Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Správy z NHL

Emery, Langkow a Laperierre finalistami Masterton Tr.

Bill Masterton Memorial Trophy, cena ktorá sa udeľuje hráčovi, ktorý spája svoje hokejové majstrovstvo s príkladnou oddanosťou a vernosťou k hokeju, získa tento rok Ray Emery, Daymond Langkow alebo Ian Laperierre.

Ray Emery (ANAHEIM DUCKS) - Gólman Anaheimu Ducks Ray Emery, ktorý minulú sezónu nezačal najlepšie, keďže mal veľa zdravotných problémov (najvážnejšími boli natrhnuté brušné svaly, avaskulárna nekróza a problémy s bokmi), z ktorých sa dostal v apríli minulého roka a stal sa voľným hráčom. Neskôr podpísal kontrakt s Anaheimom a stal sa tímovou dvojkou. S bilanciou 7-2-0, priemerom 2,28 inkasovaného gólu na zápas a s 92,6% úspešnosťou zákrokov pomohol tímu držať sa na štvrtej priečke v Západnej konferencii.

Daymond Langkow (CALGARY FLAMES) - Center Calgary Flames Daymond Langkow, ktorý tiež celú sezónu bojoval so zraneniami, sa tiež objavil medzi finalistami. 21. marca 2010 ho zasiahla strela od Iana Whita a spôsobila mu zlomeninu stavca, ukončila jeho sezónu a ohrozila jeho hráčsku kariéru. Po viac ako roku, 1. apríla 2011, sa však vrátil do zostavy a odohral s tímom posledné štyri stretnutia v ročníku, pričom v prvom z nich proti Blues zaznamenal jednu asistenciu a dva plusové body.

Ian Laperierre (PHILADELPHIA FLYERS) - Posledným kandidátom je útočník Philadelphie Ian Laperriere. Ten mal v minulej sezóne problémy so zraneniami tváre a pomliaždenie mozgu po zblokovanej strele od obrancu Devils Paula Martina v prvom kole minuloročného play-off. O mesiac sa však vrátil na ľad a dostal sa s tímom až do finale. V tomto ročníku však nehral pre poškodenie nervov v oku po jednej zo zblokovaných striel. Laperriere sa ale nevzdal a naďalej ostal v tíme ako pomoc s tréningami, zranenými hráčmi, ale aj s mediálnymi záležitosťami, vyhľadávaním talentov a celkovým rozvojom klubu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies