Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2017 – Montréal & Toronto

Tému založil: peto10
03.01.2016 - 00:04:44
Skupina A:
1. Fínsko
4. Švédsko
5. Česká republika
8. Dánsko
9. Švajčiarsko

Skupina B:
2. Rusko
3. USA
6. Kanada
7. Slovensko
D1A. Lotyšsko

Zápasy Slovenska:
28.12. 02:00 Kanda - Slovensko
29.12. 01:30 Slovensko - USA
31.12. 01:30 Slovensko - Lotyšsko
01.01. 02:00 Rusko - Slovensko

02.04.2016 - 14:16:19
avatar
http://www.slovakprospects.com/reprezentacie/sr-20/clanok/4072-juniorsku-reprezentaciu-caka-kvalitny-turnaj-v-hodonine
12.05.2016 - 10:43:16
avatar
Bol zverejnený rozpis zápasov, pridal som ho do hlavičky. Dosť naprd, zrejme prídem o dva zápasy a akurát tie najdôležitejšie
12.05.2016 - 11:50:52
avatar
Zase raz budú nočné silvestrovské hockey sessions
17.05.2016 - 14:14:23
avatar
ako by vyzerala vasa idealna zostava? na papiery to vyzera silnejsie ako posledne MS alebo tie v 2015? myslim vtedy ak tam budu hraci ktorych by ste tam chceli vy
17.05.2016 - 15:49:17
avatar
Cha - cha

Je to šialené a ja som celkom rád, že sa tu objavil nejaký magor, koho zaujíma zostava o tisíc rokov dopredu ako ja Ale v dobrom magor u mňa ;)

Brankárska dvojička Húska - Tomek bude naša najnabúchanejšia, akú sme mali od... neviem od kedy, možno aj najnabúchanejšia vôbec, treba mrknúť do histórie. Samozrejme bude záležať od toho ako sa Tomek chytí v novej sezóne po zranení, možno bude úplne mimo, uvidíme. Tretí bude Hrenák alebo Durný.

Prvá obrana bude Černák (kapitán) s Romanom. Tým by to mohla fajn klapať, Černák ako fyzický two way obranca a Roman ako rýchly ofenzívny bek. Snáď bude pravidelne hrať aj v českej extralige. Do druhej by som šupol Feherváryho s Hatalom. Hatala je dosť skúsený a po Černákovi druhý najvačší kandidát na céčko a tiež celkom v pohode two way. Fehy je Fehy, nemyslím že bude na MS mladý, treba si vychovávať a nepokašľať to. V tretej môže byť Vadovič s Bodákom. Určite by som ešte rozmýšľal nad Zelenákom, ktorý hral túto celú sezónu v osemnástke výborne a spolu s fyzickým fondom má aj celkom obstojné hokejové schopnosti. Kmec zahral v osemnástke tiež solídne. Kandidátmi do 4. obrany sú ešte Trška, Košecký či Grman. Grman po tých štatistikách v zámorí už asi iba ako len odpalovač pukov hoci ešte donedávna mal v reprezentácií na viac.
Silným pozitívom je, že je tam na naše pomery dosť obrancov, ktorí zahrajú dopredu aj dozadu. A tiež dobrý pomer pravákov a ľavákov.

Útok. Tam je už tažšie vybrať.
Istotu majú Bondra, Sadecký a Lešťan. Z 97 je tam ešte Žiak, Murín, Andrísik, Osko, Pataky. Z NAHL sa do Bytstrice vrátil Valent (slabá sezóna), takže asi aj ten. Šancu dostanú určite aj Hecl (aj keď mal absolútne príšernú sezónu), Sloboda (slabá sezóna), Patoprstý a možno Žitný.
Z 98 Solenský, Studenič, Buček, Lacka. Uvidíme ako sa bude vo Švédsku dariť Čachovi (ako centrovi) s Galbavým (ktorý podľa mňa na tento rok na MS "18" mal byť.)
Z 99 hlavne Ružička, Roman a Krivošík. Možno vyskočia Liška s Hrehorčákom, ale je nepravdepodobné, že vyskočia tak vysoko.

Dúfam, že Orange nové vedenie nášho hokeja zruší už túto sezónu. Ak nie, tak tam bude dosť Bokrošových koníkov, všetkých tých defenzívnych špecialistov na jedno použitie a takú zostavu sa neodvážim tipovať. Ale som názoru, že táto dvadsiatku nepotrebuje žiaden projekt Orange 20, nikdy nebol tak kontraproduktívny ako bude teraz.

Ten útok by som zložil asi takto:

Bondra - Solenský - Studenič
Murín - Sadecký - Ružička
Buček - Roman - Lešťan
Pataky - Osko - Andrísik

Ale neviem, v útoku nemám vôbec jasno, kľudne si nechám rozšíriť obzory


17.05.2016 - 16:37:00
avatar
Reakcia na: matúš, 17.05.2016 - 15:49:17
Cha - cha :D Je to šialené a ja som celkom rád, že sa tu objavil nejaký magor, koho zaujíma zostava o tisíc rokov dopredu ako ja :D Ale v dobrom magor u mňa ;) Brankárska dvojička Húska - Tomek bude naša najnabúchanejšia, akú sme mali od... neviem od kedy, možno aj najnabúchanejšia vôbec, treba mrknúť do histórie. Samozrejme bude záležať od toho ako sa Tomek chytí v novej sezóne po zranení, možno bude úplne mimo, uvidíme. Tretí bude Hrenák alebo Durný. Prvá obrana bude Černák (kapitán) s Romanom. Tým by to mohla fajn klapať, Černák ako fyzický two way obranca a Roman ako rýchly ofenzívny bek. Snáď bude pravidelne hrať aj v českej extralige. Do druhej by som šupol Feherváryho s Hatalom. Hatala je dosť skúsený a po Černákovi druhý najvačší kandidát na céčko a tiež celkom v pohode two way. Fehy je Fehy, nemyslím že bude na MS mladý, treba si vychovávať a nepokašľať to. V tretej môže byť Vadovič s Bodákom. Určite by som ešte rozmýšľal nad Zelenákom, ktorý hral túto celú sezónu v osemnástke výborne a spolu s fyzickým fondom má aj celkom obstojné hokejové schopnosti. Kmec zahral v osemnástke tiež solídne. Kandidátmi do 4. obrany sú ešte Trška, Košecký či Grman. Grman po tých štatistikách v zámorí už asi iba ako len odpalovač pukov hoci ešte donedávna mal v reprezentácií na viac. Silným pozitívom je, že je tam na naše pomery dosť obrancov, ktorí zahrajú dopredu aj dozadu. A tiež dobrý pomer pravákov a ľavákov. Útok. Tam je už tažšie vybrať. Istotu majú Bondra, Sadecký a Lešťan. Z 97 je tam ešte Žiak, Murín, Andrísik, Osko, Pataky. Z NAHL sa do Bytstrice vrátil Valent (slabá sezóna), takže asi aj ten. Šancu dostanú určite aj Hecl (aj keď mal absolútne príšernú sezónu), Sloboda (slabá sezóna), Patoprstý a možno Žitný. Z 98 Solenský, Studenič, Buček, Lacka. Uvidíme ako sa bude vo Švédsku dariť Čachovi (ako centrovi) s Galbavým (ktorý podľa mňa na tento rok na MS \"18\" mal byť.) Z 99 hlavne Ružička, Roman a Krivošík. Možno vyskočia Liška s Hrehorčákom, ale je nepravdepodobné, že vyskočia tak vysoko. Dúfam, že Orange nové vedenie nášho hokeja zruší už túto sezónu. Ak nie, tak tam bude dosť Bokrošových koníkov, všetkých tých defenzívnych špecialistov na jedno použitie a takú zostavu sa neodvážim tipovať. Ale som názoru, že táto dvadsiatku nepotrebuje žiaden projekt Orange 20, nikdy nebol tak kontraproduktívny ako bude teraz. Ten útok by som zložil asi takto: Bondra - Solenský - Studenič Murín - Sadecký - Ružička Buček - Roman - Lešťan Pataky - Osko - Andrísik Ale neviem, v útoku nemám vôbec jasno, kľudne si nechám rozšíriť obzory :)
∧ skryť ∧
Celkom slusny rozbor, ale silno pochybujem ze Ernest zoberie tolko 98 a do toho zo tri 99. Ked si spatne pozriem jeho predosle nominacie co furt sme mali najstarsi tim na MS. Myslim si ze v projekte znovu objavi par "hviezd" rocnika 97 ktore na to absolutne nemaju a po "uspesnom" posobeni v orange 20 skoncia niekde v prvej slovenskej lige, popripade polskej, tretej francuzskej, alebo nedaj boze skoncia s hokejom.
17.05.2016 - 18:15:03
avatar
Zas na druhu stranu treba uznat, ze keby tam nebol Bokroš, tak o takom Skalickom by málokto z nás počul, ťah s ním sa mu veľmi vydaril.
17.05.2016 - 20:17:36
avatar
Reakcia na: saskin, 17.05.2016 - 16:37:00
Celkom slusny rozbor, ale silno pochybujem ze Ernest zoberie tolko 98 a do toho zo tri 99. Ked si spatne pozriem jeho predosle nominacie co furt sme mali najstarsi tim na MS. Myslim si ze v projekte znovu objavi par \"hviezd\" rocnika 97 ktore na to absolutne nemaju a po \"uspesnom\" posobeni v orange 20 skoncia niekde v prvej slovenskej lige, popripade polskej, tretej francuzskej, alebo nedaj boze skoncia s hokejom.
∧ skryť ∧
v prvom rade keby tam neni bokroš, tak by sme neboli tak uspešny v U20 ako sme.....ano uspešní vzhladom na kvalitu vyberu, bohužial trener vždy bude mať inu predstavu hračov a mal by si ju aj ty, keby si na jeho pozicii
17.05.2016 - 23:07:29
avatar
Presne tak, po MS 2015 som Bokrošovi začal veriť ale podla mna nemá na výber, zoberie minimálne 3-4 z 98 a ružičku z 99 lebo 97 sú fakt slabučký útok....
18.05.2016 - 00:06:38
avatar
Reakcia na: Filip89, 17.05.2016 - 20:17:36
v prvom rade keby tam neni bokroš, tak by sme neboli tak uspešny v U20 ako sme.....ano uspešní vzhladom na kvalitu vyberu, bohužial trener vždy bude mať inu predstavu hračov a mal by si ju aj ty, keby si na jeho pozicii
∧ skryť ∧
Tak to mi je jasne, kazdy ma svoju predstavu. Bez pochyby je to kvalitny trener ked vie povedzme si pravdu s takymi polenami (podaktori,nie vsetci) nieco uhrat. Ale na druhu stranu on si ich tam sam nanominuje.
Mna len jeho niektore vybery hracov zarazaju. Povie ze nemame hracov ktori pravidelne nehravaju v extralige seniorov a potom si dovoli nezobrat hracov ako Hatala, Studenic a dalsi. Alebo ako 18 rocny maju celkom slusne statistiky vo Finsku resp vo Svedsku ci Cesku hraci ako Ivanic, Melisko ...a nezoberie ich na MS. Potom na nasledujuci rok si ich stiahne do orangu a pridemi ako keby ti hraci stagnovali, ale ako 19 rocnych aj napriek stagnacii ich zoberie. Teda Meliska ako najproduktivnejsieho beka v orangu nezoberie.
A na MS 20 napr co boli tento rok, tak mi neprislo zeby sme mali slabsi kader ako bielorusi ci dani, ale ked som videl ako mlady dan nebojacne zoberie buk a prejde individualne cez dvoch hracov, bez hanby a u nas ako keby sa kazdy bal spravit nieco ine okrem nahodenia puku na mantinel. Myslim si ze Bokros je jeden z tych typov trenerov ktory vynada hracovi ak strati puk, ked sa snazi individualne presadit a nevyjde mu to resp chce ukazat nejake zrucnosti, ale strati puk.
Bezpochyby kvality ma, ale tie jeho alibisticke vyhovorky rok co rok uz mi lezu na nervy. Vyhovara sa ze si vybera z 30 hracov a co potom taki dani, bielorusi ci lotysi ktori maju poloamatersku sutaz a ich pocet hracov do 20 rokov je dvoj, trojnasovne a viac nizsi ako nas.
Ani 96ky neboli bohvie ake a aj tak zobral iba par hracov rocnika 97 a solenskeho nehal doma ci sa potom "zranil" uz neviem.
Kazdopadne ci ma zarazi jeho vyber hracov, podotykam je to vzdy iba par hracov nehovorim o polovicke muzsta, alebo nie vzdy fandim slovakom ci je tam ten, alebo onen. Aj ked je hrac slabsi mozu ho MS nakopnut k lepsim vykonom a moze byt s neho solidny hrac pre hocijaku kvalitnu europsku sutaz.
18.05.2016 - 09:43:16
avatar
Dobre si to zložil matuš. Ja by som ešte spomenul Peťa Valenta, podla mna lepší hráčik ako Murín. Určite tam bude. Vidím to že nás skôr budu ťahať mladšie ročníky 98, možno 99, Bokroš by sa nemal báť ich zobrať viacerých prípadne im dať vačšiu zodpovednosť, za vzor môžem poukázať minulý rok fínov a ich prvu lajnu, kde dvaja hráči vekove patrili ešte iba do 18ky. a takisto netreba zabudnuť aj na utok Tats-VIedenský-Pánik, ktorý tiež v roku 2009 patriili k najmladším ale ťahali náš tím. Ročník 97 moc nieje v utoku výrazný, preto treba staviť na mladších hráčov.
hodnost .
18.05.2016 - 10:19:03
avatar
Prosim Valent nie...
04.07.2016 - 14:13:18
avatar
Nazdar tak aj ja pripájam svoj pohľad na predpokladanú zostavu

Brankári: Adam Húska (NCAA - Connecticut), Matej Tomek (NCAA - North Dakota), Dávid Hrenák (SVK U20), Roman Durný (MHK 32 Lipt. Mikuláš)

Obrancovia: Erik Černák (OHL - Errie Otters), Michal Roman (CZE - Třinec), Andrej Vadovič (SuperElit - HV 71 U20), Andrej Hatala (Dukla Trenčín), Martin Bodák (JR. A SM Liiga - Tappara U20), Oliver Košecký (SVK U20), Martin Bdžoch (Spišská Nová Ves) Martin Feherváry (SuperElit - Malmo U20)

Útočníci: Radovan Bondra (WHL - Vancouver Giants), Filip Lešťan (SHL - HV71), Matúš Spodniak (WSHL- Ogden Mustangs), Roman Žitný (JR A SM Liiga - Kookoo U20), Marek Hecl (SuperElit - Lulea U20), Lukáš Žiak (CZE - Vítkovice U20), Marek Lindeman (Poprad), Samuel Buček (QMJHL - Shawinigan) Mário Múčka (WHL - Everret Silvertips), Marián Studenič (OHL - Hamilton Bulldogs), Adam Ružička (OHL- Sarnia Sting /KHL - Slovan Bratislava), Samuel Solenský (CZE - Liberec), Miloš Roman (CZE - Třinec U20)
05.07.2016 - 15:04:25
avatar
fajn zostava, brana a obrana na nase pomery super. akurat namiesto Bdzocha by som tam dal Zelenaka
06.07.2016 - 15:54:48
avatar
To je celkom dobra zostava aku by sme si vedeli predstavit, napriek niektorym zmenam ale je nerealna ( obrana namiesto Bzdocha mozno Grman, Zelenak a utok by som radsej videl namiesto Zitneho, Mucku ale aj Studenica ktory ma dost sklamal na MS18 a uvidime ako sa chyti vonku, namiesto nich radsej určite Sadecky ale aj Pataky, Murin, Sloboda....
Neverim ze by z projektu SR20 isli len 2 - 3 hraci a zobrali cez 90 % hračov zo zahraničia . To uz by bol jednoznacny dokaz nepotrebnosti projektu.
Hlavne uznania ze vonku chalani hraju nielen lepsie ligy ale sa aj lepsie pripravuju. Co tiez nie je celkom vo vsetkych pripadoch pravda. A na to aby o nich vedeli a mali relevantne info opat nemaju ani sposob ani system ci a kto je, resp.bude v akej forme
06.07.2016 - 20:59:41
avatar
Zostava dobra len mi rozum ostava stat ze naco je vlastne dobry ten projekt... Polovica timu na MS pojde z projektu na ukor hracov ktory na to ako tak maju a miesto toho pobit sa o dobry vysledok tak tam Bokros zoberie slabochov co na to ani z daleka nemaju... Fakt mi je luto chlapcov co hraju vonku a len preto sa nedostanu na MS lebo nehraju doma v slabom projekte ktory im nic neda... Aky ma zmysel tlacit hracov do timu co na to nemaju a ist sa zachranovat ako pokusit sa urobit dobry vysledok... Bokrosa a jeho styl som nemal nikdy rad a ani nebudem
14.07.2016 - 18:10:43
avatar
Ja som Bokrosa nenavidel lebo to co doraba je uz dost. Na rad by sa mali dostat mladsi hraci. Mohli by byt aj niektory tahuni reprezentacie.
20.07.2016 - 15:44:09
avatar
Nominácia reprezentačného družstva SR 20 na výcvikový tábor v Bratislave a turnaj Summer Challenge v Nemecku (Dražďany) v dňoch 23. - 30. júla 2016:

Hráči: Martin Andrisík, Martin Jendroľ, Oliver Košecký, Július Koyš, Samuel Koziot (HC ´05 Banská Bystrica), Roman Durný, Patrik Oško, Miroslav Struška (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Mário Grman, Samuel Hain, Denis Pätoprstý (HC Topoľčany), Andrej Hatala, Marek Hecl (HK Dukla Trenčín), Matej Tomek (ŠHK KŠK Bratislava), Radovan Bondra (HC Košice), Jakub Burzík (MHC Martin), Martin Bdžoch (HK Spišská Nová Ves), Ondrej Prašil (MsHKM Žilina), Lukáš Žiak (HC Vítkovice Steel, ČR), Matej Murín, Michal Roman (HC Ocelári Třinec, ČR), Marek Sloboda (HC Motor České Budějovice, ČR)

Náhradníci (na telefonické zavolanie): Peter Valent (HC ´05 Banská Bystrica), Ján Kožiak, Matej Pokorný, Andrej Vadovič (HC Slovan Bratislava), Patrik Kolesár (HC Košice), Marek Lindeman, Matúš Mihalko (HK ŠKP Poprad), Ľuboš (Miro (HK ´95 Považská Bystrica), Jozef Danielčák (P.H.K. Prešov), Július Danko (MŠHK-mládež Prievidza), Ľubomír Knižka (HK Spišská Nová Ves), Adam Mišuta (HC Topoľčany), Dávid Hrenák, Oliver Pataky, Simon Šefčík, Dominik Trška, Adam Themár (HK Dukla Trenčín), Radovan Iždinský, Tomáš Trnka (HKM Zvolen), Branislav Kvocera, Marián Váňa (MsHKM Žilina), Filip Lešťan (HV 71, Švéd.), Matúš Spodniak (Ogden Mustangs, USA)

Realizačný tím: manažér Roman Ulehla, tréner Ernest Bokroš, asistent trénera Martin Hrnčár, tréner brankárov Jozef Urdák, lekár MUDr. Milan Petro, maséri Rastislav Ladecký a Ľuboš Ondrejka
20.07.2016 - 17:44:42
avatar
co hovorite na tu zostavu? ja osobne som si myslel ze pan Bokros ma uz nedokaze prekvapit ale podcenil som ho. Kopa mien co ma slabucke cisla v nasich mladeznickych sutaziach. Z tej obrany moze ist na MS akurat tak Hatala a Roman. utok snad este horsi ako minuly rok.
26.07.2016 - 13:49:59
avatar
http://www.cslh.cz/clanek/2776-ceska-dvacitka-odletela-na-letni-soustredeni-do-finska.html. Takto sa kvalitnejšie pripravuje česká 20-ka oproti slovenskej. Tréner nemá problém vyskúšať aj mladšieho hráča a výber tvorí len to najkvalitnejšie.

< 1 2 3 4 5 6 ... 56 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies