Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.03.2017 - 06:44:40
avatar
Marchand sa nám utrhol a je na čele s Crosbym v počte gólov! 35 po hattricku a v bodoch stráca na prvé miesto jeden jediný!
20.02.2017 - 14:39:32
avatar
Po štyroch zápasoch musím povedať, že toto bude ešte zaujímavá sezóna. Neviem čo Cassidy zrobil, ale musel som si kúpiť nhl.tv a chcem byť pri jeho hre od začiatku. Juliena som mal rád, škoda ho, ale zrejme to fakt chcelo už riadny prievan. Všetci hrajú o úroveň lepšie, Chára o dve a nemusíme už sledovať len Marchanda. Ten gól v predĺžení, sorry za výraz ale oni žralokov drvili a keď videli, že to nepôjde po dobrom tak ich proste nechutne odrbali a ukončili to A Celharik? Tretí zápas a radosť pozerať, včera mu to skoro padlo + krásne dve gólové nahrávky. Trochu sa hľadá ale po prvej odohratej 50tke to môže byť nábeh na druhého Pastrňáka.
20.02.2017 - 14:25:54
avatar
To by bola chyba. Tuukka ma 7M a vzhľadom na náš kader by bola somarina dať dvojke viac ako 2M. Najreálnejšie to vidím ako píše dieťa. Vyriešia to asi po príchode rytierov. A Jaro by bol zaujímavá voľba, ak ho NY vykúpi podľa mňa by aj vzal 1M.. neviem koľko by mal podľa výstupnej presne, ale tak rok by mohol vydžať aj s 2,5M a ako dvojka. Plus faktor Chára s dôverou u vedenia aby sa neopakovalo to čo teraz.
20.02.2017 - 14:11:56
avatar
Musím poznamenať, že Chára je po dvoch rokoch opäť tým Chárom, čo Bostonu chýbal. Kapitán, ktorý ťahá svoj tým hrať na maximum!
08.02.2017 - 11:28:03
avatar
Všimol som si zaujímavú štatistiku Khudobin aj McIntyre majú 8 zápasov. Prvý menovaný 1-5-0, 3.06 a druhý 0-4-0 a 3.96! To fakt nieje na trhu žiadna dvojka na výpomoc schopná aspoň 50% zápasov vyhrať? Budaj Coming!
08.02.2017 - 11:27:54
avatar
Všimol som si zaujímavú štatistiku Khudobin aj McIntyre majú 8 zápasov. Prvý menovaný 1-5-0, 3.06 a druhý 0-4-0 a 3.96! To fakt nieje na trhu žiadna dvojka na výpomoc schopná aspoň 50% zápasov vyhrať? Budaj Coming!
06.01.2017 - 00:23:53
avatar
To ako vážne čo som zachytil, že Morrow Zbořil Debrusk a 1 voľba v drafte za Landeskoga? Háloo? Komu to u nás tak kúruje na mozog? Vážne? To ako Landeskog nás spasí? Ten čo hrá 6 sezónu a má 4 mínusové sezóny? 50 bodov a 20 gólov je fajn ale tak za 1. miesto v drafte a nie talentovaného Zbořila a priemerného Morrowa. Chára končí, potrebujeme zásobu obrancov aby sme našli nového lídra a nie ich posielať preč.. Jacobské duo otvorte oči a toho kto toto navrhol pošlite kade ľahšie
24.09.2016 - 22:58:18
avatar
Reakcia na: Pens, 11.09.2016 - 20:46:23
Pittsburgh Penguins: Zdá sa že Marc-André Fleury definitívne prišiel o post jednotky \"tučniakov\". Tam ho strieda brankár ktorý má na svojom konte viac odchytaných zápasov v play off NHL ako v základnej časti (13-21) Matt Murray. Vo Wilkes-Barre/Scranton Penguins (AHL) by mal dostávať najviac priestoru Tristan Jarry. Ten mal skvelý úvod v minulej sezóne druhá časť mu však vôbec nevyšla. Dokonca v play off AHL dostal prednosť Casey DeSmith ktorý by mal dostať pozíciu \"zálohy\". Je tu ešte Sean Maguire ale ten by mal chytať za Wheeling Nailers (ECHL) a spolu s ním aj Doug Carr. St.Louis Blues: Po odchode Briana Elliotta ku Flames sa môže Jake Allen pripraviť na porciu veľkého počtu minút. Na pozíciu dvojky prichádza Carter Hutton po troch sezónach strávených v organizácii Predators. Zaujímavé bude sledovať situáciu u Chicago Wolves (AHL). Traja brankári a všetci schopní chytať ako jednotka tímu. Jordan Binnington (v NHL zatiaľ jeden zápas 14.1.2016 proti Hurricanes) Phoenix Copley (tiež jeden zápas v NHL 27.2.2016 proti Predators) a Fín Ville Husso. Ten má za sebou mimoriadne vydarenú sezónu v drese HIFK (Liiga). V základnej časti 39 zápasov 1,91 a 92,7% a v play off 15 zápasov 1,56 a 93,5%. ;-)
∧ skryť ∧
Murray ma 22, takže nič také by som zatiaľ netvrdil. Na striedanie dôjde ale ešte si ho overia v rámci sezóny. Skúsenosti talentom neprekryješ..

1

Krátke správy
Najnovšie články
Čiernik potešil fanúšikov Flyers. Mičkovovi zložil veľkú poklonu Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies