Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 10.
kurzy
00:00info
BUF
FLA
00:30info
TBL
NSH
NHL live
00:00info
CBJ
EDM
00:30info
WPG
TOR
01:00info
COL
CHI
02:00info
UTA
SJS
03:00info
VAN
CAR
03:00info
VGK
CGY
NHL live
29. 10.
kurzy
00:00info
BOS
PHI
00:00info
MTL
SEA
00:00info
OTT
STL
00:30info
WSH
NYR
NHL live
00:00info
NYI
ANA
00:00info
PIT
MIN
03:00info
SJS
LAK
«

Správy z NHL

Ottawa prišla o útočníka. Mohol by vynechať niekoľko týždňov


Shane Pinto (foto: Instagram/Ottawa Senators)

Hlavný tréner tímu Ottawa Senators, Travis Green, povedal v nedeľu pre TSN, že stav útočníka Shanea Pinta sa bude posudzovať na týždennej báze.

Pinto vynechal už piatkový zápas proti Vegas pre nešpecifikované zranenie. Skôr počas týždňa však hral proti Utahu. V zostave ho nahradil Cole Reinhardt.

Čoskoro dvadsaťštyriročný Američan zaznamenal v prvých šiestich zápasoch sezóny gól a dve asistencie. V minulosti vynechal významný čas pre problémy s ramenom.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil potrebuje na tomto aspekte hry centra ešte zapracovať Pekarčík sa rozbehol, dvaja Slováci skórovali v každom zápase. Slovenský obranca je na čele ligy! Hráči Montrealu urobili po výhre ohromné gesto smerom k Slafkovskému + videoStamkosa dnes čaká veľmi emotívny večer Dvorský vyhral slovenský súboj. Po tretíkrát v sezóne aj skóroval + videoStraka potvrdil formu famóznym gólom! Pekarčík ťahá skvelú sériu, skóroval aj syn legendy + video Fedotov nenapĺňal očakávania, a tak dostal bieloruský brankár šancu prepísať históriu Ottawa prišla o útočníka. Mohol by vynechať niekoľko týždňovNemec a Slafkovský sledovali výhry svojich tímov, Tatar si natiahol sériu Tampa Bay umiestnila na waiver listinu krídelníkaÚtočník Flyers dostal za svoj zákrok trest od disciplinárky + videoVideo: Bitky z 27. októbra 2024 (2)Devils prehrávajú, Nemcovi to nepomôže: Musí pokračovať v učení, tvrdí trénerTatar tento týždeň vyrovnal zápis slovenského velikána. Ďalšieho stíha Nemec zažíva tvrdú školu: Nič také som v živote nezažil, tvrdí Gajan kapituloval len raz a predviedol aj fantastický zákrok, Štrbák dvojbodový + videoPospíšil znova ako center, natiahol si sériu. Vasilevskij s nulou, dvaja hráči päťbodoví Okuliar strelil krásny gól, Kelemen asistoval v predlžení, Dvorský sa zasekol + videoKmec sa stal hviezdou zápasu, Pekarčík bol trojbodový + videoJeden Slovák skóroval, dvaja asistovali. Slovenský brankár ťahá víťaznú sériuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies