Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

12.08.2013 - 18:27:20
avatar
Nevidíš do kabíny nevieš či je alebo nie je vhodný kapitán..
12.08.2013 - 18:30:46
avatar
ale poznam pristup Kuka k Slovanu uz niekolko rokov a viem ze on ako Slovanista ma byt kapitan
12.08.2013 - 19:48:42
avatar
No, fakt je ze nikdy co som Bartovica videl hrat ma svojou hrou nejako neocaril.

A kuwos tym "nebyt jeho korclovania", to vobec nieje ako napisat ze "keby Chara nebol taky vysoky". Lebo Chara ma navyse perfektnu strelu, skvely prehlad, neuveritelnu kondiciu atd.... Bartovic nedokaze zakoncit, a 99 percent jeho brejkov skonci strelou do brankara alebo dokonca mimo. Nevie premienat sance, chyba mu kreativita, dozadu nieje nic extra.

Tym nehovorim ze je vyslovene zly hrac, ale myslim si ze patri tak do tretej lajny. A nenapisal som ze by som ho poslal do Skalice, len ze by mi nevadilo keby ho tam poslali, to je rozdiel
12.08.2013 - 20:07:11
avatar
samozrejme, ja som to zjednodušil, ale je to podobný argument, ktorý je v podstate úplne irelevantný...veľa Chárových kvalít vyplýva z jeho výšky napríklad (aj spomenutá strela aj väčšina jeho defenzívnej práce)...každý kvalitný korčuliar môže byť dobrý penalty killer...trošku chcenia a dobrého kaučingu...je to schopnosť definujúca hráča v tomto prípade a hypotézy, keby ju nemal, nemajú veľký zmysel...
13.08.2013 - 00:22:10
avatar
Len teda, vacsina nasich vysokych hokejistov su tarbave drava, vid Mihalik. O Mihalikovi sa da povedat ze jedine co ma je jeho vyska, a z tej sem tam vzyjde nieco dobre, ale inak je to pomerne slaby hrac.
13.08.2013 - 07:19:50
avatar
problém s tými borcami je však aj ten, že i tá výška je im zvyčajne na prd
15.08.2013 - 11:04:17
avatar
Tomáš Netík má menšie zranenie a do dnešného zápasu nezasiahne. Juraj Mikúš už absolvuje predzápasové rozkorčulovanie a do začiatku KHL by mal byť už stopercentne zdravý.
15.08.2013 - 11:29:14
avatar
Mikúš a Netík hrali v Poprade spolu že?
15.08.2013 - 13:16:27
avatar
Presne tak A celkom im to spolu išlo
15.08.2013 - 13:37:37
avatar
No tak to by ich mohol dať Čada znova dokopy, v poslednom zápase sa mi páčili mlaďasi Šťastný, Brejčák aj Kolena, Hudáček aj keď som mu neveril hrá celkom dobre, Daňo je dosť inconsistent, v OT mal peknú prihrávku, ale Miklík to nedal, chcel by som dnes vidieť viac priestoru pre Andreja Š. a dnes by mal teda aj nastúpiť v treťom útoku s Daňom a Hudym, tak sa teším...

btw. zostava na dnes:
Kopřiva (Janus) - Sersen, Škoula - Bartovič, Bližňák, Kukumberg - Brejčák, Mojžíš - Vondrka, Ölvecký, Miklík - Mihálik, Štajnoch - Daňo, Šťastný, Hudáček - Sigalet, Kudrna, Kolena, T. Mikúš, R. Mráz

a neviem ako vy, ale Škoula je stále v lese...
15.08.2013 - 18:23:33
avatar
Slovan za polkou prvej tretiny 3:0 proti Chomutovu (Miklik - Vondrka,Skoula) (Vondrka - Miklik, Sersen) (Miklik -Stajnoch). Pekne. Vyzera ze Vondrkovi s Miklikom zase spolu ide.

Nemate niekto stream?? Ak nie tak pekne poprosim niekoho kto sa zucastnil live, aby potom dal nejaky obsirnejsi reportik...
15.08.2013 - 18:39:20
avatar
1. tretina:
Slovan jednoznačne lepší, ale nie až tak dominantný ako by sa podľa výsledku mohlo zdať. Chomutov veľa šancí nemal, Kopřiva musel vytiahnuť vážnejší zákrok až niekoľko sekúnd pred koncom tretiny. Prvý gól padol v presilovke, keď Škoula zachytil puk na modrej, posunul na Vondrku a ten krížnou prihrávkou našiel na vrchole kruhov stojaceho Miklíka, ktorý z prvej vypálil. Druhý gól padol po prihrávke Miklíka na Sersena, ten nahodil od modrej, puk prepadol Kostúrovi cez lapačku a za nim už pohotovo dorazil do prázdnej brány Vondrka. Tretí gól vsietil z rovnakej pozície ako pri prvom góle Miklík, ktorý strelou švihom medzi betóny vyhnal Kostúra z bránky. Asistoval mu Štajnoch.
stav: 3-0

2. tretina:
Ešte sa vrátim k prvej tretine, Šťastný dostal hipcheck do stehna/kolena a do druhej tretiny nenastúpil, do prvej formácie sa presunul Hudáček, do tretej Kukumberg a Kudrna. Prvých 6 minút bolo nemastných-neslaných, Chomutov prehusťoval stredné pásmo a Slovan sa nevedel dostať do nejakej šance. V 27. minúte bol vylúčený Mojžíš, Slovan sa dobre bránil no Ölveckého forchecking bol až príliš dôrazný a tak si Chomutov zahral 33 sekúnd v dvojnásobnej prevahe, no Miklík dobre zblokoval ich strelu a sám vyrazil do útoku nazbieral niekoľko sekúnd. Na konci presilovky ešte zachránil gól Sigalet, ktorý sa najlepšie zorientoval v bránkovisku a puk cez neho hráči Chomutova nedokázali pretlačiť. V druhej polke tretiny sa do dobrej šance dostal Bartovič, ktorého dobre našiel Hudáček, no brankár Bartovičov blafák forhand-backhand neprekvapil. Hneď po niekoľkých sekundách znova Hudáček hľadal na druhej strane Bartoviča, no jeho strelu brankár vyrazil. V 34. minúte stratil puk Mihálik, unikajúce hráča vytlačil síce za bránu ale ten nepokračoval na wrap-around ale backhandom poslal v protipohybe prihrávku pred bránu a tam už Kaše mal poloodkrytú bránu a nezaváhal. O minútu neskôr bol vylúčený Sersen a znova v oslabení zachránil Sigalet gól, keď dorážka chomutovského hráča už smerovala do prázdnej brány, no Sigalet 30-40 cm od čiary chytil vo vzduchu puk do rukavice. V 38. minúte sa dostali do útoku mladíci, Mráz nahral Mikúšovi, ten prihrával na druhú stranu Kolenovy, ktorému už len stačilo nastaviť hokejku a dal gól. Niekoľko sekúnd po góle ešte fauloval Mojžíš, ale nič vážnejšie sa nestalo.
stav: 4-1

3. tretina:
Prvých 8 minút znova hluchých, Slovan nepresne rozohrával, Chomutov mal jednu šancu, konkrétne Hruška vypálil od modrej, no Kopřiva mal voľný výhľad. Potom Daňo sa dobre vysunul a dokázal obkorčuľovať dvojmetrového Lakosa, ktorý sa na neho zavesil a Daňo si pekne bránil puk, no blafák mu už nevyšiel. O minútu neskôr sa pekne dostali do pásma mladíci, no Mikúš netrafil bránu, mohol ale radšej prihrať Kolenovy, ktorý následne vybojoval presilovku. V 57. minúte ale slovanisti nechali na modrej veľa času pre Hrušku, proti ktorému nevyštartoval ani Vondrka ani Kukumberg a tak vypálil a trafil pravý vinkeľ. O dve minúty neskôr sa Mojžíš až príliš sústredil na sundanie protihráča a preváhal možnosť vyhodiť puk, ktorý sa následne poodrážal ku Hruškovi, ktorý z medzi kruhov triafal opäť pravý vinkeľ. Chomutov odvolal brankára, dobre zapracoval Bližňák, ktorý 2x vyhodil puk z obranného pásma, mladík Kämpf však vo svojom pásme zle rozohrával, trafil forcheckujúceho Vondrku, ktorý už mal pred sebou voľnú bránu, no ešte ho stíhol podraziť Kämpf a teda technický gól pre Slovan.
stav: 5-3
15.08.2013 - 20:06:47
avatar
myslim ze Miklik s Vondrkom si zasluzia hrat spolu v 1. utoku, medzi nich Bližňaka
15.08.2013 - 20:11:13
avatar
a Hudaček by mal podla mna hrat v 2. utoku, ved mu to dost ide a slovanu by sa tam zišiel taky drzi utocnik
15.08.2013 - 20:58:58
avatar
Svoj premiérový gól za belasých strelil Milan Kolena.
Po 2. tretine bol Mihálik vyradení zo zostavy a do hry už nezasiahol. Celý fanklub nahlas kričal: "Mihálik von!"
15.08.2013 - 21:24:06
avatar
nechápem na čo s ním podpísali na dva roky, keď prd hrá a Čada ho nechá hrať tak tretinu sezóny

Mojžíš tiež nejako slabšie oproti minulému roku, zatiaľ naj sú Sersen, Sigalet a Štajnoch, osobne by som to poskladal: Sersen-Sigalet, Štajnoch-Mojžíš, Škoula-Brejčák
15.08.2013 - 22:43:27
avatar
ked vidim ze je Mihalik na lade tak - , a ked tam je Skoula tak jeho hra je ze -
15.08.2013 - 23:33:18
avatar
Dovolím si povedať pár viet k vybraným hráčom Slovanu. Budem sa snažiť zachovať akú takú štruktúru, no nemám toľko času aby som postol príspevok, s ktorým by som bol maximálne spokojný.

Skúsim najprv pár kladných viet a postupne bude pribúdať kritika.

NO.1 - Michal Vondrka

Začnem zhurta. Keby je to na mne, neváhal by som Vondrku menovať kapitánom. Dlhodobo podáva výborné výkony, je miláčikom publika, má schopnosť rozhodovať zápasy a vyzerá byť v Slovane spokojný a som presvedčený, že aj v kabíne je rešpektovaný. Minulý rok mal výbornú sezónu a oprávnene bol členom 1. útoku.

NO.2 - Michel Miklík

Miklík je výborný ofenzívny hráč, ktorý dobodky spĺňa očakávania, ktoré boli doňho vkladané pri podpise minulý rok. Dnes (zápas SBA - Chomutov) zaznamenal myslím 3 body. Skvelý prehľad v hre, technika... V Slovane určite 1.line FWD.

NO.3 - Peter Olvecký

Peter hrá konečne na pozící, na ktorú výkonnostne má. Minulú sezónu celú odohral, napriek dobrým výkonom, v 3.-4.lajne čo podľa mňa nebolo adekvátne k jeho schopnostiam. V mojich očiach je to komlexný hokejista, s dobrou technikou. Jeho kľučky dnes nemali chybu a aj to ako si jednoducho poradil s trojicou protihráčov v rohu klziska(tí, ktorí boli dnes na štadióne, určite vedia) na to sa bola radosť pozerať. Taktiež sa nebojí hrať do tela a jeho výkony sú veľmi vyrovnané, čo sa nedá povedať o všetkých. Napr. taký Hudáček. A keď už som pri ňom, pár viet k nemu.

NO.4 - Libor Hudáček

Obávam sa, že tento chalan má už to najlepšie za sebou. Budem rád ak sa budem mýliť, no jeho hra sa mi od polovice minulej sezóny nepáčila vôbec a dnes mi to potvrdil. Jeho kľučky sú už preč, nekorčuloval dnes dobre a robil zlé rozhodnutia. Momentálne to výkonnostne nie je na prvé 2 formácie. No a v bottom 6 nemá hráč ako on čo robiť.

NO.5 - Martin Štajnoch

Výborne. Tak by som hodnotil jeho dnešný výkon. Jeden z mála hráčov, ktorí sa neboja kontaktu a vedia pritvrdiť. Je mi ľúto, že sa neprebojoval do NHL, no som rád, že hrá práve v Slovane. Výborná hra telom, nadpriemerná strela. V mojich očiach sa má stále kam posúvať. Moj naj D v SBA.

NO.6 - Andrej Šťastný

Všade čítam, že je nedoceňovaný, veľký bojovník s NHL parametrami, že sa každému jeho hra páči a že bolo veľké prekvapenie, že nešiel na posledné MS. Poviem k tomu len toto : So všetkým maximálne súhlasím ! Výborný prísľub do budúcnosti. SnáĎ sa mu budú vyhýbať zranenia.

Je toho ešte dosť k čomu by som sa chcel vyjadriť, no frajerka ma už ženie spať, tak možno zajtra ak ma nesfúknete ako niektorých prispievateľov. Predovšetkým som sa chcel vyjadriť k duu Kukumberg,Bartovič. Tak snáď inokedy.

15.08.2013 - 23:34:24
avatar
Nechapem co tam este robi Mihalik... Zlepsil sa,ale stale je to drevo,ktoreho by mali poslat aspon na nejaku dobu do skalice... inak ten Kase je asi 17 rocny fagan,ktory vyzera asi na 15 (to len taka mala technicka vsuvka )
16.08.2013 - 00:23:50
avatar
Vic_Starr: k tomu Šťastnému: ešteže si to potvrdil, lebo to vyzeralo tak, ako keby si išiel povedať, že tárame

a do bodky súhlasím s celým tvojim príspevkom

Hudáčkovi som cez leto predpovedal vypadnutie zo zostavy, zápas s Viedňou som nevidel, ale chválili ho, so Spartou hral v pohode a už som mal pocit, že vyvráti moje slová, ale dnes bol zase invisible okrem 20 sekúnd, keď 2x nahral Bartovičovi

< 1 ... 78 79 80 81 82 83 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies