Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

19.07.2023 - 14:57:26
avatar
Reakcia na: mathew1, 19.07.2023 - 10:31:14
Šatan pre chorobu vypadol [url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/hgc-slovenski-mladici-zacali-pripravu [/url]
∧ skryť ∧
Nebojte, on sa do HGC uydraví, vypadol len s prípravného kempu.
19.07.2023 - 14:54:45
avatar
Reakcia na: penguin89, 19.07.2023 - 10:49:27
No, vynechanie Marunu by som vnímal ako veľmi kontroverzný krok realizačného tímu. Takže sa musím na to opýtať, čo zavážilo u teba v jeho neprospech, že sa ti nezmestil do finálnej zostavy?
∧ skryť ∧
Pardon, ako som to prepisoval Marunu som prehliadol, samozrejme aj on je tam. Ospravedlňujem sa.Pravdepodobne tam jeden útočník ešte vypadne.
19.07.2023 - 09:41:49
avatar
Zostava na HCG
Brankári - Pohanka, Rafaj, Bodnár
Obrana - Kupec, Beluško,Radivojevič, Dravecký, Šlank, Ličko, Štrbáň, Petras,Harvánek,
Útok - Šatan, Kiss, Lašš, Zálešák, Pitka, Šilhár, Chovan,Tomašec, Tomík,Pobežal,Prokopovič,Liščinský,Liška
05.02.2023 - 13:00:58
avatar
Reakcia na: TNstar, 02.02.2023 - 15:44:07
Advisor - dakujem za nazor, takmer so vsetkym suhlasim... este tu rovno napis vlastnika/ov stadiona... ;-) Lucas1 a penguin89 - viem, ze som bol kriticky po nakladackach 1:5, 1:9 a 3:9, ale bola to skratka hanba. Jednu vec si, ale vyjasnime... Ako som kydal na Luku? Spomenul som ho v 1 vete... " ...je talentovany" som napisal... Proste chcel som len napisal, ze je zbytocne tu tlaciit mladsich KED na to fyzicky nemaju! to je cele... a doplnim (suhlasim s Advisorom), kedze ani "core" 06ky vacsinou nie su ziadny obri... bohuzial... Skor mi to pripada, ze vy ste spokojni aj s tymito nakladackami, kedze (asi) vasi syncekovia su v repre alebo v projekte...ze? toto nemyslim vazne, ale reagujem rovnako na Vas :) Urcite sa chcete "pochvalit" aj vysledkami na EYOF, kde nas "bratislavsky" vyber (aj s 07kami) hravo porazili FiniB, ale aj Nemci (!!!) a Taliani nam dali 5 golov :( Huraaa, skoncili sme 5. (zo 6) :( Nemusite so mnou suhlasit, ale nepiste tu prosim nieco, co som nenapisal... Skor skuste odpovedat/vysvetlit to, co som sa pytal... DAKUJEM!
∧ skryť ∧
Zdravím, najskôr objasním ten štadión, ktorý mal na mysli Advisor. Ide zrejme o Hamikovo. Ja som na teba reagoval v súvislosti s chalanmi z projektu, kde si napísal veľa neobjektívnych vecí. Čo sa týka ročníka 2007 je môj názor nasledovný. V kategórii U17 je ich "natlačených" veľa. Väčšinou hrajú prvú resp. druhú päťku. V prípade, že U17 v nejakom zápase zvíťazí, všetci v tejto diskusii oslavujú 2007 -čky. Ak prídu prehry, tak ročník 2006 je slabý podpriemerný a neviem ešte čo. Problém je, že chalani ročníka 2006 vo svojej kategórii dostávajú málo priestoru, lebo ho berú 2007 - čky. Veľa diskutujúcich sa tu pozerá na hráčov cez čísla na elte. Skúste si občas pozrieť zápasy, lebo stáť pri pravej tyčke a dávať góly do prázdnej brány, ako jeden "nemenovaný" hráč ročníka 2007 z vášho TN (ktorého si spomínal aj ty v príspevku) vie naozaj každý. A myslím, že o vplyve agentov na nominácie, hlavne tých najsilnejších sa baviť ani nemusíme. Pozri si zoznamy klientov, ako hráči od momentu podpísania sa začali objavovať v nomináciách, a potom sa čudujeme výsledkom na EYOF. Nominácia je zväčša výsledok rovnice o množstve premenných, ako napr. sila agenta, otec bývalý hráč, otec hokejový funkcionár, otec bohatý, atď. Je veľa vecí,ktoré samozrejme nemôžem napísať priamo na diskusiu. Bude zaujímavé aj naďalej sledovať ospevovaný ročník 2007, ako sa im bude dariť vo vyšších kategóriách. Kto si ešte pamätá, tak ročník 2006 v minulom roku nemal až tak zlé výsledky tri krát remizovali s Čechmi (kde sú 2006 česi dnes?) tesná prehra s Fínmi, kde čaroval český rozhodca.
23.12.2022 - 20:17:50
avatar
Zdravím, dlhodobo sledujem túto diskusiu, ale prispieť som sa rozhodol až po prečítaní príspevku TN star. Podľa jeho hodnotenia mi to vychádza na nespokojného rodiča jedného z troch hráčov z TN, ktorých ponúkol. Anonymné diskusie sú super, keď si chce rodič hráča vybiť svoju frustráciu. Nejakých hráčov ponúkol, nejakých pookydával a trochu vo svojom príspevku aj pozavádzal. Tak poďme k tej štvorke z projektu Šlank, Belušško, Liška a Feranec, ktorú tam niekto "pretlači" a je tam dva roky a žiaden progres. Jediný, kto je v projekte dva roky je Beluško. Šlank v projekte odohral v minulej sezóne len pár zápasov. Liška a Feranec sú v projekte prvý rok. Beluško hrá pravidelne v repre U18, keby na to nemal, asi by ho tam tréneri nenominovali. Liška v poslednom čase išiel výkonnostne hore, gôlovo sa presadil v juniorskom zápase proti Slovanu, Feranec odohral výborný turnaj za U17 v Colorade aj v Poprade, posledný turnaj v repre mu nevyšiel. A teraz koho TN star ponúka, Pavlus, Frankovič, Gašo. Pavlusa som videl hrať pred sezónou zápas selektov v Brucku (veľmi nezaujal/. Frankovič? dopredu sa chlapcovi ospravedlňujem, ale jeho meno som ešte nepočul.Gašo? ak má takú kvalitu, prečo nehrá juniorku v Dukle? Len dúfam, že body mu pribúdajú počas zápasov a nie po zápasoch, ako minulú sezónu. Treba si uvedomiť, že je rozdiel hrať v projekte SHL a juniorku oproti slovenskej dorasteneckej súťaži. A mimochodom všetky 2007 *čky, ktoré ste skritizovali sú nominované na turnaj U16 do Fínska.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies