Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Chára je šťastný, že je Paciorettymu lepšie

Kapitán Bostonu Bruins Zdeno Chára v stredu povedal, že je šťastný, že sa útočníkovi Montrealu Canadiens Maxovi Paciorettymu darí lepšie. Po pôvodných špekuláciách, že by mohol vynechať zvyšok sezóny, sa teraz očakáva, že bude pripravený hrať už v play-off.

„Samozrejme, som rád, že sa mu darí oveľa lepšie a že bude hrať, čo je založené na správach a na tom, čo sme počuli. Som rád, že bude v poriadku. To je dobré správa,“ povedal Chára pre Boston Herald. „Pokúšal som sa ho párkrát kontaktovať a stále čakám na odpoveď. No, zatiaľ žiadna neprišla.“

Chára nepatril pred 8. marcom k populárnym športovcom v Montreale a po jeho zákroku na Paciorettyho sa pre fanúšikov Canadiens a obyvateľov mesta stal jedným z hlavných nepriateľov. Chára si je však vedomý, že myslenie jeho odporcov, ktorí veria, že Paciorettyho zranil úmyselne, nezmení.

„Je to jedná z tých skutočností, kde pravdepodobne veria v jednu vec a je skutočne ťažké im vysvetliť, čo sa stalo. Bola to skutočne zlá nehoda a nanešťastie veľmi zlá. Dokonca aj medzi rivalmi sa podľa mňa nenájde nikto, kto by sa pokúšal niekoho zraniť alebo niekomu nejakým spôsobom uškodiť. Niekedy tieto súčasti hry – rozšírenia, siete, dvierka a všetky tie veci – sú v ceste a je veľmi nešťastné, že do nich vrazíme. Nemôžem kontrolovať, čo o mne hovoria. Musím sa sústrediť len na moju hru,“ povedal Chára.

Trenčiansky rodák bude vo štvrtok po prvýkrát čeliť Montrealu vo veľmi dôležitom súboji dvoch mužstiev bojujúcich o prvenstvo v Severovýchodnej divízii. Budú sa „Habs“ snažiť Chárovi vrátiť jeho zákrok? „Neviem. Uvidíme,“ odvetil Chára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies