Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komunita: Diskusia > QuoVadis Slovensky hokej, anb co delame zle ???

Tému založil: Iljia
20.05.2013 - 17:47:21
ZREKAPITULUJME SI VÝSLEDKY HOKEJISTOV SLOVENSKA V SEZÓNE 2012/2013
MUŽI=8. miesto z 16 (1. Svedsko, 2. Svajciarsko, 3. USA, 4. FIN)
U -20: 8. miesto SVK z 10 (1. USA, 2. SWE, 3. RUS, 4. CAN ... 9. GER, 10. LAT
U -18 9. miesto (predposledny) SVK pred 10. LAT (1. CAN, 2. USA, 3. FIN, 4. RUS)
U - 17 10./10 (Posledny)(1.RUS, 2.USA, 3.QUEBEC, 4.SWE, 5.EAST COST SELECT QUEBEC, 6.EAST COST SELECT ONTARIO,7.WEST COST SELECT,8.FIN, 9.WESTERN CANADA)
U - 16 MS ani WSI sa nekonaju len 2 prip. zapasy CZ a 2 turnaje s GER, SUI, FIN)

U - 15 WSI v USA bez SVK kedze WSI nezastrešuje SZĽH, ale finančne plne zabezpečujú výhradne rodičia, asi rodičom došli financie) Pre úplnosť spomedzi 13 zámorských celkov 7 ruských a 4 z Európy (SWE, FIN, CZE a Austria) vhral Viťaz Podolsk pred, EAST COST KINGS, 3.FIN, 4. EAST COST ONTARIO, 5. SWE,... 20. AUT, 24. CZE

U - 14 WSI Praha: 5. miesto/18 (1. SWE, 2 .CZE, 3. FIN, 4. CAN, 5. SVK)

U - 13 WSI Bolzano 19./22 (20. ITA, 21. SUI, 22. HONG KONG & 1.ESC-O, 2.SWE)

U - 12 Helsinky 6./20 (1.FIN, 2.CSKA, 3. ESPOO, 4. CAN, 5. DYN MOSKVA, 6. SVK)

15.09.2022 - 12:31:54
avatar
Reakcia na: Zámčan, 14.09.2022 - 14:41:08
Nebudem sa čudovať, ak Fínsko a Lotyšsko vyhlásia, že na MS nepustia žiadnych hráčov z KHL. Je to síce v kompetencii IIHF a tá nie je až tak zdržanlivá, ale v tejto dobe sa dosť používajú ultimáta a podmienky, takže ak Fínsko a Lotyšsko povie, že MS budú bez hráčov KHL, tak buď IIHF zruší MS alebo prijme ich podmienky. Zatiaľ len konšpirujem a hádam, takže to neberte úplne vážne, ale nie je to nemožné, a ak k tomu dôjde, na zväze bude veselo. IIHF trvalo nejakú dobu, kým suspendovala Rusko a Bielorusko z MS, a výrazne k tomu prispelo Fínsko s jeho vyhlásením, že tam Rusov nepustí. O pár mesiacov to bude opäť Fínsko a k tomu aj prísnejšie Lotyšsko. Uvidíme ako sa k tomu postavia tieto 2 krajiny.
∧ skryť ∧
Dostal som dobrú ponuku pracovať Slovnafte,ale odmietol som to z principu.Dostal by som 2500 eur,ale ja som predal aute,kupil som si bicykel,lebo nemam peniaze na cestovanie a robím u nás na družstve za 600 eur. Som zasadový a z pincipu nebudem dostavať krvavé peniaze z Ruska. Myslím že o chvílu predam aj byt,lebo nebudem zvladať platiť za energie z mierumilovnej Saudskej arabie. Nevadí,ale som v očiach ludí charakter. Skús to aj ty.

Slovenský hokej takýmito rozhodnutiami pôjde do kelu.
15.09.2022 - 13:20:31
avatar
Reakcia na: bach, 15.09.2022 - 12:31:54
Dostal som dobrú ponuku pracovať Slovnafte,ale odmietol som to z principu.Dostal by som 2500 eur,ale ja som predal aute,kupil som si bicykel,lebo nemam peniaze na cestovanie a robím u nás na družstve za 600 eur. Som zasadový a z pincipu nebudem dostavať krvavé peniaze z Ruska. Myslím že o chvílu predam aj byt,lebo nebudem zvladať platiť za energie z mierumilovnej Saudskej arabie. Nevadí,ale som v očiach ludí charakter. Skús to aj ty. Slovenský hokej takýmito rozhodnutiami pôjde do kelu.
∧ skryť ∧
Chudacikovia hokejisti, keby nepodpisali v KHL, tak by museli zobrat na ulici...
15.09.2022 - 14:17:57
avatar
Reakcia na: bach, 15.09.2022 - 12:31:54
Dostal som dobrú ponuku pracovať Slovnafte,ale odmietol som to z principu.Dostal by som 2500 eur,ale ja som predal aute,kupil som si bicykel,lebo nemam peniaze na cestovanie a robím u nás na družstve za 600 eur. Som zasadový a z pincipu nebudem dostavať krvavé peniaze z Ruska. Myslím že o chvílu predam aj byt,lebo nebudem zvladať platiť za energie z mierumilovnej Saudskej arabie. Nevadí,ale som v očiach ludí charakter. Skús to aj ty. Slovenský hokej takýmito rozhodnutiami pôjde do kelu.
∧ skryť ∧
Strasne hlupe prirovnanie.
Ty z toho robis situaciu, ako keby vsetci hraci, co nehravaju v KHL isli umriet od hladu.
To fakt?
Takze podla teba napriklad Cehlarik bude tento rok v NL triet biedu a asi preda auto, lebo nehra KHL?
Hrivo tiez chudak to bude mat financne nahnute.
Ale tak snad si nieco odlozili z predoslych sezon v KHL, tak od hladu snad neumru.
Ale co chudaci ostatni nasi reprezentanti?
Palo Regenda? Chudak. Ide do AHL, ale to nestaci na zivot, lebo sak Huska a Jaros napriklad, ti aby uzivili rodinu musia z AHL odist do KHL, tak neviem ako Regenda alebo Kelemen. Neumru? Zrobime zbierku?
Ale ti aspon AHL hrali, ale co taky Lantosi? Ten ani KHL ani AHL.
Lunter len Slovensko a Cesko, ten bude uz uplne na tom zle.
A Takac, ten ani v CZ nebol, podla mna nema ani na odrazadlo.
Krtista boha, nerobme z toho uzivenie rodiny, lebo to nie je ten pripad.


15.09.2022 - 15:17:49
avatar
A z hokejistov by som nerobil zidne krvilacne obludy. Skratka su zo Slovenska, kde 30% chce vyhru Ruska a 40% je to uplne jedno. Kto nema babku, mamku, dedka, ocka, alebo niekoho v rodine zblbnuteho ruskou propagandou, nech hadze kamenom.
Skratka chlapci pochadzaju z prostredia, kde velka cast ludi vnima Rusko pozitivne a velka cast ludi je v pozicii, ze ich to vobec ale vobec nezaujima.
Je to mix slabeho vzdelania, celkoveho protiamerickeho postoja verejnosti, nejakych komplexov z malosti naroda a komunisticko-klerikalnej minulosti.
Preco by prave hokejisti mali byt vynimkou?
Budme radi za Handzusa a napriklad aj za Granaka.
A som zvedavy, co na to Ramses Velky.
15.09.2022 - 21:05:46
avatar
Reakcia na: prasjanko, 15.09.2022 - 15:17:49
A z hokejistov by som nerobil zidne krvilacne obludy. Skratka su zo Slovenska, kde 30% chce vyhru Ruska a 40% je to uplne jedno. Kto nema babku, mamku, dedka, ocka, alebo niekoho v rodine zblbnuteho ruskou propagandou, nech hadze kamenom. Skratka chlapci pochadzaju z prostredia, kde velka cast ludi vnima Rusko pozitivne a velka cast ludi je v pozicii, ze ich to vobec ale vobec nezaujima. Je to mix slabeho vzdelania, celkoveho protiamerickeho postoja verejnosti, nejakych komplexov z malosti naroda a komunisticko-klerikalnej minulosti. Preco by prave hokejisti mali byt vynimkou? Budme radi za Handzusa a napriklad aj za Granaka. A som zvedavy, co na to Ramses Velky.
∧ skryť ∧
Ja som z rodiny, kde skoro všetci sú antivaxeri a húkali do mňa všelijaké sprostosti, a nakoniec som bol ja jediný, čo sa dal zaočkovať. To nie je len o výchove a rodine, ale fakt o kritickom myslení a inteligencii. Nemôže si človek okamžite urobiť názor z jednej správy, hlavne ak je to ruská propaganda. Ktokoľvek kto aspoň trocha pozná našu proruskú socialistickú minulosť by mal vedieť, čo je vlastne Rusko zač. Tí čo nezabudli to dobre vedia, tí ostatní sú buď komunisti, dezoláti bez kritického myslenia alebo totálni flegmatici, ktorí nad tým ani nekývnu rukou, lebo ich to nezaujíma.

Hokejisti patria skôr k tejto poslednej časti, no i tak je to dosť smutné, lebo myslia len na peniaze. Už som to spomenul, slušné peniaze sa dajú zarobiť hocikde v Európe, ale oni si vybrali tú najhoršiu možnosť, a to nielen pre nich (následky môžu/nemusia byť dosť zlé), ale aj pre celú krajinu, ak takýmto spôsobom nás dostanú do povedomia Európy - krajina, kde hokejisti sa nehanbia hrať v agresívnej nebezpečnej nepriateľskej krajine.

Mimochodom, musím ťa opraviť. Podľa posledného prieskumu si asi 51 percent ľudí želá ruské víťazstvo. Zvyšku je to buď jedno alebo chcú ukrajinské víťazstvo. Ja osobne tomuto prieskumu ale neverím vzhľadom k prieskumom predtým, ktoré jasne tvrdia, že Rusko je agresor a že my patríme na západ do Európy. Navyše, nikoho, koho som sa ja pýtal nebol za Rusko.
16.09.2022 - 00:48:40
avatar
Ale však nech si idú hrať tu ich Putinovsku ligu, rovnako ako prostitutky nech si spávaju s kdekým...Ale tak ako by som si nezobral prostitutku tak by som ani nezobral hrača KHL do repreentácie... Je to uplne rovnaké, kvoli peniazom zapredávaju morálne hodnoty....
17.09.2022 - 08:38:28
avatar
Reakcia na: Zámčan, 15.09.2022 - 21:05:46
Ja som z rodiny, kde skoro všetci sú antivaxeri a húkali do mňa všelijaké sprostosti, a nakoniec som bol ja jediný, čo sa dal zaočkovať. To nie je len o výchove a rodine, ale fakt o kritickom myslení a inteligencii. Nemôže si človek okamžite urobiť názor z jednej správy, hlavne ak je to ruská propaganda. Ktokoľvek kto aspoň trocha pozná našu proruskú socialistickú minulosť by mal vedieť, čo je vlastne Rusko zač. Tí čo nezabudli to dobre vedia, tí ostatní sú buď komunisti, dezoláti bez kritického myslenia alebo totálni flegmatici, ktorí nad tým ani nekývnu rukou, lebo ich to nezaujíma. Hokejisti patria skôr k tejto poslednej časti, no i tak je to dosť smutné, lebo myslia len na peniaze. Už som to spomenul, slušné peniaze sa dajú zarobiť hocikde v Európe, ale oni si vybrali tú najhoršiu možnosť, a to nielen pre nich (následky môžu/nemusia byť dosť zlé), ale aj pre celú krajinu, ak takýmto spôsobom nás dostanú do povedomia Európy - krajina, kde hokejisti sa nehanbia hrať v agresívnej nebezpečnej nepriateľskej krajine. Mimochodom, musím ťa opraviť. Podľa posledného prieskumu si asi 51 percent ľudí želá ruské víťazstvo. Zvyšku je to buď jedno alebo chcú ukrajinské víťazstvo. Ja osobne tomuto prieskumu ale neverím vzhľadom k prieskumom predtým, ktoré jasne tvrdia, že Rusko je agresor a že my patríme na západ do Európy. Navyše, nikoho, koho som sa ja pýtal nebol za Rusko.
∧ skryť ∧
Musim ta opravit. Presne z toho posledneho vyskumu som vychadzal. Otazka v prieskume bola polozena tak, ze ak 10 je vitazstvo Ruska a 1 vitazstvo ukrajiny, kde sa nachadzate na skale od 1 do 10. Ja to chapem tak, ze ludia co dali 5 alebo 6 su v podstate nerozhodnuti a je im to jedno. Titulky v novinach z toho urobili akoze vacsina chce vitazstvo Rusov, ale ti ludia v strede su skor nerozhodnuti IMHO. Sportu zdar!
17.09.2022 - 08:38:30
avatar
Reakcia na: Zámčan, 15.09.2022 - 21:05:46
Ja som z rodiny, kde skoro všetci sú antivaxeri a húkali do mňa všelijaké sprostosti, a nakoniec som bol ja jediný, čo sa dal zaočkovať. To nie je len o výchove a rodine, ale fakt o kritickom myslení a inteligencii. Nemôže si človek okamžite urobiť názor z jednej správy, hlavne ak je to ruská propaganda. Ktokoľvek kto aspoň trocha pozná našu proruskú socialistickú minulosť by mal vedieť, čo je vlastne Rusko zač. Tí čo nezabudli to dobre vedia, tí ostatní sú buď komunisti, dezoláti bez kritického myslenia alebo totálni flegmatici, ktorí nad tým ani nekývnu rukou, lebo ich to nezaujíma. Hokejisti patria skôr k tejto poslednej časti, no i tak je to dosť smutné, lebo myslia len na peniaze. Už som to spomenul, slušné peniaze sa dajú zarobiť hocikde v Európe, ale oni si vybrali tú najhoršiu možnosť, a to nielen pre nich (následky môžu/nemusia byť dosť zlé), ale aj pre celú krajinu, ak takýmto spôsobom nás dostanú do povedomia Európy - krajina, kde hokejisti sa nehanbia hrať v agresívnej nebezpečnej nepriateľskej krajine. Mimochodom, musím ťa opraviť. Podľa posledného prieskumu si asi 51 percent ľudí želá ruské víťazstvo. Zvyšku je to buď jedno alebo chcú ukrajinské víťazstvo. Ja osobne tomuto prieskumu ale neverím vzhľadom k prieskumom predtým, ktoré jasne tvrdia, že Rusko je agresor a že my patríme na západ do Európy. Navyše, nikoho, koho som sa ja pýtal nebol za Rusko.
∧ skryť ∧
Musim ta opravit. Presne z toho posledneho vyskumu som vychadzal. Otazka v prieskume bola polozena tak, ze ak 10 je vitazstvo Ruska a 1 vitazstvo ukrajiny, kde sa nachadzate na skale od 1 do 10. Ja to chapem tak, ze ludia co dali 5 alebo 6 su v podstate nerozhodnuti a je im to jedno. Titulky v novinach z toho urobili akoze vacsina chce vitazstvo Rusov, ale ti ludia v strede su skor nerozhodnuti IMHO. Sportu zdar!
25.09.2022 - 21:02:06
avatar
Neviete niekto ako vyzerá tréningový plán U18 vo Švedsku alebo vo Fínsku? zaujíma ma počet tréningov na ľade, koľko v posilňovni.
29.09.2022 - 18:11:20
avatar
Reakcia na: rokobo, 25.09.2022 - 21:02:06
Neviete niekto ako vyzerá tréningový plán U18 vo Švedsku alebo vo Fínsku? zaujíma ma počet tréningov na ľade, koľko v posilňovni.
∧ skryť ∧
Neviem ako tam ale napriklad dorast v ziline ma riadnu posilku 2 krat do tyzdna a myslim ze to tak funguje vsade +pred niektorymi tg su lahke tonizacne sily
30.09.2022 - 16:14:14
avatar
Reakcia na: marek113, 29.09.2022 - 18:11:20
Neviem ako tam ale napriklad dorast v ziline ma riadnu posilku 2 krat do tyzdna a myslim ze to tak funguje vsade +pred niektorymi tg su lahke tonizacne sily
∧ skryť ∧
V Slovane 6x ľad a 3x posilňovňa.
11.05.2023 - 20:31:36
avatar
https://www.hokej.cz/athletix-data-kde-cesti-dorostenci-zaostavaji-oproti-americkym-vrstevnikum/5073683


Podobné info by som si rád prečítal aj o našich dorastencoch
12.05.2023 - 08:00:07
avatar
Ja by som do Ruska nešiel hrať hokej ani za milión eur,lebo mám česť,hrdosť a ľudskosť a radšej dám posledný cent ukrajincovi,ako sa zapredať,ak zle dopadnú voľby,tak sme súčasťou Ruska
22.06.2023 - 23:15:50
avatar
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/projekt-regionalnych-hokejovych-akademii-napreduje-najblizsie-k-spusteniu-su-trencin-a-poprad


To už začína byť ako s tými našimi diaľnicami
23.06.2023 - 15:01:37
avatar
Reakcia na: mathew1, 22.06.2023 - 23:15:50
[url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/projekt-regionalnych-hokejovych-akademii-napreduje-najblizsie-k-spusteniu-su-trencin-a-poprad [/url] To už začína byť ako s tými našimi diaľnicami :LOL:
∧ skryť ∧
Dohoda medzi SZĽH a Krajskými mestami je to čo za dva roky sa urobilo,každý krajský primátor víťazoslávne s Mirom Šatanom prezentovali dlhodobý projekt,ktorý zapadol prachom a teraz po dvoch rokoch je to na dobrej ceste,je to beh na dlhú trať a treba vydržať,chlapci z ročníka narodenia 2054 sa majú na čo tešiť
23.06.2023 - 16:26:11
avatar
Reakcia na: Phanda, 23.06.2023 - 15:01:37
Dohoda medzi SZĽH a Krajskými mestami je to čo za dva roky sa urobilo,každý krajský primátor víťazoslávne s Mirom Šatanom prezentovali dlhodobý projekt,ktorý zapadol prachom a teraz po dvoch rokoch je to na dobrej ceste,je to beh na dlhú trať a treba vydržať,chlapci z ročníka narodenia 2054 sa majú na čo tešiť
∧ skryť ∧
Je to komédia už.

https://www.startitup.sk/na-slovensku-vznikne-druha-hokejova-akademia/

Tu sa v roku 2019 spomína akadémia v Košiciach



https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok/na-slovensku-by-mala-vyrast-dalsia-hokejova-akademia-szlh-podpisalo-memorandum-2023050318440356828

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/nsk-a-szlh-podpisali-memorandum-vysledkom-ma-byt-hokejova-akademia

V linkoch vyššie,pre zmenu už v pandemickom roku 2020 sa spomínajú akadémie v Nitre a Trnave.

Teraz máme rok 2023 a najbližšie k spusteniu sú Poprad a Trenčín. Neviem čo pod slovom najbližšie páni myslia
23.06.2023 - 19:48:56
avatar
Reakcia na: mathew1, 23.06.2023 - 16:26:11
Je to komédia už. [url] https://www.startitup.sk/na-slovensku-vznikne-druha-hokejova-akademia/ [/url] Tu sa v roku 2019 spomína akadémia v Košiciach [url] https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok/na-slovensku-by-mala-vyrast-dalsia-hokejova-akademia-szlh-podpisalo-memorandum-2023050318440356828 [/url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/nsk-a-szlh-podpisali-memorandum-vysledkom-ma-byt-hokejova-akademia V linkoch vyššie,pre zmenu už v pandemickom roku 2020 sa spomínajú akadémie v Nitre a Trnave. Teraz máme rok 2023 a najbližšie k spusteniu sú Poprad a Trenčín. Neviem čo pod slovom najbližšie páni myslia :s12:
∧ skryť ∧
Memoranda,nie dohody ako píšeš,ono to bola komédia,primátori a Miro si urobili reklamu,memoranda boli podpisovanie s niekoľko mesačnymi odstupmi a pompezne,niečo sa v našom hokeji začína robiť v 2020 pýtali kluby Mira o pomoc,nech im pomôže zo zisku z MS2019,Miro povedal,že nemôže,lebo tie peniaze pôjdu pre talenty na hokejové akadémie,sú štyri !!! roky po MS a nik nevie kde sa tie milióny do zisku stratili,lebo reálne sa ešte nič neurobilo
hodnost Ejo .
27.06.2023 - 10:49:24
avatar
Reakcia na: Phanda, 23.06.2023 - 19:48:56
Memoranda,nie dohody ako píšeš,ono to bola komédia,primátori a Miro si urobili reklamu,memoranda boli podpisovanie s niekoľko mesačnymi odstupmi a pompezne,niečo sa v našom hokeji začína robiť v 2020 pýtali kluby Mira o pomoc,nech im pomôže zo zisku z MS2019,Miro povedal,že nemôže,lebo tie peniaze pôjdu pre talenty na hokejové akadémie,sú štyri !!! roky po MS a nik nevie kde sa tie milióny do zisku stratili,lebo reálne sa ešte nič neurobilo
∧ skryť ∧
Riadne hovnomety dávaš a pritom vieš o tom veľké prd. Skade máš že sa stratili milióny? Vieš to dokázať, alebo si si len chcel kopnúť? Napr. v TN sa čaká na dostavbu nového štadióna pre akadémiu. Skús si naštudovať, prečo meškalo VO a kto ho zdržiaval. Len pre tvoj info, prvé VO bolo vypísané v roku 2018!
27.06.2023 - 11:31:48
avatar
Reakcia na: Ejo, 27.06.2023 - 10:49:24
Riadne hovnomety dávaš a pritom vieš o tom veľké prd. Skade máš že sa stratili milióny? Vieš to dokázať, alebo si si len chcel kopnúť? Napr. v TN sa čaká na dostavbu nového štadióna pre akadémiu. Skús si naštudovať, prečo meškalo VO a kto ho zdržiaval. Len pre tvoj info, prvé VO bolo vypísané v roku 2018!
∧ skryť ∧
Miliony sa nestratili,vďaka miliónom vyrástli Slafkovsky,Nemec,Sýkora,Dvorský,Honzek a iný,Šatan peniaze neukradol ale vložil do juniorov
hodnost Ejo .
27.06.2023 - 14:47:40
avatar
Reakcia na: Detvan, 27.06.2023 - 11:31:48
Miliony sa nestratili,vďaka miliónom vyrástli Slafkovsky,Nemec,Sýkora,Dvorský,Honzek a iný,Šatan peniaze neukradol ale vložil do juniorov
∧ skryť ∧
Tebou menovaní nemajú s investíciami do akadémii nič spoločné.

< 1 ... 27 28 29 30 31 32 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies