Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > MS 2018 – Kodaň & Herning

Tému založil: peto10
22.05.2017 - 00:13:42
Skupina A:
2. Rusko
3. Švédsko
6. Česko
7. Švajčiarsko
10. Bielorusko
11. Slovensko
13. Francúzsko
16. Rakúsko

Skupina B:
1. Kanada
4. Fínsko
5. USA
8. Nemecko
9. Nórsko
12. Lotyšsko
14. Dánsko
D1A. Južná Kórea

Program:
5. mája (20:15) Česko - Slovensko
6. mája (20:15) Švajčiarsko - Slovensko
8. mája (16:15) Slovensko - Rakúsko
10. mája (16:15) Slovensko - Francúzsko
12. mája (12:15) Švédsko - Slovensko
14. mája (16:15) Rusko - Slovensko
15. mája (16:15) Bielorusko - Slovensko

07.05.2018 - 08:27:25
avatar
Možno ma budete kritizovať, že by som chcel v mužstve priveľa mladíkov, ale aké iné možnosti máme, aby to bolo lepšie. Feherváry ročník 99 patrí v našom mužstve k tomu lepšiemu.
07.05.2018 - 08:48:31
avatar
Minimalne Buček a Roman, pokiaľ mohli ist, tak tam jednoznacne mali byt miesto Hascaka ci Skalickeho. Skalicky raz vstupi do siene slavy ako hrac, co sice nema talent, ale dokazal presvedcit niekolko reprezentacnych trenerov a velku cast populacie, ze je reprezentacny material.



07.05.2018 - 09:23:13
avatar
Reakcia na: pupo, 06.05.2018 - 23:34:56
Kritika áno a dobre ale aj tento zápas bol lepší než všetko čo sme predviedli na minuloročných MS. Chyba nám kvalita mame jeden útok ktorý je schopný niečo vymyslieť. Teraz prídu tie zápasy zo súpermi na našej úrovni-realita
∧ skryť ∧
Bol, really? Rád by som súhlasil, ale tento zápas bol tragédia, ja som nevidel ani zlomok nasadenia, nejakej túžby po víťazstve. Partia zmenených hráčov naháňajúca celý zápas puk na súperových hokejkách. Jediná naša silná stránka boli oslabenia. Dúfam že si oddýchnu, a v ďalších zápasoch ukážu chalani oveľa viac.
07.05.2018 - 10:12:57
avatar
Reakcia na: Shini, 07.05.2018 - 09:23:13
Bol, really? Rád by som súhlasil, ale tento zápas bol tragédia, ja som nevidel ani zlomok nasadenia, nejakej túžby po víťazstve. Partia zmenených hráčov naháňajúca celý zápas puk na súperových hokejkách. Jediná naša silná stránka boli oslabenia. Dúfam že si oddýchnu, a v ďalších zápasoch ukážu chalani oveľa viac.
∧ skryť ∧
Súhlas , ale posledné MS to bol štandard v každom zápase. to náhodne víťazstvo proti Talianom nepočítam
07.05.2018 - 10:45:09
avatar
Reakcia na: juao10, 07.05.2018 - 08:48:31
Minimalne Buček a Roman, pokiaľ mohli ist, tak tam jednoznacne mali byt miesto Hascaka ci Skalickeho. Skalicky raz vstupi do siene slavy ako hrac, co sice nema talent, ale dokazal presvedcit niekolko reprezentacnych trenerov a velku cast populacie, ze je reprezentacny material.
∧ skryť ∧
No tak ty si my ukradol myslienku a tiez som tohto nazoru, ze skalicky ani on sam podla mna nevie, co tam robi . Ked uz tam je on, tak mohli radsej Bekima nominovat ..... okey jediny utok, co dokaze nieco vytvorit je Jurco, Nagy a Kristof a ak sa k tomu prida podpora od Sekeru s Cajkovskym (ale to je malo kedy, kedze su vacsinou pri slabsich utokoch) ale ostatok smerom dopredu ako nic moc. 2. Útok som určite viac čakal od Bakosa neviem ale mám pocit ako keby sa hľadal a to iste Mikus. Hascak to je úroveň Skalického, je už na niekoľkých MS a proste je slabý, Skalický je aspoň relatívne mladý, ale pochybujem, že niečo dosiahne (nechám sa prekvapiť), 3.utok fajn popradská trojka je milé, že tam je útok ktorý je z jedného tímu a ich úlohou je viac menej brániť, ale to je malo ja cakam že aj 3. Útok niečo vymysli, nevravím že hrajú zle, ale aj od nich cakam viac. 4. Ani nekomentujem možno len Marcinka skúsiť v inom útoku. Keby niet Ciliaka tak je to horšie o dosť a obrane možno len vytýkať 2. Gól proti Švajčiarom a aj ti bola presilovka naša..... Osobne nemám už asi 4 roky nároky od našich hokejistov očakávania, že postúpia zo skupiny a je úplne jedno, kto je tréner, kto je generálny manažér, lebo x hokejistov je zranených další x hokejistov chcú byt pri pôrode a to sú veci ktoré neovplyvní ani tréner a ani generálny manažér, čiže ten tím nebude silný a už dupľom na naše pomery. Ako hokejistu si Laca Nagyho vážim a vždy som ho obdivoval ako chlapec aj keď boli lepší hokejisti ako on, ale už nema byt v repre. Ľudia majú veľké očakávania a potom sa čudujú, keď nepostúpia. Tieto MS sa jendoznacne mala dať šanca mladým, nemôžeme vypadnúť, hrali by bez nátlaku ale aspoň by to skúsili a mohlo ich to posunúť. Nechcem tvrdiť, že tam mohla ist polka repre Juniorov ale okrem Fehervaryho mohol fakt dostať šancu aj Roman, Ružička, Studenic, Bocek ( ano mali PO niektorí, Studenic dokonca má ale to je jedno) skôr si myslím, že tu zlyhal Satan tým, že sa nesnažil ich nejak vybaviť aj keď neviem aké sú veci okolo tohto. Ale neverím tomu, že by boli horší ako Skalický, Hascak, sorry ale aj Svitana, Bondra, Buc im vyšla príprava, ale uvidíte na MS nič neukazu, a Cingel čo je tiež u mna nepochopiteľne meno v nominácii. A je jedno či je tréner Ciger alebo niekto iný, lebo z hovna bič nikto neupletie a to je náš hokej. Uvidime, či sa to posunie.
07.05.2018 - 11:08:18
avatar
Reakcia na: Viliam23, 07.05.2018 - 10:45:09
No tak ty si my ukradol myslienku a tiez som tohto nazoru, ze skalicky ani on sam podla mna nevie, co tam robi :s01: . Ked uz tam je on, tak mohli radsej Bekima nominovat :s01: ..... okey jediny utok, co dokaze nieco vytvorit je Jurco, Nagy a Kristof a ak sa k tomu prida podpora od Sekeru s Cajkovskym (ale to je malo kedy, kedze su vacsinou pri slabsich utokoch) ale ostatok smerom dopredu ako nic moc. 2. Útok som určite viac čakal od Bakosa neviem ale mám pocit ako keby sa hľadal a to iste Mikus. Hascak to je úroveň Skalického, je už na niekoľkých MS a proste je slabý, Skalický je aspoň relatívne mladý, ale pochybujem, že niečo dosiahne (nechám sa prekvapiť), 3.utok fajn popradská trojka je milé, že tam je útok ktorý je z jedného tímu a ich úlohou je viac menej brániť, ale to je malo ja cakam že aj 3. Útok niečo vymysli, nevravím že hrajú zle, ale aj od nich cakam viac. 4. Ani nekomentujem možno len Marcinka skúsiť v inom útoku. Keby niet Ciliaka tak je to horšie o dosť a obrane možno len vytýkať 2. Gól proti Švajčiarom a aj ti bola presilovka naša..... Osobne nemám už asi 4 roky nároky od našich hokejistov očakávania, že postúpia zo skupiny a je úplne jedno, kto je tréner, kto je generálny manažér, lebo x hokejistov je zranených další x hokejistov chcú byt pri pôrode a to sú veci ktoré neovplyvní ani tréner a ani generálny manažér, čiže ten tím nebude silný a už dupľom na naše pomery. Ako hokejistu si Laca Nagyho vážim a vždy som ho obdivoval ako chlapec aj keď boli lepší hokejisti ako on, ale už nema byt v repre. Ľudia majú veľké očakávania a potom sa čudujú, keď nepostúpia. Tieto MS sa jendoznacne mala dať šanca mladým, nemôžeme vypadnúť, hrali by bez nátlaku ale aspoň by to skúsili a mohlo ich to posunúť. Nechcem tvrdiť, že tam mohla ist polka repre Juniorov ale okrem Fehervaryho mohol fakt dostať šancu aj Roman, Ružička, Studenic, Bocek ( ano mali PO niektorí, Studenic dokonca má ale to je jedno) skôr si myslím, že tu zlyhal Satan tým, že sa nesnažil ich nejak vybaviť aj keď neviem aké sú veci okolo tohto. Ale neverím tomu, že by boli horší ako Skalický, Hascak, sorry ale aj Svitana, Bondra, Buc im vyšla príprava, ale uvidíte na MS nič neukazu, a Cingel čo je tiež u mna nepochopiteľne meno v nominácii. A je jedno či je tréner Ciger alebo niekto iný, lebo z hovna bič nikto neupletie a to je náš hokej. Uvidime, či sa to posunie.
∧ skryť ∧
Neviem či si videl tých našich juniorov hrať, ale taký Ružička určite nemá ešte na seniorské MS. Podľa teba zlyhal Satan lebo sa nesnažil ich vybaviť, ale nevieš aké sú veci okolo toho...
Skalického by bral asi každý po finálovej sérii, na MS je strašne v lese, Hascak to iste aj keď trocha lepšie
Keďže ti vadí v podstate polovička mužstva nápis koho by si zobral
07.05.2018 - 11:41:18
avatar
Skalický hrá zle to súhlasím, ale napr. za Slovan som ho videl hrať aj dobré zápasy. Keď je vo forme, tak dobre a rýchlo korčuľuje a vie sa dostať do šance. Horšie je to už s premieňaním šancí a mohol by mať aj lepšiu palicovú techniku. Každopádne kebyže je v lepšej forme, tak vo 4 útoku za národný tím by mohol hrať hocikedy.
07.05.2018 - 11:41:23
avatar
Chlapci už si uvedomte, že ak Ružička nezlepší korčuľovanie a miestami aj prístup, medzi mužmi sa nepresadí.
O 1/4 môžme už asi len snívať, pre týchto hráčov je to nereálny cieľ a naozaj nezáleží kto je na lavičke. Títo hráči proste nemajú kvalitu na to.
07.05.2018 - 11:58:58
avatar
Rakúšanom dorazí pred zápasom proti nám ich jediná posila s NHL, ktorá má dokopy viac bodov než naši Sekera a Jurco. Teraz hráme zápasy proti seberovným....
07.05.2018 - 12:14:23
avatar
Osobne si myslím, že turnaj nie je stratený, lebo stále môžme kludne postupit aj do stvrtfinale. Pobrať body silnejším, este môžme. Vcerajsi zapas mi pripominal výkon z minulého roka. Nagy sa velmi snaží, ale je smutné, že 38 rocny utocnik je pomaly najnebezpecnejsi hokejista z nasho muzstva.

Je nejaká šanca, že by prišiel Chára na MS?

Moj názor k priprave. Pre mna je priprava len taký wellness oproti tomu, co sú realne MS alebo ZOH. Je nieco ine hrat uvolnene ako pod tlakom. Tam sa ukaze obraz kto je na akej urovni. V nasej lige moze mat niekto aj 30 golov a 30 prihravok ale na MS moze vyhorieť. Na MS sú zapasy o dve triedy vyššie ako naše Finále ligy. Tu sa tresta každá chybička, ci uz obrannom alebo utocnom pásme. Nitko vám nič nedaruje. A presne takto má byť, TOP hokej a keď hráš hokej len jednu tretinu, tak nemáš na MS čo robiť.
07.05.2018 - 12:18:22
avatar
Reakcia na: pupo, 07.05.2018 - 11:08:18
Neviem či si videl tých našich juniorov hrať, ale taký Ružička určite nemá ešte na seniorské MS. Podľa teba zlyhal Satan lebo sa nesnažil ich vybaviť, ale nevieš aké sú veci okolo toho... Skalického by bral asi každý po finálovej sérii, na MS je strašne v lese, Hascak to iste aj keď trocha lepšie Keďže ti vadí v podstate polovička mužstva nápis koho by si zobral
∧ skryť ∧
Zostavu ti sem nedám nesledujem až tak široký okruh našich hráčov, ale uznaj aspoň to že šancu v príprave mali dostať juniori, však nemôžeme vypadnúť a nemáme čo stratiť. Ja si uvedomujem, že Ružička nie je hotový hráč ale uznajte aj vy všetci, že ti hráči čo sú tam majú tiež nedostatky a niekedy ja mám pocit, ako keby bojovali sami so sebou. Tieto MS mali byt dilema pre trénerov, vi zobrať mladých nech si to skúsia, ktorí sa budú hľadať a budú robit chyby, ale skúsia dostanú nejaké skúsenosti a možno sa im aj zvýši šanca na draft, alebo zobrat hráčov ktori sú už niekoľko rokov v nomináciách a furt sa hľadajú a nevedia nájsť ani prázdnu cesku bránu ako Cingel, alebo Hascak, ktorý nechá za sebou puk a vyhovárať sa na nekvalitný ľad je cez, lebo podmienky sú rovnaké a Švajčiarom sa to nestavalo. Chlapi ja nechcem, nikoho hejtovat každý si robí svoju prácu a za to v akom stave je hokej môže veľa ľudí ale to ide mimo nás fanúšikov a zase nechcem ani to, že má budete brat ako fanúšika ktorý vyjde len keď sú MS, a začne písať názory sledujem SK hokej vždy, vždy fandím aj keď prehravaju či 18 či 20 ci seniori, len sa neozvem ale teraz mi to už nedalo a tu na tejto stránke to je celkom na úrovni čo sa týka komentárov preto to píšem sem....... neviem akú máte predstavu o hráčovi ktorý je vo FORME ale ja mám predstavu o takom hráčovi, že je produktívny a bohuzial tu produktivitu u skalickeho ešte badať nebolo, dať ani 10 bodov za celu sezónu KHL sa o forme hovoriť nedá , na druhej strane hokej nie je len o produktivite a okey je defenzívny typ, tak bráni a raz bráni lepšie raz horšie, lenže ja takého hráča nepovažujem vo forme hlavne nie útočníka(ale to je vec nazoru každý má na to iný pohlad).
07.05.2018 - 14:02:47
avatar
Reakcia na: Viliam23, 07.05.2018 - 12:18:22
Zostavu ti sem nedám nesledujem až tak široký okruh našich hráčov, ale uznaj aspoň to že šancu v príprave mali dostať juniori, však nemôžeme vypadnúť a nemáme čo stratiť. Ja si uvedomujem, že Ružička nie je hotový hráč ale uznajte aj vy všetci, že ti hráči čo sú tam majú tiež nedostatky a niekedy ja mám pocit, ako keby bojovali sami so sebou. Tieto MS mali byt dilema pre trénerov, vi zobrať mladých nech si to skúsia, ktorí sa budú hľadať a budú robit chyby, ale skúsia dostanú nejaké skúsenosti a možno sa im aj zvýši šanca na draft, alebo zobrat hráčov ktori sú už niekoľko rokov v nomináciách a furt sa hľadajú a nevedia nájsť ani prázdnu cesku bránu ako Cingel, alebo Hascak, ktorý nechá za sebou puk a vyhovárať sa na nekvalitný ľad je cez, lebo podmienky sú rovnaké a Švajčiarom sa to nestavalo. Chlapi ja nechcem, nikoho hejtovat každý si robí svoju prácu a za to v akom stave je hokej môže veľa ľudí ale to ide mimo nás fanúšikov a zase nechcem ani to, že má budete brat ako fanúšika ktorý vyjde len keď sú MS, a začne písať názory sledujem SK hokej vždy, vždy fandím aj keď prehravaju či 18 či 20 ci seniori, len sa neozvem ale teraz mi to už nedalo a tu na tejto stránke to je celkom na úrovni čo sa týka komentárov preto to píšem sem....... neviem akú máte predstavu o hráčovi ktorý je vo FORME ale ja mám predstavu o takom hráčovi, že je produktívny a bohuzial tu produktivitu u skalickeho ešte badať nebolo, dať ani 10 bodov za celu sezónu KHL sa o forme hovoriť nedá , na druhej strane hokej nie je len o produktivite a okey je defenzívny typ, tak bráni a raz bráni lepšie raz horšie, lenže ja takého hráča nepovažujem vo forme hlavne nie útočníka(ale to je vec nazoru každý má na to iný pohlad).
∧ skryť ∧
Tí tvoji mladí sa na MS20 nevedeli dostať z pasma proti top6 tímom. Si predstav čo by s nimi porobili muži, Kanaďania, Švédi, Rusi... To si na triko nikto nevezme. Nemozes mať polku tímu 20karov. Hlavne nie tích našich. Buď realista.
07.05.2018 - 14:27:29
avatar
Reakcia na: dexterko, 07.05.2018 - 14:02:47
Tí tvoji mladí sa na MS20 nevedeli dostať z pasma proti top6 tímom. Si predstav čo by s nimi porobili muži, Kanaďania, Švédi, Rusi... To si na triko nikto nevezme. Nemozes mať polku tímu 20karov. Hlavne nie tích našich. Buď realista.
∧ skryť ∧
aha ako keby títo tvoji seniori vedeli. Kde som napísal polku 20tkarov vymenoval som ich 5 takze ty buď realista a nepreháňaj .... dik
07.05.2018 - 14:44:49
avatar
Ako nic proti chalanom, ja sa hokeju venujem amatersky, chapem ze to niekedy nejde borci, ale kriste pane , venujete tomu cely zivot a mate problem spracovat , presne prihrat, dat hlavu hore. Co vas ucili v Juniorke a Doraste To su basic zrucnosti, vcera som mal pocit ze by mi to miestami slo lepsie A korculiarske treningy neexistuju ? lebo si neviem vysvetlit tu nasu rychlost to iba ked Daloga zapne tak mu veje dres z rychlost Treba jazdit so superom ako proti , presne tak ako to robia porpadcania
07.05.2018 - 14:53:00
avatar
Reakcia na: Jimmy, 07.05.2018 - 12:14:23
Osobne si myslím, že turnaj nie je stratený, lebo stále môžme kludne postupit aj do stvrtfinale. Pobrať body silnejším, este môžme. Vcerajsi zapas mi pripominal výkon z minulého roka. Nagy sa velmi snaží, ale je smutné, že 38 rocny utocnik je pomaly najnebezpecnejsi hokejista z nasho muzstva. Je nejaká šanca, že by prišiel Chára na MS? Moj názor k priprave. Pre mna je priprava len taký wellness oproti tomu, co sú realne MS alebo ZOH. Je nieco ine hrat uvolnene ako pod tlakom. Tam sa ukaze obraz kto je na akej urovni. V nasej lige moze mat niekto aj 30 golov a 30 prihravok ale na MS moze vyhorieť. Na MS sú zapasy o dve triedy vyššie ako naše Finále ligy. Tu sa tresta každá chybička, ci uz obrannom alebo utocnom pásme. Nitko vám nič nedaruje. A presne takto má byť, TOP hokej a keď hráš hokej len jednu tretinu, tak nemáš na MS čo robiť.
∧ skryť ∧
Porovnanie MS/príprava veľký súhlas.
Na 1/4 by sme museli naozaj poraziť 3 papierovo ľahších súperov (ideálne všetko za 3 body) a získať dáke bodíky s RUS a SWE, resp. SUI by mali zaváhať s FRA a pod. a nebodovať proti favoritom. Ako reálnejšie vidím, že SUI čosi postráca ale naše víťazstvá sa zatiaľ javia ako málo pravdepodobné.
07.05.2018 - 16:07:13
avatar
Skoda ze sme to neudrzali s tymi cechmi po psychickej stranke by im to velmi pomohlo. Mozno by aspon zapas so SWI vyzeral lepsie. Mladici tam kludne este nejaky mohli byt aspon v priprave. Newiem ako presne povypadavali ale na buceka romana studenica by som sa rad pozrel. Studenic este hra PO. Ruzicka sa mi nejako nepozdava. Toto bol podla mna rok kedy sa mali zapracovavat mlady. Nevravim ze sme maly mat cely tim zo svk 18 alebo 20, ale ku fehervary tam mohlo byt este aspon 5 hracov. Co sa tyka vykonov by to horsie nebolo. Mlady by boli aspon dravy.
07.05.2018 - 16:47:46
avatar
Nechci nějak zasahovat do diskuze o hráčích tak nějak je nesleduji ale vždy se dokážete hecnout proti silným soupeřům v prvním zápase a pak zvadnete Nás jste trápili až hrůza a o 3 body přišli jen pořádnou smůlou. sice prohráli se ale těsně hráli docela obstojně ale vy jste to úplně vypustili podle mě to bude problém v hlavě zaměřili jste se na a těsně to nevyšlo Ale říct po 2 zápasu že dál nepostoupíte je trochu předčasné
07.05.2018 - 16:57:21
avatar
https://sport.aktuality.sk/c/335699/ms-v-hokeji-2018-boris-valabik-analyzuje-vykony-slovenska-na-ms-ofenzivne-orgie-zvyknime-si-konecne/

Boris naozaj palec hore
07.05.2018 - 18:09:17
avatar
Česko aj Švajčiarsko ešte môžu postrácať body a verím, že zajtra naši zaberú za 3 body. Snáď budeme čo najdlhšie v hre o postup. Skúsme byť aj trochu optimistický.
07.05.2018 - 18:32:57
avatar
Česko - Slovensko :
https://uloz.to/!rgYoMgpHpelW/hokej-ms-dansko-2018-cesko-slovensko-05-05-2018-ts

< 1 ... 35 36 37 38 39 40 ... 46 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies