Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.12.2010 - 09:54:21
avatar
Osobne si myslím že ak si Phllla udrží tuto fazónu, budu rozhodovať vzájomné zápasy s Pens. Teda ak to takto pôjde aj Pens ďalej. Velmi sa mi páči názor Paťa, ktorý vychytal všetky klady v tíme Flyers. Určite hrajú krásny hokej a dokázali tak, že postup do Finále minulý rok nebol len náhoda. Som velmi spokojný s ich hrou. A verím že ak to takto pôjde dalej budeme my fanúšikovia Flyers spokojný. Snád tomu aj tak bude.
PS: Pato hra Bostonu sa mi tiež veľmi páči, a prajem im nejaký vačši uspech, takže aby si vedel aj moj nazor na tvoj tim.
28.11.2010 - 11:51:07
avatar
Osobne si myslím, že tento tím budeme považovať za konkurenciu schopný tak za 3 až 5 rokov pokiaľ to pojde takým štýlom vývoja hráčov ako doteraz. Veľa sa čakalo od Eberleho Halla Omarka Paajarviho, ťažko povedať či nenaplnili svoj potenciál, ale to čo v sučasnej dobre hrá Edmonton je dosť zlé, tam by ani Greztky nenazbieral nejaký ohromujuci sučet bodov. Osobne si myslím, že možno viac skusenosti by tento tím pomoholo posatviť na nohy. Aj Phoenix mal kopu mladých hráčov ale nemal k nim skusenejších a tiež bez uspechu. Oilers si ymslím že su natom podobne a ak by dokázali zlanáriť hráčov okolo 28 až 35 rokov tak by mladým hráčom predali skusenosti a mylsím si že by ten tím šlapal. A samozrejme je nutnosť hovoriť aj o brankárskom poste, lebo Dubnyk Chabibulin a Drouin-Deslauriers ma akosi nepresvedčili. Mna mrzí, že tento tím je natom tak ako je, lebo má jedných z najlepších fanušikov NHL a je to kanadský klub a práve preto by sa mali všetky kanadské tímy byť o prvé miesta v NHL. Snáď sa opať dostanú do tej nadpriemernej skupiny timov NHL.
11.11.2010 - 08:52:07
avatar
Pre Slovákov národný hokejový hrdina. Dufam že navždz aj ostane po tom čo dosiahol v Goteborgu
23.04.2010 - 16:33:22
avatar
KTO NEVERIL FLYERS???? Nechcem podpichovat ani nic, ale neviem ze preco ste tu v tejto diskusii vsetci tipovali v prospech Devils....skrátka sezonna bilancia nepusti, ja som im veril a som rád...dufam ze aj vase oblubene timy postupia...teda okrem Devils
12.04.2010 - 20:55:44
avatar
Eastern: WSH 4:1 MTL - NJD 2:4 PHI - BUF 4:2 BOS - PIT 4:2 OTT

Western: SJ 3:4 COL - CHI 4:2 NSH - VAN 3:4 LA - PHX 4:3 DET
12.03.2010 - 13:10:54
avatar
Možno to je predčasne, ale ja verim v to že sa chytia a začnu vyhrávať. Momentálne to je ich najlepšia sezona za cely zivot tohoto timu. Prvy zapas v sezone vypredali a to hrali proti Columbusu! Pochopitelne ze Phoenix nemoze konkurovat kanadskym mestam a fanusikom ale NHL rozhodla ze sa v Phoenixe NHL hrať bude. Sucasny majtel timu povedal, že tim bude hrat vo Phoenixe minimalne do skoncenia zmluvy s Jobing.com Arenou. Neviem presne kolko rokov to obnasa ale minimalne 10 rokov urcite. Pocas sezony chcel Phoenix kupit Jim Ballisile a prestahovat ho do Hamiltonu. NHL sud vyhrala naviac zakazala tim stahovat a aj GM tvojho Toronta Brian Burke vyhlasil ze bude proti stahovaniu nejakeho klubu do Ontaria, lebo by to mohlo ohrozit navstevnost a priskrtit prisun penazi pre Maple Leafs. Myslim si ze NHL bude vo Phoenixe minimalne 5-10 rokov. Ale ako si povedal, ide o peniaze ale ak to bude majtel, ktoremu nebudu vadit vysoke straty tak potom nie je co riesit.

PS: Dakujem na nazor na moj nazor.
11.03.2010 - 19:48:09
avatar
Ako vidim premiela sa tu Phoenix tak pridám aj ja svoj názor, verím, ze mi k tomu nieco napísete

Mne sa to celkom paci, ze sa NHL rozbieha v strede puste. Phoenix nie je síce idealna destinácia, ale zato to je krásne mesto. Divoký západ ako sa patrí, šíre pláne okolo mesta su istým sposobom v kombinácii s hokejom zaujimave. Ale preco má tento tím dovod na prestahovanie? Slabá návstevnost, tecuce peniaze ktoré sa nevratia... Tento tim za tie roky v Arizone nemal skoro žiadny uspech. Ja si myslim, ze sucasny káder a manažment je schopný hrat skvelý hokej, ktorý bude Jobing.com arenu vypredavat. Momentalne su 4 najlepsi na západe, play off by ich minut nemalo. Myslím si ze Phoenix nema také problémy s pritiahnutim hracov ako napr. Edmonton. Myslim si ze treba cakat. Nie dlho ale tento tim bude patrit medzi timy na play off kazdorocne. V minulych rokoch tomu tak nebolo len preto, ze tu nebol bud schopny kader alebo manazment. Ja vravim vydrzme a pockajme si na to ako ludia vo Phoenixe zoberu to, ze ich tim je v play off. Verim, ze sa v tom niekolko milionovom meste najde aspon 20 000 fanusikov, ktory hokej miluju a pridu do areny podporovat YOTES!
23.02.2010 - 17:04:45
avatar
Scott Stevens je iná káva. Ale nepletme sem legendy aj ked máš pravdu, že od v tom bol kráľ.
22.02.2010 - 10:01:45
avatar
Ovechkin možno na OH bodyčekuje ale v NHL je podľa mna najlepší Cal Clutterbuck z Minnesoty. Žial nie je to hviezda a jeho hity sú často nepovšimnuté. Takisto skvele bodyčekuje aj Dustin Brown z Kings ale už je to menej ako to bývalo tak pred 1-2 sezónami. Ale čo sa týka súbojov Ovie-Chára alebo Ovie-Jagr tak jednoznačne nádhera. Keď "zložil" Cháru tak som bol veľmi prekvapený. Ale čo si dovolil na jedného z najlepších Európanov na svete tak to som valil oči. Oto viac ma to tešilo, že Rusi dali gól. Ovechkin je kompletný hráč. Dáva góly, nahráva, hrá tvrdo skrátka najlepší hráč sveta (momentálne).
13.02.2010 - 10:15:27
avatar
Ja osobne verím, že Bryzgalov vyhrá Vezina Trophy. To čo tento brankár znamená pre Phoenix je neopísateľné. Chytá stabilne, nemám výkyvy a nie je veľmi starý. Možno že aj Miller je ašpirant na Vezinu ale Buffalu sa prestáva dariť, dokonca aj zostúpilo z prvého miesta v divízii. Samozrejme nie je to Millerova chyba. Moj názor je, že Bryz by mal byť najlepším brankárom tejto sezóny.
09.02.2010 - 15:18:13
avatar
Philadelphia Flyers od 1997. Popritom aj Chicago ale Philadelphia bola vždy No. 1
06.02.2010 - 18:16:18
avatar
Okolo Kovalčuka to je divné...on chce Stanley Cup ale chce byť aj NAJLEPŠÍ tak teraz neviem
Buď ostane v celkom dobrom New Jersey a zahrá o Stanley Cup, ale nebude môcť hrať tak ofenzívne ako v Atlante a to znamená menej bodov.
Alebo Kovalčuk dohrá túto sezónu u Devils a po sezóne podpíše lukratívny kontrakt s nejakým tímom, ktorý hrá pravidelne o Stanley Cup a vyznáva útočný hokej.
02.02.2010 - 12:03:09
avatar
...Tak a máme to tu. Brian Burke sa činí. Žiadne prekvapenie. Maple Leafs teraz veľmi oslabili útok (4 útočníci za 1 útočníka) ale oni skrátka musia ten tím budovať od úplného dna. Leafs majú teraz kvalitnejšieho a skúsenejšieho Giguerea namiesto Toskalu, ktorý myslím pomôže k vývinu mladého Gustavssona. Len uvidíme, že či "Gigi" začne chytať alebo ostane v tej forme v akej bol ešte v Anaheime. Ale je to preňho nová šanca a verím, že su využije a zachytá... Obrana Maple Leafs vyzerá na papiery hrozivo, nebezpečne, skalopenve...ale skutočnosť je iná. Kaberle, Bauchemin a Phaneuf sú solídny beci. Komisarek, Exelby, Finger sú v skôr defenzívne zameraný ale Komisarek a Finger so svojimi platmi musia odovzdať viac. Scheen a Gunnarsson sú veľmi dobrý mladí beci. Scheen sa síce trápi ale Gunnarsson ukazuje, že by z neho mohol byť ofenzívy bek. Nic méňe Maple Leafs získali skvelých hráčov ale uvidíme, či sa chytia. Brankársky post a obrana na túto sezónu vydrží. Aj keď si myslím že obrana prejde detailnov obmenou. (Finger-vysoký plat, a niekto z dvojice Exelby-Scheen). V útoku oslabili dosť radikálne ale vzhľadom na ich situáciu to je normálne, pretože Toronto sa musí prebudovať od základov.
27.01.2010 - 15:39:27
avatar
Samozrejme je to originálny dres od firmy Reebok. (Zabudol som pripojiť)
23.01.2010 - 15:03:10
avatar
No predstavoval som si to tak, že by sa najprv nahlásil počet účastníkov. Následne by sa vytvorilo 4 alebo 6 tímov. A hralo by sa to turnajovou formou. Nejaký komentátor a nejaký guláš a pivo...Bola by to skvelá reklama pre Slovaknhl.sk a možno by sa podarilo nahovoriť aj nejakých hokejistov aby prišlo viac ludí. Ale to už je daleká buducnost hlavne to treba dáko pozliepať a zohnať ludí, čo by dotoho šli. Až potom môžeme ísť dalej....ale určite by to bolo skvelé....len by som bol rád, kebyže sa aj kanter s hymym povedali k tomu to niečo.
22.01.2010 - 22:30:00
avatar
To Ovca: No to neviem, s Hymym som sa bavil o tom a povedal, že možno cez leto.
22.01.2010 - 14:17:25
avatar
Nápad dobrý ale ja som zato aby sme cez leto urobili nejaký zraz fanúšikov. Nejaké :beer: a samozrejme hokejbal zahrať. Urobiť to turnajovou formou a jeden víkend zábavy hokejom pobláznených fanúšikov by bolo slušné spestrenie tejto komunity. Čo myslíte?
20.01.2010 - 15:23:58
avatar
To Ovca8: Okey, nemám nič proti tebe a akceptujem tvoj názor. Chcel som počuť len dôvod nič iné.
20.01.2010 - 15:20:03
avatar
Trashers ho vymenia alebo nepopíše. Myslím si, že on chcel hlavne Stanley Cup, čo sa mu v Atlante asi nepodarí.
20.01.2010 - 15:18:50
avatar
branár: New Jersey Devils
obrana: Chicago Blackhawks
útok: Washington Capitals

1 2 3 4 5 6 7

Krátke správy
Najnovšie články
Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies