Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
LAK
0
EDM
0
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

10.11.2010 - 09:07:08
avatar
... tretí Filc , neviem preco tu uvadzate este aktivnych hracov. V niektorych sienach slavy su uvedene aj kolektivy, nie len jednotlivci, pre slovensku by to mohli byt Repr. Slovenska 2002, Repr. Slovenska 1940-1943 a Slovan Bratislava 1978/1979.
10.11.2010 - 08:44:33
avatar
Bondra, Buckna
11.09.2010 - 13:40:29
avatar
Tazko povedat, ake su odpovede na tieto otazky.....niekto potom je na drafte aj druhy krat, ak mu po prvom drafte klub neponukne zmluvu, ini sa dostanu do NHL tymto sposobom. Teoreticka sanca Kudrnu tam je, vid pripad Suchy, alebo Bartecko.
26.07.2010 - 18:38:57
avatar
Zatial nic moc- Leinonen-Melichar,Piskacek,Rachunek,Suchy-Bednar,Robert Petrovicky,Dornic,Pivko,Rumpel,Samir Saliji,Valcak a nepotvrdene Krizan-Platil-Palffy,Irgl,Brendl,Dzerins. Teda skusenosti z NHL Rachunek, Suchy, Bednar, Petrovicky, Pivko, Palffy, Brendl.
20.06.2010 - 18:16:41
avatar
Canadiens zrejme neverili, ze sa z Halakom dohodnu, kedze jeho cena rapidne stupla. Som zvedavy, ci sa s nim dokazu dohodnut St.Louis, alebo bude chytat niekde inde.
20.06.2010 - 12:43:57
avatar
Lapointe, myslel si vo svojom prispevku otca majitela Edmontonu Oilers, ktory bol neopravnene napisany na SC, ale to je uz opravene a na SC uz jeho meno nefiguruje.
20.06.2010 - 11:01:13
avatar
Sorry ...sefov.
20.06.2010 - 10:59:21
avatar
Nie je to az taka pravda, ako pises Lapointe, musia splnit tie podmienky o ktorych som pisal. Vynimku musi udobrit vedenie NHL. Neviem si spomenut na hraca, ktory takuto vynimku dostal, myslel som si ze to bol Yzerman,ale som sa mylil. Slegr by neziskal SC, ak by nenastupil vo finale SC aj keby odohral v zakladnej casti 3000 zapasov v inych kluboch...Kopecky ziskal SC koli zakladnej casti, kde splnil podmienku a nie, ze by to Red Wings rozhodli. To, ze sa na pohar dostali rozni rodinny prislusnici je preto, lebo v klube zastavali rozne funkcie. A na pohari su uvedene mena veducich muzstiev, sefou skautov, sefou exekutivy ...
19.06.2010 - 22:59:04
avatar
Ja sa vratim k tomu Slegrovi. Podmienka na spoluvitaza SC je 25 zapasov v zakladnej casti, alebo - neviem presne 6 alebo 7 zapasov play-off alebo, a to viem urcite, 1 zapas vo finalovej serii.
A to Slegr nastupil na ten jediny zapas prave vo finalovej serii.
21.03.2010 - 13:40:28
avatar
Aj ked to nesuvisi s Davidom Bondrom,ale v tejto teme sa o tom diskutovalo,pridavam clanok:
http://hokej.sme.sk/c/3195799/paul-stastny-som-stastny-a-budte-vsetci.html
20.03.2010 - 02:00:02
avatar
Je v tych podmienkach pekny hokej.Neviem,ci tie iste pravidla platia aj pre ZOH,pretoze hlavnym organizatorom je MOV,ale podla mna to plati ako na turnaji organizovanom IIHF.Neviem to iste.
Tie tri roky,ktore som spominal vyssie,som prebral z jedneho clanku,ale zrejme tam bola chyba a su to len tie dva roky.To ze musia byt nepretrzite asi plati.(Tak prisiel myslym o MS Cech Macholda v drese Nemecka).

Clanok na tuto temu:
http://user.hokej.cz/index?view=clanek&lng=CZ&webid=259&id=34764&ban=1

Este by som sa chcel vratit k vete,ktoru som napisal v prispevku vyssie - ze nik zo Slovenska nic neurobil preto,aby takyto hraci mohli hrat za SVK,je to preto,lebo nemame paky v IIHF ako napr. Rusko,ktore si vybavilo Nabokova zmenami v pravidlach IIHF.Koli nejakemu Slovensku asi nik tieto pravidla menit nebude.Je to skoda,lebo u nas dobrych hracov ubuda.Mnozstvo nasich hracov hrajucich v zahranici ma synov,ktori mozu byt v buducnosti hviezdy ale nie Slovenske.

Verte,strasne rad by som videl opat v drese Slovenska meno Bondra,ale ako som uz spominal,neverim tomu.
14.03.2010 - 17:27:37
avatar
ZOH Lillehamer 1994 - prve velke poddujatie SVK hokejistov. Prekvapili cely svet remizami s USA,SWE a vyhrou nad CAN. Necakane obsadili 1.miesto v 6-clennej skupine. Skvele vykony P.Stastneho, M.Satana - o ktorom dovtedy vo svete nikdo nevedel a stal sa najlepsim strelcom ZOH. Kanadske bodovanie ZOH vyhral Z.Palffy, druhý bol M.Satan a treti P.Stastny. Po nestastnej prehre po predlzeni v stvrtfinale s RUS,uz v dalsej casti ZOH to nebolo ono. Este spomeniem,ze SVK v tom case bol novacik B-kategorie a taketo vykony nik vo svete necakal (asi ani na Slovensku).
09.03.2010 - 12:18:46
avatar
Pre ozzy
Vanek vraj vie po cesky aj po slovensky. Ja som ho pocul rozpravat lamanou cestinou.Jeho stari rodicia aj po otcovi aj po mame ziju, alebo zili v Cechach. Jeho mama je rodackou z Komarna (Nie Madarka, ale Slovenka.)potom sa odstahovali do Ceska.(Koli otcovej praci).
Rakusania mozu byt vdacni, kedze im slovaci prihrali takeho hraca. Kedze Cesko o neho nemalo zaujem a Rakusko o nom nevedelo, pretoze od 14-tich rokov zije v USA, siahli po nom az ked absolvoval kemp juniorskej reprezentacie Slovenska a ked sa zistilo, ze nesplna podmienky IIHF pre reprezentaciu SVK.On mal velky zaujem reprezentovat koli ZOH.
Vratim sa vsak k Davidovi Bondrovi.
Nemyslym, ze by v buducnosti obliekal reprezentacny dres SVK. Ak bude velmi dobry, nebude hrat nikdy nepretrzite 3 sezony na Slovensku (neviem ci je to presne), co je podmienka IIHF. Ked bude slabsi, tak potom sa do repre nedostane.Aj ked sa narodil na Slovensku (tak ako Juraj Simek byvaly juniorsky reprezentant Svajciarska a SVK "16")
To je moj nazor a informacia, aby sa ludia v buducnosti nedivili, preco oblieka dres USA.
(Jedina nadej pre SVK, ze sa zmenia podmienky IIHF)
06.03.2010 - 16:36:34
avatar
Viem, ze uz je po debate, ale chcen len upresnit chybne informacie. Yan Stastny sa zucastnil kempu repre Slovenska "20" a Paul Stastny odohral svetovy pohar za Slovensko "18" , kedze nesplnali kriteria IIHF, nemohli reprezentovat Slovensko nadalej. Tak dopadli aj Thomas Vanek aj Juraj Simek. Kedze nik preto zo Slovenska nic neurobil, su tam, kde su.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Štyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice. Do tváre ho trafila delovka spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! V play-off zažila debut Red Wings si upísali mladého obrancuPrvý tím postúpil. A prvý Slovák z NHL je k dispozícii pre reprezentáciu!Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies