Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Nashville a Vancouver vymenili medzi sebou 4 hráčov

NASHVILLE – Generálny manažér tímu Nashville Predators, David Poile, dnes oznámil, že z tímu Vancouver Canucks získal Dana Gendura a Shanea O’Briena. Opačným smerom putujú Ryan Parent a Jonas Andersson.

Dvadsaťsedemročný obranca Shane O’Brien hral za Vancouver od sezóny 2008/09 a celkovo odohral 140 stretnutí, v ktorých zaznamenal dva góly a šestnásť prihrávok. Na svoje konto si pripísal aj 275 trestných minút. V minulosti hral za Tampu Bay a Anaheim.

Dvadsaťtriročný pravý krídelník Dan Gendur ešte v kanadsko-americkej NHL nenastúpil. Minulý ročník strávil v ECHL, kde hral za tímy Victoria Salmon Kings (8 zápasov) a Johnstown Chiefs (21 zápasov). Canucks ho draftovali v roku 2007 z celkovej 206. priečky.

Dvadsaťtriročný Ryan Parent prišiel do Nashvillu v júni tohto roka, kedy bol vymenený z Philadelphie. Za Predators neodohral ani jeden duel. V NHL doteraz nastúpil 102-krát a zaznamenal sedem kanadských bodov (1+6). V roku 2005 ho z 18. miesta draftovali Predators.

Dvadsaťdeväťročný Jonas Anderson odohral za Nashville päť zápasov (2001/02). Počas posledného ročníka hrával v KHL, kde obliekal dres Dinama Moskva. V 30 stretnutiach získal rovných 20 bodov (7+13). „Predátori“ ho draftovali v roku 1999 (33. pozícia).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies