Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.05.2018 - 15:11:53
avatar
Sezonu uz mame za sebou, opadli emocie. Ako ju hodnotite? Dovolil som si taky podrobnejsi pohlad.

Na to, ze na zaciatku sezony boli ciele konzervativne, zamerane na prestavbu, tak Bruins predviedli obdivuhodny vykon a nakoniec boli pred deadline na strane nakupujuceho. ci sa tieto tahy vyplatili vieme uz teraz povedat, ze bohuzial nie. Napriek tomu hodnotim sezonu pozitivne. Mlade medvede ukazali, ze uz prichadza ich cas a myslim, že prave tento rok bude letna prestavba resp. zapojenie mladikov este vo vacsom, zasadne na dlhsie obdobie.

Rick Nash veteran, za ktoreho Bs obetovali dost. Nenaplnil ocakavania, treba ale spomenut, na jeho obhajobu ze podpisal sa na tom aj jeho otras mozgu. V plnej sile by s Krejcim vedeli hrozit. Niekto ale musi z kola veteranov von a spolu s Giontom sa podla mna budu porucat.

Riley Nash po paradnej sezone, kde obstojne zastupil Bergerona v prvom utoku pocas zranenia, si bude moct zasluzene vypytat tolko, ze si ho Bruins nebudu moct dovolit. Moj tip - nezostane.

Schaller / Wingels, toto je tazke rozhodnutie. Obidvaja si zastali svoju poziciu. O Schallerove sluzby moze byt zaujem aj inde a Bruins nie su v pozicii aby sa pustili do bid wars o hraca z checking line. Wingels sa ukazal ako univerzal, ktoreho Cassidy vyuzival na viacerych postoch, ale ci zostane je otazne.

Kuralyho pomer cena/vykon ako RFA je hlavny faktor preco by sme ho mali vidiet aj v buducej sezone.

Holden, ktory bol tohtoročna poistka do zadnych radov v pripade zraneni nema velke sance na zotrvanie podla mna.

Khudobin tuto sezonu ozil a ked sa Rask trapil, tak prave on podrzal svojimi vykonmi. Stale je to stabilna dvojka za vybornu cenu. Predpokladam, ze sa s vedenim dohodnu.

V tomto bode, mozem zacat polemizovat, ako by vyzerali line-ups ak by sa moje predpoklady naplnili.

Rozdelit jeden z najlepsich utokov v NHL ak nie najlepsi? A preco nie? Rozdeli sa tak ofenzivna sila na 2 utoky, najme v serii proti Tampe sa ukazalo, ze ak umlcite prvy utok, umlcite Boston. Marchand s Bergeronom zaskocia za mladeho kridelnika v obrannej cinnosti ak by horelo. Pri najhorsom sa utok s Pastrnakom moze podla potreby znovu sformovat. Zlozenie tretieho utoku zalezi, ci Forsbacka Karlsson sa uz udomacni v prvom time, alebo jeho cas pride az o rok. Tak isto uvidime v akej forme sa vrati po zraneni Bjork, lebo potencial ma aj na prvy utok. Obavam sa, ze Cehlarik to bude mat tento rok este tazsie. Spolocnost mu budu robit Senyshyn, Fitzgerald, Blidh.

Marchand-Bergeron-Heinen
DeBrusk-Krejci-Pastrnak
Donato-ForsbackaKarlsson-Backes
Fitzgerald/Wingels?-Kuraly-Acciari

Big Zee nebude obranca cislo 1? Napriek paradnej letnej priprave, kde bude Sagana zmykat v kopcoch uz nebude obranca s najvacsim ice-timeom. Bude to mlady McAvoy. Ci sa Sweeney odhodla k posilneniu obrany na lavej strane teraz, alebo si tuto dilemu odklada na neskor, ked Zdeno zavesi korcule na klinec. Uvidime, za mna zlozenie obrany bez velkych zmien.

Chara-McAvoy
Krug-Carlo
Grzelcyk-Miller

Rask
Khudobin

Ako to vidite vy?
15.02.2017 - 18:31:19
avatar
uf, maš pravdu. Kontrakt má až do 2018, to som prehliadol. V tom prípade táto teória padá

Čo sa týka brankárskych nádeji, tak myslím, že McIntyre > Subban. Môj názor.
15.02.2017 - 18:09:37
avatar
Zdravim! Toto je môj prvý príspevok na fan webe, neviem prečo som zistil až dnes, že tu je táto podsekcia Každopadne myslím si, že vedenie Bruins bude chcieť dohrať sezonu v aktualnej brankarskej zostave. Na Expansion drafte si môžu chrániť iba jedného brankára a to je bez debaty Tuukka. Khudobina si LV nestiahne a McIntyre nemôžu takže to by bolo vyriešene. Myslím a dúfam, že sa pokúsia o posilu cez leto. Ak by podpísali Haláka ako free agenta za menej, tak v dalšej sezóne Rask/Halak to by bola už iná pesnička. Čo vy na to? Koho si tam ešte viete predstaviť?

1

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies