Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.03.2015 - 19:39:46
avatar
Židlický moc fajn, Cole uvidíme. Ale ja som konečne milo prekvapený z Hollandových tradeov.
10.01.2015 - 20:35:55
avatar
Ad Shini: Tak ten projekt máme vlastne načo??? Na to, aby vychovával hráčov alebo na to, aby sme raz za 6 rokov niečo uhrali na WJC? Prospeje to celkovo slovenskému hokeju? Myslím si, že nie.

Ad Marek3566: Zďaleka neznevažujem náš úspech, len si nechcem zatvárať oči, prípadne si nasadzovať ružové okuliare, že sme tretí, lebo sme proste kvalitatívne na tretie miesto mali. Podľa mňa sme proste na to tretie miesto nemali a mali by sme toto umiestnenie a tento (chvíľkový/dočasný?) ošiaľ využiť možno na nejakú verejnú debatu. A áno, šťastie samozrejme patrí ku športu.

Ad prasjanko Tí hráči: Reway, Cehlárik, Lantoši, Koyš (aj keď beriem, že sa od neho očakávalo pred pár rokmi viac, ale aj tak patril medzi to lepšie, čo v posledných rokoch bolo na WJC), Šoltés (platí to isté, čo u Koyša), Rosandič (aj keď uznám, že na WJC nepatril medzi najlepších, ale na druhej strane, kedy sme mali na WJC hráča, ktorý odohral okolo 100 EL zápasov). To sú tie 95-ky, ktoré na WJC boli, samozrejme niektorí svoj potenciál nevyužili (napr. Torok,...). A navyše, mňa osobne, prekvapil neskutočne Godla, a mali sme z 96-iek Jaroša, z 97-iek Černáka, ktorý už tiež čo-to odohral (aj za KE a je to aj veľký talent) a Bondru (ak si pozrieš spätne, tak tiež je dlhodobo považovaný za veľký talent). Navyše Paulovič hral na WJC pod svojim potenciálom, dokáže hrať oveľa lepšie, koncom šampionátu sa to už zlepšovalo.

Ad Elpii: Kukni si, ktorí z hráčov na WJC 2009 hralo predtým v projekte. Michal Šiška, Vizváry, Peter Kopecký, Mertel, Molnár, Uhnák, Vyletelka - kde sú títo chlapci teraz? Je pravda, že tam boli aj Štajnoch, Deyl, Hrivík, Tybor - o týchto som však presvedčení, že by v nejakom EL klube šancu dostali. Nevravím, že vo svojom materskom, ale v nejakom áno.

A teraz sa pokúsim zosumarizovať o čom hovorím: Ja netvrdím, že na jeden turnaj to nejaký (podľa mňa dosť malý) vplyv nemá. Veď tí chalani hrajú spolu 1/2 roka (niektorí aj dlhšie). Nejakú tú taktiku sa musia naučiť. Ale môj názor je, že v tom projekte reálne nevychováme hráčov pre budúcnosť. Ten projekt ich vonkoncom nenaučí hrať hokej. Naučia sa brániť (aj to len jednu defenzívnu taktiku, možno 2 )a do útoku sa nenaučia nič, lebo proste útočný hokej si proti celkom v EL veľmi nezahrajú. Je to príliš drahá zábavka na to, aby sme sa proste tešili, že vďaka tomu projektu sme nevypadli, alebo hráči poznali taktiku. Pozrite sa teraz na juniorku alebo dorastenecké súťaže. Ja sa s vami veľmi rád stavím, že v súčasnej slovenskej juniorke neexistuje viac ako 5 hráčov, ktorí sa budú v živote živiť hokejom (možno som to trochu prehnal, ale asi nie). Načo potom takú ligu máme? Kluby tam majú svoje tímy, ale možno zbytočne tam investujú peniaze. Absolútne je znehodnotená aj dorastenecká liga, lebo máme projekt aj U18. Potom sa čudujeme, že naší 14-15 roční hráči utekajú do Česka, lebo tu by v takom doraste patrili už v tom veku medzi najlepších a do projektu U18 ešte nemôžu.

10.01.2015 - 17:25:18
avatar
Reakcia na: , 10.01.2015 - 16:28:55
Dokaz mi niecim, ze bez projektu by sme urcite medailu nemali. Posledne roky som absolutne ziadny prinos projektu nevidel, akurat boli uprednostnovani slabsi hraci. Tento rok sme paradne zahrali oslabenia a celkovo defenzivu, a zrazu je ten projekt uzasny a vdaka nemu mame medailu? Skor by som to povedal inak, bez Godlu, Jarosa, Rewaya a Cehlarika by sme urcite medailu nemali.
∧ skryť ∧
Dokaz mi niecim, ze bez projektu by sme urcite medailu nemali. Presne toto hovorím aj ja. Vôbec sa nedá vedieť ako by tí chlapci hrali bez projektu a navyše bronz získali 95-ky, čo bol dlhodobo považovaný za suverénne najsilnejší ročník nášho mládežníckeho hokeja za posledné roky. Mám pocit, že na tento fakt sa nejako zabúda, resp. sa prehliada. Všetci (alebo takmer všetci) tu píšete, ako skvele zahrala 3. a 4. formácia a ako dobre hral napr. taký Bondra. Ale videli ste aj to, že tie útoky v ofenzíve veľa vody nenamútili? Som zvedavý, čo z tých chlapcov bude o pár rokov. Lebo hovoriť, že za to môže projekt sa mi zdá viac než scestné.
Aj na WJC 2009 sme skončili 4. a mohli by ste povedať, že kvôli projektu. Ja si skôr myslím, že v tom roku sme mali fakt o toľko lepší tím ako inokedy (navyše v bráne bol famózny Janus), čo sa aj ukázalo, keďže tí chalani sa v hojnom počte presadili a aj hrávajú v seniorskej reprezentácii. Ak by to bolo o projekte, tak potom by mali aj ostatné ročníky tak dobre zahrať, ale to sa nestalo. Podľa mňa preto, lebo tam chýbala kvalita a pre nič iné.
No na druhej strane, aj na tomto šampionáte sme mali hrozne veľa šťastia. To sa opäť prehliada. Proti Fínom zazvonili na našej strane 3, či 4 tyčky, vďaka tomu sme sa stretli s Čechmi. U tých bolo toľko problémov, že sme ich porazili nie vďaka našej superkvalite, ale kvôli ich problémom. Kanada nám potom opäť ukázala, že ak zapne, tak je to hra mačky s myšou a keď Kanaďania oddychovali, tak to bola takmer vyrovnaná hra (stále však Kanaďania boli lepší). A o tretie miesto sa Švédom akoby ani nechcelo hrať, nebol to vôbec oduševnený výkon z ich strany. Takže summa summarum keď všetko narátame (náš najlepší ročník, šťastie, dobrý los, znudených súperov), tak nám vyjde, že či už s projektom alebo bez, by toto bola rovnaká šanca uspieť.

A na záver by som sa chcel opýtať každého jedného zástancu tohto "skvelého" projektu, čo by hovoril, keby sme proste len nevyhrali s Fínmi, stretli by sme sa v štvrťfinále so Švédmi ktorí by nás deklasovali, o tomto projekte. Tiež by ste mali ružové okuliare a vraveli, ako skvele sa v tom projekte pracuje a ako veľmi nám je potrebný?
05.01.2015 - 15:06:36
avatar
"Máme určité zdravotné problémy, aj hráčov, aj nás chytajú priedušky či nádcha. Poviem to možno hlúpo, ale som rád, že turnaj už pomaly končí. Nakazili sa aj Pavúk a Jendroľ, ale na to sa rozhodne nechceme vyhovárať,"

Čo tou poslednou vetou chcel Ernest povedať????
04.01.2015 - 20:10:27
avatar
Reakcia na: slovak, 04.01.2015 - 19:34:00
Zabudol si tam Phaneufa, Seabrooka, Webera, Perryho, Richardsa, Ladda, Cartera. kokos to čo bol za tím :s01:
∧ skryť ∧
veď preto som tam dal radšej len tri bodky, lebo to by som mohol vymenovať takmer celý tím
04.01.2015 - 19:09:42
avatar
Chlapci, trošku reality by nezaškodilo. Netvrdím, že naším nefandím, ale treba sa pozerať aj na súpera. Podľa mňa je tento Kanadský výber najlepší od roku 2005 (s Crosbym, Bergeronom, Getzlafom,...) a určite nebudú hrať tak ako Česko, ale budú oveľa rýchlejší, dotieravejší, tvrdší a hlavne oveľa kvalitnejší na puku. Verím v dobrú hru, ale osobne si myslím, že to prehráme 4:0, alebo 5:0. Dôležitejší bude zápas o bronz.
27.12.2014 - 13:25:09
avatar
Nechcel som sa vôbec vyjadrovať, ale musím. Na rôznych stránkach čítam hanu na Bokroša, možno aj oprávnenú, len by som chcel osviežiť pamäť všetkým tým, ktorí už vlani posielali Rosandiča na MSJ, alebo tento rok Maiera. Rosandič bol úplne tragický, podľa mňa najhorší hráč našich a čo ma sklamalo bola aj hra Černáka, od ktorého som očakával viac, keďže hrá v prvom obrannom páre Košíc. Z toho by som chcel len dospieť k záveru, že naše (SUBJEKTÍVNE) názory na hru niektorých hráčov nie sú až tak podložené nejakými faktami, alebo reálnym odpozorovaním ich zručností, ale možno naším zbožným prianím, že ten-ktorý hráč musí byť dobrý, veď hrá v toľkých rokoch tam a tam. To však ešte nezaručuje jeho kvalitu (v BB hral aj Valent už v 15 rokoch a odvtedy zatiaľ neukázal nejaké nesporné kvality). Aj keď Bokroš môže vyberať pochybným spôsobom hráčov na MSJ, aj tak je to väčší odborník (keďže sa tým hokejom reálne živí a dosiahol už aj nejaké úspechy), ako my, ktorí sledujeme hokej z tribún, respektíve od monitorov/obrazoviek.
01.12.2014 - 14:58:53
avatar
Reakcia na: peto10, 01.12.2014 - 13:35:29
Vo Vancouveri spolu nehrali.
∧ skryť ∧
čo ty vieš, ako si ho chce on pamätať
02.05.2014 - 12:26:43
avatar
No, tak moja by bola zase:
Nagy-Mikuš-Šatan
Pánik-Viedenský-Tatar
Reway-Marcinko-Miklík
Hrivík-Šťastný-Tybor

ale som si na 100% istý, že takto to poskladané nebude
30.04.2014 - 11:51:38
avatar
čoo? Žiadne také, nech len pekne zostane Babcock. Najlepší tréner v lige
30.04.2014 - 11:49:17
avatar
Reakcia na: Lukas828, 30.04.2014 - 09:14:55
Mňa na novodobých komentatoroch STV najviac irituje fakt, že stále počas celeho zapasu vyťahuju rôzne štatistiky a pikošky, čím sa vôbec nevenujú hre a nekomentujú, kto je pri puku. Taký Hudok sa vždy maximalne zmôže na frázy - \"a teraz bola šanca Francúzska, Francúzsky hokejista pri puku, stále francúzska akcia pokračuje\" Ked už som komentátor, tak sa tie mena naučím. Záruba je zas na ČT povestným zamieňaním mien hokejistov, najviac ma dostal ked cele MS vo Viedni hovoril o Štumpelovi ako o Handzušovi (Michal mal vtedy snad 10 metrove vlasy na hlave a aj slepý by ho rozpoznal)
∧ skryť ∧
Mne sa zase tie pikošky páčia, veď hru vidím aj bez toho, aby mi niekto o nich niečo ešte rozprával. Ani na štadióne nepotrebujem komentátora, aby mi vysvetlil kto má puk na hokejke, kde sa nachádza hra. Tie štatistiky a zaujímavosti zase mne dávajú obrovskú pridanú hodnotu na sledovaní toho zápasu.
29.04.2014 - 20:52:25
avatar
Reakcia na: peto10, 29.04.2014 - 20:49:02
Ja to tu hovorím už dlhšie, teraz sme aspoň dvaja :LOL: vlastne si napísal to čo ja, ešte dodám ďalší dôvod - Jurčo je dôležitá súčasť tímu, ktorá vie potiahnuť tím čo najďalej a tak získajú skúsenosti aj jeho ďalší spoluhráči, čo je len pre dobro Detroitu
∧ skryť ∧
Som rád, že to vidíš rovnako
29.04.2014 - 20:51:44
avatar
Reakcia na: Canucks 333, 29.04.2014 - 20:41:14
Robíš si srandu, že v Grand Rapids naberie viac skúseností ako na MS? :s01: Už tam má dva Calder Cupy... je čas posunúť sa medzi seniorov :)
∧ skryť ∧
A v AHL hrá kto, nie seniori? Sorry, že som taký neznalý do hokeja, len mi teraz nejde do hlavy ako mohol napríklad taký Šatan hrať v sezóne 2008/2009 10 zápasov v AHL, veď to mal už 34 rokov. Dosť starý junior
29.04.2014 - 20:39:36
avatar
Asi ma teraz všetci roztrháte v zuboch, ale ja sa teším, že Jurčo na MS nepocestuje. Osobne si myslím, že pre jeho rozvoj je určite lepšie, aby odohral Play-off AHL, kde by mohol byť jedným z lídrov. K tomu, ak by sa mu ešte aj darilo, tak by to bola vynikajúca mentálna vzpruha do ďalšej kariéry, navyše ho má Detroit pekne pod dohľadom, čo mu môže zjednodušiť budúcu sezónu. Vlani Play-off Tatarovi neskutočne pomohlo, na tom sa všetci zhodneme. Takže, opäť raz musím konštatovať, že DRW vedia veľmi dobre, ako sa vychovávajú talenty, len tak ďalej!
20.04.2014 - 17:11:33
avatar
škoda toho!
16.04.2014 - 11:25:56
avatar
Reakcia na: Pasha, 16.04.2014 - 10:18:56
[code] “No matter what would happen, even if he hits me, I would never get mad at him off the ice,” Tatar said. “What happens on the ice stays on the ice and we are friends off the ice.” - Tatar on Chara[/code] :-) Niekto by si mohol vziať príklad. :-) ;-)
∧ skryť ∧
Ktovie, či tým nechcel povedať, že Boston končí v Play-off a teda Miro, Zdeno bolo už dosť.
05.04.2014 - 20:27:17
avatar
Reakcia na: Filip89, 05.04.2014 - 20:16:25
Šatan-Mikuš-Tatar Nagy-Reway-Jurčo Tybor-Bližnák-Ružička Špirko-Štastný-Záborský Sekera-Baranka Marinčin-Švarny Štajnoch-Starosta Gernát Halák,Laco,Janus Najviac si želám v utoku spoločne Nagyho a Rewaya , toľko talentu pokope s rozdielnymi skusenosťami, a takisto by si mohli aj typovo sediet kedže laco ukazal viackrat , že je aj strelec a Reway je skvely playmaker s prehladom ako nikto v sučastnosti zo svk hračom z mojho pohladu.Bolo by to každopadne zaujimave :s12:
∧ skryť ∧
Presne tak, Nagy je pre Rewaya ideálny typ (napríklad aj na pomoc do kariéry), tí si fakt budú typovo sedieť. Už ho iba Lacko naučí ako si pokaziť kariéru, lebo fakt tie povahy majú dosť podobné.
03.03.2014 - 17:22:43
avatar
dúfam, že nezmažú:
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/stajnoch-zachranil-slovanu-sancu-na-play-off/51668/diskusia
03.03.2014 - 17:10:19
avatar
faktom je jedna neverejna info ohladom Sirokeho (to len sukromne) ,, druha je ta, ze je naozaj na spadnutie vstup RB do Slovana .. Ale aj Slovan si kladie svoje podmienky,, zakladnou je zachovanie nazvu klubu a farieb a RB s tym v podstate nema, ale byka na drese sa asi nezbavime, ale urcite nenahradi orla ... ak to vyjde, mozeme ocakavat od sezony 15/16 iny Slovan ,, nieco ako Lev .. klub sice s historiou, narozdiel od Leva, ale multikulturnou zostavou, ktora bude dobre zaplatena ... a nebavime sa o 20mega € rocne .. ale o podstatne vyssej ciastke, nakolko RB podla info ma zaujem o to, aby z klubu kde vstupi (teraz je jedno ci to bude Slovan) sa stal TOP klub KHL aspirujuci kazdy rok o najvyssie priecky

Niečo z diskusie na inom webe
03.03.2014 - 17:06:34
avatar
údajne áno

1 2 3 4

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies