Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.05.2023 - 17:07:44
avatar
Neviete nahodou ze keby sa stalo ze Jedlicku nedraftuju, moze podpisat do NHL zmluvu ako volny hrac uz tento rok po drafte alebo az o rok?
06.06.2022 - 19:05:59
avatar
Chalani neviete prosim do akeho datumu moze podpisat hrac zmluvu do NHL ked je v v europe pod zmluvou?
23.05.2022 - 17:17:15
avatar

Samuel Bucek, the top-scorer from Slovakia’s professional league, signs with Kraken


Seattle Times staff reporter


The top-scorer from Slovakia’s professional league has signed with the Kraken and will start next season with the team’s new American Hockey League affiliate in Coachella Valley, California.


Samuel Bucek, 23, a 6-foot-3, 205-pound winger, who led all ExtraLiga scorers with 41 goals and point getters with 64 while playing for HK Nitra last season, had told Slovakian television Sunday that negotiations with the Kraken were ongoing and he was optimistic of landing a deal. Kraken general manager Ron Francis, who is in Finland attending the IIHF World Championship, confirmed Monday morning in a text message the deal was done.


Bucek is not playing for Slovakia at the tournament because of health reasons. 


The right-handed shooter has been playing professionally in Slovakia after going undrafted following stints with Shawinigan in the Quebec Major Junior Hockey League and Chicago in the United States Hockey League from 2015 to 2018.


In addition to his 50-game regular-season totals, Bucek also scored another 13 goals and 11 assists in 19 playoff contests. Nitra finished third in the 12-team league before losing the championship round to Bratislava Slovan.


Bucek is teammates with Nitra defenseman Simon Nemec, seen by many as a potential top-five NHL draft pick this July and a possible Kraken target with the team ing fourth overall. 




24.04.2022 - 22:12:45
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 24.04.2022 - 21:23:13
jj, fchockey a podobné ctrlc + ctrlv shity netreba brat vážne. Servác ide na NHL combine, takže nie je len do počtu.
∧ skryť ∧
Kolko Slovakov ide na Combine?
31.03.2022 - 23:03:27
avatar
ak sa nemylim tak na Tomeka uz Philadelphia nema prava, viem na webe capfriendly je vedeny ale je tam pri nom INDEFINITE, ale zistoval som to a prava na neho Phila drzala do 15.8.2021, inak pekne zhrnutie. len nechapem preco bude Huska UFA kedze ma len 25r? vie niekto? dik
21.03.2022 - 11:38:48
avatar
myslite ze Kmec ma sancu byt draftovany?
13.06.2021 - 11:45:53
avatar
Martin Marinčin by sa mal vrátiť do Európy. Podľa najnovších správ by do Třinca mohol prísť aj Marko Daňo.
09.05.2021 - 12:46:24
avatar
Ja praveze verim ze Ruzicka ostane v zamori a odohra prve zapasy v NHL ved ako si povedal povedal ze si chce splnit zivotny sen
19.04.2021 - 13:56:46
avatar
neviete niekto ako to je s Davidom Hrenakom? Skoncil NCAA, ale ci dochyta sezonu v AHL alebo uz tuto sezonu chytat nebude?
11.02.2021 - 13:22:12
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 11.02.2021 - 13:13:02
Posledné relevantné info sú z polovice januára, kde regionálna vláda provincie Ontario nepovolila začiatok vo februári, takže sa stále čaká na uvoľnenie. V Kanade sa neriadia hlúpymi celoštátnymi princípmi ako u nás, regióny majú veľké právomoci pre opatrenia covid. Preto sa hrá aj QMJHL. V OHL už asi 5 tímov oznámilo že nebude hrať, stále sa však uvažuje pre zvyšné tímy odohrať cca 25-30 zápasov do mája. Kanada je t.č. pre cudzincov uzavretá, takže je len minimálne šanca pre Európanov, ktorí tam ešte nie sú, aby sa v prípade začatia súťaže objavili v dresoch svojich tímov. Podobne je na tom aj USHL /USA/, ktorá sa síce ako tak hrá, ale bez EU hráčov, ktorí sa tam už v tejto sezóne nedostanú.
∧ skryť ∧
pytam sa lebo som nasiel tuto info : #OHL teams have begun recalling players from Europe
11.02.2021 - 12:01:28
avatar
Prosim vas vie niekto kedy sa zacina OHL?
06.06.2020 - 11:25:43
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 06.06.2020 - 11:19:28
Do úvahy treba brať dva fakty: Široky nepredá klub bez zävazkov, a Ďurkovič nemá peniaze na to aby ho kúpil ako celok. Je to len taká ďalšia bublinka na zviditeľnenie.
∧ skryť ∧
precitaj si cely rozhovor:
Rokuje o kúpe Slovana od Širokého: KHL? Som Európan, radšej sa posúvam na západ: Ak kúpi Slovan, ukončí sponzorskú spoluprácu s Jurajom Kovalom a jeho klubom HC ’05 iClinic Banská Bystrica.

Juraj Široký ml. už pred rokom otvorene hovoril o predaji Slovana Bratislava, no kupcu nenašiel. Slovan sa aj preto z KHL vrátil do najvyššej slovenskej súťaže Tipsport Ligy, no snaha Širokých predať klub sa neskončila.

Jedným zo záujemcov je Ivo Ďurkovič, lekár a majiteľ očnej kliniky iClinic, ktorý v posledných rokoch sponzoroval HC ’05 iClinic Banská Bystrica. V sezóne 2019/20 jeho Bratislava Capitals pôsobili v druhej najvyššej slovenskej súťaži, od nasledujúceho ročníka budú súčasťou rakúskej nadnárodnej súťaže. Posledné dva roky bol partnerom aj futbalového ŠKF iClinic Sereď.

Predstavitelia Slovana v médiách aj tento rok hovoria, že rokujú o predaji klubu. Ste jedným zo záujemcov?

Pred tohtoročným play-off sme rokovali s marketingom Slovana o jednej peknej spolupráci, ktorá mala byť dlhodobá. Už pred rokom sme zachytili, že Slovan hľadá strategického partnera a teraz sme zistili, že určité možnosti by tam mohli byť. A áno, môžem potvrdiť, že sme boli jedným z uchádzačov o kúpu značky Slovan Bratislava. Situácia sa však rapídne zmenila po príchode koronakrízy. Teraz sa vyčkáva, uvidíme, čo sa stane, ale pokiaľ by boli okolnosti priaznivé, kúpe celého klubu sa nebránime. Viem však, že sme neboli jediným záujemcom, vyhrá ten, kto dá najlepšiu ponuku. Ešte by som to neuzatváral.

Aká bude cena klubu?

Pred koronou sme vedeli určiť hodnotu značky aj ligy, teraz si nie som istý, akým smerom sa bude uberať kultúra a šport. A aj od toho závisia ďalšie rokovania.

Aká bola cena Slovana pred koronou?

Nerád by som to špecifikoval. Boli sme rozhodnutí investovať do kúpy značky to, čo by sme vyťažili z marketingovej aktivity počas tohtoročného play-off, keď by sme boli partnerom Slovana. Suma teda mohla byť veľmi vysoká, ale aj veľmi nízka – možno stotisíc eur, možno milión.

Počítate s tým, že so Slovanom by ste kúpili aj jeho dlh?

Určite nie.

Nepristúpili by ste ani na splátkový kalendár?

Určite nie. Nikdy ten návrh nepadol.

Prečo má majiteľ očnej kliniky motiváciu vlastniť hokejový klub? Váš Bratislava Capitals bude od budúcej sezóny pôsobiť v rakúskej nadnárodnej súťaži…

Naša marketingová filozofia je podporovať šport, ktorý je veľmi dobrým médiom. Sme športovci, máme športového ducha, podpora športu je veľmi potrebná, ale musí mať aj nejaký výnos.

Vyskúšali sme si šesť rokov pozície hlavného partnera v Banskej Bystrici, čo bolo najúspešnejšie obdobie tohto klubu, za šesť rokov sme vyhrali tri tituly, dvakrát sme boli vo finále. Videli sme, aký pozitívny spoločenský dosah môže mať šport.

Poznáme ceny marketingovej podpory hokejových klubov na Slovensku aj v Rakúsku, niečo to stojí. Vyšlo nám to tak, že účasť v nadnárodnej súťaži je veľmi výhodná, keď pôjde o náš vlastný klub. Ekonomicky je to lacnejšie.

Veľké svetové kluby zarábajú hlavne na televíznych právach, suveníroch či transferoch hráčov, čo u nás pre veľkosť trhu objektívne nie je možné. Vy týmto hovoríte, že na našom trhu má zmysel vlastniť klub len vtedy, keď má robiť reklamu majiteľovmu podnikaniu? A potom sa náklady na klub dajú vnímať ako náklady na marketing hlavného biznisu?

Áno, vnímam to tak, no ešte to tu nie je rozšírené. Základ je, aby bol človek nadšencom, no ideálne je, ak k tomu pridá aj myšlienku. Ak je to čisto len nadšenec bez marketingového plánu, musí mať sponzorov, divákov a ideálne oboje.

U nás však vidíme, že kluby vlastnia ľudia, ktorí na úspech svojho biznisu nepotrebujú viditeľnosť svojej značky medzi masou ľudí.

Milujem hokej, priniesol mi veľa priateľov, pacientov a možností.

Čiže hokej nie je len vaša zábavka, ale aj reálna súčasť biznisu?

Keby to tak nebolo, nešiel by som do toho, napriek tomu, že hokej milujem. Ale je to biznisový model. Denník N tiež predáva reklamný priestor, na ktorý má cenník. Ja si viem spočítať či pôjdem do kampane cez inzerciu v novinách alebo do kampane cez hokej. Zabíjam tri muchy jednou ranou – hokej hrám a baví ma, prináša marketingový efekt a pomáham športu.

Ako zistíte, že sa vám oplatilo sponzorovať športový klub?

Cez agentúrny prieskum, rovnako ako je to pri volebných preferenciách. Ide o dlhodobú vec, nestačí sa zviditeľniť pri jednom zápase. Ak to nerobíte v horizonte rokov, nechoďte do toho. Hokej sa hrá na jeseň a v zime, futbal aj v lete. Keď sme boli partnerom ŠKF Sereď, mali sme pokrytý celý rok.

Ak kúpite Slovan, bude sa volať HC iClinic Slovan Bratislava?

Ešte nie som majiteľom, ale myslím si, že niečo také sa nehodí, bola by to veľká urážka tejto historickej značky. Vlastniť Slovan je veľký spoločenský záväzok, značka patrí nám všetkým. Treba sa veľmi starať, aby mala výtlak.

Ako sa zviditeľníte cez Slovan, keď nebudete v názve klubu?

To ešte uvidíme, hoci som lekár, ale už čo-to viem o marketingu a máme skvelé marketingové oddelenie, ktoré si s tým určite poradí. Ešte by som však o Slovane nehovoril ako o hotovej veci – úprimne, trochu sa toho bojím. Bojím sa obrovskej výzvy, lebo je to značka, ktorá patrí nám, Bratislavčanom. Buď sa s ňou dostanete do pekla alebo do neba.

Jednou zo súčastí zákona o športe mal byť superodpočet, keď si investori mohli náklady na sponzorstvo klubov odpočítať z daní. Na poslednú chvíľu to však z návrhu zákona vypadlo. Čo si o tom myslíte?

Malo by to tam byť.

Bude sa to dať presadiť ako pomoc klubom zasiahnutým koronakrízou?

Neviem, raz som ten zákon prebehol očami, ale nie som právnik, neviem sa vyjadriť. Ale so superodpočtom súhlasím.

Ktorá súťaž by pre vás bola najviac zaujímavá – slovenská Tipsport Liga, KHL či napríklad česká alebo rakúska súťaž? Nemáte kliniku v Moskve?

Nemám a poviem to veľmi otvorene: som Európan, mám proeurópske zmýšľanie a radšej sa posúvam na západ ako na východ. Nemám presné informácie, ale z počutia viem, že KHL je drahý špás. Preto sa ani nečudujem, že Slovan nehral o popredné priečky, aj s 10 miliónmi eur budete na chvoste KHL. To nemá význam, šport by nemal byť len o tom, že sa zúčastníte.

Takže slovenská liga?

Slovan tam patrí. Vyskúšal si KHL, bolo to pekné, ale netreba zabúdať, že veľkým motorom toho celého bolo, že v jeho úvodnej sezóne bola výluka NHL. KHL sa nedá ufinancovať.

Ako vnímate spôsob, akým manažovali Slovan otec a syn Širokí? Váhostav asi na svoj biznis nepotreboval vizibilitu, ako potrebuje vaša klinika…

Bola iná doba. Zoberte si, že najprv bol TJ CHZJD Slovan Bratislava, bol tu aj Inter Slovnaft Bratislava. Jednotlivé podniky v dávnych časoch pred rokom 1989 mali na starosti aj šport. Model pretrvával do nejakého času, ale to sa asi mení. Kluby NHL nevlastní jedna rodina po celé generácie, aj New York Rangers by pri dobrej ponuke bol na predaj. U nás to vidím tak, že kluby budú musieť vlastniť ľudia, ktorým bude profesionálny šport zapadať do biznis modelu. V slovenskom futbale už existujú prvé lastovičky.

Tam je to však o tom, že klub zarába ako samostatná jednotka predajom hráčov, prestupy však v hokeji neexistujú.

Ale zoberte si, že Trnavu kúpili ľudia, ktorí vlastnia sieť kín – výborné. Na to som narážal, veď na štadióne majú rovno aj kino. Pôjde to týmto smerom, inak to v našom regióne nemôže prežiť.

Je teda hokej na dobrej ceste odoligarchizovať sa?

Neviditeľná ruka trhu platí u nás, v Amerike, aj v Nemecku. Trh to vyrieši.

Poznali ste sa predtým, ako ste začali rokovať?

Nie, vôbec. Len som mu zavolal, ako som zavolal aj na bratislavský magistrát.

Nahrali ste mi na ďalšiu otázku – Slovan platil nájom okolo 800-tisíc eur ročne za mestský Zimný štadión Ondreja Nepelu. Čo s tým?

V živote nie je všetko čierne a biele. Vypočul som si jednu aj druhú stranu a môžem povedať, že sa v prvom rade musím poďakovať magistrátu, lebo rokovanie s ním bolo na absolútne maximálne korektnej a profesionálnej úrovni. Na internete som si našiel telefónne číslo, na ktoré som zavolal, požiadal som o termín a o tri dni som ho mal. Prišiel som, ukázali mi cenník a vybral som si, čo chcem – ako v reštaurácii.

Hovoríte o nájme štadióna na sezónu 2019/20 pre Bratislava Capitals?

Áno.

Vy ste platili 5-tisíc eur za zápas?

Plus mínus áno.

Ak by ste kúpili Slovan, myslíte si, že dokážete stiahnuť cenu nájmu?

Doterajšiu zmluvu som nikdy nevidel, ale myslím si, že aj magistrát bude musieť zvážiť, či budeme šport podporovať alebo nie. Chápem, že štadión sa musí splácať, ani elektrina a servis nie je zadarmo. Navyše, teraz sa môže stať, že na hokej bude môcť chodiť len do tisíc divákov, bude preto treba robiť veľmi veľa kompromisov, lebo šport musí žiť. Ide o spoločenskú vec, ktorá prináša emóciu, ktorá má dosah na telesné aj duševné zdravie obyvateľstva. Šport aj kultúra musia nejako prežiť.

Budete si pýtať množstevnú zľavu, keďže je možné, že od ďalšej sezóny budú dva vaše kluby hrávať domáce zápasy na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu?

Poviem to veľmi otvorene – dostanem cenník, koľko čo stojí a podľa toho sa rozhodnem. S Capitals môžeme hrať aj v Ružinove, ale verím, že sa dohodneme, keďže partneri z magistrátu sú voči nám absolútne ústretoví. Majú však svoj cenník, čo chápem. Nemôžem chcieť za dve eurá niečo, čo stojí desať eur. Možno sa však dohodneme na ôsmich eurách. Ak sa nedohodneme, môžeme to my zabaliť s hokejom a magistrát so štadiónom. Bude to o kompromisoch.

Slovan ročne zinkasuje za predaj lístkov odhadom cez 500-tisíc eur. Ako vnímate opatrenie, podľa ktorého do konca roka bude môcť byť na športovom podujatí len do tisíc divákov? Napríklad Ivan Kmotrík ml. zo Slovana aj Spartak Trnava sa snažia o zmenu, aby počet divákov závisel od kapacity štadióna. Pridali by ste sa k nim?

Na túto otázku existujú dve odpovede: jedna je z medicínskeho, druhá z ekonomického pohľadu. Z medicínskeho pohľadu je to opatrenie správne.

Aj keď nerozlišuje, či bude tisíc ľudí na štadióne s kapacitou 2-tisíc miest alebo 20-tisíc miest?

Nie som epidemiológ, možno je to len zle formulované. Na väčšom štadióne by mohlo asi byť aj viac divákov, ale treba byť obozretný a striktný, s čím súhlasím.

Ak by ste kúpili Slovan, naďalej by ste sponzorovali aj Banskú Bystricu?

To už asi nie.

Aký je váš vzťah s Jurajom Kovalom, majiteľom klubu, ktorý posledné roky niesol názov vašej kliniky?

Spočítali sme, koľko nás vyjdú rôzne formy marketingu, cenníky sú verejne dostupné. Na základe toho sme sa chceli stať partnerom nejakého športového klubu. Aj prieskumy nám ukazujú, že šport nám prináša viditeľnosť, sú to veľmi milé čísla. Pred siedmimi rokmi sme oslovili všetky kluby okrem Slovana (bol v KHL), Košíc (ich partnerom bol US Steel) a práve Banskej Bystrice, lebo som si myslel, že to bude drahé. Hokejový svet je však malý, o našej snahe sa dozvedel aj pán Koval, ktorý mi predstavil svoju víziu. Chceli sme klub, ktorý vyhrá titul, čo Bystrica spĺňala a keď sme sa dozvedeli cenu, dohodli sme sa za päť minút. Išlo mi ekonomické hľadisko a výsledky, ktoré môžeme dosiahnuť.

Teraz je pán Koval štatutárom vášho klubu Bratislava Capitals…

Už nie je, aj keď oficiálne tam ešte stále figuruje. Keď sme vstupovali do HC Bratislava, využili sme know-how Banskej Bystrice, ktorá pracovala poctivo, ekonomicky správne a dosahovala výsledky. Spolu s Banskou Bystricou sme chceli doniesť extraligu do Bratislavy, no naše cesty sa rozdelili, keď sme odišli do rakúskej ligy. To znamená, že ani Július Koval už nie je športovým riaditeľom Capitals.

Toto bol váš jediný prienik s pánom Kovalom, neboli prepojené aj vaše biznisy?

Nie, v živote.

Slovan mal posledné roky veľký problém s platením miezd hráčom. Viete zaručiť, že ak klub kúpite, nebude to problémom?

Určite.

Spoločnosť iClinic plus na finstate za rok 2018 vykazuje zisk 130-tisíc eur, pričom hokejový klub má násobne vyšší rozpočet.

Berte to ako dve oddelené nádoby. Bratislava Capitals fakturuje iClinicu sponzorské peniaze, tu sa znižuje základ dane a reálne sa to platí na základe faktúr. K tomu mám veľmi výkonnú kliniku v Klagenfurte, momentálne otvárame ďalšiu v Innsbrucku. Spolu s bratislavskom klinikou, na ktorú dochádzajú aj Rakúšania, máme pokryté celé Rakúsko.

Koľko ľudí zamestnávate?

Nepočítal som to, ani radšej nechcem, ale v stovkách to asi je.

Vlastníte aj optiky?

Áno, koho nemôžeme operovať, máme pre neho okuliare.

Veď aj vy máte okuliare.

Každý sa ma na to pýta. Nie som vhodný kandidát na operáciu. To sú tie životné paradoxy – aj očný chirurg môže byť nevhodný na operáciu očí a musí nosiť okuliare.

Ivo Ďurkovič (47)
je zakladateľom a hlavným očným lekárom siete očných kliník iClinic na Slovensku. Súčasne poskytuje zdravotnú starostlivosť v rakúskom Klagenfurte, kde pôsobí na pozícii vedúceho lekára Očného laserového centra. Jeho spoločnosť bola hlavným sponzorom hokejových klubov HC’05 Banská Bystrica, Vienna Capitals a v súčasnosti je majiteľom Bratislava Capitals.
05.06.2020 - 20:01:49
avatar
Majiteľ očných kliník Ivo Ďurkovič chce od Juraja Širokého kúpiť HC Slovan Bratislava. Tvrdí, že vie zaručiť pravidelné hradenie výplat hráčov aj to, že klub nebude dotovať. „Oligarchovia v športe pomaly končia,“ hovorí.
28.06.2019 - 17:23:37
avatar
Neviete ktori z tichro hracov sa chysta za more a ktori nie:

WHL
Faško-Rudáš Martin - Everett Silvertips (Left Wing)
Krajč Samuel - Calgary Hitmen (Right Wing)
Okuliar Oliver - Lethbridge Hurricanes (Left Wing)
Kukuča Andrej - Seattle Thunderbirds (Right Wing)
Kňažko Samuel - Vancouver Giants (Defenseman)
Roman Miloš - Vancouver Giants (Center)
OHL
Chromiak Martin - Kingston Frontenacs (Right Wing)
QMJHL
Kováčik Kristián - Acadie-Bathurst Titan (Center)
Turan Oliver - Drummondville Voltigeurs (Defenseman)
Myklukha Oleksii - Rouyn-Noranda Huskies (Center)
Valigura Andrian - Rouyn-Noranda Huskies (Left Wing)
Čajkovič Maxim - Saint John Sea Dogs (Right Wing)
Hlavaj Samuel - Sherbrooke Phoenix (Goalie)
12.06.2019 - 11:43:52
avatar
prosim vas kto sa vyzna v tom. do kedy ma na Tomaka Philadelphia prava? do 15.8.2019 alebo az do 15.8.2021?
11.06.2019 - 12:34:46
avatar
do Dukly Ide ten Matej Tomek alebo nie? neako ostalo ticho
06.06.2019 - 20:44:41
avatar
With neither Nicolas Kerdiles or Alex Broadhurst expected to be offered a contract for next season from the Jets that leaves Marko Dano as the last Manitoba Moose forward sans contract.
05.06.2019 - 17:21:32
avatar
Neviete nahodou aku dobu na team prava na hraca draftovaneho z USHL?
31.05.2019 - 16:56:05
avatar
Co je na tom pravdy ze Matej Tomek bude chytat za Duklu?
27.05.2019 - 19:20:26
avatar
Reakcia na: Erik112, 27.05.2019 - 18:49:17
Po 20.00 budú nové info, čo bude so Slovanom!!!
∧ skryť ∧
na com bude to info na rtvs?

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 >

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies