Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

25.05.2021 - 10:37:44
avatar
Reakcia na: matejj123, 25.05.2021 - 10:03:09
Aku by ste chceli vidiet zostavu proti SUI? Prva lajna funguje a boduje, tam by som nic nemenil. Druha by mohla byt Pospisil-Kristof-Studenic. Viem si predstavit, ze by Studenic vela pukov vybojoval pre Pospisila a ten ma zakoncenie vyborne, takze by im to mohlo spolu ist. Tretia kludne Skalicky-Roman-Kelemen a stvrta Holesinsky/Slafkovsky-Sukel-Liska
∧ skryť ∧
ak bude Studenič v poriadku, tak by som osobne nerozbíjal útok Kelemen - Roman - Studenič, ktorý fungoval veľmi dobre
25.05.2021 - 08:47:43
avatar
Reakcia na: maresmo, 25.05.2021 - 07:06:11
Ja nesúhlasím, že Sukel nehrá dobre, je rýchly, keď ho 100 kilový rus narazí na mantinel je do sekundy na nohách, nikdy nefauluje a urobí na lade v prvom rade do obrany všetko a až potom niečo vymyslí vpredu. Možno nie až tak vidieť vpredu ale takýto typ hráča je na nezaplatenie a navyše ho poznám ešte z čias z LM a musím povedať veľmi slušný a vždy pozitívne naladený chalan, čo je tiež na takom ťažkom turnaji dôležité.
∧ skryť ∧
tiež si myslím, že Sukeľ aj Liška sú veľmi platní. Je pravda, že oproti minulým MS sa im výrazne menej darí v útočnej fáze, ale napriek tomu odvádzajú dobrú čiernu robotu a na oslabovkách sú zatiaľ tiež výborní.

Včera ma trochu sklamal Holešinský, ktorý mi prišiel po veľmi vydarenej príprave nevýrazný. Naopak Kelemen super a veľmi ma zatiaľ teší aj Kelemen.

Hudáček nás včera podržal a potvrdil svoje kvality. Len si nepamätám, že by niekedy odchytal konzistentne dobre celé MS, a preto som z neho nikdy necítil takú istotu ako od Lašáka, Laca apod. Myslíte, že príde konečne ten čas, keď bude stabilnou oporou tímu?
21.05.2021 - 22:25:18
avatar
Reakcia na: Zámčan, 21.05.2021 - 22:13:59
No na dnešný výkon sa naozaj dalo pozerať, najmä teda na útok, ktorý mal hlavu aj pätu, krátke a presné prihrávky a skvelá hra s pukom. Obrana bohužiaľ nebola úplne najlepšia, niekoľkokrát sme pustili Bielorusov do šancí, hoci sme ich vtedy mali zbúrať. V tom sme bohužiaľ posledné roky majstri - pokaziť takmer vyhratý zápas. Pospíšilov príklep bol to, na čo som sa naozaj tešil. Vo Fínsku mu namerali takmer 150 km/h, no a dnes opäť nesklamal. Švédsko-Fínska formácia celkovo jednoznačne najlepšia a bude nás musieť ťahať v útoku aj v ostatných zápasoch. Benjamínci si počínali dosť dobre. Slafkovský mal pár skvelých šancí a bol dôrazný. Škoda toho vylúčenia. Dúfam, že si disciplinárka za to nechutné nešportové gesto posvieti na Šarangoviča, ktorý sa zachoval ako chrapúň a hlupák a naparí mu stopku aspoň na 3 zápasy. Mal by som však otázku, dokonca dve. Za čo presne mal byť akože Konrád vylúčený? To nemôže brankár pustiť a znova prekryť puk? Videl som to už x-krát a nič sa nestalo. Druhá: Akože prečo dali Bielorusom trestné strieľanie za okamžité pustenie zlomenej hokejky? Aj keby bola VIDITEĽNE zlomená, neudeľujú sa za toto 2 minúty? Toto som už tiež videl x-krát. Aj v nižšej divízii MS.
∧ skryť ∧
tiež nechápem Konrádovo vylúčenie, no čo sa týka Ďalogovej hokejky, tak na českej TV hovorili, že je to úplne správne posúdené a šlo o to, že Ďaloga tú zlomenú hokejku zahodil do miesta hry, snažil sa ňou v podstate brániť v hre súpera a v takých prípadoch má prísť trestné strieľanie, aspoň tak som to pochopil
21.05.2021 - 22:22:07
avatar
Osobne som spokojný s dnešným výkonom a výsledkom. Predovšetkým by som vyzdvihol okrem skvelej prvej lajny aj premiérové výkony v seniorskej repre na MS od Pospíšila, Nemca a Slafkovského. Do ďalšieho zápasu by som však skúšil určite Húsku, pretože síce Konrád predviedol viaceré dobré zákroky, no celkovo na mňa pôsobil neisto. Taktiež som čakal viac od Skalického, Jánošíka a Lišku.
03.12.2016 - 12:51:07
avatar
takže ak berie len jednu päťku, tak jeden zo štvorice Bondra, Buček, Studenič a Ružička nepôjde ? kolko mu musia platiť, aby robil takéto chujoviny
11.05.2016 - 10:19:02
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 11.05.2016 - 10:13:11
Reway to vcera predal, to snad inak nebolo mozne. Kde inak beriete tie corsi, TOI a ine stats z MS?
∧ skryť ∧
corsi štatistiky sú na hokejportal.sk a toi napr. na oficiálnej stránke iihf
13.01.2016 - 13:13:45
avatar
Patrik Koch do Komety Brno http://www.hc-kometa.cz/clanek.asp?id=Kovacik-Nemec-a-Vejmelka-s-novymi-smlouvami-V-Komete-konci-bek-Stehlik-vraci-se-Koch-7649
01.01.2016 - 00:38:09
avatar
ja verím v to, že dá Húska shootout inak ak nepodajú hráči nadľudský výkon odhodlanosť a nebudú mať nejaké štastie, tak to bude zase vyzerať ako tretia tretina proti Fínom t.j. súboj olympijského výberu repre (SWE) voči výberu ázijskej ligy (SVK).
Jediný, kto ma zatiaľ na šampionáte z našich teší je Húska a Jaroš, potom žiaľ dlhšie nič a kvalitu ešte ukazuje Černák, Sukeľ a Lešťan a tým to končí. Pospíšil by mal na oveľa viac a mohol by byť hviezdou nášho tímu, ak by to mal v hlave usporiadané dobre, hral zodpovednejšie v obrane a nebol taký príšerný sebec.
26.03.2014 - 17:18:53
avatar
1. Cooke 2. Rinaldo 3. Crosby

1

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies