Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
TOR
BOS
NHL live
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

27.04.2024 - 18:44:56
avatar
Reakcia na: Logic&Eros, 27.04.2024 - 18:09:00
Okuliar bude mať s USA možno poslednú šancu. Zatiaľ v príprave strašná slabota. Naopak , prekvapil Kaslik, ale vieme, že pôjde Kudrna alebo Cacho na jeho úkor. V obrane celkom obstojne Bučko, teraz mal dosť ofenzívne úlohy , čiže asi Černák, Nemec, Ceresnak ho vystriedajú a ostanú mu defenzívne úlohy. Fehervary Černák Koch Nemec Ivan Ceresnak Bučko Grman Celkom solídne. Tatar Pospíšil Slafkovsky Lantosi Cingel Cehlarik Dano Hudáček Panik/Regenda Kelemen/Kudrna Sukel Kaslik/ Cacho Hrehorcak, Roman ???
∧ skryť ∧
Mne nesedí na Bučkovi to že pravidelne sa mu stáva že spraví drobnú nevynutenú chybu ktorá vedie k strate puku. Za mňa hráč do prípravy fajn ale na MS by som ho asi nebral.

Na druhej strane ma príjemne prekvapil Bačík a trošku menej ale tiež príjemne prekvapil Petrovický

Kašlík hrá veľmi dobre, síce mu to tam nepadá ale vie sa dostať do šance, parádne korčuľuje, dobrý bekčeking. Momentálne má formu, rád by som ho videl na MS.
04.04.2024 - 00:56:59
avatar
Ja som práveže v čase Jedličkovho zranenia videl prognózy že vzhľadom na zranenie už túto sezónu nestihne. Každopádne som ho videl cca mesiac dozadu na pár storkach HKM Zvolena ako trénuje už na ľade. V akej intenzite a či trénoval s tímom alebo len individuálne už neviem povedať.
24.04.2023 - 10:58:06
avatar
Čaute,

neviete ako je to momentálne s Mešárom? Viem že kým hral PO tak sa v repre vyjadrili že o neho majú resp. budú mať záujem do repre ak vypadne v PO. Kitchener ale vypadol už pred pár dňami a nejak je okolo neho ticho, alebo som len ja nič nezachytil? Laval je už tiež out tak by mal byť voľný.
22.02.2023 - 14:19:46
avatar
Čaute,
ako vnímate momentálnu formu Réwaya napr. smerom aj k repre? Myslíte si že by pri momentálnej forme mohol dostať pozvánku na prípravne zápasy?
Nesledujem celé zápasy Spišskej iba som videl zostrihy, ale z toho čo som videl a aj čítal tak má nábeh na to aby sa vrátil tam kde bol pred zranením srdca. Má 28 rokov, Takáča vytiahli v 30tke čiže tam tiež nevidím extra problém.
Rád by som keby sa k jeho výkonnosti vyjadril niekto kto sleduje pravidelne SNV zápasy.
01.10.2022 - 13:32:11
avatar
Čaute,
blíži sa nemecký pohár. Dajte nejaké predikcie na nové mená ktoré sa začínajú ukazovať v našej lige ktoré by bolo fajn vyskúšať v repre na takomto turnaji. Síce sa odohralo zatiaľ iba 5 kôl ale niektorí ma zaujali hlavne do brány mladý Hlavaj zo Slovana alebo Rabčan z Prešova. Kašlík zo ZV má tiež dobrú formu.
21.09.2022 - 08:54:59
avatar
Ahojte,
Neviete náhodou aká je situácia ohľadom Žlnku a Mrázika v Arizone? Nejak extra som nelustroval po informáciách, iba tak zbežne na stránke Coyotes ale nepostrehol som že by sa Žlnka ako draftovaný hráč zúčastnil nováčikovského kempu a taktiež som videl že Mrázik tam mal ísť na skúšku a tiež som nepostrehol že by tam bol. Nevie teda niekto z Vás niečo viac ohľadom chalanov?
U Žlnku predpokladám že hralo rolu asi zranenie.
14.05.2022 - 10:47:55
avatar
Ak by ešte najbližšiu noc vypadla Tampa (kde ale nepredpokladám že Erik príde, ale šanca tam je) a taktiež túto noc môže vypadnúť aj Seattle vo WHL (tu zas predpokladám že Samo Kňažko príde) tak už na Švajčiarov v stredu by sme mohli mať veľmi slušnú obranu.

Čerešňák - Féherváry
Rosandič - Kňažko
Ivan - Nemec
Grman
02.05.2022 - 21:14:39
avatar
Reakcia na: pan kryska, 02.05.2022 - 20:09:00
Zo srandy, ak by na ZOH 2026 boli hráči z NHL, ako tipujete našu ideálnu zostavu? Za mňa takto (v zátvorke je vek hráča v roku 2026): Slafkovský (22) - Ružička (26) - Tatar (35) Chromiak (23) - Hrivík (34) - Cehlárik (30) Mešár (22) - Dvorský (20) - Buček (27) M.Pospíšil (26) - Roman (26) - Kelemen (26) Regenda (26), Studenič (27) Fehérváry (26) - Černák (28) Nemec (22) - Čerešňák (33) Kňažko (23) - Jaroš (30) Hrenák (27) Rybár (33) Húska (28) Išlo by pravdepodobne o ideálny scenár kde Slafko, Šimon a Filip Mešár sú už pevnou súčasťou tímov z NHL a Dalibor Dvorský aspoň AHL. Taktiež by bolo super ak by sa v NHL/AHL v tú dobu už chytili Miloš Kelemen a Martin Chromiak.
∧ skryť ∧
Do útoku by som doplnil pár mien z terajšej generácie repre do 20 rokov ktorí majú podľa mňa do 4 rokov šancu (či už väčšiu alebo menšiu) hrať AHL/NHL, a určite budú v tom čase viac než zaujímaví pre našu "A" repre.

Jakub Demek - uvidíme ako sa chytí v mužskom hokeji a ako sa to s ním vyvinie vo VGK resp. celkovo v zámorí

Servác Petrovský - určite bude draftovaný tento rok, a pri jeho šikovnosti (ak bude na sebe makať a budú sa mu vyhýbať zranenia) môže o 4 roky kľudne hrať NHL.

Maroš Jedlička - veľmi dobre vieme akú mal sezónu medzi mužmi vo Zvolene a myslím si že to u neho môže do 4 rokov byť veľmi podobný príbeh aký zažíva momentálne Miloš Kelemen.

Matej Kašlík - ako nedraftovaný hráč už skúšal kemp v Colorade, kde sa prepracoval až na hlavný kemp. Myslím si že to ešte bude skúšať v zámorí podobnou cestou a možno ho nejaký klub NHL nakoniec podpíše.
22.03.2022 - 14:43:01
avatar
Reakcia na: pukfan, 22.03.2022 - 14:20:08
tak uz je vonku nominacka. Z tvojho zoznamu tam chyba (okrem hracov co este hraju play off u nas resp. v zahranici) Ridzon, Zold a Sisik
∧ skryť ∧
Kde nájdem prosím ťa nominačku? Nikde to zatiaľ neviem nájsť

1

Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies