Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

24.08.2024 - 16:56:52
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 24.08.2024 - 16:48:51
Prehrat v najazdoch proti USA kde hral napr Mikey Berchild a takmer porazit CZE ktori mali v time hracov ako Katolicky, Novak, Tomek, Kachlir A vy sa im vysmejete lebo ich super prestrielal? To len ukazuje na to ze nemate ziaden prehlad o kvalite supera. A to sme mimochodom na turnaji nemali Kazdu
∧ skryť ∧
toto už je moc Takže nemám s čím prísť tak začnem zavádzať a domýšľať si.... zaujmavé.

Gratulujem Herbert, snáď mladý bude na ďalší turnaj nominovaný aby sme nemuseli znovu čítať niečo podobné z tvojej strany ...

24.08.2024 - 16:41:02
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 24.08.2024 - 16:34:27
[I]V tomto istom čase ako som už písal hralo na turnaji pred rokom viac našich top hráčov ako teraz.[/I] Ved to je ten problem o ktorom cely cas pisem? Minuly rok este 08 nemali stopku pre legionarov. Ak pojdeme s tymto kadrom z Fussenu proti silnym superom tak nemame sancu.
∧ skryť ∧
Je začiatok sezóny, uvidíme dokedy nebudú pozývať hráčov zo zahraničia. To že teraz nepozvali nepozvali hráčov aj zo zahraničia ako problém nevidím. Problém to bude na konci sezóny resp už v U17 ak to bude pokračovať ďalej ...

Pamätám si, keď Čacho viedol mládežnícke repre a on od U16 len minimálne menil hráčov a potom vypisovali nespokojní rodičia, že sú tam aj iní hráči nie len jeho kone. Nezavďačíš sa ani tak ani tak
24.08.2024 - 16:37:00
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 24.08.2024 - 16:31:04
Nikde som Finov ani nespomenul..
∧ skryť ∧
Dobre tak USA a CZE ... len si zabudol dodať že v jednom zápase nás Česi prestrieľali 60:30 a všetky zápasy nad nami minulý rok v U16 vyhrali. Vypichneš tu jeden vyrovnaný zápas a to aj z polky sezóny. Mimochodom amíci nás minulý rok na tých hrách prestrieľali 40:20.

Ale dobre porovnávaj ďalej, len si to nechaj až na koniec sezóny...

24.08.2024 - 16:28:25
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 24.08.2024 - 16:21:39
To kto koho porazil pred rokom a ci mal alebo nemal platit gol je irrelevantne. Ja tu hovorim len o kvalite toho kadra a 08 vyzerala na lade ovela lepsia v tom istom case. Este by som doplnil ze 08 svajciari maju skvely rocnik ved to ukazali aj v Piestanoch.
∧ skryť ∧
veď ty si písal ako naši pred rokom hrali vyrovnane s Fínmi, tak som ti napísal presne ten istý turnaj z pred roka ako dopadli naši. Tak o čo vlastne chceš človeče...

V tomto istom čase ako som už písal hralo na turnaji pred rokom viac našich top hráčov ako teraz.

Vďaka penguin za doplnenie, súhlasím s tvojim príspevkom.
24.08.2024 - 15:58:06
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 24.08.2024 - 15:12:44
Pozeral som vsetky tri zapasy a uprimne si myslim ze minulo-rocny slovensky U16 tim by im strelil 10 (nie Rakusanom ale Slovakom) Dufajme ze sa zvaz a fanusikovia neneachaju oblbnut vysokym vysledkom nad Rakusanmi. Ako naozaj si neviem predstavit ze by tento kader o par mesiacov isiel v tomto zlozeni na take YOG ako minulorocna 08 a hrali proti USA a CZE vyrovnanu partiu.
∧ skryť ∧
Jasné a preto sme takto pred rokom vo Fussene prehrali so Švajčiarskom 3:6. Pritom hrali aj Požgay, Floriš, Šuranyi, Kazda, Rausa, Ďurčo ... chýbalo podstatne menej kľúčových hráčov ako teraz.

Ani omylom by nevyhral minuloročný tím vo Fussene s tohtoročným o 10 gólov. Tento rok Švajčiarom hrali ich najlepší hráči a vyhrali sme nad nimi zaslúžene a to nám chýbali top hráči, až na Valeka, ktorý je mimochodom po zranení. S Nemcami prišlo po 28 minúte absolútne hanebné vypustenie a prehra o gól, mimochodom prehrali sme gólom ktorý nemal platiť. S Rakúšanmi po našom prvom góle sme už boli lepší a od druhej tretiny jasne lepší.

Prijemné prekvapenie, že aj hráči zo "širšieho" kádra dokážu konkurovať najlepším Švajčiarom či Rakúšanom.




03.05.2022 - 23:01:13
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 02.05.2022 - 21:48:35
Snad sa v kratkom case ukaze ci to boli alebo neboli zarucene spravy, a potom mozeme tych co ich pisu nebrat vazne, alebo sa im ospravedlnit. Vacsina ludi tu ma predpokladam prehlad, kto pise do vetra a kto ma relativne presne a spolahlive informacie. Ale kazdy sme iny… :-D :-D :-D
∧ skryť ∧
No veru zarucena info "na isto" bez Marincina, Gernata a Buceka nevisla ... Pomerne casto sa tu par ludi vyjadruje aj o agentoch atd, kto mal byt na supsiske a kto nie (myslim si ze je medzi nimi aj SVKprospect), tak zrejme relevantnost jeho vyjadreni nie je uplne stopercentna a hodne prifarbena jeho dojmami
02.05.2022 - 21:24:04
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 02.05.2022 - 21:07:25
Balasic - na konkurencnom portali v diskusiach je to uz takmer hotova vec, takze asi nielen SVKprospect ale aj dost dalsich ludi ma podobne info. Bucek vraj ma problemy v hornej casti tela.
∧ skryť ∧
Je tu tak jeden konkurencny portal ktory ma ako taku uroven a to je hokejportal. Skoro vsetci odtialto poznaju aj HP a snad aj balasic. Mimochodom praveze tam je praveze info, ze jeden z dvojie Gernat/Marincin ide, takze neviem kto ma to spravne "zarucene" info.

Taktiez niesom fanusikom "zarucenych", resp. "stopercentnych" info, ze mam zo svojich zdrojov. "Na isto ...", "svoje kone...", ... atd. Ale tak kazdy sme iny ...

A teraz k teme. Som zvedavy koho povolaju z finaloveho zapasu. Mam pomerne velke obavy, ze to bude Hrnka popripade Zigo, nedajboze obaja.
22.04.2022 - 23:18:26
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 22.04.2022 - 23:00:24
Vytriezvenie písal Reverend, ale asi myslel z eufórie ročníka 2004 v tom zmysle, že ročník 2005 a ďalšie ročníiy budú mať od 04 na hony ďaleko… Škoda že 2004 nehrali na Ms “A”, bolo by to minimálne semifinále.
∧ skryť ∧
Na druhu stranu, tvrdit ze rocnik 2004 by hral minimalne semifinila mi taktiez pride prestrelene. Ako to mozes tvrdit? USA, Kanada, fini ci svedi ... Dajme tomu ze so skandinavskymi celkami sme na tom podobne. Cesi taktiez nemaju najslabsi rocnik do toho doplneny o najlepsie 2005, kvalita ich timu ani nahoodu nie je slaba.

Ako pisal PwPietro aj mne vyjadrenia typu, ze s rocnikom 2005 pride vytriezvenie a dostaneme sa len do stvrfinale mi pridu hodne nelogicke. Do toho revered 2005ky zacne porovnavat s rocnikom 1999 a poznamena ze 05ky by mohli byt aj lepsie. Tak z toho plynie ze 05ky su jeden z nasich najlepsich rocnikov v historii.

K tym hracom rocnika 2005. Za zmienku stoja aj Jencko, ktory mal vyse bod na zapas vo svedskom doraste. TAtkiez Pekarkic, Dej, Ridzon, ktori mali vyse bod na zapas v slovenskej juniorke. Co je podstatne viac ako napriklad v podobnom veku Liska, Regenda, Havrila, Urbanek. Cedzo mal podobne statistiky v ceskom doraste ako napriklad taky Balaz v jeho veku. Sisikov najvacsi hendikep je jeho vyska, inac velmi sikovny hrac a podla mna na vysej urovni ako napriklad taky Hrehorcak v jeho veku. Do toho uz spominani Dvorsky, Molnar, Chromiak, Strbak, Barcik, Eperjesi a netreba zabudat za najelpsich z rocnika 2006, kde Tomasec s Pobezalom su povazovani za velmi nadejne prospekty. Ale agent ako si pisal statistiky nemaju vypovednu hodnotu. Rozhodne sa az v samotnych zapasoch. Len skoda ze namiesto toho aby sme sa tesili ze po 25 rokoch mame znovu generacne talenty ako je Dvorsky, hladame achilove paty a snazime sa zhovadit asi druhy najlepsi rocnik v historii po rocniku 2004.
20.02.2022 - 09:57:10
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 20.02.2022 - 09:43:55
U: Slafkovsky - nemam slov :s19: Hrivik, Cehlarik - dlhsie sa dostavali do svojej formy, ale postupne bola coraz viac viditena kvalitativna prevaha voci zvysku muzstva. Cehlarik na presilovke totalne jalovy - mal som alergiu na to, ked sa vsetko hralo na jeho strelu, ktora nebola uplne tym, na co sme boli zvyknuti napriklad na MS. Skoda Hrivikovej tutovky proti Finom. Inac obaja patrili k tomu najlepsiemu, obaja skveli lidri. Pospisil - ten sa zobudil az v zapase proti USA, dovtedy hral velmi zle. Skvele korculovanie, rychlost, tah na branku, len nechapem, preco mu to tam nepada. Pochvala za to, ze drzal svoje emocie na uzde. Avsak neda sa povedat, zeby ma jeho vykony nadchli. Hudacek - cakal som trochu viac. Snahu mal casto aj najvacsiu z celeho muzstva, bolo na nom vidiet, ze strasne chce dat gol, ale svoju strelecku formu asi nechal doma. Kelemen - po tom, ako hral v priprave, som sa na neho tesil, ale jeho hra bola pre mna sklamanim. Individualne nepredviedol takmer nic, potesila akurat jeho hra do tela. Takac - pre mna velmi prijemne prekvapenie, hral skutocne dobre, gol v poslednom zapase bol pre neho zasluzenou odmenou za cely turnaj. Ozaj nemam k nemu ziadne vyhrady. Kristof - hral velmi nevyrazne, sice mal niekolko svetlych momentov, ale ziadna slava to nebola Jurco - od neho asi kazdy jeden cakal ovela viac. Sklamanie Roman - super hra, skvely prehlad v hre, perfektna defenzivna robota. Co k viac k nemu dodat. Regenda - z jeho hry by mali zrobit video, ako sa hra za reprezentaciu. Nikto nehral s takym nasadenim, bojovnostou, energiou ako on. Po Slafkovskom nas najlepsi utocnik. Hral skvele. Zuzin - nebolo to zle, ale nema na takuto uroven. Rychlostne zaostaval, nejaky prehlad v hre ma, avsak podla mna sem nepatri. Holesinsky - tazko sa hodnoti hrac na zaklade 2 zbabranych zapasov celeho timu Dano - v zapase o bronz hral skutocne dobre, ale inac jeho vykony boli katastrofa. Co viac k nemu dodat. Spravne rozhodnutie trenera, ze ho nedaval hrat.
∧ skryť ∧
Tak z tvojho "optimistickeho" hodnotenia, predpokladam, ze sme skoncili posledni v skupine. Skoro vsetci ta sklamali/nepresvedcili, ale vkonecnom dosledku sme zisklali historicku medailu. Zaujmave. Asi ti uchadza, ze je nerealne, aby v kazdom zapse bodovalo vsetkych 18-19 hracov. Pritom kazdy sudny clovek bude tvrdit, ze nasi podali bravurne vykony, kazdy jeden do bodky plnil to co mal a kazdy jeden svojim "dielikom" zapadol do skladacky. Neviem co viac mali predviest podaktori hraci... Asi si zabudol ze aj u supera boli spickovi hraci a my sme nemali plny tim McDavidov, Panarinov ci Oveckinov ...
29.12.2021 - 22:35:52
avatar
Reakcia na: matejj123, 29.12.2021 - 22:31:15
Tazko povedat, ci budeme mat lepsiu alebo slabsiu zostavu ako tento rok. Na jednu stranu vypadnu hraci kvalitneho rocnika 2002 ako Latkoczy, Knazko, Stacha, Petrovicky, Kaslik, Chromiak,Myklukha, Jedlicka...rocnik 2003 takuto kvalitu urcite nema. Na druhu stranu, velmi kvalitny rocnik 2004 bude o rok starsi a uz bude taziskovym pre nas tim. Kazdopadne mensi rozbor z mojej strany: V branke bola tento rok istota Latkoczy. Rocnik 2003 je chudobny na brankarov, jediny potencialny adept sa tam javi Marinov. Musi sa vsak v dalsej sezone posunut z 1.ligy niekam vyssie. Z rocnika 2004 mozu byt adeptmi najma Elias (snad bude dalsia sezona lepsia ako tato), Jurcak a Korec. Teoreticky z rocnika 2005 pripada do uvahy Samuel Urban. Moj tip: Marinov, Elias, Urban V obrane budu chybat opory Stacha, Knazko, Petrovicky. Hlavnou obrannou dvojicou budu Nemec a Kmec, dalej Becar a Strbak. Dalej pripadaju do uvahy Groch, Socha, Chovaniak, Mosko, Natny. Celkovo mi pride obrana slabsia ako tento rok. Co sa tyka utoku, zaklad bude kvalitny rocnik 2004, mozno 2-3 hraci rocnika 2005 (Dvorsky, Molnar). Sancu by mohli dostat hraci rocnika 2003 ktori sa tento rok na MSJ kvoli pretlaku v utoku nedostali (Stumpel, Stefancik, Libor Nemec, Kupco)
∧ skryť ∧
Snad sa Marinov s Eliasom rozchytaju, inac bude problem.
V obrane budu velke straty. Knazko, Petrovicky a Stacha su velke straty. V utoku Myklukhove vyhrane vhadzovania, taktiez bude velmi narocne nahradit. Plus dalsi ako Chromiak, Jedlicka, aj ten Kaslik budu straty, ktore sa tazko budu nahrdzat.
29.12.2021 - 22:10:01
avatar
Elias, Marinov

Nemec-Kmec
Becar-Mosko
Groch-Strbak
Chovaniak

Slafkovsky-Dvorsky-Mesar
Stefancik-Demek-Ciernik
Sykora-Petrovsky-Zlnka
Kupco-Geci-Baco
(Misiak,Stetka,Sotek)
25.12.2021 - 22:03:34
avatar
Reakcia na: Zidan, 25.12.2021 - 21:09:37
A potom si tu ty, čo do diskusie prispievaš tým, že ofrfleš ako sa to tu všetko zmenilo, zabŕdneš si do niekoho a potom o mesiac sa vrátiš a napíšeš zas to isté
∧ skryť ∧
Ty sa nezapries

Presne tak Zidan, preto som tu za posledne 2 roky asi tak stvrty krat a to si este fandim
Vidim, ze ta to minule vzalo, tato pripomienka. Zrejme pomerne trefna. Kedze to aj dalsi tvrdia.
25.12.2021 - 21:02:34
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 25.12.2021 - 20:10:27
Otvor si prosím ťa oči. Čo najrýchlejšie. Spolu s Ejom. Skúste sa obaja naučiť príjmať aj názory na základe faktov. Mimochodom, ja tu žiaden hejt nevidím.
∧ skryť ∧
OT:
Vdaka agent za "radu". Tie "fakty" tu stale nevidim, iba ustavicne poukazovanie na protekciu a agentov, stale dookola ... Ja ti dam taktiez radu. Zacni konecne prijmat aj druhy nazor, ktory tatkiez obsahuje fakty a to pomerne jasne. Co najrychlejsie. Pamatam si casy kedy tu byvalo o dost viac hodnotnejsich prispevkov, neraz az "vycerpavajucich" ohladom faktov ktore tak neustale dookola vyzadujes. Zial po prichode "skutocnych znalcoch", ktori len poukazuju na protekciu atd, sa tieto velmi zaujmave prispevky o mladezi vyrazne zredukovali. Presne viem o com pise Ejo, ja uz taktiez nemam ani najmensiu chut tu nieco pisat a robit nejaky "vycuc" ako som to robil kedysi. Poradim ti skus aj ty otvorit oci a aj mysel a konecne aj pochopit o com napriklad piseme. Pretoze minimalne ja nikde netvrdim, ze protekcia neexistuje. A to ti uchadza, pretoze vobec nevies zlozit klapky z oci kde stale dookola tvrdis to iste ...

PS: neber to nijak utocne, len pohlad ako to vidim zase ja. Ludia sa tu radi pridu dozvediet nieco nove, ale jedine co sa tu dozvedia je to ako sa tu podaktori hadaju, teraz momentalne my dvaja ... co je skoda

23.12.2021 - 19:05:54
avatar
Reakcia na: Ejo, 23.12.2021 - 18:09:48
Je to škoda, v minulosti to tu malo úroveň. Nebol vtedy problém vytiahnuť aj veci zo zákulisia, lebo sa to o tom rozprávalo aspoň trošku kultivovane a vecne. Nemal by som problém porozprávať pri akej príležitosti a čo mi povedal otec Gabriela pri jeho nenominovaní na HGC, alebo ako hodnotil Havluj napr. Kopeckého. Ale načo, reakcie by boli opäť konšpiračné bahná.
∧ skryť ∧
Ejo nema to cenu, co je na druhu stranu velka skoda. Clovek sa rad dozvie nieco nove, ale ako pises treba zvazit komu to zverit. Lebo "odbornici" zhejtuju vsetko...
23.12.2021 - 17:48:35
avatar
Na HG cupe sme mohli vidiet aky protekcny je Suchy. Ked 4. utok rozhodol zapas s finmi na cele so Suchym. Kopeckemu turnaj nevysiel a ked bol v zostave 4 lajna bola tragicka, bez neho bola velmi kvalitna. Ale v priebhu sezony co boli turnaje, tak Kopecky paradoxne patril k tomu lepsiemu a svoju poziciu si zastal. Stumpel, tento rok na MSJ urcite nie, ale tvrdit o nom ce je cisto tlacenka je odveci. Co sa tyka rocnika 2003 tak momentalne nie je lepsich 12 utocnikov od neho. Ak ano tak mi daj sem mena a mozme sa o tom pobavit.
23.12.2021 - 17:13:01
avatar
Reakcia na: peto10, 21.12.2021 - 23:38:19
Zostava cisto z EU hracov: B: Rybar, Tomek, Konrad O: Ceresnak, Gernat, Cajkovsky, Marincin, Nemec, Rosandic, Grman U: Cehlarik, Hrivik, Lantosi, Hudacek, Jurco, Kristof, Pospisil, Liska, Slafkovsky, Roman, Kelemen, Holesinsky
∧ skryť ∧
Peto, uplne sa stotoznujem s tvojou zostavou. Podla akutalnej formy respektive kvality hracov je to sucasne to najlepsie co moze byt ...
23.12.2021 - 17:10:06
avatar
Reakcia na: Ejo, 23.12.2021 - 08:51:21
Krásna to debata, len čo je pravda :s03: Reverend má vo väčšine pravdu a hlavne zdá sa chápe, čo robia alebo sa snažia robiť s repre výbermi tréneri. Takum - mám pocit, že ty si názorovo úplne v lese, lebo argumentuješ úplne bez znalosti a hlavne dosť detsky. Tvoje čisté pocity prezentuješ ako fakty a aj tie ako keby zamrzli v čase ešte Širokého a to už teda sme úplne (chvalabohu) inde. To čo sa snažia hrať a aj hrajú naše (všetky) repre kategórie je celoplošný hokej, založený na rýchlosti, kde každý jeden hráč presne vie čo sú jeho povinnosti, kde má stáť a ako reagovať na každú situáciu. Tato je moderný hokej a touto cestou idú všetci, vrátane Kanady, USA, NHL atď. Toto sa učia, musia dodržiavať a dodržujú aj tí najlepší. Či je to Dvorský alebo McDavid. A preto sú najlepší, lebo v v tomto systéme, dokážu priniesť moment prekvapenia, vyriešiť neriešituľnú situáciu, trafiť sa kde sa iný netrafí. Ale to je ten nenaučiteľný talent. Chára nie je legenda kvôli talentu, ale preto, že až ako stroj robil to, čo mal robiť. Preto Takum ak tvrdíš, že napr. projekt hrá hlúpy hokej o nahadzovaní, si mimo reality. Áno, ak hráči nie sú dosť kvalitní, aby systém zvládali hrať, môže sa tá hra zdať ako bordel. Lenže je to iný bordel ako v minulosti, v tomto je potenciál vychovať niečo aj zo slabších hráčov, kým vtedy plakal rozum i srdce. Hovoríš tu o kombinačnom hokeji. Ak to dobre chápem, chceš aby sme hrali ako v minulosti za čias Bondru, Pálffyho atď. To ale bol hurá hokej (priznáva to sám Filc či hráči). Keď dáš do kopy dosť talentu a necháš ich proste hrať, bude to krásne, budú sa baviť. Proti slabým to bude paráda, pár krát to môže byť úspešné a niečo významnejšie sa vyhrá, ale dlhodobé výsledky ti to neprinesie. Pri tom obrovskom talente v jednej alebo v jeden a pol generácii, ktoré sme mali, je tých našich hokejových úspechov dosť málo. Práve preto nás Česi vtedy vždy porazili, aj s oveľa menej talentovaným tímom a ani sa nezapotili. Presne vedeli čo majú hrať, aby nás dali. Presne preto sme na SP mali samé debakle. Presne preto s tímom, ktoré malo talent na to niečo naozaj veľké vyhrať, sme na OH či v Turíne alebo Vancouveri v zlomových okamihoch vybuchli. Chcete, aby naši klubový tréneri učili hráčov ku kreativite. No to je blbosť ako hrom. To sa naučiť nedá. Kreativita je, keď urobíš niečo čo ani sám netušíš ako a prečo, proste si to spravil a vyšlo to. Toto sa získava obyčajným hraním sa. Obyčajná detská hra, často úplne bez pravidiel, v minulosti kreovaná pred panelákmi. Dnes sa už deti von nehrajú, v zväze to nové vedenie chápe a učí klubových trénerov ako toto dosiahnuť na tréningoch. Následne sa učia pravidlám napríklad, ako hrať aby ste boli napr. rýchli. Nie byť rýchli, hrať rýchlo. Rýchlosť v dnešnom hokeji nie je to, že korčuľujete alá Gáborík. Ale, že ste tam, kde máte byť, robíte čo máte, spoluhráči vedia čo urobíte a vy to urobíte. To zrýchľuje hru. Zrazu repre "A" nemá problém s rýchlosťou ako v minulosti, kedy sme aj na tomto strašne horeli. To ich naučil Ramsay. Keď Šatan tvrdil, že bude trvať minimálne 10 rokov, kým zmeny budú mať efekt neklamal. A to ešte nevedel, ako neochotné kluby budú zmeny prijímať. Prvé lastovičky už ale vidíme, aj kluby menia názory, aj repre hra je oveľa lepšia. Postupne sa to lepší ale od ideálu to je ale strašne ďaleko. My máme potenciál mávať každý rok 2-3 hráčov v v prvých dvoch kolách draftu, čo by bolo na naše reálie a potenciál výborné. Na to treba ale nie len celohokejovú ale aj celospoločenskú zmenu myslenia. Na záver len jedna poznámka. Takum a tebe podobní. Odpuste si už prosím tie odporné a len vašimi pocitmi podložené slušne povedané kraviny o tlačenkách, koňoch, protekciách či nebodaj úplatkoch v repre výberoch. Doslova ma to uráža aj za tých trénerov. Oni vedia prečo si niekoho vyberú resp. nevyberú. A v drvivej väčšine tomu rozumejú aj samotní nenominovaní hráči.
∧ skryť ∧
Ejo plne suhlasim.

To co tu zas podaktori vystrajuju je hodne mimo. Slovakprospect pred par rokmi skoncil a frustrovani rodicia bohuzial prisli sem. Tekum si ide svoje. Chce tu presviedcat niekoho kto sa pomerne hodne zaujma o mladeznicky hokej uz dobrych desat rokov popripade ho kedysi hral. Je tu diskusia o mladych talentoch uz snad od roku 2010, kde tie nicky este teraz podaktore sem tam napisu resp pomerne casto pisavali. Len s navalom nepsokojnych rodicov zaujem o pisanie upadol. Ako nebudem sa tu stale hadat s niekym co tu pise o agentoch a protekcnych detoch a nic ine... Pritom od prichodu Satana sa vyrazne hodne veci posunulo vpred. Diskutujuci co sme v podstate aj "dovyrastavali" s toutou strankou, kde sme pozerali hocijake streamy nasich mladeznickych repre vyberoch, bude presviedcat nejaky tekum a podobni o niecom o com ani sam netusia... Samozrejme je mnoho co zlepsovat, ale tu katastrofu ktora tu bola pred x rokmi z tych pisalkou co tu stale pisu o marazme, zrejme nezazili na vlastnej kozi.

Inac protekcni Petrovicky, Faith, Strbak, Lasak do nominacie patria a ziadny "odbornik" z poza klavesnice ma nepresvedci o opaku. Videl som ich uz v dost vela zapasoch aby som si urobil obraz sam, bohuzial pre niektorych, zije v dobe kde je celkom dost vela dostupnych streamov ...
14.11.2021 - 18:55:45
avatar
Reakcia na: Kubec24, 14.11.2021 - 18:44:04
No turnaj nam ukazal, ze vacsina z nominovanych absolutne nema na medzinarodnu scenu a to dokonca proti timom podobneho resp. nizsieho rangu. Hracom muselo by jasne, ze miest na WJC nie je vela, ale ich vykon nevyzeral tak, ze by chceli presvedcit trenerov. V brane sa musime spolahnut na one man show Latkoczyho. Z obrancov potesil maximalne Strbak, ktory ukazal viacej hokejoveho umu ako dalsich 6 obrancov dokopy. Nominacia hracov ako Zabka ci Stripai bol dufam len nepodareny experiment. Knazko-Kmec Becar-Nemec Petrovicky-Stacha Strbak Co sa tyka utoku, tak Honzek, Kupco, L.Nemec, Kolenic, Krajc budu musiet mat zivotny kemp pred WJC inak, na zaklade dnesnej formy, typologie a hlbky v utoku tam nemaju co hladat. Naopak skvely turnaj Sykora, dobre obstal prekvapivo Danielcak. Slafkovsky-Myklukha-Chromiak Kaslik-Mesar-Demek Faith-Dvorsky-Jedlicka Sykora-Petrovsky-Baco Ciernik Snad viacerym tento turnaj otvoril oci.
∧ skryť ∧
Dobra zostava. Len Baca by som vymenil za toho Krajca. Sice neslo mu vzdy uplne idealne, ale predsa bol kapitan a ak ma v kabine nejake slovo, tak radsej jeho do tej stvrtej formacie ako Baca ... Ktory taktiez uplne oslnivu sezonu v zamori nema
21.10.2021 - 18:33:56
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 20.10.2021 - 22:10:37
:CRY: :CRY: :CRY:
∧ skryť ∧
Evidentne o tu uroven o ktoru si ziadal si nemal ani zaujem.

Inac svajciari a cesi po roku 2000, zacinaju stracat. Teda svajciari vyraznejsie. Este rocnik 00 v pohode, ale potom, co sa tyka talentov, tak sme na tom lepsie, niekde celkom vyrazne. S cechmi s rocnikom 02 a mladsimi sme na tom uz velmi podobne, co nebyvalo nikdy zvykom. Dokonca si dovolim tvrdit, ze napriklad rocnik 04 je lepsi. Lener, ktory mimochodom pred nedavnom rezignoval, tak tvrdil, ze reformy ktore zacali okolo roku 20009, za cca 12 rokov, budu "zat urodu" resp budu jasne vysledky. Kazdopadne je to tema na dlhsie a v tejto teme je to zbytocne rozoberat ... ale zaujmave je, ze neraz najproduktivnejsi hraci boli slovaci v ich doroste/juniorke, za posledne roky (Kupco, Ruzicka, Krivosik...) a nasi v podstatne skoromnejsich pomeroch vedia vychovat hracov, ako Nemec, Mesar, Jedlicka, Misiak, ...
20.10.2021 - 19:19:46
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 20.10.2021 - 08:47:49
https://www.nhl.com/news/owen-power-tops-css-north-american-rankings-for-2021-nhl-draft/c-325012878 toto bol posledný preddraftový pre 2003, vtedy bolo slovákov 12, "až" o 4 menej ako teraz. Nechcem byť osobný, nebudem menovať, ale asi 5 našich chalanov 2004 je v tom súčasnom zozname asi omylom, a okrem toho v zozname je skoro 2 x toľko hráčov ako môžu kluby draftovať. Skúsme sa baviť na nejakej úrovni, ak teda vieš čo to je, a nepísať o zavádzaní.
∧ skryť ∧
Agent, znovu zavadzas.
Po prve, kedy naposledy sme mali dvoch hracov rankingu A a dalsi je Bckovy ...
Za druhe, dal si finalny rebricek, kde mas pravdu je 12 hracov. Ja ti dam rebricek zo zaciatku sezony resp z 28. Oktobra 2020:
https://cms.nhl.bamgrid.com/images/assets/binary/319517996/binary-file/file.pdf

Kde su az 3, napisem to este raz az traja hraci (Baco, Groch, Myklukha) a to som si myslel ze boli 4, mozno som jedneho prehliadol. Je to ekvivalentny rebricek k tomu co vysiel teraz, kde mame 16 mien.

Ale tak podme este do starsieho rocnika ...
Oktober 2019
A,B: nikto
C: Chromiak, Fatul, Hlavaj, Kaslik, Knazko, Rehak a Stacha = 7 hracov.
pdfko mi neslo nacitat, takze link ti nedam, ale ak trosku pohladas tak v inej teme PwPIETRO, to napisal do komentu ...

O tom kto je v tom zozname omyl a kto nie sa bavit snad ani nebudeme, kedze aj v tychto hodne riedkych zoznamoch, najdem taktiez niekolko mien ktore sa tam dostali prazvlastne.
Chces sa bavit na urovni, tak preco to nerobis a zavadzas. Ani nahodou nechcem utocit na teba, mas slusne znalosti o mladych hracov o tom ziadna. Ale uz neraz sa stalo, ze ucelovo si nieco vyrazne prikraslil, ako teraz, kde miesas hrusky s jablkami a dobre to vies. Porovnavat rebricek na zaciatku sezony s tym finalnym je toho len dokazom.

Kazdopadne, najma hraci mimo A,B su hodne orientacni a najma v nasich koncinach ich sanca, ze si ich niekto vytiahne na drafte je stale hodne nizka.


1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies