Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 10.
kurzy
23:00info
DET
EDM
NHL live
00:00info
NJD
ANA
00:00info
PHI
MTL
02:00info
COL
OTT
NHL live
28. 10.
kurzy
00:00info
BUF
FLA
00:30info
TBL
NSH
NHL live
00:00info
CBJ
EDM
00:30info
WPG
TOR
01:00info
COL
CHI
02:00info
UTA
SJS
03:00info
VAN
CAR
03:00info
VGK
CGY
NHL live
«

Špekulácie

Šesťorkinova cena každým zápasom rastie. Dostane McDavidov plat?

Zámorský insider Jim Biringer z RG.org verí, že hodnota brankára newyorských Rangers Igora Šesťorkina neustále rastie každým zápasom, ktorý odchytá.

Biringer citoval svoje zdroje, ktoré naznačujú, že dvadsaťosemročný niekdajší víťaz Vezinovej trofeje dostane pri jeho novej zmluve toľko peňazí, koľko bude chcieť.

Dokonca by rekordný plat pre brankára v NHL mohol posunúť na hranicu 12,5 milióna amerických dolárov, ktoré ročne zarába pri súčasnej zmluve Connor McDavid z Edmontonu.

Šesťorkin sa môže v júli stať neobmedzeným voľným hráčom a chce sa stať najlepšie plateným brankárom histórie. Už údajne odmietol ponuku na osemročný kontrakt v hodnote 88 miliónov amerických dolárov.

Článok pokračuje pod reklamou

Predpokladá sa, že moskovský rodák by chcel mať ročný plat na úrovni 13 až 15 percent platového rozpočtu Rangers, čo by ho zaradilo medzi iné top hviezdy ligy.

Ak by Šesťorkin vyjednal ročný plat 12 miliónov amerických dolárov, tak pri očakávanom náraste platového stropu na 92 miliónov amerických dolárov by zaťažoval rozpočet rovnako, ako Henrik Lundqvist, keď podpisoval zmluvu s Rangers za 8,5 milióna amerických dolárov ročne.

Gólman má v rukách všetky tromfy. V úvode tejto sezóny potvrdzuje svoje kvality bilanciou 4-1-1 a 92,6% úspešnosťou zákrokov. A vie, že na trhu s voľnými hráčmi by bol o neho boj aj napriek vysokému očakávanému platu.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies