Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Eva
20.02.2022 - 19:13:29
avatar
Reakcia na: , 19.02.2022 - 12:22:08
2008 rocnik ak nieco v sebe ma tak by uz mal hrat u nas na Slovensku v lige kadetov. Poradte sa s trenerom kadetskeho muzstva.
∧ skryť ∧
Za kadetov odohral zopár zápasov. Je to také … kadetov majú 25, takže dostane sa tam výnimočne. A v 8HT zase ledva 15, pustia ho výnimočne. Tak to je … ok, ďakujem každopádne za rady
hodnost Eva
19.02.2022 - 07:40:38
avatar
Reakcia na: Eva, 19.02.2022 - 07:27:38
Ja som veľmi vďačná za takéto názory a rady. Úprimne. Možno som to napísala zle, ja som nás ako rodičov nazvala hokejovými analfabetmi, pretože nimi naozaj sme. Iba čítam, rozprávam sa s druhými, ktorí podľa mňa čo-to vedia. Nikdy sme sa nepohybovali v hokejovom prostredí a nevieme, čo a ako chodí. Vaše názory mi práve pripadali, že majú hlavu-pätu, preto som aj reagovala. Zatiaľ hrá, baví ho to, je to jeho život. Ďakujem za radu a veru i tak urobíme. Ak ma ísť von, chcem, aby to bolo vďaka tomu, že na to má.
∧ skryť ∧
Myslela som nás dvoch - mňa a manžela - ako rodičov.
hodnost Eva
19.02.2022 - 07:27:38
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 18.02.2022 - 23:14:28
Nespomínam si, že by som niekde niekomu povedal, že je hokejový analfabet. Dávam tu svoje postrehy, zakladajúce sa na skúsenostiach a poznatkoch od množstva hráčov a ľudí pohybujúcich sa v slovenskom hokeji spolu so mnou, nič nie je výmysel. A teraz k veci: Ročník 2008 je 13 -13,5 ročný chlapec. Nech hrá hokej, poriadne trénuje, ak máte pocit, alebo Vám niekto znalý povedal že sa vymyká priemeru, treba mu dopriať možno nejaký špeciálny tréning na veci, ktoré by mal zdokonaliť. V tomto veku netreba nič znásilňovať ani ho zbytočne kvantitou tréningov preťažovať. Počkajte ešte možno rok, rok a pol, možno si ho vyhliadnu do projektu18, ak nie potom riešte zahraničie, hlavne ak budete mať pocit, že už mu slovenský mládežnícky hokej nemôže dať viac. Čo sa týka agentov, ak bude dobrý sami si ho nájdu, usmernia Vás aj poradia. Ale ak chcete silou mocou preč, zaplaťte (ak Vám to situácia dovoľuje) tým ktorí to robia len pre peniaze. Áno, krajiny ako Fínsko,Švédsko,Švajčiarsko sú top na rozvoj hráčov v Európe, pamätajte však na to, že peniaze agentovi pri prestupe do zahraničia neznamenajú aické miesto v zostave. :-)
∧ skryť ∧
Ja som veľmi vďačná za takéto názory a rady. Úprimne. Možno som to napísala zle, ja som nás ako rodičov nazvala hokejovými analfabetmi, pretože nimi naozaj sme. Iba čítam, rozprávam sa s druhými, ktorí podľa mňa čo-to vedia. Nikdy sme sa nepohybovali v hokejovom prostredí a nevieme, čo a ako chodí. Vaše názory mi práve pripadali, že majú hlavu-pätu, preto som aj reagovala. Zatiaľ hrá, baví ho to, je to jeho život. Ďakujem za radu a veru i tak urobíme. Ak ma ísť von, chcem, aby to bolo vďaka tomu, že na to má.
hodnost Eva
18.02.2022 - 14:50:04
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 14.02.2022 - 12:42:34
Pre mňa je vypýtanie peňazí od rodičov hráčov vopred neakceptovateľné a u GSA je to okaté, robia presne to čo píšeš a netaja sa tým. Nachytať sa dajú rodičia,ktorí majú veľké oči,vždy väčšie než je výkonnosť ich detí. Samozrejme,nakoniec všetci zistia že to nemalo význam a jediný kto z toho má profit je GSA. Poznám sumy ktoré dali rodičia niekoľkých nemenovaných hráčov roč.2002 - 2007 tejto agentúre,ani jednému nenašla GSA angažmán bez poplatku. Je smutné takto ryžovať na rodičoch, ale aj oni musia premýšľať. Chcel by som vedieť meno nejakého hráča, ktorý sa cez nich uplatnil a jeho meno niečo vo svete hokeja znamená. Opakujem,zvyšné agentúry pôsobiace na slovensku od hráčov financie vopred neberú/nejaké výnimky existovať môžu/,až po podpise zmluvy,zachovávajú si renomé a vedia hráčom poskytnúť aj nejaké materiálne výstrojové zabezpečenie bez dopadu na peňaženky rodičov. Dôležité je pochopiť podstatu vzťahu agent - hráč/rodič.
∧ skryť ∧
Čo by teda podľa Vás mal urobiť rodič mladého zatiaľ perspektívneho hokejistu (ročník 2008) - možno skoro riešiť, možno už je čas …? Nám ako rodičom sa zdá ako fajn cesta ísť sa zdokonaliť von - možno Fínsko. Poraďte nám hokejovým analfabetom, aký postup by ste zvolili ?

1

Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies