Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
TOR
BOS
NHL live
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.03.2015 - 15:55:11
avatar
Ja som veľmi zvedavý na krok zo strany St.Louis. Berglund by mohol byť vymenený, a momentálne potrebujeme nutne aspoň jedného obrancu + útočníka..
18.02.2015 - 07:14:20
avatar
Chalani neviem ako vy, ale mňa už neskutočne štvú výkony Bouwmeestera... je to hrôza prosto čo predvádza v obrane.
18.02.2015 - 07:14:20
avatar
Chalani neviem ako vy, ale mňa už neskutočne štvú výkony Bouwmeestera... je to hrôza prosto čo predvádza v obrane.
04.08.2014 - 16:00:42
avatar
St.Louis patria jednoznačne k favoritom. Problém ale vnímam v ich forme. Pretože pri tímoch ako LA a pod. je rozhodujúce že formu chytia počas Play-off kdežto St.Louis chytí brutálnu formu počas základnej časti,a na Play-off im nejako neostane Každopádne sa teším na prvé zápasy !!!
07.07.2014 - 14:30:25
avatar
Zdravím rád by som sa registroval do tejto súťaže. Poprosím adminov aby ma kontaktovali do správ ak by bolo to registrovanie ešte možné. Ďakujem vopred
02.06.2014 - 13:31:17
avatar
Takže myslím si že práve nastal čas na to aby som napísal svoj názor čo sa minulej sezóny týka. Začnem pekne od začiatku a to od bombového štartu kedy sme valcovali tím za tímom. Spolupráca bola neuveriteľná, to čo stvárali chalani na ľade bol úžas,a brankári dokázali podržať v ťažkých chvíľach. Samozrejme že nastali momenty kedy to vyzeralo ako naša Extraliga kedy si poriadne nevedeli prihrať,ale to sa stane každému. Najväčšie mínus vidím v trade nášho brankára Haláka ktorý si myslím že mal na to byť oporou v Play-off a doviesť nás oveľa ďalej ako Miller. Čo už,aj takéto skúsenosti treba mať.

Ako veľké plus som počas celej sezóny vnímal angažovanie hráčov ktorý sa pomaly ale isto stávaju oporami St. Louis (Tarasenko,Oshie,Steen)a taktiež rapídne zlepšenie hry zo strany našich bekov. (aj čo sa SHATTENKIRKA alebo PIETRANGELA týka)

Ďalšia vec k čomu by som sa chcel vyjadriť je samotné Play-off. Myslím že tam jednak zavážil menej než priemerný výkon Millera,ale aj trošku divný výpadok formy celého mužstva. Myslím si že sme mali minimálne na finále konferencie, ale Chicago ukázalo aj tento rok prečo patrí medzi favoritov. Každopádne, myslím si že Blues ide správnym smerom,akurát treba doladiť posledné chyby ktoré sa minulú sezónu ukázali. Časom budeme mať mužstvo schopné sa radiť medzi favoritov na SC.

A ešte aby som sa vyjadril k sezóne ktorá sa blíži. Veľmi sa na ňu teším, som veľmi zvedavý aký herný prejav bude zo strany posíl ktoré by mohli dôjsť a čo sa Lindtröma týka, môže dopomôcť k ešte zlepšeniu vyrovnanosti v radách. Každopádne by som bol vďačný za hráča ktorý by dokázal mužstvo potiahnuť práve v momentoch, kedy sa prosto nedarí. Bol by som rád ak by ste aj vy ostatný napísali, ako vnímate našu minulú sezónu, a čo očakávate od tej nasledujúcej
17.03.2014 - 18:03:16
avatar
Dex - nemôžeš čakať že človek ktorý sa koncentruje na iný tým napíše dôverihodný komment. Ďalšia vec - samotný Hitchcock povedal že momentálny cieľ je Prezidentská trofej. A myslím si že sa nám to v celku darí Uvidíme ako sa bude dariť Millerovi ale zatiaľ ukazuje že mu celkom systém padol Len ma mrzí ten Tarasenko ... táto sezóna mu šla a bude to z môjho pohľadu citeľná strata ...
04.12.2013 - 13:34:40
avatar
Tak z môjho pohľadu by bolo asi lepšie pokiaľ by sa nám podarilo Elliotta vymeniť pretože jeho štatistiky nie sú zlé (hold neviem za koho pretože neviem ktorá dvojka je na trhu alebo bude po sezóne)

No a pokiaľ Halák nechytí nejaké zranenie pred PO tak ho určo podpíšu. Halák je osobonostne veľmi dobrý na Po pretože mu viac vyhovuje pokiaľ na neho ide veľa striel.

S Tarasenkom som spokojný pretože dokáže vytvoriť výborné šance no v poslednej dobe ich nevie nejako využiť.Ohľadne formácii máš pravdu no prial by som si ak by sme dokázali získať aj nejakého elitného útočníka... aj keď neviem či by to celkovej chémii St.Louis vyhovovalo pretože je vidno že teraz im to šľape hlavne vďaka dobrej chémii. Nuž som zvedavý len naozaj dúfam že nespraví náš GM nejakú sprostosť. A ešte čo sa týka PO - musíš si uvedomiť že Colorado je oproti minulým rokom oveľa nebezpečnejšie ale podľa mňa asi najviac hratelné oproti Minesote či Dallasu. Minesota podáva už dlho veľmi kvalitné výkony a pokiaľ sa Hardingovi darí nedokáže mu skoro nikto streliť gól (To isté platí pre Backstroma). No a Dallas sa podľa mňa do PO ani neprebojuje.
01.12.2013 - 14:32:36
avatar
Tak zdravím vás. Popravde ako debil som dlho hľadal ľudí ktorý sú fanúšikmi St.Louis a nevšimol som si túto diskusiu -_- Ale teraz k veci - aký máte názor na Elliota ? Ja si myslím že je to slušná 2jka ale neviem si predstaviť čo by sme mohli namiesto neho získať ... + myslíte si že sa tento rok dostaneme do finále ? Ja osobne si myslím že tento rok sa dostaneme fest ďaleko len musí Halák udržať svoju formu a to isté Steen ...

Go Blues !

1

Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies