Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
NYR
FLA
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Chára dostal pochvalu od Lidstroma

Red Wings mohli počas víkendu zdolať Boston v oboch zápasoch celkovým skóre 10:3, no to neznamená, že „Medveďov“ nerešpektujú. Týka sa to hlavne centra Patricea Bergerona a obrancu Zdena Cháru.

Pred draftom pre zápas hviezd sa Chára nechal počuť, že by si rád zahral v jednom mužstve s Nicklasom Lidstromom, ktorého veľmi rešpektuje. Šesťnásobný víťaz Norris Trophy si ho napokon nevybral, no teraz mu vrátil pozitívne slová.

„Myslím si, že je to dobrý všestranný obranca. Jeho výhodou je veľkosť, ale je veľmi dobrý aj s pukom. Ťažko sa proti nemu hrá. Má dobrú strelu a dobrý dosah, ale celkovo je to veľmi dobrý obranca po stránke ofenzívnej i defenzívnej,“ povedal Lidstrom pre ESPN.

Slovenského obrancu pochválil aj tréner Detroitu Mike Babcok.

„Je jediným hráčom v lige, ktorý môže stáť na červenej čiare a dosiahnuť na modrú čiaru. Čo tým myslím je to, že môže stáť na červenej čiare a jeho hokejka dosiahne na modrú. Musíte sa dostať zaňho. Je to veľký chlapík a nedáva zmysel ísť proti nemu telom. Musíte kontrolovať jeho hokejku a jeho ruky, dostať puk od neho takýmto spôsobom,“ povedal Babcock.

Chára v dvojzápase proti Red Wings zaznamenal jednu asistenciu a tri mínusové body, no v druhom stretnutí bol vyhlásený za tretiu hviezdu. V tomto ročníku zaznamenal 10 gólov a 20 asistencií v 56 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies