Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Sumáre

Torres hetrikom pokoril bývalý tím, Backstrom a Garon s nulami

Vo štvrtok sa odohrali štyri stretnutia bez slovenskej účasti. Niklas Backstrom Mathieu Garon vychytali čisté kontá, Raffi Torres pomohol hetrikom k výhre nad jeho bývalým klubom a Toronto pri prehre aspoň ukončilo gólové suchoty.

Raffi Torres zaknihoval hetrik proti svojmu bývalému tímu a Vancouver dokázal zvládnuť stratu vedenia, aby napokon porazil Edmonton 4:3. Pri štvrtej výhre Canucks v rade zaznamenal tri asistencie Kevin Bieksa, strelecky sa presadil aj Danie Sedin a Roberto Luongo zaznamenal 23 zákrokov. Prekonali ho Dustin Penner, Ryan Jones a Gilbert Brule, ktorí vyrovnali z 0:3 na 3:3. Víťazný gól strelil Torres v 51. minúte. Nikolaj Chabibulin zaznamenal 26 zákrokov.

Niklas Backstrom sa stal prvou hviezdou zápasu po tom, čo zastavil všetkých 36 striel Sharks, aby v domácom prostredí v St. Paul vychytal víťazstvo nad San Jose v stretnutí, v ktorom boli hostia aktívnejší a Wild prestrieľali 36:16. Minnesota vyhrala 1:0 po tom, čo sa v 34. minúte presadil počas presilovky Andrew Brunette. Backstrom zaznamenal svoj 20 shutout v kariére a prvý od 3. marca. V bráne San Jose stál Antero Niittymaki, ktorý odchytal tretí duel v rade.

Mathieu Garon zastavil 29 striel, aby vychytal svoje 17. čisté konto v kariére a predĺžil svoju sériu veľmi dobrých výkonov v domácom prostredí. Columbus vďaka nemu porazil Montreal 3:0. Brankár, ktoré Canadiens draftovali v druhom kole v roku 1996, si vylepšil bilanciu na 8-0-4 s 93% úspešnosťou zákrokov v domácich zápasoch od príchodu do Columbusu. „Mal som aj trošku šťastia. A keď som chytal, neodohrali sme v tejto sezóne ešte zlý zápas. Cítim sa dobe, doma musíme vyhrávať,“ povedal Garon, z ktorého spoluhráčov prekonali Careyho Pricea Rick Nash, Derick Brassard a Kyle Wilson. Jakub Voráček zaznamenal dve asistencie. Price opustil zápas s 21 zákrokmi.

Toronto opäť prehralo, ale aspoň už strelilo gól. Keď Mike Fisher premenil trestné strieľanie a Sergej Gončar s Erikom Karlssonom počas početnej výhody zvýšili vedenie Senators na 3:0, nevyzeralo to s Maple Leafs najlepšie. Keď však v 46. minúte strelil gól Nikolaj Kulemin, prišlo aspoň čiastočné uvoľnenie – klub ukončil gólové suchoty po 167 minútach a 39 sekundách, čo je na rozdiel jediného gólu Clarke MacArthur. Toronto prehralo tretí duel v rade a navyše prišlo o Diona Phaneufa, ktorý utrpel zranenie ľavej nohy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies