Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Dallas Stars

Tému založil: STAAL
16.10.2011 - 16:08:11
Tu možme písat o priebehu sezóny Dallasu :beer:

24.06.2017 - 20:10:18
avatar
draft 2018 v Dallase
26.06.2017 - 19:54:07
avatar
Esa Lindell podpísal so Stars nový dvojročný kontrakt na 4,4 mil .Antti Niemi bol poslaní na waiver a bude následne vykúpení dalšie 2 roky mu budeme platiť 1,5 mil .
03.07.2017 - 21:24:57
avatar
Tak po podpise Radulova by som povedal že na trhu s volnými hráčmi končíme teraz je hlavne podpísať Faksu a Ritchieho , zostavu na buducu sezonu vidím takto :

Benn - Seguin - Radulov
Janmark - Hanzal - Spezza
Roussel - Faksa - Ritchie
Cracknell - Shore - Pitlick (McKenzie,Flynn)

Methot - Klingberg
Hamhuis - Honka
Lindell - Johns (Nemeth,Pateryn,Oleksiak)

Bishop
Lehtonen
05.07.2017 - 14:05:19
avatar
Benn Seguin Radulov Tesim sa na vas dalsiu sezonu. Ani ta obrana nevyzera najhorsie, zisk Methota vam to tam pomoze stabilizovat. Navyse Bishop by mal byt konecne istota v brane. Pekna offseason od Nilla.
05.07.2017 - 14:16:31
avatar
Ja som spokojní uvidíme ako si to sadne v sezone pod Hitchom.Verím že Nemeth a Oleksiak sa konečne chytia pod Hitchom ten štýl ktorým budeme hrať im určite bude vyhovovať viac ako pod Ruffom
02.10.2017 - 20:00:26
avatar
https://betweenthebluelines.com/2017/10/02/and-then-there-were-23-stars-make-series-of-roster-moves/
02.10.2017 - 21:43:38
avatar
Zostavu na novu sezonu po príprave vidím takto :

Benn - Seguin - Radulov
Janmark - Spezza - Ritchie
Roussel - Hanzal - Faksa
Cracknell - Shore - Pitlick (Smith)

Methot - Klingberg
Oleksiak - Lindell
Hamhuis - Jonhs
Pateryn - Honka

Bishop
Lehtonen
04.10.2017 - 20:14:07
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=s5NeH1Vl3OM
23.06.2018 - 16:36:38
avatar
OT; RIP Vinnie Paul

https://www.youtube.com/watch?v=JuWJ0cNdTBU

http://www.blabbermouth.net/news/former-pantera-drummer-vinnie-paul-dead-at-54/
01.09.2018 - 23:19:04
avatar
Tak sezona sa nám pomaly blíži ,7.9 začínajú turnaje nováčikov ,14.9 treningove kempy ,18.9 hráme prvý prípravný zápas tak by som sa rád pozrel na to ako by mohla vypadať naša zostava v novej sezone .Verím že dokažeme postupiť do PO konečne , pretože to momentalne neni moc štastne obdobie pre fans stars

Benn - Seguin - Radulov
Nichuskin - Spezza - Janmark
Pitlick - Faksa - Comeau
Ritchie - Shore (Hanzal ) - Elie (Smith )

1. útok : Tak prvý útok je celkom jasný , jedna z naj lajn v lige , uvidime ako sa im bude dariť pod Montym, každopádne očakávam minimalne 70 b od každého z tejto lajny ,Radulov sa minulý rok ukazal ako skvelý podpis a Seguin hral svoj najlepší ročník ,stal sa z neho center na všetky situacie a úkazal že vie byť komplexním hráčom ,od Benna som čakal viac ,tie body na jeho konte boli dosť klamlive ,jeho hra nebola moc dobra ,často kazil rozohravku ,stracal puky a proste to nebol ten hráč ktory vyhral pred 3 rokmi Art Rossa .
2. útok : Druhy útok ma v sebe množsto otaznikov ,je v ňom navratilec z KHL Nichuskin od ktoreho sam neviem čo mám čakať . Spezza snad horšie ako minulu sezonu hrať nemože tak verím že zmena trenera pomože a ukaže že na NHL stale má ,tá defenzívna hra pod Hitchom mu nesedela a Janmark ma za sebou skvelý ročník a dufam že sa zase posunie o level vyššie a bude atakovať hranicu 50 b , určite potrebujeme aby sa nam k prvemu utoku pridal aj druhy pretože minuly rok to 2 hráči nezvladali tahať ( Seguin, Radulov )
3. útok : Faksa je jeden z najlepšie braniacich utočníkov ligy spolu s Pitlickom vytvorili zaujimavu dvojku ,ak k nim dobre zapadne Comeau tak možu vytvoriť velmi neprijemný utok pre supera
4. útok : Ritchie doteraz nenapnill svoj potencial tak dufam že Monty ho dokaže prebrať a stane sa z neho nebezpečný hráč pre superovu branku,Shore jeden z velmi talentovaných hráčov ktory ale potrebuje zapracovať na defenzíve ,od neho tiež čakám prelomový ročník ,je dosť možne že bude nastupovať v TOP 6 . Hanzal bude dlhodobo out a nejak si neviem predstaviť čo možem od neho čakať kedže ma zdravotne problemy dlhodobo, Smith skvelý rychly hráč ,presne kvoli takýmto hráčom prišiel Monty a nakoniec moj velký oblubenec Elie ,skvely powerforward ,dufam že dostane v tejto sezony dosť šancí aby sa poriadne ukazal .


Klingberg - Lindell
Heiskanen - Johns
Honka - Methot ( Polak )

1. obrana : Klingberg jeden z najlepších ofenzívnych bekov NHL ,nie je potreba k nemu moc písať , Lindell minulu sezonu popri Klingonovi neskutočne vyrastol ,bude hrať opäť tažke minuty ,jeden z obrancov na ktorých sa budeme najviac spoliehať .
2. obrana : Heiskanen jeden z kandidatov na Calder Trophy, očakávania su od neho naozaj velke ,ako mlady hráč ma za sebou už Olympiadu ale aj MS kde rozhodne nesklamal,od jeho bude podla mna zavisieť uspech či neuspech v tejto sezone . Každopádne sa na neho moc teším ,už sa neviem dočkať až ho uvidim na lade , dlho som ho sledoval vo finskej lige tak som zvedavý ako mu sadne uzke klzisko , Johns je presne ten typ beka ktoreho Heiskanen pri sebe potrebuje ,tvrdý bek ktory ma za sebou prelomovu sezonu a tiež bude patriť už k oporám teamu.
3. obrana : Honka sa pod Hitchom hrozne trápil ,často sedel na tribúne ,bolo na nom vidieť že proste stratil sebavedomie ,ani na MS to nebol on tak dufam že Monty ho dokaže nakopnuť , potencial na to aby hral v NHL rozhodne má ,Methot je mentor našej dosť mladej obrany , špecialista na oslabovku u ktoreho verím že mu vydrží zdravie , potom by mohol byť fakt platným hráčom aj ked sa bude asi vsadzať na mladých hráčov a potom tu je Polák ktoreho podpis max nechapem ,hráč ktory sa už vracal do čiech nakoniec skončí u nás ,no rozhodne som z toho podpisu neni štastný ,radšej mohol dostať šancu Heatherington. Dost ma zaujima ako moc bude obrane chybať Hamhuis .

Bishop
Khudobin

Další hráč od ktoreho bude zavisieť uspech v sezone je Bishop .Ak bude Bishop zdravotne v pohode tak može byť velkou oporou ,minuly rok rozhodne nesklamal ,konečne sme mali poriadnu 1 , Khudobin ma za sebou dobru sezonu v Bostone tak dufam že bude spolahlivo kryt chrbat Bishopovi.

Som naozaj zvedavý ako Monty zvladne vstup do NHL , tato sezona je premna velka neznama ,mame v teame množstvo otaznikov ( Monty ,Nichus ,Heiskanen ,Honka Spezza ) každopádne verím minimalne v postup do PO .Už sa neviem dočkať novej sezony . Prajem všetkým teamom vela štastia v novej sezone ,dufam že nás čaká skvelá sezona plná kvalitneho hokeja
03.09.2018 - 21:23:08
avatar
Dallas do play off !!!!!
04.09.2018 - 22:20:03
avatar
Roster na turnaj v Traverse ,su tam celkom zaujimave mena .

https://www.nhl.com/stars/news/dallas-stars-announce-roster-schedule-for-traverse-city-prospect-tournament/c-299935958
08.09.2018 - 10:07:46
avatar
Stars - Rangers 7 : 5 , goly Stars : Mascherin 2 , Heiskanen, Hansson, Caamano , Stenqvist ,Douglas

Zostava Stars :

Caamano - Hintz - Calderone
Robertson - Dellandrea - L’Esperance
Mascherin - Davies - Damiani
Loewen - Phelan - Douglas ( Hawel , Laberge )

Heiskanen - Nyberg
Gleason - Hansson
Vala - Stenqvist ( McCormick , Barteaux )

Point
Popovich

Heiskanenov gol : https://www.nhl.com/stars/news/hes-a-special-player-miro-heiskanen-dazzles-in-dallas-stars-debut/c-300000380
09.09.2018 - 09:07:47
avatar
Red Wings - Stars 3 : 1 , gol Stars Calderone

Zostava Stars :

Nick Caamano - Roope Hintz (C) - Tony Calderone (A)
Adam Mascherin - Ty Dellandrea - Jason Robertson
Brett Davis - Joel L'Esperance (A) - Riley Damiani
Sam Laberge - James Phelan - Curtis Douglas

Miro Heiskanen - Niklas Hansson
John Nyberg - Jakob Stenqvist
Ben Gleason - Dawson Barteaux

Colton Point
Anthony Popovic
13.09.2018 - 18:13:42
avatar
Celkom zaujimavy hráčik ,urobil na mna celkom dojem na turnaji v Traverse : The Dallas Stars have signed defenseman Ben Gleason to a three-year entry-level contract. Gleason was a free agent tryout with the Stars who really impressed at the NHL Prospect Tournament in Traverse City.
13.09.2018 - 19:58:58
avatar
Tyler Seguin has signed an eight-year contract extension worth $9.85 million per season.

Cap hit for Stars core players going forward:

Seguin- $9.85- 8 years
Benn - $9.5 - 7 years
Radulov - $6.25 - 4 years
Bishop - $4.91 - 5 years
Klingberg - $4.25 4 years

Team has wiggle room with that core.

https://www.youtube.com/watch?v=dX1xgapwZwM
14.09.2018 - 18:48:03
avatar
https://www.nhl.com/stars/news/the-journey-begins-jim-montgomery-ready-excited-to-open-first-camp/c-300079408
28.12.2018 - 23:47:21
avatar
Of interest because even after they beat Nashville 2-0, Dallas is burning.

Excerpt:
“WTF”

That’s​ the text​ that Dallas Stars CEO Jim​ Lites​ says he gets​ five​ times per game​ from​ team owner​ Tom​ Gaglardi.

It​​ happened again on Thursday night when he was watching the Stars’ 2-0 win against the Nashville Predators.

“He’s pissed,” Lites said on Friday afternoon. “And you know what it’s about.”

“They are fucking horse-shit, I don’t know how else to put it,” Lites said. “The team was ok. But (Tyler) Seguin and (Jamie) Benn were terrible.”

...

“These guys are not good enough. They’re not good enough for me, they’re not good enough for the owner, and they’re certainly not good enough for the general manager, who I can’t speak for, but it’s not good enough for the job he’s done,” Lites added. “But we’ve had meeting after meeting after meeting. The accountability on the ice is not there. These guys were signed to big contracts because they were the third- and sixth-leading scorers in the National Hockey League over the past five years. They get their money, we expect them to not be outplayed every game we play in. And if they were as good as they’ve been in the past we wouldn’t be having this conversation.”

...

“I take a lesson from Bob Gainey here. He said you’d be really successful in this league if you never gave a shit about being invited to players’ daughters’ weddings, and that’s what I think,” Lites said. “I don’t give a fuck. I’m a year-to-year guy and I’ll be damned if a guy who has been as good to me as Tom Gaglardi — as good to this franchise — isn’t getting results, and those players aren’t getting it done. I’m telling you, we are gonna run through a GM who does everything he can to make the team better because we aren’t getting results.”
29.12.2018 - 00:52:15
avatar
No povedal to čoho sa ostatní boja ,takto to dalej nejde ,Stars sa za posledných par rokov nikam neposunuli ,Benn a Seguin maju milionove zmluvy a ich vykony oproti iným hviezdam ligy su smiešne , body sice maju ale herne to je hrozna slabota . Za posledne 3 roky mame tretieho trenera a zmemy v tabulke su minimalne a herne to je ešte horšie ako pod Ruffom ,každemu je jasne že problem neni v trenerovi ale hráčoch a Nill ako GM tiež neodviedol moc dobru robotu ,zmluva pre Benna bola od zažiatku prehnana ,podpis Hanzala bol neskuťočny fail to iste Methot,Niemi,Hudler,Hemsky a niekolko dalších.Gaglardi ako majitel do toho dava neskutočne peniaze ,hráči maju neskutonečne zazemie a stale nič . Pre všetkých ludi okolo Stars to musi byt neskutočne frustrujuce, ako je to frustrujuce aj premna , niekedy už fakt nemam silu to riešiť . PO je pre nas v podstate velký uspech a to je na team s takými hviezdami malo. Na druhu stranu je to od Litesa hrozne neprofesionalne davat taketo veci von
31.12.2018 - 20:58:01
avatar
https://www.sbnation.com/nhl/2018/12/31/18163101/dallas-nhl-winter-classic-2020

< 1 ... 16 17 18 19 20 21 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies