Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.01.2013 - 20:55:58
avatar
Na Detroit sa dalo pozerať vždy A ja osobne dúfam že sa mu to podarí. Dúfam že v kempe prekvapý a dostane sa do NHL
07.01.2013 - 20:42:55
avatar
Kelly, prepáč ale zobud sa. To že dostal návrh od Slovana neznamená že to NHL MUSÍ rešpektovať. Zmluvu v NHL podpisoval oveľa skôr ako kedy dostal návrh od Slovana. To nieje na jeho rozhodnutí. V NHL patrí tímu NYI a to sa musí rešpektovať, že tí za neho niečo obetovali (konkrétne pick v 2 kole). On ma ešte stále platnu zmluvu v NHL a tá bola podpisana oveľa skôr. Tá by sa mala rešpektovať a nech mám Luba akokolvek rád, teraz sa mi totálne znechutil.
07.01.2013 - 20:38:24
avatar
Kelly, keby nemal zmluvu v NHL nepoviem nič...lenže tam ide o tu zmluvu. Višna vedel do čoho ide. Pozri si predchádzajucu stranu, tam to Kuwo vyjadril úplne presne a ja s ním plne súhlasim. Ked ma niekto platnu zmluvu, tak nech si ju splní a potom budiš, nech si robí čo chce.
07.01.2013 - 20:34:19
avatar
Pato, ved práve, je rozdiel ked máš isť niekde kde nechceč a máš tam byť 2 alebo tri roky. To by som pochopil. Ale ked tam máš prisť, odohrať sprostých (prepáčte za výraz) pár mesiacov a potom môžeš isť kludne domov bez závezkou a z pocitom slobody, z tým že si môžeš robiť čo chceš a ísť kam chceš, tak to nechápem.
07.01.2013 - 20:28:16
avatar
Takže je to potvrdené. Zetterberg kapitáom Red Wings. Holmstrom skončil. Tak všetka česť, brankári NHL budú mať o niečo lepší výhlad pri zápasoch z Red Wings.
07.01.2013 - 20:22:09
avatar
Marek a Florida?? Wau, Peto teraz si ma dosť potešil touto novinkou Ja Marekovi držím palce, vo Floride by mu to mohlo výjsť a prerazid opäť do NHL

A ku Višnovi. Kuwo ja som naopak Višnu mal rád, výborny ofenzívny bek,skvelá hra a aj za repre ked mohol nastúpiť nastúpil. Pre man to bol prototyp oddaného hokejistu a človeka. Všetko sa al minulu sezónu zmenilo. Ked som videl ako hrá, že neprejavuje záujem o hokej...to mi bolo lúto....A teraz to ako sa správa voči svojej zmluve a voči svojim šéfom, to sa mi znechucuje. Ale ako si povedal, plne z tebou súhlasím. Ja osobne držím palce každému Slovákovi v NHL a dúfam že Višna bude platným ofenzívny bek, ktorý bude riadiť presilovky Isles a bude hrávať aspon 20 min za zápas.
07.01.2013 - 20:04:24
avatar
Kuwo, len potom sa bojím pohladu na deprimujúceho Višnu vo vašom drese, ktorý bude viac na škodu ako na osoh....
07.01.2013 - 19:36:29
avatar
Jáj Evgeni na toho osm zabudol sorry, ale dobre že sme sa pochopily. Podla mna by to malo platiť až na budúce generácia, aj ked si stále myslim že to nieje dobrý nápad...NHL tým veľa stratí. Ved napr ako napísal Jake Karlsson, Landeskog a mnohý další by nedokázali to, čo dokázali, keby ich zasiahne toto pravidlo.
07.01.2013 - 19:23:02
avatar
Jake, práve to som sa ta chcel spýtať, že ako to vidíš z vašou nádejou do budúcna. Forsberg je váš asi naj prospect, Caps síce nemám moc rád (prepáč Jake) ale mám rad kvalitný hokej a to mladíci zo švédska posledne roky ukazovali. Bude mi lúto ak sa jeho, toto pravidlo dotkne.

EDIT: Aj tak stále nedokážem pochopiť, ako je možné že na to NHL pristupilo.

EDIT 2: Jozi, manželom a otcom som síce neni, ale ide o to, že ked do NHL išiel a ked podpisoval zmluvy, vedel že ho klub môže vymeniť kedykolvek. Ved NHL je poslednej dobe hlavne biznis. A ked má nejaku platnu zmluvu, mal by ju rešpektovať. Tu nejde o to, čo chce on alebo jeho rodina. Súdil sa a súd prehral. Tak nech si aspon odkorčuluje tych 5-6 mesiacov v NY a môže isť do BA. Ale aj tak, NY je nehostinny?? To by som netvrdil.
07.01.2013 - 19:16:07
avatar
Sheldy, ide hlavne o to aby udržali mladíkov doma. To znamená aby mladý hráči neodchádzali hned za more, ale do 22 rokov ich takto uväznia doma vo Švédsku. Mne sa toto pravidlo ale vôbec nepáči a čudujem sa, že na to NHL prikívla.
07.01.2013 - 19:10:48
avatar
NIÉÉÉ

Toto ale rozhodne ublíži NHL. Ja som zvedavý čo na to povedia vysoko draftovaný mladíci ako Larson alebo Landeskog. Prvý je budúca hviezda a druhý už kapitán. Som zvedavý či to bude platiť aj na nich, alebonie. Bude to mať ale velký dopad na NHL.
07.01.2013 - 18:19:46
avatar
Tak Nabby nechcel nastúpiť za Isles pre úplne iné dôvody ake teraz ukazuje Višna..ale je pravda, že nakoniec za Nabbymu na ostrovoch zapáčilo (aj ked pospis zmluvy beriem ako menšie zlo, lebo iné tími čo ja viem o neho neprejavily záujem), ale je pravda že na Isles sa vrátil tam kam patrí do NHL a chytal veľmi dobre.

Ale ako som písal, Višnu nechápem. Dobre, v živote sa mi zmenili priority, od smrti Palka to je na nom vidno,a le musí snad rešpektovať nejakú platnú zmluvu. Ved aj zamestnanec si nemôže povedať len tak v robote, ja budem robiť tu, aj ked zmluvu mám tam. Tak ho vyhodí, a je pokoj. Nechápem hokejistou ktorý sa takto stažujú a sú ako mali chlapci. Odohrám tych pár mesiacov a potom z tým môžem v NHL seknúť, ale aspon by som nerobil také halóóó okolo toho.
07.01.2013 - 18:03:10
avatar
Toho Višnu nechápem..... Ked má nejakú zmluvu, tak nech ju aj dodrží. Má pred sebou posledný rok, vdaka výluke dokonca necelý, tak prečo robí z toho taký problém?
07.01.2013 - 10:08:16
avatar
Kelly lenže keby sa trejd Luonga podaril do Floridy, Markstrom by mal ísť ku Canucks. Teda aspon to pýta ako protihodnotu Gillis. Dúfam že Burke dostane rozum a tento trejd zmietne zo stola. Ja osobne dúfam že Luongo zamiery do Toronta, lebo ako už napísal Peto, nechcem aby sa mi znechutili tími kde hrajú Slováci
07.01.2013 - 09:57:59
avatar
Kelly angažovaním Samuelssona na (ak sa nemýlim dva roky) nechápem ani ja. Keby to bolo na jeden rok, dokázal by som to nejako vysvetliť..Ale je pravda že Red Wings chýbaju skúsene krídla, preto aj Samuelssona angažovali. Má ešte čo ukázať a podla mna je to veľmi cenený hráč. Detroit musí v prvom rade pomalinky zapracovať mladíkov do zostavy. Nachadzaju sa v generačnej výmene a tá nikdy nieje lahká. teraz musia pracovať veľmi opatrne, aby nejakému mladíkovy príliš skoro nezničili karieru. Tatar na prvý tím rozhodne má, ale je na vedení Red Wings ako sa rozhodnú.
06.01.2013 - 20:36:01
avatar
Peto, viem ako hra Marek len vieš, Kreider prekvapil už minulu sezónu a podla niektorých je považovaný za konkurenta o boj o Caldera. Ja držím Marekovi palce, keby sa mu to podarilo bol by osm veľmi rád, len už teraz je tam veľa útočnikov na dva útoky. Myslím si, že tretia formácia Rangers bude tento rok najsilnejšou v celej lige

A Roberto Luongo, no ja len dúfam že neodýde do Floridy, chcel by som ho vidieť v takom Chicagu alebo Toronte

Sheldy pohryzol??? WTF??? kam to ten svet speje, ked už pri bitkách hokejistov sa niektorý správaju ako dámy
06.01.2013 - 20:27:21
avatar
Jake koho teraz myslíš? A fúha, lenže Crosby podla všetkéhoveľmi kvalitne trénoval (kvôli tomu aj odmietol reprezentovať Kanadu na MS) len aby mohol ukázať že je najlepší. A + Crby aj predtým (ked bol zranený) nehral veľmi dlho (presný časový interval si nepamätám) a ked nastúpil, mal priemer vysoko bod na zápas. Takže u mna Crosby, Malkin a súhlasím aj iljia sa tam môže dostať A Big Joe...no ol by som veľmi rád keby súperil o Art Ross, ale niesom si istý. Je pravda že vo Švajčiarsku hral veľmi dobre a na to že neodmakal takmer nič (jeho výkon bol miestami takých 40 až 60 %) ale neviem či by dokázal vyhrať bodovanie. Ale potešilo by ma to keby som sa mýlil a dúfam že sa mýlim
06.01.2013 - 20:17:17
avatar
Sheldy, bolo by super keby sa presadil, ale bohužial v konkurenci u Rangers to vidím skôr na jeho odchod inam.....čo je samozrejme škoda pre Mareka. a Fúha, viem že niekedy dávala zápasy, ale nebolo to vždy, ale teraz neviem ako to bude.
06.01.2013 - 20:04:31
avatar
Leafs tak teraz si ma dostal
Stamkos 40 gólov
A Ranhers budú mať nabitý kemp, tolko mladíkov čo tam majú...Osobne som zvedavý, kto vyhrá Caldera ake su vaše tipi??
06.01.2013 - 19:28:03
avatar
Kuwo, presne tak.

A ja osobne dúfam že Strome dostane svoju šancu,pevne v to dúfam. Strome je pre mna veľmi perspektívny mladík, držím mu palce, u vás sa mu bude dariť

Viem si predstaviť formáciu Strome a na pravom krídle El Nino, v obrane tam máte tiež veľmi dobre prospecty, takže o pár rokov sa vám bude dariť

< 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies