHL

Flyers sa zranil najvyťažovanejší hráč. Rekordéra tím vrátil do juniorky

Tím Philadelphia Flyers oznámil, že si minimálne dva týždne bude musieť poradiť bez obrancu Cama Yorka, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela. Útočník Jett Luchanko sa medzitým vrátil do Guelphu z juniorskej OHL.

York utrpel zranenie v stredajšom zápase proti Washingtone, v ktorom do neho vrazil Nic Dowd. V prvých siedmich zápasoch tejto sezóny zaznamenal dva góly a asistenciu, pričom hrával skoro 23 minút na zápas ako najvyťažovanejší hráč tímu.

Dvadsaťtriročný rodák z Anaheimu zažil vlani prelomovú sezónu, keď v 82 zápasoch zaknihoval 10 gólov a 20 asistencií, pričom hrával niečo cez 22 a pol minúty na zápas. Flyers ho teraz zapísali na listinu zranených a z Lehigh Valley z AHL povolali obrancu Emila Andreaho a brankára Alexeja Kolosova.

Luchanko odohral pred návratom do juniorky štyri zápasy, v ktorých nebodoval a zaznamenal dve trestné minúty a tri mínusové body. V 18 rokoch a 51 dňoch sa stal najmladším hráčom v histórii Flyers, ktorý si zahral v NHL. Tím ho draftoval v tomto roku z 13. miesta.

„Sme silno presvedčení, že toto je správna cesta pre neho a jeho rozvoj. Jeho pracovná morálka, pripravenosť a hra výkony počas kempu a prípravy bolo niečím, čo na nás extrémne zapôsobilo a mali sme pocit, že si zaslúžil právo dostať sa do našej zostavy a odštartovať ročník s nami. Nakoniec však cítime, že pre Jetta bude hodnotnejšie, ak bude vložený do najlepšej možnej situácie, aby sa pripravil na svoju kariéru v NHL, a momentálne ňou je hranie za Guelph,“ povedal generálny manažér Daniel Briere.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kmec sa stal hviezdou zápasu, Pekarčík bol trojbodový + videoJeden Slovák skóroval, dvaja asistovali. Slovenský brankár ťahá víťaznú sériuMarchand a Bruins sa vraj blížia k novej zmluve. Kapitán krúti hlavou Šesťorkinova cena každým zápasom rastie. Dostane McDavidov plat?Canadiens vraj nehľadajú posilu len do obrany Černák vs. Fehérváry, Pospíšil si natiahol sériu. Slafkovského zástupca v útoku prvou hviezdouZnámy obranca, ktorý naposledy hrával za Blues, ukončil kariéru Flyers sa zranil najvyťažovanejší hráč. Rekordéra tím vrátil do juniorkyZomrel člen Siene slávy i majstrovského tímu BlackhawksIslanders si v sobotu upísali starého známeho Penguins poslali päťmiliónového brankára na „farmu“Z Montrealu prišli pozitívne novinky o SlafkovskomOpäť dobré správy: Honzek urobil ďalší pokrok. Naznačuje niečo ťah tímu? Ďalšia sobotná NHL v prívetivých časoch na TV TipsportDevils investovali v lete do posilnenia brány: Naši brankári nie sú dosť dobrí, tvrdí trénerTatar sa aj v New Jersey prepadol zostavou. Nie je to jednoduché, reaguje veterán Bývalý skaut vidí v prvom kole draftu aj Slováka: Je to zaujímavá nádej, tvrdí Flyers mali skoro 20 rôznych útokov! Tortorella tvrdí: Nie som šialený Legendárny Pronger sa postavil na stranu Troubu: Je neskutočné, akí sú dnešní hráči Traja Slováci skórovali, štyria bodovali. Uspel aj slovenský brankár + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies