Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
3
COL
2
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
03:30info
DAL
COL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.02.2017 - 13:26:05
avatar
No chlapci asi nezaregistrovali, že im skončilo voľno... Brodie -4, Engelland -3, Wideman -2. Brodiemu absolútne sezóna nevychádza a pod Gulutzanom sa trápi a my pred telkou s ním. Nečudoval by som sa ak by sa pred uzávierkou sťahoval inam veď kvality má a zmluvu prijateľnú. Backlundova lajna všetci netradične po -3, čo dúfam bola len výnimka.

JohnyHockey - jeho hra mi pripomína také hranie na rybníku, keď muži zoberú medzi seba mladého chlapca, ktorý je síce šikovný, povozí puk urobí zopár kľučiek, dá nejaký gól no keď ide do tuhého a začne sa hrať o to kto zaplatí pivo, jednoducho ho za pomoci fyzického fondu nepustia k ničomu.... a toto nám predvádza Johny celú sezónu- pokorčuľuje sa spukom po strednom pásme, vojde do útočného a tam mu niekto bez milosti silou vezme hračku a ani mu nemá kto utrieť slzičky. Trošku to musí zjednodušiť, zatnúť zuby, viac strieľať a makať aj pred vlastnou bránou... Nevadí, nie vždy sa darí, len sa nevzdávať a hrať naplno
06.02.2017 - 13:46:58
avatar
Včera prehra s Rangers po individuálnych chybách - dva góly na vrub Stajana plus už v podstate "klasika" v podaní Widemana. Na Grabnera rýchlostne nemal nikto a on zase robil obrane problémy tak ako v prvom zápase v Calgary. No a vylúčenie Versteega za jeho hlúposť (neupevnený dres) rozbilo tretí útok ktorý posledné zápasy našiel fazónu a Bennett začal po dlhom čase hrať dobrý hokej...


Ináč posledné tri zápasy vidno zlepšenú hru a hlavne zvýšený dôraz v osobných súbojoch - Brouwer je najlepším príkladom. Ak takto bude mužstvo pokračovať ďalej - spomínaný tretí útok začne bodovať a Gaudreau pridá do svojej hry góly nemusí byť sezóna vôbec zlá...

25.01.2017 - 10:58:26
avatar
Špekulácia ohľadom Trelivinga- In case you have not heard, Elliotte Friedman of Sportsnet and CBC has been floating around word that Brad Treliving’s contract as General Manager of the Calgary Flames is expiring following this season and Friedman is uncertain as to whether Treliving will be within the organization following this season. This was first mentioned on Hockey Night in Canada this past Saturday and was further elaborated on during Friedman’s appearance on Sportsnet 960 on Monday.
15.01.2017 - 08:33:48
avatar
Ďalšia prehra 1:2 , tentokrát aspoň bod po nájazdoch. V poslednej dobe je určite traumou pozerať na výkon dvojice Wideman - Brodie lebo keď sú na ľade furt môžeš čakať nejakú chybu a stratu puku... Dnes sa zranil Hathaway a kedže Ferland je tiež out, som zvedavý, koho vytiahnu z farmy aby nahradil fyzickú hru tých dvoch. Napadá mi Lomberg či Smith no oni ešte nemajú na NHL a tak do hry pôjde F. Hamilton a povolajú Jankowskiho alebo Veya. Už by som bol rád keby vyskúšali Poiriera na krídlo ku Bennettovi namiesto Chiassona.
28.12.2016 - 18:31:12
avatar
Reakcia na: Reese, 28.12.2016 - 17:41:05
Takže po návrate Armiu a Matthiasa sa na farmu nakoniec porúčajú Copp a Tanev (Burmistrov to prežil). Daňo sa udržal v prvom tíme :fan: Ešte by to chcelo vybojovať si vyšší ice-time. Páčil by sa mi aj do budúcna 3. útok v zložení Daňo-Petan-Armia :sr: :can: :fin:
∧ skryť ∧
Čo som videl Burmistrova asi v dvoch- troch zápasoch v novembri hral vo 4 útoku s Dańom a Thorburnom a myslím, že vôbec nie zle. Až mi bolo divné, že sa neposúva vyššie, keď bolo toľko zranení ale ešte k tomu ho tréner posadil na tribúnu. Samozrejme, že mu chýba väčšia produktivita no herný prejav bol O.K. nie?
21.12.2016 - 19:35:54
avatar
Pri čítaní tejto správy som začal mať pocit, že sme sa vrátili v čase a počúvame hlásenia na zjazde UV KSČ o splnení plánu 5ročnice typu - "plán sme splnili s ročným predstihom" alebo " družtevníci po začiatku žatvy dosahujú 120% výnosy na hektár" všetko je v poriadku súdruhovia-" štát si rozvracať nedáme" a "plány revanšistú zhatí naší vepři bobelatí".

Držím palce Slovanu v KHL a bolo by fajn ak by to bola pravda no v tomto našom štáte už neverím, že sa niečo nepredraží a peniaze nezmiznú niekde na účet z ktorého sa financuje nejaká vilka v Karibiku...
21.12.2016 - 08:17:10
avatar
http://livetv.sx/enx/videotourney/2/
19.12.2016 - 18:44:39
avatar
No dnes v noci uvidíme, či sa píla otupila... som zvedavý, či budú chlapci pokračovať v takých neduživých výkonoch ako proti Tampe a Jackets. Zase chýbalo nasadenie a chuť pobiť sa o výhru, hoc musím priznať, že Columbus nepustil zápas z rúk a dominoval v ňom keď obrana Flames opäť nestíhala rýchlostne a s forčekingom súpera sa nevedeli vyrovnať + ak sa nepremenia ani vyložené šance výsledok je taký aký je.

Jednoznačne chýba dôraz pred oboma bránkami a keby že nehrá mladý Tkatchuk tak nemáme nikoho kto hrá s dôrazom, takže nechápem prečo Hathaway sedí na tribúne kde sa nemôže dostať súperom pod kožu. Zatiaľ som sklamaný z Brouwera, ktorý ako veľká posila do útoku mal robiť presne túto robotu pred brankárom súpera a hrať silový hokej. Zo začiatku sezóny sa mi pozdával v tomto Chiasson no aj on postupne ubral plyn. Preto určite by mal hrať Hathaway vo štvrtej lajne, priniesť do hry energiu a potiahnuť v nej aj Ferlanda.

No uvidíme, či tá séria šiestich výhier bola iba náhoda a teraz budeme ťahať ďalšiu - ale prehier.
16.12.2016 - 19:06:37
avatar
Reakcia na: NJ fan, 02.12.2016 - 18:40:57
Musím trocha zareagovať na adresu môjho najobľúbenejšieho tímu v NHL. Ostatné zápasy - žalostne málo bodov, útok kostrbatý, obrana už tiež hapruje ale asi treba tipovať zápasy Devs na remízu :LOL: Veľa bodov im tak uniká. Pozerám, že na waiver listine je Reid Boucher - ak ho niekto stiahne tak to bude škoda - ja som v ňom videl veľký potenciál (niečo ako Stamkos) no chlapec sa príliš nepresadzoval. Ale ani nemal dobrú príležitosť - zato taký B. Bennet mi príde, že je trocha viac protežovaný zo strany trénera.
∧ skryť ∧
Tak poslednú dobu sa Devils prestalo dariť zbierať body a čo ma najviac prekvapuje dostávajú príliš veľa gólov v zápasoch či chytá Schneider či Kinkeid. Aký paradox, že keď funguje obrana, neklape to smerom dopredu a nedávajú sa góly a keď už má kto dať ten gól naviac neide to ubrániť...
12.12.2016 - 15:24:23
avatar
Reakcia na: DarroCGY, 10.12.2016 - 03:02:44
:LOL: ako co ti napisem... len suhlasim, sledujem a žasnem co sa deje... :D vcera to bola v Arizone mela riadna sa tam tlkli jak svine, este 2x sa stretnu do konca mesiaca to bude odveta na odvetu :D ale musim naozaj pochvalit Hamiltona ze sa prebral konecne a striela aj od modrej a robi doraz aj pred branou, trochu zaostava Ferland a dnes ani Versteeg nehral aj ked si myslim ze je to skutocne sikovny hrac, dobre ovlada hru s pukom takych treba viac. :) T.J. sa nam trapi uvidime ale kazdopadne sa na to cele lepsie pozera a to postavenie v TABULKEEEEE olala... :-P
∧ skryť ∧
Včera Brodie jediný s mínuskou . A pritom sa mi vôbec nezdá, žeby hral zle alebo čo? Hamiltom odkedy prišiel do Calgary konečne to čo sa od neho očakávalo a ukazuje svoj potenciál.

December je posledné roky najlepší mesiac Plameňov tak dúfam, že pôjdu ďalej jak píli.
07.12.2016 - 19:47:39
avatar
Posledné zápasy začali Flames zbierať body a na ľade akoby korčuľovalo iné mužstvo. Zlepšila sa oslabovka, Johnson si prisvojil bránkovisko, Gaudreau sa vrátil po zranení + Monahan začal hrať svoju hru a hlavne bodovať a nezbiera len mínusky. No najväčšia zmena nastala v hre Dougiho Hamiltona - asi mu fakt prospeli tie reči o výmene a v páre s Giordanom je radosť sa pozerať na ich hokej.

Dúfam, že som to nezakríkol veď stále je čo zlepšovať. Presilovky a hlavne zbytočné fauly v útočnom pásme na čo je hlavný expert Bennett stále zrážajú mužstvo v zápasoch.
20.11.2016 - 11:28:29
avatar
Český brankár Rittich vychytal na farme v Stocktone v posledných troch zápasoch dve čisté kontá a za 5z - GGA 1.60 , 93,9% úspešnosť zákrokov.

17.11.2016 - 21:18:44
avatar
http://www.matchsticksandgasoline.com/2016/11/16/13653920/the-inevitability-of-johnny-gaudreau-s-injury-and-can-anything-be-done-to-prevent-another-one
14.11.2016 - 07:18:29
avatar
o Dougiho Hamiltona sa vraj zaujímajú Pens a Coyotes
07.11.2016 - 17:52:33
avatar
Reakcia na: Reese, 07.11.2016 - 17:34:44
Jooris je na IR... Josh Jooris has a Grade-2 shoulder separation. Jooris is expected to be sidelined for the next three-to-four weeks as a result. He has a goal in five games this season. Oct 28 - 5:18 AM
∧ skryť ∧
Smolný začiatok angažmán. Bude to mať veľmi ťažké presadiť sa po návrate do tak šľapajúceho stroja.... dík za info
07.11.2016 - 17:04:21
avatar
Flames to dokázali. Utvorili rekord ligy, respektíve Ducks. 24 zápasov v Honda centre v rade prehrali. A dnes nadránom ako keby im to bolo jedno. V L.A. aj Anaheime odovzdaný výkon a nasadenie nulové.

Monahan neviditeľný, Gaudreau utopený v neefektívnych kľučkách a pripadá mi to ako keby ho súper nechal trochu pohrať a potom ho poľahky odstavia silou. Spiaca princezná Hamilton sa snáď prebudil keď sa sám rozbil na mantineli.

Chýba väčšia podpora útoku od obrancov, elitný útok zbiera mínusky , brankári nič moc a keď sa nedarí Baklundovi s Frolíkom tak nádej na dobrý výsledok nulová. Znova sa ukazuje, že proti silovo hrajúcim tímom sme bezradní...
07.11.2016 - 15:39:53
avatar
A čo Jooris je healthy scratch či zranený?
28.10.2016 - 13:31:03
avatar
No tak posledné dva zápasy ako keby sa človek pozeral na iný mančaft. Hlavná zmena nastala v systéme hry keď doteraz napádalo pravé krídlo a dvaja útočníci čakali v strednom pásme kde nestíhali brániť rozbehnutého súpera. Už v Chicagu však začali forčekovať v útočnom pásme všetci traja útočníci čím dostávajú súperových bekov pod tlak rýchlejšej rozohrávky čím ľahšie získavame puky. Dúfam, že sa bude pokračovať v tomto trende aj naďalej. Poslednú dobu častejšie vyhráva ten kto má puk na hokejke viac ako súper...

A keď ma Engelland prekvapoval svojou hrou dopredu, tak teraz ma úplne šokoval gólom ktorý fukol Blues. Doslova mi padla sánka jak sa tam zjavil v šanci a zakončil...
22.10.2016 - 21:31:47
avatar
Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Michael Frolik

Kris Versteeg - Sam Bennett - Troy Brouwer

Lance Bouma - Mikael Backlund - Alex Chiasson

Micheal Ferland - Matt Stajan - Freddie Hamilton

DEFENCE

Mark Giordano - Dennis Wideman

TJ Brodie - Dougie Hamilton

Jyrki Jokipakka - Deryk Engelland

GOALTENDER

Chad Johnson

Takže Tkachuk mimo zostavy, Frolík nasadený do prvej lajni čím rozbili tretiu ktorá ako jediná hrala spoľahlivo. F.Hamilton nehral dva týždne takže asi žiadne zázraky neukáže + Wideman rovno z tribúny do prvého páru... Pripadá mi to ako náhodné výstreli do tmi.

Ináč Elliot zatiaľ horšie štatistiky ako vlani Ramo.
21.10.2016 - 13:54:56
avatar
Reakcia na: DarroCGY, 19.10.2016 - 13:30:07
Tu obranu by som celu prekopal a Kulutzana do prdaku nakopal, lebo peniaze pod stropom na Russela mal a podla info diskusia tam vzajomna bola! :s30b: :s30b:
∧ skryť ∧
Ako vôbec by ma nesralo, že Engelland hraje veď niekoho tam mať musíme aby chránil malého Johnyho a spol a som prekvapený, že to naozaj robí a okamžite rieši každého kto sa naváža do našich (čo vlani nebolo samozrejmosťou) , no podľa mňa to tréner preháňa s jeho časom na ľade, veď hraje viac ako Joki či Kulak a dnes mal cez 20min??? Neviem či Brodie nedohral alebo čo, lebo bol na ľade menej ako 29tka no šokuje ma aj to,že má čím ďalej viac ofenzívne chúťky a podporuje útok jedna radosť a potom sa nestíha vracať...

Každým pádom môže hrať iba toľko čo mu dovolí tréner a ten je zrejme presvedčený o jeho kvalitách

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Šimon Nemec by mal spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoBlues vymenovali trvalého hlavného trénera Potvrdené: Senators povedie niekdajší tréner slovenského talentu Veľká dráma v Madison Square Garden. Duel priniesol dve predĺženia! Chicago sa dohodlo na novej zmluve so synovcom českej legendyDevils predĺžili zmluvy s dvoma útočníkmiHurricanes si upísali švédskeho obrancu, Islanders švédskeho brankáraSlovensko odohralo posledný prípravný duel. Slafkovský sa zaskvel výstavným gólom + videoHartova trofej má finalistov: O najprestížnejšiu cenu zabojujú len útočníciDnes začne 2. kolo play-off NHL aj na západe. Prinesie aj kanadskú sériuNielen produkty NHL: Na Fanda-NHL.sk sa vybavíte aj na majstrovstvá sveta Slovenský obranca má za sebou dramatický zápas o prežitie Favoriti na Conn Smythe Trophy po prvom kole? Na čele hráči Oilers Formácie Slovenska sú známe: Slafkovský obnovil úspešné trio, Nemec vytvoril hviezdny pár Marner začne premýšľať o budúcnosti s Leafs. Matthews prehovoril o záhadnej absencii Kings sa o trénerovi ešte nerozhodli. V otázke vykúpenia hviezdy však majú jasno! Nezabudnuteľný deň: V Bostone bol pri narodení syna, na Floride skóroval pri výhre + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies