Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komunita: Diskusia > MS 2016 - Petrohrad/Moskva

Tému založil: hokej 144
01.01.2016 - 18:25:17
Skupina A (Petrohrad )
Kanada
Fínsko
Spojené štaty
Slovensko
Bielorusko
Francuzsko
Nemecko
Maďarsko

Skupina B (Moskva)
Rusko
Šwédsko
Česko
Švajčiarsko
Lotyško
Norsko
Dansko
Kazachstan

15.05.2016 - 09:44:06
avatar
Reakcia na: rb2016, 15.05.2016 - 08:01:20
Ciger nigdy nemal byť trenerom našej reprezentacie veď je to idiot 1.stupňa ja ho nechapem ako mohol nechať doma takich dobrých hračov ako su: 1.Podhradský 2.Nagy 3.Surový 4.Miklik 5.Bartovič 6.Kopecký Je mi z neho zle.Vôbec nema v time skusených hračov .
∧ skryť ∧
Tak z tych hracov jedine Nagy..Surovy a Kopecky....ostatny urcite nie...
15.05.2016 - 09:44:54
avatar
Nedá mi, opäť sa nevytočiť na vyjadrenia mi Cígera po zápase. On v podstate ani nevie čo má povedať. Dookola ako že bojujeme, ostávame v hre, hráči sú neskúsení, treba hrať tímovo a pod...Zmeny v útokoch ide robiť asi na základe e-mailov a SMS čo dostáva A tie jeho dvojičky o ktorých hovorí už od prípravy absolútne nefungujú a musel to vidieť už max. po 3 zápase.
15.05.2016 - 09:56:35
avatar
Wait a second... niekde som sa docital ze ciger nema trenersku licenciu. To akoze fakt? A nevie mi este niekto povedat koho ten marcinko fajci (musi to robit fakt dobre), ze sa furt dostane do repre? Traged storocia...
15.05.2016 - 09:58:21
avatar
Ked som uvidel marcinka vcera na PP tak som to rovno vypol...
15.05.2016 - 10:25:14
avatar
Cígerova taktika na dnes jasná: ,,musíme udržať čo najdlhšie stav 0:0,, Do faku nech ide aj s takýmto rozmýšľaním. Fíni sú oveľa hratelnejší ako Kanada. To chce nastaviť mužstvo na tento zápas na 0:0? A čo keď v druhej minúte dostaneme góla, potom príde aká taktika? Asi čistá improvizácia.
15.05.2016 - 10:35:18
avatar
Viete co bude najvacsia tragedia ze ludi na SR uz prestane bavit hokej a MS budu brat len informativne .Ostane to iba na urovni : ako hrali nasi ? kolko sme dostali?...Nevypadli sme?. Je to do placu kedysi hokejova krajina ktora sutazila o najvyssie priecky s top 6, je momentalne na urovni madarov:(
Nejde mi nespomenut nase "hviezdy" z NHL napr,. taky Gaborik ten snad keby mal aj otlak na nohe tak sa vyhovori aj nan. P..e ale Oveckin ktoremu skonci sezona hned pride. O tom je to o nature a o hrdsoti.

PS:
Hovorte si co chcete najlepsim clovekom pre pozdvihnutie svk hokeja by bol jedine P. Stastny!
15.05.2016 - 10:35:29
avatar
Reakcia na: dexterko, 15.05.2016 - 10:25:14
Cígerova taktika na dnes jasná: ,,musíme udržať čo najdlhšie stav 0:0,, Do faku nech ide aj s takýmto rozmýšľaním. Fíni sú oveľa hratelnejší ako Kanada. To chce nastaviť mužstvo na tento zápas na 0:0? A čo keď v druhej minúte dostaneme góla, potom príde aká taktika? Asi čistá improvizácia.
∧ skryť ∧
Fini su ovela hratelnejši ? lol
15.05.2016 - 10:49:05
avatar
Reakcia na: dexterko, 15.05.2016 - 10:25:14
Cígerova taktika na dnes jasná: ,,musíme udržať čo najdlhšie stav 0:0,, Do faku nech ide aj s takýmto rozmýšľaním. Fíni sú oveľa hratelnejší ako Kanada. To chce nastaviť mužstvo na tento zápas na 0:0? A čo keď v druhej minúte dostaneme góla, potom príde aká taktika? Asi čistá improvizácia.
∧ skryť ∧
to rozmyslanie ma od Bokrosa. Tie ich detinske vyhovorky nie su uz ani smiesne, skor by som povedal ze pekne pluju fanusikom do tvare. Jasne vidno ako nam chyba do utoku jedna generacia hracov rocnika cca 89 az 83. Maju nas tahat hraci rocnikov 90 a vyssie a to si majstri svetla dovolia nezavolat Hrivika, Panika a mozem pokracovat dalej. Najvacsie esa v time a najvacsi tahuni maju byt hraci rocnika 95. Pytam sa kde su hraci strednej generacie co maju byt teraz va njlepsich rokoch? Bokros a spol sa alibisticky cuduju preco kanada je tak zohrata a pritom nemusia spolu hrat ani zapas. Odpoved velmi dobre vedia len sa znova skryvaju za alibisticke vyhovorky. Nase nadeje teda hraci rocnikov 91 a mladsi co maju byt teraz akoze tahuni su od mladeznickych kategorii zvyknuti iba na prehry (s timami silnej 6) resp "skalopevnu" obranu a nahodenie puku do utocneho pasma a rychlo prestriedat. Vdaka pani Mikes a hlavne Bokros s Fruhaufom a dalsi.
Neverim ze v nasej lige nie je zo desat lepsich hracov ako Bartanus a Hrnka. Co ani v kanadskom bodovani nevycnievaju, ani nie su v popredi. Je smutne ze z finale sa tam nik nedostal ani najprodiktivnejsi hraci. Vzdy mi prislo zarazajuce ze nasi hraci z ceskej ligy su zvacsa len do poctu a pritom v ceskych kluboch su dolezity hraci a aj v kanadskom bodovani su v popredi. Pritom cesi pravidelne mavaju polovicku z ich ligy v repre a ani zdaleka nie su dopoctu.
Stale si ale myslim ze tito hraci co nas reprezentuju maju jednoznacne na viac ako to co predvadzaju.
hodnost Ejo .
15.05.2016 - 10:51:39
avatar
Je uuplne jedno kto tam je. To čo tam je je plus mínus to najlepšie čo ta mohlo ísť. Hossa, Gabo aj Chára už končia. Ich repre už bude len výnimka. Koho naviac by ste tam akože chceli mať? Keby že tam je Tatar, Pánik, Hrivík, akože o čo rozdielne by boli tie výsledky? Možno, že by sme nevybuchli s Bielorusmi, ale to je asi tak všetko.

My nemáme hráčov. A pri práci vo zväze prakticky už ani mať nebudeme. Nazývame hviezdami hráčov ako Daňo, Tatar ktorý by si inde repre dres ani len neobliekli a taktiež čakáme zázraky od mladých ako sú Réway, Cehlárik alebo Jaroš, ktorí oproti tým pravým mladým hviezdam sú veľmi slabý priemer. Naše miesto je medzi Nórmi, Dánmi, Nemcami. Švajčiari sú pri zápase s nami už braní aicky za favoritov. To je proste fakt. Štvrťfinále má byť náš hlavný cieľ a jeho dosiahnutie brané za veľký úspech.

To je realita, ktorú nevidia jedine fanúšikovia, ktorý sa nepochopiteľne vezú na vlne zlatej generácie, ktorá už len hrá golf. Je to už Viac ako desať rokov od doby, keď sme patrili ako tak k špičke a to tiež trvalo koľko? 3-4 roky? (aj keď mi príde pomenovať zlatú generáciu hráčov, ktorý vyhrali až jeden turnaj, smiešne, pri všetky ucte k nim. Keď si to porovnám s českou zlatou generáciou, ktorá toto pomenovanie dostala po OH a zlatom hattricku na MS). Je zaujímavé sledovať, ako ľahko sa dá zvyknúť si na úspech a ako dlho si ním zaliepať oči.

Ak sa podarí dáky úspech v podobe výhry nad favoritom, tak to už dávno nie je z rovnocennej hry, ale z betónovania a blbého dňa súpera. A to vo všetkých vekových kategóriách.

Rozčarovanie a hnev z týchto výsledkov našej hokejovej repre je už vina každého jedného fanúšika ktorý to cíti, nakoľko si už mal dávno zvyknúť.

A to bude horšie.
15.05.2016 - 11:05:40
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 10:51:39
Je uuplne jedno kto tam je. To čo tam je je plus mínus to najlepšie čo ta mohlo ísť. Hossa, Gabo aj Chára už končia. Ich repre už bude len výnimka. Koho naviac by ste tam akože chceli mať? Keby že tam je Tatar, Pánik, Hrivík, akože o čo rozdielne by boli tie výsledky? Možno, že by sme nevybuchli s Bielorusmi, ale to je asi tak všetko. My nemáme hráčov. A pri práci vo zväze prakticky už ani mať nebudeme. Nazývame hviezdami hráčov ako Daňo, Tatar ktorý by si inde repre dres ani len neobliekli a taktiež čakáme zázraky od mladých ako sú Réway, Cehlárik alebo Jaroš, ktorí oproti tým pravým mladým hviezdam sú veľmi slabý priemer. Naše miesto je medzi Nórmi, Dánmi, Nemcami. Švajčiari sú pri zápase s nami už braní aicky za favoritov. To je proste fakt. Štvrťfinále má byť náš hlavný cieľ a jeho dosiahnutie brané za veľký úspech. To je realita, ktorú nevidia jedine fanúšikovia, ktorý sa nepochopiteľne vezú na vlne zlatej generácie, ktorá už len hrá golf. Je to už Viac ako desať rokov od doby, keď sme patrili ako tak k špičke a to tiež trvalo koľko? 3-4 roky? (aj keď mi príde pomenovať zlatú generáciu hráčov, ktorý vyhrali až jeden turnaj, smiešne, pri všetky ucte k nim. Keď si to porovnám s českou zlatou generáciou, ktorá toto pomenovanie dostala po OH a zlatom hattricku na MS). Je zaujímavé sledovať, ako ľahko sa dá zvyknúť si na úspech a ako dlho si ním zaliepať oči. Ak sa podarí dáky úspech v podobe výhry nad favoritom, tak to už dávno nie je z rovnocennej hry, ale z betónovania a blbého dňa súpera. A to vo všetkých vekových kategóriách. Rozčarovanie a hnev z týchto výsledkov našej hokejovej repre je už vina každého jedného fanúšika ktorý to cíti, nakoľko si už mal dávno zvyknúť. A to bude horšie. :sr:
∧ skryť ∧
Tatar, Dano ... by boli jednoznacne hviezdy v ktoromkolvek time krajin druheho sledu. Jensen v Danskom time co je spoluhrac Hrivika na farme, ani nebol v provom time a v AHL mal horsie statistiky a dani ho brali vsetkymi desiatimi a prisiel ako velka posila.
Fanusikovia vidia realitu taku, ze krajina ako DEN, FRA, NOR, BLR, GER ... beru zvacsa tych istych hracov na MS resp kostratimu je na cca 5 a z10 rokov jasna a hraci im minimum odmietaju pozvanky. Je zarazajuce ze my co sa uz pokladame za tim druheho sledu si dovoli nepozvat resp odmietnut pravidelne kazde MS zo 20 hracov, alebo pravidelne nezobrat tych najlepsich
hodnost Ejo .
15.05.2016 - 11:12:33
avatar
Koho sme nezobrali/nezavolali takého, že by sa dal brať ako rozdielový hráč? Nikoho.
Ten tým sa dal poskladať uplne inak, ale boli by to len iné mená a výsledky cca rovnaké.

Sme na potápajúcej sa lodi a diskusia sa točí o tom, ktorej deravej slamky sa máme chytiť.
15.05.2016 - 11:22:34
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 10:51:39
Je uuplne jedno kto tam je. To čo tam je je plus mínus to najlepšie čo ta mohlo ísť. Hossa, Gabo aj Chára už končia. Ich repre už bude len výnimka. Koho naviac by ste tam akože chceli mať? Keby že tam je Tatar, Pánik, Hrivík, akože o čo rozdielne by boli tie výsledky? Možno, že by sme nevybuchli s Bielorusmi, ale to je asi tak všetko. My nemáme hráčov. A pri práci vo zväze prakticky už ani mať nebudeme. Nazývame hviezdami hráčov ako Daňo, Tatar ktorý by si inde repre dres ani len neobliekli a taktiež čakáme zázraky od mladých ako sú Réway, Cehlárik alebo Jaroš, ktorí oproti tým pravým mladým hviezdam sú veľmi slabý priemer. Naše miesto je medzi Nórmi, Dánmi, Nemcami. Švajčiari sú pri zápase s nami už braní aicky za favoritov. To je proste fakt. Štvrťfinále má byť náš hlavný cieľ a jeho dosiahnutie brané za veľký úspech. To je realita, ktorú nevidia jedine fanúšikovia, ktorý sa nepochopiteľne vezú na vlne zlatej generácie, ktorá už len hrá golf. Je to už Viac ako desať rokov od doby, keď sme patrili ako tak k špičke a to tiež trvalo koľko? 3-4 roky? (aj keď mi príde pomenovať zlatú generáciu hráčov, ktorý vyhrali až jeden turnaj, smiešne, pri všetky ucte k nim. Keď si to porovnám s českou zlatou generáciou, ktorá toto pomenovanie dostala po OH a zlatom hattricku na MS). Je zaujímavé sledovať, ako ľahko sa dá zvyknúť si na úspech a ako dlho si ním zaliepať oči. Ak sa podarí dáky úspech v podobe výhry nad favoritom, tak to už dávno nie je z rovnocennej hry, ale z betónovania a blbého dňa súpera. A to vo všetkých vekových kategóriách. Rozčarovanie a hnev z týchto výsledkov našej hokejovej repre je už vina každého jedného fanúšika ktorý to cíti, nakoľko si už mal dávno zvyknúť. A to bude horšie. :sr:
∧ skryť ∧
Naše miesto je medzi Švajčiarmi a Nemcami a o level nižšie sú tímy ako BLR,NOR,DAN,...to, že prehráme s nimi jeden alebo pár zápasov (aj to po totálnom výbuchu a s ani zdaľeka ideálnom tíme a koučingom od trénerov), aj my dokážeme raz za 3-4 roky poraziť Čechov, USA, dokonca Kanadu a nehovoríme, že sme snimi na 1 úrovni. Takisto nás poážajú občas títou súperi. Žiaden z tých tímov nás nedokáže pravidelne porážať. Tento rok to bolo BLR, minule FRA,....A čo sa týka, že Švajčiari proti nám nastupujú ako favoriti je fakt? A odkiaľ máš ten fakt? Zápas medzi nami je čisto 50:50. Nikto nás neberie ako outsiderov (teraz nepolemizujem ako by to naozaj dopadlo, aj keď pozri si výsledky Švajčiarov). A to, že nei sme na úrovni s tímami ako BLR, NOR, DAN dokazujú výsledky z MS18, MS20. Realita je taká, že nám patrí 7.-9. miesto vo svetovom hokeji.
15.05.2016 - 11:39:45
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 11:12:33
Koho sme nezobrali/nezavolali takého, že by sa dal brať ako rozdielový hráč? Nikoho. Ten tým sa dal poskladať uplne inak, ale boli by to len iné mená a výsledky cca rovnaké. Sme na potápajúcej sa lodi a diskusia sa točí o tom, ktorej deravej slamky sa máme chytiť.
∧ skryť ∧
Opat si dovolim s tebou nesuhlasit. Napisal si ze z Tatara a spol robime iba my hviezdy, na co som ti odpovedal dostcujucu a uviedol som ti aj priklad.
Neviem kedy si sa narodil, ale asi ti uslo ze u nas sa od 93 absolutne nerobi nic v hokeji resp v mladeznickom hokeji. Takze to nie su len posledne roky. Zjavne ti aj uslo ze svajciari su na mladeznickych urovniach na nasej urovni dobrych 16~20 rokov. Pozri si ich umiestnenia okolo rokov noveho milenia na juniorskych MS.
Nemyslim si ze sa chytam slamky iba som ti napisal ako to chodi v inych repre vyberoch co si mozes aj sam potvrdit ked sa pozries na supisky.
hodnost .
15.05.2016 - 13:45:28
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 10:51:39
Je uuplne jedno kto tam je. To čo tam je je plus mínus to najlepšie čo ta mohlo ísť. Hossa, Gabo aj Chára už končia. Ich repre už bude len výnimka. Koho naviac by ste tam akože chceli mať? Keby že tam je Tatar, Pánik, Hrivík, akože o čo rozdielne by boli tie výsledky? Možno, že by sme nevybuchli s Bielorusmi, ale to je asi tak všetko. My nemáme hráčov. A pri práci vo zväze prakticky už ani mať nebudeme. Nazývame hviezdami hráčov ako Daňo, Tatar ktorý by si inde repre dres ani len neobliekli a taktiež čakáme zázraky od mladých ako sú Réway, Cehlárik alebo Jaroš, ktorí oproti tým pravým mladým hviezdam sú veľmi slabý priemer. Naše miesto je medzi Nórmi, Dánmi, Nemcami. Švajčiari sú pri zápase s nami už braní aicky za favoritov. To je proste fakt. Štvrťfinále má byť náš hlavný cieľ a jeho dosiahnutie brané za veľký úspech. To je realita, ktorú nevidia jedine fanúšikovia, ktorý sa nepochopiteľne vezú na vlne zlatej generácie, ktorá už len hrá golf. Je to už Viac ako desať rokov od doby, keď sme patrili ako tak k špičke a to tiež trvalo koľko? 3-4 roky? (aj keď mi príde pomenovať zlatú generáciu hráčov, ktorý vyhrali až jeden turnaj, smiešne, pri všetky ucte k nim. Keď si to porovnám s českou zlatou generáciou, ktorá toto pomenovanie dostala po OH a zlatom hattricku na MS). Je zaujímavé sledovať, ako ľahko sa dá zvyknúť si na úspech a ako dlho si ním zaliepať oči. Ak sa podarí dáky úspech v podobe výhry nad favoritom, tak to už dávno nie je z rovnocennej hry, ale z betónovania a blbého dňa súpera. A to vo všetkých vekových kategóriách. Rozčarovanie a hnev z týchto výsledkov našej hokejovej repre je už vina každého jedného fanúšika ktorý to cíti, nakoľko si už mal dávno zvyknúť. A to bude horšie. :sr:
∧ skryť ∧
Minimalne by som nebral hracov co nemaju na dynamicky hokej.

Cert ber Kanadu ci Finsko ale pozrite sa na USA. Vyber pomaly z NCAA a davaju si BLR ci FRA.

Hrivik by bol posila ako hrom pre tento mancaft. Ale ked si niekto ide furt svoje, ako Nemecek na zvaze, Bokros v U20, Bartanus v U18 a Ciger so SVehlom ( a to som im veril , ze su lepsi ) pri A-cku tak sa ani necudujem.

Chyba nam ta hlucha generacia co Nemecek a zabo-mysie vojny zabili.

Zaborsky keby videl zmeny na zvaze a v repre isto by zmenil nazor a isiel hrat na MS. Lepsie ako Bakos.
hodnost Ejo .
15.05.2016 - 14:09:48
avatar
Reakcia na: , 15.05.2016 - 13:45:28
Minimalne by som nebral hracov co nemaju na dynamicky hokej. Cert ber Kanadu ci Finsko ale pozrite sa na USA. Vyber pomaly z NCAA a davaju si BLR ci FRA. Hrivik by bol posila ako hrom pre tento mancaft. Ale ked si niekto ide furt svoje, ako Nemecek na zvaze, Bokros v U20, Bartanus v U18 a Ciger so SVehlom ( a to som im veril , ze su lepsi ) pri A-cku tak sa ani necudujem. Chyba nam ta hlucha generacia co Nemecek a zabo-mysie vojny zabili. Zaborsky keby videl zmeny na zvaze a v repre isto by zmenil nazor a isiel hrat na MS. Lepsie ako Bakos.
∧ skryť ∧
Nám chýba už asi tretia generácia. Občas vyskočí až JEDEN hrač z ročníka a ani tí málo talentovaný ktorých máme sa nevedia presadiť v mužskom hokeji (Pánik, Jurčo, Daňo).

Hrivík sa za 4 roky čo je v AHL dostal na koľko zápasov do NHL? 4-5? Záborský na koľko? Ano, boli by možno lepší ako polka tímu čo je tam teraz, ale ten rozdiel nie je taký, aby tím ako taký niečo dosiahol. A ak máme považovať takýchto hráčov za jedných z tých našich najlepších, tak to prosím nikdy nehovorte pred inými národmi. Strašne nás vysmejú.

Pri dobrom trénerovi, správnom prístupe, detailnom dodržovaní taktiky, sa občas dostaneme do 1/4finále a ooobčas sa v príprave nám podarí dakoho zo silnej šestky poraziť. Ale stále budeme dostávať od Canada, USA, Fin, Swe, CZ laty a to hraju v tréningovom tempe. A to pri prehre 5-0 sami hráči povedia, že vlastne hrali dobre.

Proste na to nemáme, a či tam je Hrivík, alebo Bartánus na tom nič nezmení. Tu to chce trošku iné zmeny.
hodnost .
15.05.2016 - 15:34:15
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 14:09:48
Nám chýba už asi tretia generácia. Občas vyskočí až JEDEN hrač z ročníka a ani tí málo talentovaný ktorých máme sa nevedia presadiť v mužskom hokeji (Pánik, Jurčo, Daňo). Hrivík sa za 4 roky čo je v AHL dostal na koľko zápasov do NHL? 4-5? Záborský na koľko? Ano, boli by možno lepší ako polka tímu čo je tam teraz, ale ten rozdiel nie je taký, aby tím ako taký niečo dosiahol. A ak máme považovať takýchto hráčov za jedných z tých našich najlepších, tak to prosím nikdy nehovorte pred inými národmi. Strašne nás vysmejú. Pri dobrom trénerovi, správnom prístupe, detailnom dodržovaní taktiky, sa občas dostaneme do 1/4finále a ooobčas sa v príprave nám podarí dakoho zo silnej šestky poraziť. Ale stále budeme dostávať od Canada, USA, Fin, Swe, CZ laty a to hraju v tréningovom tempe. A to pri prehre 5-0 sami hráči povedia, že vlastne hrali dobre. Proste na to nemáme, a či tam je Hrivík, alebo Bartánus na tom nič nezmení. Tu to chce trošku iné zmeny.
∧ skryť ∧
Generacia 1 - u mna hraci okolo Bondru, Satana, Charu ci Lasaka ( 1968-1979 )

v Europe hrajuci Pardavy, Petrovicky, Lintner, Majesky, Nagy...

Jo pani , ina doba. USA oproti CSSR len chudy pribuzny.

Potom prisla generacia 1980-89. Gaborik, Kopecky, Sekera, Meszaros, Halak ktori to dobre doplnili na dvoch OH v Turine ale najvacsie zastupenie prave Vancouver.

Nuz, uz okolo tejto generacie to zacalo upadat. Svedsko ci Finsko ale hlavne USA urobili neskutocny progres. O takom mozeme len snivat. Vsetko podriadili vyssim cielom, hodnotam.

My sme narod bez hodnot, moralnych ludi na dolezitych postoch.

Golonka vysmiaty, Stastny "vypnuty", Satan s Handzusom "zamietnuti" ... co vy este chcete od slovenskeho hokeja ?

Nadavate tu na 21 rocneho Rewaya akoby to bol vas kamarat. Na 20 rocneho Jarosa ze na to nema ?

Internetovi hrdinovia sa pozrite najskor na seba, potom hadzte kamenom.

Sme naozaj hokejovi narod ?



V generacii od Tatara nieco mame, je to malo, teraz to este nestaci. Niekto pride, niekto nie. Pozrite sa na Jurca. Prebija sa v tom DET ale na MS nas najlepsi hrac. Tato generacia este nekonci. Je tu Roman, Ruzicka ci Solensky Bucek , netreba o nich pochybovat.

Ale nadavat im ? Hanit ich ? Oni neziju na Slovensku, nevolia Fica, Dzurindu.

Treba vykynozit Zvaz, nastavit system, dat im poriadny koucing, podporu a zazraky sa konat budu.

Potom kritizujte vy deti bez zodpovednosti.
15.05.2016 - 15:55:53
avatar
Reakcia na: , 15.05.2016 - 15:34:15
Generacia 1 - u mna hraci okolo Bondru, Satana, Charu ci Lasaka ( 1968-1979 ) v Europe hrajuci Pardavy, Petrovicky, Lintner, Majesky, Nagy... Jo pani , ina doba. USA oproti CSSR len chudy pribuzny. Potom prisla generacia 1980-89. Gaborik, Kopecky, Sekera, Meszaros, Halak ktori to dobre doplnili na dvoch OH v Turine ale najvacsie zastupenie prave Vancouver. Nuz, uz okolo tejto generacie to zacalo upadat. Svedsko ci Finsko ale hlavne USA urobili neskutocny progres. O takom mozeme len snivat. Vsetko podriadili vyssim cielom, hodnotam. My sme narod bez hodnot, moralnych ludi na dolezitych postoch. Golonka vysmiaty, Stastny \"vypnuty\", Satan s Handzusom \"zamietnuti\" ... co vy este chcete od slovenskeho hokeja ? Nadavate tu na 21 rocneho Rewaya akoby to bol vas kamarat. Na 20 rocneho Jarosa ze na to nema ? Internetovi hrdinovia sa pozrite najskor na seba, potom hadzte kamenom. Sme naozaj hokejovi narod ? V generacii od Tatara nieco mame, je to malo, teraz to este nestaci. Niekto pride, niekto nie. Pozrite sa na Jurca. Prebija sa v tom DET ale na MS nas najlepsi hrac. Tato generacia este nekonci. Je tu Roman, Ruzicka ci Solensky Bucek , netreba o nich pochybovat. Ale nadavat im ? Hanit ich ? Oni neziju na Slovensku, nevolia Fica, Dzurindu. Treba vykynozit Zvaz, nastavit system, dat im poriadny koucing, podporu a zazraky sa konat budu. Potom kritizujte vy deti bez zodpovednosti.
∧ skryť ∧
Sranda, keď tu moralizuje decko bez zodpovednosti a internetový hrdina.
15.05.2016 - 16:29:25
avatar
Reakcia na: peto10, 15.05.2016 - 15:55:53
Sranda, keď tu moralizuje decko bez zodpovednosti a internetový hrdina.
∧ skryť ∧
Tak ale v tomto prispevku ma v niecom pravdu. Ked sa furt najdu "fanusikovia" co vypisuju ze na to nemame, ostatni su snilkovia atd. asi nevidia dalej ako pred seba. Poukazovat na tie iste chyby dvadsat rokov vie kazdy. Kazdy vidi ten upadok svk hokeja. Ale dookola tvrdit a pisat ze nas dobehli FRA a neviem aki este a svajc nas uz predbehli je odveci. Som zvedavi ako by zahrali GER, BLR, NOR a vsetci ostatni keby im chybali hraci ako Hossa, Gaborik, CHara, Tatar samozrejme oni ani takych nemaju, popripade Hrivik, Panik, Cajkovsky, Daloga a vsucasnej forme aj Radivojevic, Lasak ci Surovy. Bieorusi uz maju teraz problem, aki by mali asi keby im chybali Platt kostycsinovci kaluzny ..., to iste nemci bez Erhoffa, Seidenbera Riedera, Draisatla, Gogulu, Holzera ..., FRA Treille, Fleury, Bellamare ..., Norom zuccarelo, holos, martinsen, toresen ..., lotysov a spol ani nehovorim ked uz teraz maju problemy. O com su furt tieto komenty ze nemame nato atd, ked aj sam vies ze v nasej lige su pohyblivejsi a hlavne technickejsi a bodovo vyryznejsi hraci ako bartanus ci marcinko. Myslim si ze aj Sykora ktory bol zraneny by bol platnejsi ako Bartanus. Umelo sa vytvaraju "skuseni" hraci z hracov ako Marcinko, Bartanus, Ruzicka, Miklik ... posledni dvaja spominani sice mali dost talentu, ale asi ho vzdy nehali v satni pred zapasom v narodnom drese az na par vynimiek.
Mne to je v podstatu uplne jedno koho zobral trener on je trener je to jeho volba a kompetencia. Len ma zarazaju tie iste komentare ze je to to najlepsie co mame atd.. Isteze aj ine repre vybery maju nejake sporne mena vo vybere, ale isto nie az tolko ako ich mame my.
Ked som uz pri tom porovnavani a ked maju svajc lepsich hracov ako my tak sa podme pozriet aku maju oni silu. V utoku nemaju ziadneho hraca kvalit ako je Hossa, Gaborik ci Tatar. Medzi Danom, Panikom, Jurcom, Hrivikom a naproti Niederreterom, Bertschym, Andrighettom, Verminom ci Fialom nevidim ziadny rozdiel resp zeby tito svajc boli lepsi ako nasi a to su v podsatate ich najvacsie esa do buducna ktore sa momentalne presadili za morom. Samozrejme o rok to moze byt uz o inom, ale hodnotim sucasnost.
Vzdy ma mrzelo ked trener si radsej vybral skuseneho priemerneho hraca ako mladeho dvadcatrocneho celkom kvalitneho hraca, ale vzdy som to akceptoval, ved na to je tam trener, aby si vybral tim a bol zanho zodpovedny. Preto komentare typu kto tam mal byt a kto nie boli pre mna vzdy zbytocne. Ale to co stvara momentalne zdeno, ze on za nic nemoze a podaktori diskutujuci ako nas davaju na urovne HUN repre ma dostalo.
15.05.2016 - 17:37:27
avatar
Nemecko zdolalo USA, čiže sme de facto skončili, správne?

P.S wow, Dáni..
hodnost .
15.05.2016 - 17:43:30
avatar
Reakcia na: Jake, 15.05.2016 - 17:37:27
Nemecko zdolalo USA, čiže sme de facto skončili, správne? P.S wow, Dáni..
∧ skryť ∧
Nie, praveze nam skor pomohli, teraz ak vyhrame za 3 body proti USA, tak postupujeme.

< 1 ... 29 30 31 32 33 34 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies