Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
COL
1
DAL
1
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Gáborík sa dnes vráti do akcie

Fanúšikovia NY Rangers a slovenského útočníka Mariána Gáboríka sa musia tešiť na štvrtkový zápas proti Buffalu, pretože sa v ňom hviezdny útočník vráti späť do akcie.

Trenčiansky rodák absolvoval v stredu celý tréning, po ktorom novinárom oznámil, že sa cítil dobre na to, aby sa mohol vrátiť do zostavy Rangers už v domácom stretnutí proti Sabres. Pre vykĺbené rameno vynechal posledných 12 zápasov.

„Cítim sa dostatočne istý a dostatočne dobre na to, aby som späť naskočil do akcie,“ povedal Gáborík pre oficiálnu stránku tímu. „Už je to nejaký čas, čo naposledy hral a nevedel som sa už dočkať návratu.“

Gáborík, ktorý viedol Rangers v minulej sezóne s 42 gólmi a 86 bodmi, zaznamenal v troch úvodných zápasoch tohto ročníka dva body. Jeho návrat potešil aj trénera Johna Tortorellu, ktorému rozhodnutia návratu Gáborík povedal tiež po stredajšom tréningu.

„Nie som veľký zástanca toho, či je fit na 100 % alebo 95 %. Môžeš hrať alebo nie? A Gabby to vie, prišiel za mnou po tréningu a povedal, že je pripravený hrať, tak som mu povedal OK,“ povedal Tortorella.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies