Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

08.10.2020 - 17:28:14
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 08.10.2020 - 14:43:25
Dovolím si zareagovať, snáď napíše svoj názor aj pán Homoľa. ´ Áno draft je vysvedčenie nášmu zväzu, vysvedčenie kvality, úrovne a záujmu o naše súťaže, skauti sem v podstate nepáchnu. V súčasnej dobe je odporúčanie pre hokejovo zdatných a šikovných slovákov, ktorí sú potencionálnymi vyhliadkami na draft v nasledujúcich rokoch aby sa naozaj pobrali zo Slovenska preč. Napriek tomu draft ako taký pre hráča ešte nič neznamená, len to, že kluby NHL majú na vybraných hráčov práva 4 roky, aj bez podpisu zmluvy. Hráčovi môžu odporučiť kde by mohol následne po drafte pôsobiť, koordinovať ho, ale vstupenka do NHL (s výnimkou pickov z prvej desiatky alebo prvého kola) je ešte ďaleko.
∧ skryť ∧
Ja tiež dúfam, že pán Homoľa sa aj tu vyjadrí. Pred dvoma dňami vyšiel článok, kde rozoberal práve tohto ročný draft NHL a myslím si, že na 90% som sa s jeho názor stotožňoval. Prekvapený som bol hlavne z toho, že neveril v draft Hlavaja a nakoniec mu to vyšlo. Škoda je, že Stacha nebol draftovaný, čo už naša liga nikoho nezaujíma a nie to, aby zaujala skautov NHL.
26.04.2020 - 15:37:19
avatar
Reakcia na: Abcd, 26.04.2020 - 13:08:48
Áno,iba kritika ta posunie! Nie,hrali sme pekný hokej,s favoritmi sme boli vyrovnaní,nemali sme šťastie,v zápasoch s CAN a GER sme mali smolu! A teraz mi napíš,aká kritika médií sa zbalila na ramseyho? Žiadna!!!
∧ skryť ∧
Aha takže mám kritizovať veci, ktoré majú hlavu a pätu a ako tak fungujú, presne ako to robíš ty. Len to mi nejak nevychádza. Kritika neposúva, ale posúva objektívny názor od niekoho, čo sa do danej problematiky rozumie a to si myslím je rozdiel. Áno, proti Kanade a Nemecku sme mali smolu, ale to k tomu patrí chyby sa stanú a z tých sa dá poučiť, len je to na hráčoch, tréner im to môže povedať, ale tí hráči to nemusia priať. Zmier sa s tým, že vedenie neodvoláš, nominácie hráčov neovplyvníš, výsledky zápasov budú také ako skončia atď. Konečne si už vytiahni hlavu z prdele, lebo píšeš tu len kraviny!!!!
26.04.2020 - 00:55:58
avatar
Reakcia na: Abcd, 25.04.2020 - 23:49:51
Moment moment,takže za vyrovnané zápasy s favoritmi môže ramsey,ale za spackane závery zápasov hráči? Kto ich tam poslal? Na závery zápasov najmä s GER by každý tréner poslal to najlepšie, co môže,ale poslať Buca a Žiga proti Draisaitlovi či Kahunovi je samovražda,ďalšia vec výber brankárov,pamätám si výrok Lašaka,berieme Čiliaka a Rybára,lebo vlani to vyborne fungovalo! To je čo? Brat hráčov za vlaňajší výkon? Veď to nie je normálne preboha,to nikto nevidí,že Hudacka Lašák už dávno odpísal? Že Košarištana,nič proti nemu chcel uprednostniť pred Godlom?
∧ skryť ∧
Kritika posúva? Koho? Keby kritika posúvala, tak máme každý rok na drafte min. 2 hráčov v prvom kole. Podľa tvojho úsudku usudzujem, že po chybe má prísť kritika, čiže po zápase s Nemeckom mali Ramsey, Šatan, Lašák (no proste všetci) skončiť pri repre, Lintner sa mal vzdať Pro-hokeja, Boris Valábik mal prestať komentovať, Marinčin si už nemal zahrať v repre a Godla mal byť radšej doma, ako byť trojka. Ja mám u teba pocit, že toto je pre teba kritika. Rozumieš tomu, že konečne sa na ten hokej pod týmto vedením dá pozerať? Podľa mňa ty si odborník na všetko a nerozumieš ani tomu, čo ti tu ľudia píšu. Chcel by som vidieť teba v reálnom živote aký si bez chýb a dokonalý človek, ktorý v živote sa nepomýlil a neurobil chybu, proste ty si taký slovenský hrdina a Marvel by mal o tebe natočiť film. Hrdina si, ale jedine tak KOKOTAKUS. Rozumieš tomu, že všade píšeš to isté? A prepáč mi, ale ja sa na tvojich príspevkoch smejem, lebo mi to už príde vtipné. Si ako pokazené rádio, proste stále dookola a o tom istom. Buď niečo berieš, alebo len si trochu inde.
28.02.2020 - 08:35:38
avatar
Reakcia na: Abcd, 27.02.2020 - 18:12:44
Nezartuj,vlani Čajkovič,teraz Chromiak,to je podľa výkonnosti? Prečo máme trenera bez skúseností?
∧ skryť ∧
Prečo by mal žartovať? Bavíme sa tu o seniorskej repre a ty zrazu skočíš na U20 a narážaš na Petrovického ako trénera, prečo? Nerozumiem tomu, prečo hejtuješ Ramsayho a Šatana, že nenominujú popradských hráčov, keď je jasné, že si popradský fanúšik? Pod ich vedením sa dá na ten hokej pozerať a skúšajú množstvo hráčov, čo si pamätám, tak za trénovania p. Cígera to také nebolo.
27.02.2020 - 00:00:20
avatar
Reakcia na: detoan, 26.02.2020 - 23:46:44
Suhlas, ale zalezi aj od konkretneho hraca. Neda sa cakat od Marcinka, ze bude tahat reprezentaciu, ked to je typologicky hrac na uplne ine ulohy do bottom 6ky. Myslim, ze je kazdemu jasne, pri tej nasej mizerii v top ligach, ze si nemozme dovolit vynechat ani jedneho potencialneho hraca.
∧ skryť ∧
Jasné, Marcinka som dal len ako príklad, vlaste bol prvý, čo mi napadol a mal vyššiu produktivitu. Som zvedavý na Libora Hudáčka, čo ukáže na MS a či vyvráti moju obavu a bude produktívny aj na MS.
26.02.2020 - 22:45:21
avatar
Reakcia na: Abcd, 26.02.2020 - 21:26:13
Ja si myslím,že ak Heat nepostúpia,tak Martina ok vyskúšať,mne len ide o to,že vyskúšať,nie automatické miesto na MS,aj Studeničovi dať šancu aj keď má takisto nevydarenú sezónu,lebo podľa mňa musíme mať na MS to najlepšie,čo je k dispozícii a vo forme s je jedno či hra v AHL ,alebo v Poprade
∧ skryť ∧
Vieš, len hráčov z Európy môžu skúšať skoro celý rok, majú na to 3 turnaje a plus aj prípravné zápasy, čo takí hráči zo zámoria tú možnosť nemajú a často prídu na posledné 2 prípravné zápasy, čo je podľa mňa málo. Súhlasím s tým, že na MS by malo ísť to najlepšie, čo máme, ale nesúhlasím s tým, že je jedno či hrá v AHL alebo v Poprade, lebo naša liga nie je rovná AHL a musíš sám uznať, že aj keď prišli hráči z CZ ligy a mali v celku vydarenú sezónu, tak na MS nepotiahli náš tím (Marcinko).
26.02.2020 - 20:39:52
avatar
Reakcia na: Abcd, 26.02.2020 - 20:19:29
Aha,takže Martin pospíšil musí,lebo hra v AHL,aj keď je to jeho prvá seniorská sezóna,aj keď mu samozrejme aj pre zranenie vôbec nevychádza,ale hra v AHL! Takže Daňo má šťastie,hoci nič nehrá,ale kým bude v AHL má isté miesto! Zaujímavo slovak rozmýšľaš,svojho času hral AHL trebárs Sivak,ktorý žiaril v ECHL a v zrelom veku keď odchádzal z Trenčína,tak nešiel ako hviezda,nechcem AHL znevažovať,ale pasovať ju do úlohy,kto ju hra musí automaticky do repre nie je účelové!
∧ skryť ∧
No, tak ty dobrý matroš húliš. Použil si veľmi zlý príklad, že si Sivák. Však odohral 19 zápasov v AHL a nemyslím si, že na základe toho, že žiaril v ECHL by mal byť automaticky v repre, tým nechcem povedať, že ho nemohli skúsiť, ale to je otázka na p. Vujteka a p. Cígera prečo to tak neurobili, keďže žiaril v ECHL za ich trénovania v repre. Mám na teba jednu otázku, čo ak skúsia M. Pospíšila kvôli tomu, že preferuje tvrdší hokej a bude to fungovať? Mier.
23.02.2020 - 19:42:08
avatar
Reakcia na: Abcd, 23.02.2020 - 17:06:52
Lantosi nemá zmluvu s Bruins,Martin hra prvú sezónu medzi mužmi,že bol posledné dva zápasy produktívny je pekne,ale už na MS? To píšeš o každom,komu vyjdú zopár zápasov? Blamaž nenominovať Daňa? Veď ten na budúci rok bude v Európe niekde v Čechách,najväčší herný prepad,ty v akom roku žiješ?
∧ skryť ∧
Lantoši nemá zmluvu s Bostonom, ale iba s Providence a tí sú momentálne na postupovom mieste do PO a je asi jasné, že ak postúpia, tak Robo nepríde. Koho by si tam ty dal namiesto Daňa? Lebo mi to príde divné, že niekomu napíšeš v akom roku žije a nereaguješ lepším príkladom (nejaký hráč). Ja osobne si tam viem furt Marka predstaviť, pre mňa to bol vždy bojovný hráč, ktorý vedel niečo vymyslieť a myslím si, že má isto na viac ako je česká liga, NHL to už nebude, ale verím, že v Európe môže mať furt solídnu kariéru.
15.01.2019 - 21:48:43
avatar
Reakcia na: Gaborik13, 15.01.2019 - 20:17:09
Nemam to uplne nasledovane ale mozno takto: turcotte, cozens, krebs, boldy, soderstrom, dorofejev atd je ich strasne moc
∧ skryť ∧
nemám na teba slov...... si úplný bezmozog.
15.01.2019 - 18:47:33
avatar
Reakcia na: Dandi, 15.01.2019 - 18:28:36
a ten, čo napísal, že je väčší talent ako Tatar,tak ten je z vás asi najväčší expert,tak si žite vo svojom svete, v tom reálnom čajkovič je nadpriemerný mladý hráč
∧ skryť ∧
Pán kapitán. Ste to vy?
23.12.2018 - 12:20:12
avatar
Reakcia na: Dandi, 23.12.2018 - 11:33:38
Slovak ty umelec, bergeron je defenzívny hráč? Teraz 20z.30b. nejak ofenzívne na defenzivneho, celkové asi 0.8 b. na zápas, zasa si sa ukázal ty odborník.
∧ skryť ∧
Nič v zlom, ale ty si asi tiež umelec a to doslova, lebo Bergeron by nevyhral 4x Selkeho trofej len tak, áno má parádne off. čísla a myslím si, že to dokázal v zápase po zranení. Lenže hráč ako on je kreatívny a dokáže pomôcť obrane a po získaní puku tvorí hru, čiže on ani moc nemusí brániť. Čo urobí Regenda so svojimi 190cm ako vravíš? Absolútne nič, bude tam stáť ako stĺp pozerať sa na to, čo urobí protihráč a po zakúpení permanentky na kolotoč, kde nebude vedieť ani ako mu hlava stojí, pri najlepšom tam bude rozhadzovať hokejkou a dúfať, že nedostanú gól. Ak získa puk, tak sa hneď zbaví, čo bude viesť k nepresným prihrávkam, alebo k častému zakázanému, čiže koniec koncov bude tam kde bol, len nebude vládať. Čajkovič tam jednoznačne mal byť už len tým, že dokáže hrať hokej, aj keď mu tento rok nejde isto by to vyzeralo lepšie. Bohužiaľ Bokroš je 100 rokov za opicami a jeho zastaralé herné taktiky už do dnešného hokeja nepatria. Jednoznačne treba zmenu už od trénera.
01.07.2018 - 11:03:50
avatar
Reakcia na: Forsberg, 01.07.2018 - 10:11:18
Tu ide o to,ze tu píšu o Kristofovi,ale keď ho nezobrali na MS nk sa neozval,teraz sú odborníci,ale ako píšeš,mali by sme sa sor tešiť z toho mala,co máme,teda z 98-99 plus Čajkovič plus Jaroš,Cehlarik,Godla..z ktorých môže vzniknúť o 3-4 roky celkom zaujímavá reprezentácia,ale skôr by sa tu malo písať,preco sa este nik z bronzovej 20-tky nik nepresadil vNHL,okrem Godlu ani v europe.
∧ skryť ∧
Ty čo si za retarda? slovak ti tu dal pekne vsetko do papule a ani na to nereagujes len si budeš točiť tie tvoje hatlaniny..... Uvedom sa!!!!
26.06.2018 - 15:08:02
avatar
Ale ak klub dlží hráčovi vyše 100K € a asi každému je jasné, že nie je jediný, tak to je moc. Neverím, že Slovan ukrajuje z toho dlhu, skôr naopak furt mu narastá a tiež nechápem ako to vždy prejde. Uvidime, čo ešte vyjde.
26.06.2018 - 00:03:14
avatar
https://sport24.pluska.sk/hokej/reprezentacie/michel-miklik-zamysla-nad-tym-ako-moze-slovan-dostat-licenciu-mne-dlzia-vyse-100-tisic.html

Ak je toto pravda, tak si prajem len jednu vec a to, aby Slovan túto sezónu v KHL nezačal.
24.06.2018 - 20:05:29
avatar
Reakcia na: elbarto, 24.06.2018 - 19:24:28
Rúžička pôsobí strašne Thortonovsky, center s dobrým buly,krytím puku a prehľadom. To že neje výbušný korčuliar ešte neznamená, že nemôže spraviť NHL. Ten pohyb zase nemá tak tragický ako sa z neho robí. Uvidíme ako na sebe bude ďalej pracovať to je najdôležitejšie.
∧ skryť ∧
Ako ja nechápem, ale niektorí ľudia z neho robia invalida . Je to na ňom, ako sa k tomu postaví a hlavne ako na sebe zamaká. My mu môžeme len fandiť.
22.06.2018 - 10:28:45
avatar
Ja pridám tiež tip:

3.kolo Fehy
4.kolo Roman
6.kolo Ivan

A verím v draftovanie Durneho koniec 6.kola alebo 7.kolo
12.06.2018 - 23:32:22
avatar
Reakcia na: slimak, 12.06.2018 - 22:53:03
Minuly rok -nemali hracov. Kamarat z petrzalky ze to daju, hej dali. Tento rok. Ja ani fanusikov nelutujem nech si to vyzeru. Lebo je to presne to iste ako inde na Slovensku. pernamentar slovanu ta len ojebu ako to to niekde je aj inde na slovensku - v tvojom klube je to na sedem percent.
∧ skryť ∧
Pán kapitán Danko, ste to vy??
22.05.2018 - 19:00:31
avatar
Reakcia na: REBBELS, 22.05.2018 - 18:55:52
Něco na tom bude ale mě je celkem jedno jestli se podívám na :swe: nebo :can: My to tady neovlivníme :-)
∧ skryť ∧
Jop neovplyvníme, ale vyplakávajú ako malé deti a to mi vadí celkom.
22.05.2018 - 18:48:32
avatar
Reakcia na: REBBELS, 22.05.2018 - 18:40:30
Švédi nejsou chytlaví a věří si na druhou stranu se to více promíchá skupiny jsou skoro stejné jako letos. Kdyby :sr: zůstalo v BA tak se změní 2 mužstva. To jen tak na okraj já jsem rád že :cze: je v BA
∧ skryť ∧
Tak ale nikdy nevieš, čo na to povedia a to, že Kanada bude vyplakávať a každý jej len bude ustupovať, tak to tiež nie je dobré........ Ako pozerám, tak ani Taliani a Švajčiari to nebudú mať do BA ďaleko, čo je ďalšie plus.
22.05.2018 - 18:32:43
avatar
Reakcia na: REBBELS, 22.05.2018 - 18:28:41
Osobně si myslím že iihf tu změnu udělá protože se jedná o Kanadu a v čele iihf je Fasel takže to bude :can: za :swe:
∧ skryť ∧
Myslím si, že ak s tým Švédi nebudú súhlasiť, tak trhnúť nohou si môže Fasel a aj celá Kanada.

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Dôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies