Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Slováci v NHL

Dúfam, že sa Svatošovi bude dariť, povedal GM St. Louis

Chceli Mareka Svatoša, no nakoniec im ho vyfúkol Nashville. Ak bolo St. Louis nahnevané na svojho divízneho rivala, že stiahol slovenského útočníka z waiver listiny, generálny manažér Doug Armstrong urobil dobrú robotu v skrývaní skutočných emócií.

„Je to iba hokejový biznis. Vedeli sme, keď sme s ním podpisovali zmluvu, že tam sú určité prekážky, že bude musieť prežiť pobyt na waiver listine skôr ako sa stane aktívnym členom nášho tímu. Cez tú poslednú prekážku sme nedokázali prejsť. Ak by som to musel urobiť znova, urobil by som to rovnakým spôsobom. Bez rizika nie je zisk,“ povedal Armstrong pre News-Democrat.

Vyzerá to tak, že skutočnosť, že košický rodák skončil v tíme Nashvillu, ktorý je divíznym rivalom St. Louis, príliš generálneho manažéra Blues netrápi. Dúfa, že sa Svatošovi bude v novom mužstve dariť.

„Dúfam, že to bude preňho dobre fungovať,“ povedal Armstrong. „Tej veci ohľadom divíznej rivality sa príliš neobávam, pretože podľa mňa je NHL skôr založená na konferenciách ako divíziách. Pre mňa nie je rozdiel, či ide do Nashvillu alebo niekde inde na západe.“

Rovnako ako Blues, tak aj Predators potrebovali do svojej zostavy pridať útočníka. Nashville hrá momentálne bez zranených útočníkov Stevea Sullivana a Davida Legwanda, zatiaľ čo Jordin Tootoo skončil na odvykacej kúre.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies