Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Dex
08.03.2014 - 13:58:39
avatar
Včera som trošku vypenil na užívateľovi menom paciente, týmto sa chcem ospravedlniť, ale okolo brankárskej otázky Blues sa tento rok popísalo toľko nezmyslov, že už som sa neudržal. Každý kto sleduje hru Blues pozornejšie vie, že brankár to u nich má veľmi ťažké a len nepriamo to súvisí s počtom striel. Celý Hitchcockov systém hry je náročný a jasne, že sa nedá hrať naplno celú sezónu - zloženie tímu je však prispôsobené presne naň. V Blues nie sú typy hráčov čo budú blokovať 30 striel za zápas pravidelne, systém je o tom, že sa súper k tým strelám ani nedostane, agresívne napádanie, pojem celoplošný hokej v Hitchcockovom podaní naberá úplne iný rozmer - stačí si pozrieť niektoré zápasy, kde to fungovalo na 100% - najmä štart sezóny alebo množstvo zápasov z predošlých dvoch sezón. Problémom je, že už tá eufória mladíkov v tíme opadla a zákonite prichádza zľahčovanie si povinností a tento rok sa to jasne odzrkadľuje. A teraz sa ľahko môže stať, že prídu zápasy, kde dostanú Blues riadne na frak (už sa stalo v tejto sezóne). Porovnanie Blues a Bruins podľa mňa tiež nesedí - v Bostone sú typy, čo môžu prepnúť na defence systém vlastnej modrej až smerom k bránkovisku (čo je určite menej fyzicky náročné) - Bluesmanom to chýba, sú v tejto jednoduchšej forme bránenia mizerní a kým sa táto časť nezlepší, tak radšej kašľať na Prezidentovu trofej a sústrediť sa čiste na PO a tam odohrať naplno vlastný systém, podľa mňa to je jediná cesta k úspechu. Boj o Prezidentskú trofej by mohol Blues nakoniec vyjsť veľmi draho. Po trejde sa zvýšila pozornosť okolo mužstva, čo je veľmi dobre, potrebovali sa prebrať z útlmu - zrazu je počet striel proti nim o dosť nižší ako to bolo posledné mesiace, ale obávam sa dokedy to vydrží - dúfam, že nie tak krátko ako začiatok sezóny. Kompozícia menom Blues určite patrí medzi pár TOP tímov súčasnej NHL, preto si môžu dovoliť aj hrať zle a to PO dajú s prstom v nose, ale už by to chcelo aj niečo viac..
hodnost Dex
03.03.2014 - 15:54:44
avatar
Ak by nakoniec skončil vo Washingtone bolo by to fajn. V minulosti mu Ovečkin nevedel prísť na meno a liezol mu parádne na nervy. O jednu starosť menej
hodnost Dex
19.02.2014 - 21:05:58
avatar
Sranda je, že dnes Česi príliš nebudú môcť hovoriť o únave - včera sa predsa "šetrili" a popri Lotyšskom výkone za dva dni by to vyznievalo ako dosť "blbej fór"
hodnost Dex
19.02.2014 - 20:40:49
avatar
Američania mali dnes tretí tréning nadplán...
hodnost Dex
19.02.2014 - 17:11:49
avatar
Gabbi, na predošlej strane máš referát, ako ťa sklamali slovenské hviezdy z nhl a tu v podstate ospravedlňuješ Ovečkina? To nemôžeš myslieť vážne.. Ja som to napísal ako iróniu všetkým, ktorí tu poukazujú na výkony Cháru s Hossom, čo sú už vlastne dôchodcovia - Chára na tomto ľade jednoducho nemal nárok, ale napriek tomu v poslednej tretine išiel na doraz a ťahal útoky až do tretiny, hoci bolo jasné, že aj v prípade úspechu by na štvrťfinále asi bol out so silami. Hossa sa vždy len tak "korčuľuje" po ľade, nikdy to nebol playmaker, čo sa má zrazu reinkarnovať? Bez spoluhráčov bude aj on v prdeli, možno sa mu raz za 2-3 zápasy podarí niečo uhrať - ale čo je na tom sklamaním? Mňa sklamali všetci hráči z KHL až na pár svetlých momentov to bola absolútna nula, žiadna drzosť, zabité talenty slovenského hokeja, čo nikdy nedozreli, len sa presúvajú z miesta na miesto a všade majú problém udržať sa dlhšie, lebo nie sú ochotní na sebe naďalej makať naplno a len dožívajú svoju kariéru. Nikdy nebudem frflať na hráčov čo odohrali toľko sezón v NHL, zaslúžia si rešpekt, že si dokázali udržať výkonnosť tak dlho.
hodnost Dex
19.02.2014 - 16:13:01
avatar
Tak neviem, keď boli Hossa s Chárom sklamaním ako opory repre, čo potom taký Ovečkin? A to ešte má dosť ďaleko k ich veku.

Všimol som si, že tie puky hodne tancujú po ľade - každému, nielen mužstvu pod psychickým tlakom. Takéto detaily asi Rusi nedomysleli. Nevyznám sa síce v technológii, ale nejaký gram váhy navyše by asi bodol. Už som zažil dosť vrcholných turnajov, ale toľko preskočených hokejok u obrancu na modrej si nepamätám. Veľmi často puk odskakuje od hokejky v úplne jednoduchých situáciách. Niekedy sa to podobá viac na hokejbal na ľade ako kvalitný hokej.
hodnost Dex
19.02.2014 - 13:07:11
avatar
Som si spomenul, ako sa rozoberala genialita Jána Laca a jeho porovnávanie so "slabým" Halákom, po zápase s Ruskom. Predpokladám, že Vůjtek asi veľa chodil po fórach a nakazil sa tými blbosťami, inak si neviem vysvetliť prečo Laca nevystriedal po treťom góle. Tak sa to predsa robí, aby sa mužstvo trochu nabudilo - je fuk ako brankár chytá. Vytrápiť nechávajú brankára, len keď je na lavičke poriadne poleno. Za stavu 0-3 to smrdelo nájazdom ako mal Červenka po Sekovej chybe a Laco myslím nechytil na OH ani jediný blafák.. Halák s tým väčšinou nemá problémy. To len ako také "čo keby" s odstupom času. Teraz idem fandiť našim východným bratom.
hodnost Dex
19.02.2014 - 01:01:30
avatar
Slimák, ty brďo tak ty sem riadne dávaš do éteru.. Viem si živo predstaviť ako sa tam niekde na chate s partiou na týchto kravinách bavíte. Lebo nepochybujem, že tvoja gramatika a myšlienkové pochody sú výtvorom zvýšenej hladiny alkoholu v krvi. Ak sa mýlim a takto to je normál v tvojom prípade, tak sa ospravedlňujem a želám veľa pozitívneho myslenia do budúcnosti. (vidíš, žiadny smajlík, som chápavý a ohľaduplný)
hodnost Dex
18.02.2014 - 23:52:57
avatar
Áno, šetrili sa, ale práve preto si myslím, že až taká kvalita tam nie je, keď z toho pripustili drámu. A mohla byť kľudne aj skorej. Som sa zasmial, keď ukazovali opakovačku niektorej z našich striel v druhej tretine (z diaľky a vedľa, ako vždy) ako sa odrazila od mantinelu do bránkoviska. Pavelec mal poriadne šťastie, nemal ani šajnu čo sa deje za jeho chrbtom, ale vtedy zafungovalo to povestné štístko. 19 z 20 takých prípadov končí nešťastným gólom pre brankára, ale jemu ten puk zázračne skočil ponad ľavý betón, ktorým by si ho tam určite nevedomky zasunul..
hodnost Dex
18.02.2014 - 21:35:51
avatar
Nie vždy má tím aj potrebnú vnútornú silu otáčať zápasy - stačí sa pozriež na Švajčiarov, ja som ich považoval za čierneho koňa turnaja. K našim: Dnes to nezačalo vôbec zle až do prvého gólu - padol v PP, čo je zasa vec, čo ma na tejto olympiáde hodne sklamala - rozhodovanie. Tí panáci si zákroky len vyberajú a nepískajú všetko. Na začiatku mohli hrať prvú PP naši a mohlo sa to uberať iným smerom - možno.. Šancu však dostali Česi a využili ju. Naši až za stavu 0-2. Potiaľto ešte v pohode, bola to prvá tretina. Ale prečo do frasa na konci, znova za takmer vyrovnaného stavu sa rozhodli potrestať až zákrok Meszároša - minútu pred koncom.. Znova výhoda na tú istú stranu. Ak takéto sračky nevplývajú na PO zápasy, tak potom čo? V druhej polovici nebol vylúčený jediný český hráč. Som presvedčený, že takto to bude pokračovať aj naďalej a úplne mi to znechucuje celý zážitok z hokeja.
hodnost Dex
18.02.2014 - 20:29:38
avatar
inak sa divím, že Mesz si ako cieľ na zlomenie hokejky vybral plexisklo..
hodnost Dex
18.02.2014 - 18:28:16
avatar
Po dvoch neodpískaných narazeniach na mantinel a bránení Marinčina som videl asi tri háčiky Čechov. Na toto sa mám pozerať? Je fuk, ako to naši odkorčulujú, celé toto rozhodovanie je choré a ja si pri tom nemienom ničiť nervy. Radšej si pustím telenovelu ako z reklamy na Magio.
hodnost Dex
18.02.2014 - 02:18:53
avatar
Jake, asi máš pravdu, myslel som to skôr ako šok pre súpera - ale na druhej strane, práve tento zápas ukáže, či je Vůjtek dostatočne prefíkaný (ako dúfam že je) a tie prvé dva zápasy mali byť súčasťou turnajovej taktiky. Uvidíme o pár hodín
hodnost Dex
17.02.2014 - 21:43:34
avatar
Súhlas favoriti nie sme, ale viem si živo predstaviť ako toto isté tvrdia aj Česi, preto očakávam veľmi opatrný hokej.

Edit: Na Vůjtekovom mieste by som prekvapil totálnou ofenzívou v prvých desiatich minútach. Ak sa pošťastí gólik, tak betón na modrú a spoliehať sa na našich štyroch brankárov a protiútoky
hodnost Dex
17.02.2014 - 21:18:59
avatar
Inak Fede, to že na OH majú s nami nejakú bilanciu je fajn, ale o tom či na Slovákov v poslednom čase vedia zahrať asi nie sú presvedčení ani Česi.

Pato, pekný post, prípadná zajtrajšia výhra však nemôže pomstiť Turín, vtedy mali naši na medailu (minimálne), ale teraz o Čechoch ako o kandidátovi na medailu asi nerozmýšľa nikto. Zajtra to bude boj s otvoreným koncom, v Turíne bol jasný favorit zápasu, ale "deň blbec" si nevyberá
hodnost Dex
17.02.2014 - 20:44:42
avatar
Pre Zdena, s jeho váhou, výškou a vekom je pár metrov ľadovej plochy navyše dosť podstatný rozdiel, aby vedel čo si môže dovoliť a čo nie. Mladší a pohyblivejší musia trhať ľad, aby sme boli všetci spokojní.
hodnost Dex
17.02.2014 - 03:50:55
avatar
Dúfam, že sa počas vyraďovačky rozhodcovia trochu ujednotia a hlavne sa nebudú diať také zhovadilosti ako v zápase našich proti Rusom. Za nerozhodného stavu v poslednej tretine 4-0 na tresty je fakt silná káva - najmä keď podobné zákroky boli aj na druhej strane. Ak sú to vážne veci nepoviem, ale všetky tresty boli za prkotiny, Hossov háčik na Ovečkina by nerozoznal ani chlapík pri videu v Toronte..
hodnost Dex
16.02.2014 - 21:00:52
avatar
som sa pobavil: 3 sekundy pred koncom Crosby jasné podrazenie za fínskou bránou, rozhodca už išiel zdvihnúť ruku ale zrazu pripažil jak správny vojačik. Mal na celú situáciu krásny výhľad aj na dres Kanaďana - rád by som videl myšlienkový pochod tohto pána v inkriminovanej situácii.
hodnost Dex
16.02.2014 - 18:06:10
avatar
Paciente, dík za tento príspevok, akurát som to išiel hľadať, že sem niečo podobné vložím. Takže ak Fin/Can nebude predĺženie, zasa pošleme Švédov domov v štvrťfinále. To už bude potom slovenský komplex

Edit: Ešte stále tam je jedna varianta navyše, ale asi dosť nereálna tak to asi preto neriešili.
hodnost Dex
16.02.2014 - 17:40:43
avatar
Dva dni po sebe slovenskí hokejisti určite potešili kopec stávkujúcich, predpokladám, že zrušili pár mil. tiketov.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies