Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

hodnost D&M .
09.11.2015 - 15:19:39
avatar
Sezónu zatiaľ hodnotím ako veľké sklamanie. Stanley cup final? únava? Napr. Boyle či stralman majú za posledné roky v nohách neskutočnú porciu zápasov. Je naviac jasné že tými sa proti nám snažia vytiahnuť. Nič s toho ale ospravedlnenie nie je.

Dlhodobé problémy sú dlhodobé. Brad Lauer z Ducks prišiel aby zlepšil PP. Avšak nič také sa nestalo. Tá istá chémia, rovnaké obligátne posúvanie puku a čakanie na medzeru vo formácii súpera....A pritom teame ktoré majú elit PP majú nacvičené 2-3setups od ktorých sa odrážajú.

Výkony sú divné neucelené. trvá pol zápasu kým sa dostaneme do tempa.

Callahan . NIekto tvrdí že nás bude mrzieť kontrakt Bisha, Vala či Carla. Ja tvrdím že to bude práve Callahanov. A to o 2.3roky určite a veľmi. Callahan je už teraz miestami soft, pri 12mil GUY mu to vôbec nejde. Jeho leadership je síce top ale to je málo. Vždy ked ho vidím na ľade, vidím len to koľko berie mil a za čo. Hráč čo veľa nevydrží a sám o sebe veľa nevymyslí. tá zmluva nás dobehne....

Obrana
Naša obrana je priemerná možno trochu nadpriemerná. Coburn nenaplnil očakávanie, Carle ide každým mesiacom dole a dole. Sustr ukazuje že na NHL nemá. A potom tu máme len Hedman-Stralman ktorý keď hrajú spolu sú elita ligy. Garrison je naozaj solídny, osobne mi robí radosť. Je vyrovnaný a to je základ. prechod z obrany do útoku mu nerobí vôbec problém, ale ani neexceluje. Ostatná trojica za nimi zaostáva. Chýba nám jeden solídny PMD Top4 bek. a + slušný PMD do bottom pairingu.
Pre nás je nesmierne dôležitý vývoj DeAngela, zatiaľ patrí v AHL medzi to najlepšie na modrej čiare čo tam je. Jeho výkony sú hodné na to povolať ho už teraz hore, ale pre dobro organizácie bude lepšie ked ostane celý rok v Crunch. Problém nastáva v najdôležitejšej defenzívnej činnosti a síce puck-movingu - "breakoutu". V dnešnom hokeji robia rozdiel beci ako Karlsson, Klingberg, Faulk či Shattenkirk, čím viac takých typov (je jasné, že žiadny tým nemôže mať napr. 5x Shattenkirkov) daný team má, tým lepšie.
Naša obrana je drahá, skúsená a aj tak veľmi priemerná, keďže nie je ideálne zložená
hodnost D&M .
09.11.2015 - 15:35:35
avatar
útok
Problém je blízko súvisiaci s puck-movingom od obrany. Naviac Johnson až do septembra liečil zranené zápästie a v lete trénoval minimum. K tomu pripočítajme klasický "hangover", fakt že sa zranil najkreatívnejší hráč Drouin a najnovšie Palat bude dlho out po tom čo na neho padol Nino. A nutno povedať aj trochu smoly v podaní tyčiek (stats tyčiek som dával min týždeň) + dalšia proti Wild posledný zápas. zápas proti Red Wing kde zaznela 4x to bude legendárne.
Samozrejme máme tu viac problémov ako tyčky, sme často neefektívny a nechodíme do brány. Vtipné ale je že defacto Triples sa nepresadili a boli rozdelený, ich possession čísla mali výborné. škoda že sa im nedarilo bodovo.

Pozitívom je že Johnson vyzerá oveľa lepšie. Kucherov v posledných 4zápasoch vždy najlepší hráč teamu, ovládol to všetkými smermi. Očakávam že ak bude zdravý a IT 18+ bude mať nakoniec takmer PPG.

Filppula u nás prvej sezóne primárne 2C a 1PP. a to je hlavný rozdiel oproti terajšku. Momentálne je 3C (aj keď áno IT je podobný ale hrá s horšími/defenzívnejšimi hráčmi a má iné úlohy) alebo plný rolu za niekoho kto je injury alebo suckuje. Negatívom ktoré som už spomínal jeho strelba, Je úplne neuveriteľné s akých pozícii dokáže nahrávať, bohužiaľ to myslím negatívne. Jeho priemer striel klesá a klesá. Už min rok to bola v tomto smere tragédia, tento rok ešte horšie. Inak má ale Possession numbers veľmi dobré, najlepší FO guy v teame a je nadpriemerne inteligentný. Za 40-50b budem tento rok od neho spokojný. Pokiaľ niekto potrebuje kreatívneho 2C Filppula je v podstate ideálna volba. Náš cap hit, depth, a fakt že prvonahrávačou máme veľa ukazuje na to že po Carlovi je Val najviac v ohrození trejdu.

Point absolútne ničí WHL. keby hral všetky zápasy atakoval by zrejme 150b. Máme sa na čo tešiť.
hodnost D&M .
11.11.2015 - 14:19:11
avatar
Nech už ideme doprdele toto bol zase výkon, to človeku len posere deň. zúfalé....Už neporazíme ani slabé Buffalo na ktorých to roky vieme. To bolo rečí ako pridáme na intenzite a pôjdeme do zápasu na 120% atď....Prvá tretina klasika, to nebyť Vasila tak tam máme 4:0.

Cooper je fakt smiešny, koľko (a na čo) ešte ideme čakať. Nerobí absolútne nič, občas presunie hráča hore-dole a tam to končí. To ako ingoruje Matchupy je úplne smiešne. Na Benna Seguina Eichela Sida nasadí Sustra, why not. Hedman má hrať 27+min a u nás 22. Cooper naviac vôbec nevie reagovať na vývoj zápasu. Presilovka....čo už nemá cenu.

Pokiaľ niečo odmieta spraviť Cooper musí sa činiť Yzy inak je to v hajzli.
hodnost D&M .
16.11.2015 - 18:21:21
avatar
Johnson, Drouin and Paquette all out tonight for #TBLightning

dneska teda Blunden, Marchessault a Taormina. To bude zápas... A to Taormina bude hrať pretože nemáme už útočníkov....

Vlad 12M Callahan
Killer-Filppula-Kuchi
Brown-Boyle-Condra
Blunden-Marchessault

Hedman-Stralman
Carle-garrison
Cobrun-Sustr
Taormina

boh nás dneska ochraňuj...a to sa FLA vracia Barkov
hodnost D&M .
07.12.2015 - 23:09:03
avatar
#tblightning captain Steven Stamkos has just two goals in last 10 games (both coming in one game vs Anaheim), one shot in past two games

12mega
hodnost D&M .
26.12.2015 - 23:37:30
avatar
Vianočná prestávka nám priniesla pár dni oddychu. Menšie zrekapitulovanie ako je na tom naše trápenie, ktorým bolo čerešničkou na torte zúfalstvo v zápase s VAN. Tak strašný a bezradný zápas som od Lightning nevidel asi 3roky, naozaj. Tá 3tretina patrí medzi elitu tretín ktoré som kedy videl. Zúfalstvo ako nám prehrali zápas vlastné PP. Hrali sme 10presiloviek a neboli sme schopný spraviť nič. Výsledok 1/10PP. Pred sezónou sme priviedli ako assist.coacha Lauera z Ducks aby vylepšil PP a našiel nový systém. Toto je asi najväčší vtip sezóny . Nie len že sa mu to nepodarilo, my sme ešte zúfalejší. Najhoršie je čítať jeho vyhlásenia že sa snažíme hrať PP podľa vzoru Caps. Tam sa už nedajú nájsť slušné slová. Ono VAN mal 3strely za 3 tretinu aj to dal gol, ale nič iné sme si nezaslúžili. Refs nám pomáhali neskutočne a súper chodil von za všetko, toto mali byť darované 2body...

Tabulka východu hovorí ale jasne. Sme tam kde patríme. Cooper je Cooper, ale teraz to máme naozaj ťažké. Sme neskutočne ovplyvnení zraneniami. 12hráčov Crunch už nastúpilo túto sezónu za Tampu.
Avšak absolútnym topom je zápas Syracuse vs. Hershey z 20.12, kde sme museli nastúpiť z 7 útočníkmi!!! (a zápas sa im podaril dotiahnuť až do OT) neskutočné. Nie sme schopný hrať ani na 12útočníkov pretože sa furt niečo vyskytne a až dnes po asi 2týždnoch budeme hrať normálne štýl 12-6. Hráme z AHL útokom, Angelidis Blunden síce hrajú naozaj dobre avšak tá kvalita súperov je niekde inde. Výhry z OTT či TOR boli neskutočne vydrené. My sme hrali doslova štýlom kto je zdravý ide na ľad.


Zranený Palat, Drouin, Johson. Všetci traja si obnovili staré zranenia. To je naozaj neprípustné, pustíme do hry hráčov ktorý nie su 100% fit a všetci traja podstatný forwardi sa zrania, neospravedlniteľné. Vtedy sme na pomoc zavolali z Crunch Gourdeho a Vermina. Výsledok, obaja sa do týždňa zranili. Nastúpime na zápas zo Sens a v prvom striedaní dostane Boyle (3.najlepší strelec teamu) nekompromisný hit a je IR. V deň zápasu zo Sens bol JT.Brown zapísaný ako DTD injury. K tomu v decembri bol 2týždne out Condra a viac ako mesiac out Paquette ....k tomu pripočítať 12mega tragéda a Callahana ktorý nehrá ako TOP6 player. Momentálny Line-up je 1 TOP6 formácia 1x bottom 6 + AHL.

Pozitívom je aspoň obranná hra teamu, kde sa to odráža na Bishovi. Konečne je to istota v bráne a softy vidíme oveľa menej. Hold ked je útok v prdeli aspoň vzadu máme konečne istotu. Vasil pendluje medzi AHL-NHL aby bol v zápasovom tempe, avšak momentálne ho Bishop prehráva. Carle je done, bezpochyby. Kedysi 40point Dman nemá po 30zápasoch ani bod. Už to pochopil aj Cooper ktorý mu dáva IT 10min na zápas. Dokonalý bol proti Torontu kde sem ho nasadili na 7minút a on stihol byť pri 2góloch súpera. Prosba o trejd počas roka sa teda konať určite nebude a vzhľadom na to že mu platíme nehoráznych 5,5mega na rok bude v lete buy out. Za zmienku ale stojí Šustr. Človek by tomu neveril ale konečne hrá na leveli TOP4, a prehráva Coburna. Je fakt že sa na neho valilo veľa kritiky (a právom) no konečne s ním môžeme byť spokojný. Aspoň dočasne. Momentálne máme top5 obranu NHL s priemerom iba 2.3 golu na zápas.

Verím teda že keď dokážeme v tejto zostave vyhrávať, aj keĎ tesne, tak po novom roku v full line-upe máme na to play-off určite. Presilovka bude naďalej zúfala nebude excelovať v útoku ale pri pohľade na ATLdivíziu je úplne reálne že môžeme ešte vyhrať divízny titul.
hodnost D&M .
12.01.2016 - 23:24:39
avatar
Momentálne sú najbližšie získaniu Drouina STBlues. bude to niečo z tohto: Fabbri a Shattyho a 1-3 pickoch
13.01.2016 - 10:53:33
avatar
Dúfam že Blues reálne nezvažujú Fabbriho A Shattenkirka.... To by bolo skutočne absurdné...
hodnost D&M .
13.01.2016 - 14:21:34
avatar
obidvoch zrejme nie, ale jeden z nich + 1pick asi áno. Je až neskutočné akú mylnú mienku majú ľudia o Drouinovi. Hold ked sa ludia dívajú iba na stats a ignorujú dokonca IT.
hodnost D&M .
15.01.2016 - 23:03:50
avatar
Bob McKenzie on XM NHL Radio was just talking about a Drouin trade and said that Shattenkirk could be in play but that complicates the deal because of salaries, and also that there may be goalies involved.

takže ten Shatten bude hlavná náhrada. A to je skvelé, musíme však nájsť miesto v strope takže naopak čakám Cobrun Val Carle. + Gudlevskis. Shatten je elitný bek ktorý mal min rok formu na Norrisa a je to legitimný 1pair bek. Neskutočné posilnenie obrany. Uvidíme čo tam zo strany blues ešte bude.
hodnost D&M .
21.01.2016 - 01:05:41
avatar
Lightning announce Drouin has been suspended without pay for not showing up to the AHL game tonight

tak tá jeho stupídna povaha sa už ukázala v plnej kráse, už ho naozaj nechcem u nás vydieť....Horšie je že toto zníži podstatne jeho hodnotu.
hodnost D&M .
21.01.2016 - 22:55:39
avatar
http://video.lightning.nhl.com/videocenter/console?catid=55

Yzerman sa s tým nesral. Povedal ako to je. Bolo vidieť miestami aký je nasraný a šokovaný čo Drouin (čítaj Walsh) vyvádza. Zopakovalo sa to čo je známe, spraví všetko v najlepšom záujme Tampy. či ten trejd bude zajtra o týžden o mesiac alebo v lete. Buď pomôže Crunch do play-off alebo bude Zettlerovi (kouč Crunch) okopávať záhradu. Celkovo sa Yzerman nezdal že by mal nutkanie ho povolať v prípade injury...

Yzerman said he never told Drouin camp any deal was close
a Walsh, neskutočné. Zase len vymýšlanie a ako čakali že tam bude 14dní na rozohranie. A PRITOM Yzy jasne povedal že neudal čas koľko tam bude a rovnako to nenazval "kondičným" pobytom.....celkovo mi to príde že Walsh povedal Drouinovi nech hrá 2týždne a ak ho dovtedy netrejdnu nech prestane hrať.

A dalšia vec, Jasne tam hovorí že presne ako Drouin tak aj Palat, Johnson, Namestnik, Nesterov Vasil. Všetci boli takto, pendlovali a teraz sú hlavami teamu. A rovnako že Drouin môže vidieť Vasil teraz ako pendluje medzi TB SYR aby chytal a nikto z toho nič nerobí. Nesterov detto bol posielaný dole aby hral 1pair a zlepšoval sa a nehral 11min IT z Carlom.

veľká protihodnota je pase, už len dúfať že si to vyžere a yzy ho tam nechá do leta.
22.01.2016 - 12:14:56
avatar
Za posledné obdobie musím pochváliť Yzyho že dokáže ostať stále v kľude. Drouin si vykopal jamu s ktorej bude mať veľmi tažké sa vyhrabať. Kluby nebudú chcieť bojovať o hráča s takýmto správaním a tampa bude stále naňho vlastniť práva takže kým sa chalan neukľudní môže si aj naďalej ničiť vlastnú kariéru. Nieje na úrovni hviezd NHL aby si môhol on diktovať podmienky. Osobne len dúfam v to že Yzy vidrží a nekívne na nízku protihodnotu ktorá by môhla byť v budúcnosti chibou.

Za chiby sa ospravedlňujem píšem na telefóne.
hodnost D&M .
07.03.2016 - 18:18:19
avatar
Hearing Jonathan Drouin is returning to Syracuse and the AHL. Wise.

Dreger, on Drouin returning to the AHL for the rest of the season: "NHL clubs are going to view this very positively."
08.03.2016 - 13:03:16
avatar
Bolo jasné že jeden z nich ustúpi a osobne som rád že to bol Drouin chalan dostal druhú šancu takže veľa šťastia mu prajem do budúcna
hodnost D&M .
25.04.2016 - 22:19:39
avatar
http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/vincent-lecavalier-says-plans-retire/

Díky za všetko

-u mňa (a myslím že veľmi veľa fans tiež) ostane ako neohrozené číslo jedna v histórii klubu. Vinny bol proste srdcom tampy či na ľade alebo mimo. Zarábal nehorázne prachy ale má vlastnú nadáciu a ročne do nej idú milióny. Dúfam že sa čoskoro vráti do Tampy a bude niekde vo vedení, takého chlapa proste potrebujeme.

St.Jidáš mu nesiaha ani po päty
hodnost D&M .
24.06.2016 - 11:52:13
avatar
Dnes v noci Yzerman dal poslednú ponuku Stamkosovi na 8rokov / AVV 8,5 ročne. Pokiaľ ju neprijme, bude voľným hráčom.

Vzhľadom na to že vzťahy medzi Bolts a Stamkosom sú pokazené neočakávam že túto fér dohodu prijme a ostane. Avšak zaujímalo by ma čo sa tam stalo, keďže je isté že o peniaze nejde.

Podľa všetkého by sa dnes v noci mal sťahovať aj Bishop o ktorého má CGY enormný záujem a vzhľadom na príchod Las Vegas budúci rok, je najlepšia doba kedy sa Bishopa zbaviť a dostať maximálnu protihodnotu.
24.06.2016 - 12:39:54
avatar
žeby ste od Vás odišli Vaše dve najväčšie hviezdy? to sa mi ani veriť nechce.
hodnost D&M .
24.06.2016 - 13:01:24
avatar
možné to je, Stamkosa beriem ako Lock. Ono, Stamkos proste mal mizerné 2roky. Je úplne pochopiteľné že mu yzerman nechce dať to čo žiada, ale ked chce ísť domov tak nech ide. Finančne si nepolepší tak aspoň pocitovo. Pre nás je prioritné Triples Drouin Hedman Vasil. To je jadro, stamkos je iba časť. Je blbosť aby sme si zruinovali budúcnosť podpisom nezmyselnej zmluvy.

Čo sa týka Bishopa....tu je možnosť doplatiť na jeho trejd. Ak sa Vasil ešte nechytí bud ročník budeme mať problém. Avšak Bishopova cena je momentálne najvyššia akú kedy v živote mal. Stratiť ho ako UFA by bola škoda, a Yzerman si nemôže dovoliť pustiť ako UFA aj Stamkosa aj Bishopa.
Je to ťažké, logické by bola počkať do TDL uvidí sa akú formu bude mať Vasil atď lenže CGY zháňa brankára teraz a nebude čakať do TDL. Nevýhoda trejdu počas sezony je v tom že tá jeho cena bude nižšia a bude oveľa menší počet záujemcov ako je tomu teraz.
13.07.2016 - 23:42:51
avatar
Tak Cory Conacher späť v organizácii : 1- year , 1-way , 575 000

< 1 ... 114 115 116 117 118 119 ... 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies