Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

06.12.2017 - 09:46:00
avatar
No bude to zaujímavé ešte. Ak by nemohli štartovať hráči z KHL, hokejový turnaj by degradoval na turnaj 3.kategórie. A bol by veľmi otvorený a prakticky takmer všetci by slušnú šancu na dobrý výsledok.
20.11.2017 - 13:30:37
avatar
Reakcia na: saskin, 19.11.2017 - 13:45:14
V sucasnej dobe hraju pravidelne NHL \"az\" traja slovaci, onedlho sa to \"markantne\" zvysi na piatich borcov po uzdraveni Andreja a Maja. Momentalny stav nasich hracov v NHL predstavuje zatial uplne dno od roku 1995. V najblizsej dobe tj horizont cca 3 az 4 rokov vidim, ale mierne zlepsenie. Pretoze odist uz moze len Chara z terajsich stabilnych hracov v NHL a po uzdraveni aj Gaborik, ale na druhu stranu Cehlarik a Jaros sa udomacnia v NHL (tu istotu mam z ich pristupu, rozhovorov a doterajsej kariery). Tatkiez si myslim ze asopn jeden z dvojice Dano, Jurco budu mat stabilne miesto v NHL. Cernak, Marincin, Hrivik mozu len prekvapit ich sance usadenia sa v NHL vidim trosku mensie ako u vyssie spominanych, ale sanca tam stale je a to celkom slusna. Bondra a Pospisil su momentalne utopia. Z trojice Ruzicka, Roman, Studenic vsadim krk na to ze asopn dvaja sa v pohode udomacnia v NHL s cca aspon pol bodom na zapas. Suma sumarum zo zalostnych 3 hracov resp 5 v momentalnom stave to vidim o tri styri roky na aspon 8 hracov (mimo brankarov).
∧ skryť ∧
To zlepšenie bude ale naozaj iba veľmi mierne. Cehlárika a Jaroša beriem aj ja a rátam s nimi. Z pätice Dano a spol. budeme radi ak aspoň jeden bude pravidelne hrávať. Taký Hrivík už bude mať skoro 30 rokov, a môže sa síce stať, že bude stále v AHL lebo mu vyhovuje súťaž ako taká, ale na NHL to už asi nebude. Aktuálna trojica na hrane (Daňo, Jurčo, Marinčin) je ťažko povedať, tam to môže ísť oboma smermi, hoci som sa už v minulosti popálil na Pánikovi, skôr to vidím negatívne. Z polednej trojice juniorov je veľmi veľmi odvážne tvrdiť, že dvaja budú 40-bodoví hráči do 3-4 rokov.
10.11.2017 - 15:20:22
avatar
Za posledné dni zo všetkých Ernestových vyjadrení priam srší to ako bude min. 1/2 hráčov z projektu. Vždy pripomenie ako sú zohratí, ako im prospieva že hrajú proti mužom a pod.
08.11.2017 - 12:28:39
avatar
Chalan v Slovane zakape úplne. Klub je na dne a berie hráča, ktorý je na dne...
26.10.2017 - 14:51:31
avatar
USA a CAN vzhľadom na neúčasť hráčov NHL na ZOH budú brať aj prípravnú turnaje dosť vážne a hráči sa budú snažiť prebojovať na olympiádu. Je tam dosť hráčov čo odohralo 100-200 zápasov v NHL, tá kvalita tam je.
25.05.2017 - 10:47:54
avatar
Od debaty som nič nečakal a ani som sa nedočkal. Moderátorovi vôbec nešlo o nejaké hokejové záležitosti (úplne podľa očakávania), ale len o to vytiahnuť nejakú špinu, intrigy a osobné súboje. Akonáhle Kohút troška dlhšie rozprával, alebo len chcel, hneď ho prerušil a pýtal sa na iné.
Každopádne iba to celé dokreslilo aktuálnu situáciu v slovenskom hokeji. Reprezentačný tréner, ktorý nevie dať dokopy jednu súvislú vetu a prezident, ktorý zatiaľ urobil viac prešľapov ako sa patrí, komunikácia z jeho strany pokrivkáva tiež a celkovo zatiaľ nepôsobí až takým dobrým dojmom.

Každopádne, myslím si že celé je to o tom, že pri "pokuse o prevrat" akoby Cíger a Švehla zradili, že zobrali pozície, a nechávajú im to Lintnerovci vyžrať až do konca. Najskôr otvorený bojkot, následne tichý bojkot, rôzne zákulisné ťahy, verejná výzva prezidenta voči hráčom NHL aby neprišli na MS, hocijako to bolo obalené do fráz, o nič iné nešlo...
22.05.2017 - 09:42:07
avatar
Reakcia na: peto10, 22.05.2017 - 09:24:08
toto si tu len ukladám, aby som na to nezabudol a potom si to prečítal, myslím, že to bude stáť za to :D https://www.facebook.com/xenia.mikulova/posts/10209630942193807
∧ skryť ∧
No vyzerá to ešte na zaujímavé obdobie.
22.05.2017 - 09:25:10
avatar
Teším sa za Švédov, neviem prečo boli tak podceňovaní pred finále. Viem, že nehrali to pravé orechové, najmä v skupine, ale v play off išli hore a len potvrdili papierovú silu. Doplnili sa o skvelého Lundqvista, obranu mali takmer olympijskú a príchodom Bäcsktröma stúpla ešte ich ofenzívna sila.

Predĺženie bolo naozaj výborné vyvrcholenie trunaja, v nájazdoch bolo vidno ako je to o psychike. Všetci strieľali, nikto nešiel do blafáku.

Celkovo MS len potvrdili celkové trendy v hokeji a úspešné školy.

1. top 3 krajiny sú CAN, SWE, RUS, v optimálnej forme a kompletnom zložení (WC, príp. OH) im môže konkurovať USA
2. FIN ešte musia pretaviť juniorské úspechy (U18 a U20) aj na seniorskú pôdu

Úspešné mužstvá hrajú celoplošný hokej, založený na perfektnom korčuľovaní, rýchlosti a dôraze. Do útoku idú 3-4 hráči a rovnako idú aj do obrany. Všetko sa tlačí do brány, minimum po rohoch (jedine SWE tam viac hrá). Napáda sa aktívne 1-2 hráčmi, streľba podľa možností čo najrýchlejšia a bez prípravy. Realizačné tímy sú vyspelé, majú prečítaných súperov, vedia čo na koho platí, koho na aké situácie nasadzovať a pod.
17.05.2017 - 12:11:52
avatar
Reakcia na: , 17.05.2017 - 10:11:30
Az na par detailov suhlasim, co myslis pod neprofesionalnymi vyjadreniami Hudacka? To, co povedal pred zapasom so Svedmi? Ak ano, tak to bolo podla mna jedno z mala uprimnych a pravdivych vyjadreni.
∧ skryť ∧
Úprimné a pravdivé to určite bolo, ale hráči počas MS nemôžu jednoducho dávať do médií takéto vyhlásenia. A zvlášť nie brankár. Môj názor je, že po takomto niečom ho nemal tréner ani postaviť a nevyhovárať sa na nerozchytaného Janusa.
17.05.2017 - 09:57:01
avatar
Moje stručné hodnotenie neodborného fanúšika:

BRANKÁRI - rozhodne sme asi čakali viac od Hudáčka, naozaj nechytil takmer nič extra, navyše pravidelne dostával relatívne ľahké góly. Úspešnosť zásahov iba 84,42%, čo je žalostne málo. Svojimi vyjadreniami navyše nepôsobil profesionálne.

OBRANA - príjemne potešil Čerešňák, aj hrou aj produktivitou. Čajkovský hoci sa postupne zlepšoval bol pre mňa dosť sklamaním, iba 1A ale až -6 (najhoršie z tímu). Mikuš si myslím hral celkom spoľahlivo, tréneri ho nie vždy vhodne využívali. Gernát dal aspoň dáke góly, Jánošík nesklamal. Šedivý proste na viac nemá, tam som nečakal zázraky, rovnako som ich nečakal od Sersena, ale ten to ešte prekonal. Len škoda že to nevideli aj tréneri. Pomalý, neobratný, o strele škoda hovoriť. Dúfam, že to boli jeho posledné MS. Trška na tento level absolútne nemá, pôsobil dezorientovane takmer pri každom striedaní, za 66min stihol nazbierať -5 a 8PIM.

ÚTOK - žiaľ kvalita tu jednoznačne chýbala. Iba ITA dali menej gólov, efektivita streľby iba 6,7%. Ako tak kritéria pre MS spĺňal Miklík, hoci výkonnostne klesal. Viacerí hrali skrátka to na čo majú a viac sa od nich nedá čakať, ale žiaľ na úroveň MS je to málo (tak max. do 4.útoku). Sklamali ma Dravecký, L.Hudáček, troška viac som čakal od Kudrnu s Cingeľom.

CELKOVÝ DOJEM - organizácia hry bola celkovo veľmi zlá, prechod do útok akoby ani neexistoval, keď už sme v pásme, tak hráme naozaj len po rohoch. Hokej čo hráme už nikto nehrá asi 15 rokov. Presilovky a oslabenia jedna veľká katastrofa, chýbal akýkoľvek systém, myšlienka, rýchla realizácia. Trénerské rozhodnutia už sa mi nechce znova rozpisovať, ale to bola tiež veľká katastrofa. Nasadzovanie úplne nevhodných hráčov do jednotlivých situácií, neustále nasadzovanie Hudáčka a ďalšie a ďalšie.

15.05.2017 - 12:40:38
avatar
Reakcia na: pupo, 15.05.2017 - 12:24:07
Prosím ta máš aj štatistiky našich na buly, neviem ich nájsť len vedúcich hráčov a tam žiadneho nemáme ;) Keď už vieš že sa nadres na gól tak by si mal aspoň vedieť presilovky využívať, ale to pôjde ťažko keď správnu taktiku nájde mužstvo v tretej tretine tretieho zápasu na MS. Lotyšom sme dali gól v PP ale odporúčam každému sa na to trápenie v danej presilovke pozrieť a to je zrkadlo trenerovej prace
∧ skryť ∧
V rámci štatistík hráčov jednotlivých tímov nie sú sumáre za vhadzovanie, takže iba spočítať jednotlivé zápasy.
15.05.2017 - 11:03:02
avatar
Dovolím si vytiahnuť pár štatistík z MS, čo sa týka SVK.

1. Sme najmenej efektívne mužstvo v koncovke - iba 6,1%. Ani sa nemožno čudovať, strieľame všetko do prvého hráča, brankárovi na telo a pod.

2. Sme až 13. v využití presiloviek, a to sme ich hrali 3.najvyšší počet. Hoci sme tam ušmudlali dáke góly, celkovo je herný prejav v presilovkách mizerný, máme problém sa vôbec dostať do pásma, keď už sme tam sme statickí,bez myšlienky a hlavne pohotovej streľby.

3. V oslabovkách sme dokonca až 14. - iba 67%, to je proste veľká bieda.

4.Úspešnosť brankárov - sme najhorší s 85,45%. V každom zápase dostaneme 1 až 2 lacné góly, ktoré by mali nadpriemerní brankári chytať.
15.05.2017 - 10:56:02
avatar
Osobne si myslím, že vypadnutie do nižšej kategórie by bola veľká katastrofa pre hokej na Slovensku.

1. MS v nižšej divízii sa konajú o pár týždňov skôr, t.j. keď sa hrajú ešte prakticky všetky play off v dôležitých národných súťažiach, takže dovolím si tvrdiť, že prišlo by ešte o polovicu slabšie mužstvo ako je toto. A takéto mužstvo bude mať problémy zdolať Kazachstan, Maďarsko a pod.

2. Stratili by sme kontakt a zápasy s lepšími mužstvami, skôr či neskôr by nás nezavolali ani na prípravné turnaje do Nemecka a Švajčiarska, tiež by sme prišli o turnaje EuroHockey pred MS a teda ďalších 8 zápasov s A-tímami.

3. Pokiaľ nemá národné mužstvo dlhodobo aké také výsledky, upadá celkový záujem o daný šport v krajine, mladí nemajú vzory (isto sa nikto vonku nehrá na Sersena alebo Tršku, bez urážky)

12.05.2017 - 13:52:57
avatar
No viacmenej nie je to ojedinelé vyjadrenie, aj Libor Hudáček sa vyjadril, že myslím na štvrťfinále a idú sa oň pobiť. Zdravé sebavedomie treba, to je jasné, ale zase odtiaľ podtiaľ. Štvrťfinále, hoci matematicky možné, je úplne nereálne vzhľadom na kvalitu mužstva a doteraz dosiahnuté výsledky.
12.05.2017 - 07:25:09
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 11.05.2017 - 21:10:52
Myslím si, že nakoniec sa budú udeľovať nejaké výnimky. Ja by som to navrhoval tak, aby každý tím musel dovoliť maximálne trom hráčom reprezentáciu krajiny. Krajiny by mohli dávať jednotlivým tímom žiadosti o svojich hráčov napr. my by sme chceli od Bostonu Cháru, od Chicaga Hossu atď, ale nemohli by ísť dvaja hráči rovnakej národnosti z jedného tímu (napr. Hossa a Pánik by nemohli ísť obaja, ale iba jeden). Tak by sa počet možných zranení zmenšil, program NHL by sa neprerušil, NHL by sa spropagovala tak či tak (predpokladám, že rozdiel medzi hráčmi z Európy a NHL by bol na ľade dosť viditeľný) a tímy z NHL aj reprezentácie by boli spokojnejšie ako teraz.
∧ skryť ∧
Výnimky podľa mňa určite nebudú, buď všetci alebo nikto...toto NHL nedopustí.
11.05.2017 - 12:40:42
avatar
Reakcia na: , 11.05.2017 - 11:30:01
S cim chceme ist na OH ty vole...
∧ skryť ∧
V prvom rade záleží, aký bude nový realizačný tím. Či konečne bude niekto schopný naozaj trénovať a koučovať tých hráčov, či bude vedieť ušiť správnu taktiku, nacvičiť nerovnovážne stavy na ľade a či mu bude vôbec rozumieť v kabíne, lebo vyjadrovacie schopnosti Cígera a artikuláckia Šuplera sú na veľmi nízkej úrovni. Absencie okrem zranení nepredpokladám, že budú, takže je dôležité aby tých pár nadpriemerných hráčov čo máme v Európe bolo zdravých.
11.05.2017 - 10:31:46
avatar
Inak ja mám taký pocit, že tento rok sme mali hrateľnú skupinu keď to porovnám s minulými rokmi. GER okrem víťazstva s USA, ktoré im proste vyšlo, Greiss, domáce prostredie, prvý zápas a pod....nepredviedli nič extra, ITA a DEN s lepším výberom by sme dali za 3 body. Lotyši vyzerajú celkom dobre, hlavne majú systém a idú im presilovky, čo žiaľ u nás úplne absentuje.
10.05.2017 - 10:12:35
avatar
Už sme to tu popísali viackrát, ale musím sa znova opakovať. Keď už aj zabudneme na zlé nominácie, neustále odporovanie si v tvrdeniach každý druhý deň a pod. veci. Ale to zlé nasadzovanie hráčov na jednotlivé situácie je až do oči bijúca neuveriteľná nekompetentnosť. Celú sezónu chváli Gernáta aký je génius a na presilovke mu nedá príležitosť. Naopak hrá tam Mikuš, čo je takmer prototypom netvorivého a defenzívneho beka. Najskôr nasadzuje dvoch pravákov, potom dvoch ľavákov. Prvý zápas všetci vidia aký je Sersen neskutočne pomalý a nestíha a on ho drbne hneď na prvé striedanie v predĺžení 3 na 3.

Záchraniť sa musíme ale za každú cenu, vypadnutie by nič nevyriešilo, naopak myslím si, že by nás zakopalo v nižšej divízii na niekoľko rokov. Treba veriť, že Taliani nebudú schopní bodovať s Dánmi, prípadne s Nemcami a naopak, že nám vyjde dáky zápas a ešte čosi uchmatneme. Alebo brankári čosi konečne chytia a vychytajú víťazstvo hoci budeme aj horším tímom.
10.05.2017 - 07:06:49
avatar
Reakcia na: Shini, 10.05.2017 - 01:05:15
Náhodou chalani sa snažia. Proste je to slabý tím (vzhľadom nato načo sme zvyknutý), musí bojovať o udržanie sa v skupine. Holt najväčšie hviezdy tímu sú Miklík a Hudáček (obaja túto úlohu aj potvrdzujú), takže čo by ste iné čakali. Že proti tým Dánom v tretej vyrovnali, je slušný výkon. Myslím že ešte nejaký ten bod v ďalšom priebehu uhrať vieme, a že Taliani vypadnú. A pre tých čo tu (a hlavne inde, tu na fóre si to drží stále nejakú úroveň) vkuse nadávajú na chalanov - spamäjte sa. Neviem či si to uvedomujete ako stupídne vyzerá. Tak máme tím ktorý uhrá desatinu z toho na čo sme si za posledných 20 rokov zvykli. Nevadí, aspoň nech sa snažia a bojujú (aj keď len o záchranu). Mohli sa no tí chalani aj s prepáčením vysrať, lebo ilúzie o medailách takmer určite s týmto tímom nemali ani oni, a za ten výlev shitu hokejových \\\\"fanúšikov\\\\" ktorých túžby po domácom úspechu ostanú neukojené, no neviem čo z toho tí hráči vôbec majú. Mňa by zaujímalo či aj fanúšikovia iných krajín (napr takí Dáni) sú k svojim takéto svine jak my keď majú slabý tím a prehrávajú. Možno aj zato sa niektorým nechce moc do repre, že namiesto toho aby to bolo vnímané ako niečo načo môžu byť hrdí, ich akurát každý zhejtuje zato ako slabo hrajú. Tieto MS to krásne ukazujú, že polovica fanúšikov na SVK vôbec nieje fanúšikmi reprezentácie alebo hokeja, ale akurát tak fanúšikmi úspechu. :sr:
∧ skryť ∧
S tým Hudáčkom by som až tak nesúhlasil. Čo ja vidím, sú skôr hlúpe fauly, ktoré súperi trestajú a ďalej neustále vozenie puku (už zo trikrát mal v zápasoch situáciu, že nenahral do čistej šance spoluhráčovi).

Človek vždy fandí, ja stále fandím, pred TV to vždy prežívam a akosi stále človek verí, že predsa len by čosi mohlo z toho byť a myslím si, že takých je väčšina. Internet len umožňuje anonymné nadávanie a každý si čosi napíše....Myslím, že fandovia sú všade rovnakí, akurát je to u nás naozaj umocnené tým, kde sme boli v rokoch povedzme 1996-2005 a kde sa nachádzame a hlavne kam smerujeme teraz. Lebo naozaj reálne sme boli (a z časti aj stále sme) 1 minútu od vypadnutia.

Z našej hry majú najväčšiu radosť výrobcovia hokejok a chráničov.

09.05.2017 - 21:39:01
avatar
Zial toto je najslabsie muzstvo ake sme kedy mali. Hra a trenerske rozhodnutia su neuveritelne tragicke.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies