Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

15.11.2022 - 10:38:47
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 15.11.2022 - 09:00:01
Bohuzial lepsich obrancov 03 ako Groch nemame... Co je ozaj smutne, kedze Groch hral katastrofalne takmer v kazdom reprezentacnom zapase. V rocniku 03 mame bohuzial len Becara, a to je vsetko. Ako alternativa za Grocha moze byt este Laurencik, ale nemyslim si, ze by to prinieslo nejake zlepsenie. Co sa tyka obrany, u mna su lock porpi Nemcovi Becar, Strbak, Natny. Mosko a Kmec pojdu asi tiez, aj ked Kmec na poslednych MSJ hral rovnako otrasne ako Groch. Z mladsich rocnikov sa tu da uvazovat len o Chromiakovi a Eperjesim. Este k Stumpelovi.... ano, je to tlacenka, ale v auguste to z jeho strany nebola vobec ziadna katastrofa, keby nemal tak hrozne zakoncenie, tak by z neho bol celkom zaujimavy hrac.
∧ skryť ∧
Podľa mňa by si šancu zaslúžil aj Antonín Bartoš. Je dosť šikovný obranca, doteraz v repre nebol, keďže mal iba české občianstvo po mame, to sa už tento rok zmenilo.
14.11.2022 - 21:53:12
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 14.11.2022 - 14:39:16
Čo sa týka ročníka 2003 : Stumpel tam žiaľ bude, lebo... to všetci vieme,výkonnostne na to určite nemá. U Bača to nie je o produktivite, aj vo WHL má iné úlohy, ideálny hráč do 4.útoku, ak niekto tak určite on. Libor Nemec pôjde tiež,Kupčo rovnako áno, u obrancov je ok jedine Bečár. Groch za mňa určite nie.
∧ skryť ∧
Groch pri tej neuveriteľnej tlačenke, čo má, pre mňa nepochopiteľnej, tam určite bude.
02.11.2022 - 12:12:14
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 01.11.2022 - 21:29:42
Uff, tak tvrdenie že Repčíka by draftovali z našej juniorky je úplne “mimo mísu”… Porovnávať čísla v projekte a v CHL :s30b: :s30b: :s30b:
∧ skryť ∧
Repčík mal relevantnú ponuku v extralige, rozhodol sa pre zámorie. V jeho prípade to však bolo kontraproduktívne, jednoducho nevyšlo to.
26.10.2022 - 21:23:07
avatar
Reakcia na: PwPIETRO, 26.10.2022 - 00:01:28
S tým súhlasím, je na očiach a vedia si ho tam lepšie porovnať s jeho ďalšími rovesníkmi. Ak by v Dukle hrával málo, respektíve tím Dukly by nemal dostatočnú kvalitu na to, aby trávili dostatok času s pukom v útoku, tak je to nepochybne lepšia možnosť. No hovorilo sa, že by hral veľa minút a dostal by znova priestor aj v repre Áčka, čo je podľa mňa viac ako akákoľvek juniorka, na druhej strane je otázne, či by pod Domem naozaj dostal priestor a vedeli by s ním pracovať, navyše Dukla sa túto sezónu trápi. V každom prípade, to že Honzek žiari v prvých zápasoch WHL je podľa mňa najmä vďaka tomu, že minulú sezónu odohral celú za mužov v extralige, čo mu dalo veľa a o to ľahšiu má teraz adaptáciu, keďže bol zvyknutý hrať ligu na vysokej úrovni. To, ako veľmi ho herne posunula kanadská juniorka uvidíme až za pár mesiacov. Možno sa mýlim, ale z môjho pohľadu mi príde kanadská juniorka ako náročnejšia a výrazne riskantnejšia cesta. Je tam brutálna konkurencia a hráč, ktorý je dostatočne dobrý na to, aby v týchto ligách urobil draft, by ho v Európe pri dostatočnom priestore v mužskej lige urobil bez väčších problémov. O to viac vždy poteší hráč ako Honzek, ktorý sa dokáže presadiť a hviezdiť aj v takej tvrdej konkurencii.
∧ skryť ∧
Tak napríklad takého Repčíka rozhodnutie ísť do zámoria stálo draft, s tými číslami, čo mal na Slovensku v Kanade totálne prepadol. Jemu by skôr viac dala európska cesta. Ale Honzek mi pripadá hráč ako stvorený pre zámorský hokej, Verím, že bude draftovaný dosť vysoko.
26.10.2022 - 21:20:43
avatar
Ten draftový rebríček je aj tak iba taký predbežný, veľa sa toho ešte môže zmeniť. Pred 2 rokmi v takomto čase Demek nebol ani spomínaný ako potenciálny hráč na draft a nakoniec bol jediný Slovák. Zas pred rokom v prípade Sýkoru sa dúfalo, že to bude snáď bude aspoň 6. - 7. kolo a nakoniec ako prekonal všetky očakávania.
26.10.2022 - 21:16:27
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 25.10.2022 - 12:01:05
PwPIETRO...zobuď sa trocha. V čom mu to pomohlo ???? Hoci je to juniorka, je na očiach a pred draft spravil vynikajúci krok, boduje, nech sa mu darí. V Trenčíne sa mu minulý rok darilo bodovo keď hral v prvých dvoch útokoch, dal za 15 zápasov 8 gólov, potom ho šupli dole a do konca sezóny už len 2. Podobne prajem aj chromiakovi,rozbehne sa. Ondrej Molnár je tiež už na polceste preč... Treba pochopiť, hlavne funkcionári,že mladým treba dávať priestor 12-15 min na zápas aby sa ukázali, nie a zohrievali lavičku alebo nastúpili na 5 minút.
∧ skryť ∧
Presne tak, keď budú zašívať mladé talenty niekde v 4. lajne s niekoľkými minútami ice-time, ťažko prejdú draftom. Potrebujú sa zviditeľniť a ak dostávajú malý priestor, treba vyskúšať zámorie, nie každému to vyjde, ale Honzek by mohol byť svetlým príkladom.
15.10.2022 - 22:23:16
avatar
Reakcia na: vladikavkaz, 15.10.2022 - 22:07:22
Martin Miskak bol draftovany co CHL? Nesledujem, kde sa nachadzav time NZ ale produktivitu ma za ocakavaniami
∧ skryť ∧
Bol draftovaný Saginaw Spirit, na jeho mieste by som išiel radšej tam, v NZ je dosť neviditeľný, málo na to, aby bol draftovaný.
15.08.2022 - 01:36:32
avatar
Reakcia na: Canucks 666 , 15.08.2022 - 01:07:36
Za mňa Groch je absolútny anti-hokejista, rovnako Štrbák aj Žabka. Tie individuálne aj pozičné chyby sú absolútne šialené a z úplne inej hokejovej triedy
∧ skryť ∧
presne tak, a to Groch mal byť že vraj draftovaný minulý rok
14.08.2022 - 23:50:45
avatar
Dnešný zápas sa hodnotí ťažko. Prvá vec, čo naši nemali dopustiť, je, že bol hlavným rozhodcom Fín, neverím, že sa proti tomu nedalo protestovať už pred zápasom. Pískal ukážkovo jednostranne. Viacero faulov na nás zostalo nepovšimnutých. Na druhej strane zas náš pomaly len prešiel okolo Fína a bol už na trestnej. Druhá vec, celá alfa a omega našej hry, je neskutočne slabá obrana, pokiaľ obranca nie je schopný vyniesť puk a založiť útok, ťažko sa niečo vymyslí. Ešte aj tie 3 góly sú popri tom zázrakom. Na mieste pána Štrbáka, po týchto majstrovstvách skončím. Viem, že nám vypadlo veľa schopných obrancov, ale aj tak skauting obrancov bol neskutočne slabý, hlavne, že sa tam dostali tlačenky typu Bakala a niektorí synáčikovia. Neverím, že doma nezostali lepší, osobne poznám pár chlapcov, ktorí by si svoje miesto určite viac zastali ako niektoré protekčné detičky. Na Grocha sa ani nedá pozerať, o Žabkovi ani nehovorím. To im nepovedali, že bavkať sa s pukom pri našej bránke nič dobré neprinesie? Čo sa týka útoku, pár mien ešte doma zostalo na úkor niektorých protekčných detí. Ale celkovo pri trochu lepšej obrane by útok dokázal viac. Tretia vec - plač, ako nám nepustili hviezdy, nie je veľmi namieste, sú tu skoro všetci draftovaní z 1. kola okrem Wrighta a našich 3 hviezd. Naozaj neverím, že ak by veľmi chceli reprezentovať, že by im to nebolo umožnené. Dúfam, že sa všetkým, čo len trochu mohli hrať, dobre pozerá, ako sa chlapci, čo sa nevykašľali na repre a prišli aj v lete v takom blbom termíne, trápia a nevedia sa dostať do svojej komfortnej zóny. Pri takých hrubých individuálnych chybách niektorých jednotlivcov sa to ani nedá.

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies