Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Správy z NHL

Nashville predĺžil so štyrmi obmedzenými voľnými hráčmi

NASHVILLE – Matthew Halischuk, Cal O'Reilly, Nick Spaling a Chris Mueller ako obmedzení voľní hráči predĺžili svoje kontrakty s ich doterajším zamestnávateľom, Nashvillom Predators.

Matthew Halischuk, originálne draftovaný New Jersey, prišiel do organizácie Nashvillu v priebehu vlaňajšieho leta vo výmene z New Jersey za Jasona Arnotta, vtedajšieho kapitána Nashvillu.

23-ročný rodák z Toronta v priebehu vlaňajšej sezóny pendloval medzi prvým tímom Predators a farmou v Milwaukee, ale ku koncu sezóny sa už natrvalo usadil v prvom tíme Nashvillu.

Za poskytnutú dôveru sa odvďačil Halischuk trénerovi Barrymu Trotzovi v 2. zápase štvrťfinálovej série proti Vancouveru, kedy zápas rozhodol gólom v druhom predĺžení. Napokon však v konečnom zúčtovaní toto víťazstvo nič nezmenilo na ceste Vancouveru do finále bojov o Stanleyho pohár.

Halischuk s vedením Nashvillu podpísal dvojročný kontrakt, v priebehu ktorého zinkasuje 1,425 milióna dolárov.

Cal O'Reilly, starší brat známejšieho Ryana pôsobiaceho v Colorade, strávil celú vlaňajšiu sezónu v drese Nashvillu. Zaň nastúpil k 38 zápasom a nazbieral 18 bodov za 6 gólov a 12 prihrávok.

Celkovo v NHL tento 24-ročný center z Toronta nazbieral v 80 zápasoch 34 bodov (11+23). S vedením Predators sa dohodol na ročnej zmluve za ktorú obdrží 1,05 milióna dolárov.

Rovnako ako O'Reilly, tak aj Nick Spaling strávil celú lanskú sezónu v prvom tímu predátorov. V nich nastúpil tento center z Palmerstonu k 74 zápasom, v ktorých sa gólovo presadil 8-krát a 6-krát jeho meno svietilo medzi asistentmi.

Spomedzi tejto štvorice podpísal Spaling najlukratívnejší kontrakt, keď sa dohodol na dvojročnom kontrakte s ročným prijímom vo výške 1,05 milióna dolárov.

Chris Mueller strávil podstatnú časť sezóny na farme v AHL, kde sa mu však darilo a nazbieral v 67 zápasoch 50 bodov (24+26). Práve tieto výkony v drese Milwaukee Admirals mu pomohli k povolaniu do prvého tímu, kde však už taký úspešný nebol.

Vo svojich prvých 15 zápasoch v zámorskej profilige Mueller nazbieral len 3 body za 3 asistencie. Aj z tohto dôvodu podpísal tento 25-ročný Američan len dvojcestný kontrakt, ktorého podmienky zostali nezverejnené.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies