Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Magazín

Avalanche a Kings sa budú o haly deliť aj v play-off

Základná časť kanadsko-americkej NHL sa nezadržateľne blíži ku svojmu koncu a poznáme aj mená väčšiny účastníkov play-off. To isté platí aj o basketbalovej NBA, ktorej základná časť sa skončí o pár dní neskôr. V oboch ligách sú tímy, ktoré svoje domáce zápasy hrávajú v rovnakej hale.

Z tímov NHL, ktoré majú svoje miesto v play-off isté, sa budú o halu aj naďalej deliť Colorado a Los Angeles. Avalanche hrávajú svoje domáce zápasy v Pepsi Center, ktorá je domovským stánkom aj tímu Denver Nuggets. Kings si delia zase Staples Center s LA Lakers. Tretia aréna, ktorej sa zdieľanie počas play-off môže týkať, je bostonská TD Garden. Celtics majú účasť v play-off už istú.

Fanúšikovia najprestížnejšej basketbalovej súťaže NBA sa play-off nevedia dočkať. Vyraďovacia časť NBA každoročne prináša kvalitný basketbal, dramatické momenty a napínavé závery zápasov či prekvapujúce konce jednotlivých sérií.

SportUSA.sk Tento rok nebude iný. Jedinou zmenou je, že o play-off budete môcť byť aj vy denne informovaní prostredníctvom portálu SportUSA.sk, ktorého primárnym záujmom sú zámorské športy. Basketbalovým fanúšikom poskytuje špecializovanú sekciu o NBA, v ktorej okrem výsledkov a aktualít nájdete aj tabuľky či štatistiky.

Kto sa bude na konci play-off tešiť z triumfu? Bude to Kobe Bryant a jeho tím Los Angeles Lakers alebo výbornú sezónu zavŕši Cleveland Cavaliers na čele s hviezdnym LeBronom Jamesom. V hre je aj ďalších 14 tímov. Sledujte NBA na SportUSA.sk.

Nie ste fanúšikom NBA?
Na SportUSA.sk nájdete aj spravodajstvo z iných líg a športov. K veľkej štvorke okrem NBA patria aj NHL, MLB a NFL. Pre fanúšikov motorizmu SportUSA.sk prináša spravodajstvo zo série NASCAR, F1 i MotoGP. Tenis, golf a dokonca aj kulturistika, wrestling a ďalšie športy majú na webe svoje miesto.

Aj portál SportUSA.sk, ktorý je „mladším bratom“ SlovakNHL.sk, nájdete na Facebooku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovZačalo 2. kolo a spoznali sme aj jeho posledného účastníka. Obhajca hral zápas č. 7Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies